Gość: Syjonista IP: *.red.bezeqint.net 06.09.03, 09:11 lub Zawadzki itd... Przestan caly czas cytowac tylko Palestynskie media. Widac ze jestes PALESTYNCZYKIEM! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <©> Jozef Jerozolimski ? IP: *.cm-upc.chello.se 06.09.03, 09:19 ojciec Syna Bozego ? Cialo z krwi Meki Panskiej ? Xte Zmiluj Sie Nad Nami ...! Juz Nadchodzi Apokalipsa..(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Jozef Palestynski... IP: *.red.bezeqint.net 06.09.03, 17:26 Gdzie jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp'lit Re: Jozef amerykanski IP: *.nas3.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 06.09.03, 17:37 Gość portalu: Syjonista napisał(a): > lub Zawadzki itd... > Przestan caly czas cytowac tylko Palestynskie media. Widac ze jestes > PALESTYNCZYKIEM! Ja nie jestem ,... Masz tu cos nie-palestynskie !!! www.ameu.org/page.asp?iid=249&aid=358&pg=1 Odpowiedz Link Zgłoś
ludzki Jozef Palestynski-Zawadzki 06.09.03, 23:04 Gdzie pan jest, czekam na wacmosc? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jozef Palestynski-Zawadzki 07.09.03, 00:45 ludzki napisał: > Gdzie pan jest, czekam na wacmosc? Pogorszyło mu się. W kaftaniku pisać na klawiaturze nie może. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Snajper , ... Przyczep sie do mnie , ... Please ! IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 01:28 Nie zrobisz tego bo nie mozesz funkcjonowac w dzisiejszym spoleczenstwie , czepiasz sie ludzi ktorzy maja wiadomosci z pierwszej reki i ktorzy nie moga sie podeprzec argumentami dowodow w innych jezykach , ... Dlaczego ??? Nie znaja obcych jezykow , ... Ty tez ich nie znasz ,... Nachapales sie Zionistycznych hasel a jak ktos ci "podrzuci jakis temat w innym jezyku , ty i tobie podobni spadaja , bo jest ryzyko ze moga ci podrzucic material z ktorego sie nie wyspowiadasz , ... Ciekawe ze mnie unika kazdy idiota z syjonistycznymi zapedami , ... Wiesz dlaczego ? Na kazdy twoj argument mam 100 przykladow historycznych ze Zionizm nie rozni sie od Nazistow , ... Podnies rekawice , ... )) Hamie ! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Nie chce mi się. Ale ci odpowiem. :) 07.09.03, 01:56 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Nie zrobisz tego bo nie mozesz funkcjonowac w dzisiejszym spoleczenstwie, Funkcjonuję i całkiem mi się moje funkcjonowanie podoba. Ale to oczywiście opinia subiektywna. ) > czepiasz sie ludzi ktorzy maja wiadomosci z pierwszej reki i ktorzy nie moga > sie podeprzec argumentami dowodow w innych jezykach, Nie wiem o kim myslisz. Trochę uczepiłem się gini, bo drażni mnie jej bezdenna głupota i tyle. Ci, >którzy mają wiadomosci z pierwszej reki< ? Ależ tacy są najwartościowszymi dyskutantami ! Naszym przekleństwem jest powoływanie się na niesprawdzone źródła. Dowody w innych jezykach ? Byle był to jezyk prawdy. Nawet gini zna języki obce. > ... Dlaczego ??? Nie znaja obcych jezykow, ... Ty tez ich nie znasz,... Niektóre znam. Choć chciałbym znać dużo więcej. > Nachapales sie Zionistycznych hasel a jak ktos ci"podrzuci jakis temat w innym > jezyku, ty i tobie podobni spadaja, bo jest ryzyko ze moga ci podrzucic mater > ial z ktorego sie nie wyspowiadasz, ... Ja nigdy się na Forum nie spowiadam. Do tego służą całkiem inne miejsca. > Ciekawe ze mnie unika kazdy idiota z syjonistycznymi zapedami , ... > Wiesz dlaczego ? Pojecia nie mam. Mnie na przykład nie zaciekawiły tematy, które próbowałes poruszyć. Jak zauważyłem, innych tez nie. Bez wzgędu na zapędy. Wymysl jakiś ciekawy temat, załóż wątek, to może znajdziesz chetnego do dyskusji. Może o sytuacji w Nepalu ? Albo o problemach belgijskiej rodziny królewskiej ? > Na kazdy twoj argument mam 100 przykladow historycznych ze Zionizm nie rozni > sie od Nazistow , ... Podnies rekawice , ... )) Hamie ! To rzucaj te swoje argumenty tam, gdzie ja podaję moje. Natomiast o Zionizmie pewnie nie podyskutujemy. Bo jeśli rozumiesz pod tym terminem system panujący w Izraelu, to mnie ten temat po prostu nie interesuje. Ale może Mosze z tobą o nim będzie miał ochotę podyskutować ? Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Nie chce mi się. Nie krepuj sie :) , ......... IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 02:17 "Szturchnales" mnie raz i "spadles" , ... (O'k , poczekam na ? What's his name) , tymczasem podejmij temat , zapraszam !!! Show me what you got Jaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie chce mi się. Nie krepuj sie :) , ........ 07.09.03, 02:35 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > "Szturchnales" mnie raz i "spadles" , ... Ani nie >szturchnęłem<, ani nie >spadłem<. Zresztą niezbyt dobrze rozumiem co to by dokładnie mogło znaczyć. Odpowiedziałem po prostu na Twój post i tyle. > (O'k , poczekam na ? What's his name), Mosze ? Widocznie miałem proroczą wizję, bo Ci już odpowiedział. > tymczasem podejmij temat, zapraszam !!! Show me what you got Jaki temat ? Rozmawiam już na różne termaty w wielu wątkach. Masz na myśli coś konkretnego, czy tak sobie tylko bleblasz ? > Jaja ? Wolę omlet. Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie chce mi się. Ale ci odpowiem. :) 07.09.03, 07:27 snajper55 napisał: > Gość portalu: sp;lit napisał(a): > > > Nie zrobisz tego bo nie mozesz funkcjonowac w dzisiejszym spoleczenstwie, > > Funkcjonuję i całkiem mi się moje funkcjonowanie podoba. Ale to oczywiście > opinia subiektywna. ) > > > czepiasz sie ludzi ktorzy maja wiadomosci z pierwszej reki i ktorzy nie mo > ga > > sie podeprzec argumentami dowodow w innych jezykach, > > Nie wiem o kim myslisz. Trochę uczepiłem się gini, bo drażni mnie jej bezdenna > głupota i tyle. )))))Snajper, ja przewaznie podaje na poparcie tego co pisze, jakies cytaciki, wiec zdaje sie, ze zarzucasz glupote nie mnie ale agencjom prasowym i encyklopediom,.A czepnales sie, bo myslisz, ze jak za kazdym razem bedziesz, dopisywal jakis idiotyzm jakies idiotyczne oskarzenie, to mi sie znudzi i sobie pojde. Twoj kolega tez rzadko ma cos do powiedzenia na temat, ale za to czesto wysyla mnie do kuchni do magla itd.. Perla dolaczyl i wmawia mi meza Araba,. Metody , panowie filosemici macie niezbyt cywikizowane, swiadczy to jedynie o waszej bezsilnosci i braku argumentow. Zapewniam cie snajper, ze mozesz sie czepiac jak najwiecej, to co piszesz jest zalosne, to czepianie sie widac golym okiem i nie najlepiej to swiadczy o tobie, ale to juz twoja sprawa.))) Ci, >którzy mają wiadomosci z pierwszej reki< ? Ależ tacy > są > najwartościowszymi dyskutantami ! Naszym przekleństwem jest powoływanie się na > niesprawdzone źródła. Dowody w innych jezykach ? Byle był to jezyk prawdy. > Nawet gini zna języki obce. > > > ... Dlaczego ??? Nie znaja obcych jezykow, ... Ty tez ich nie znasz,... > > Niektóre znam. Choć chciałbym znać dużo więcej. > > > Nachapales sie Zionistycznych hasel a jak ktos ci"podrzuci jakis temat w i > nnym > > jezyku, ty i tobie podobni spadaja, bo jest ryzyko ze moga ci podrzucic ma > ter > > ial z ktorego sie nie wyspowiadasz, ... > > Ja nigdy się na Forum nie spowiadam. Do tego służą całkiem inne miejsca. > > > Ciekawe ze mnie unika kazdy idiota z syjonistycznymi zapedami , ... > > Wiesz dlaczego ? > > Pojecia nie mam. Mnie na przykład nie zaciekawiły tematy, które próbowałes > poruszyć. Jak zauważyłem, innych tez nie. Bez wzgędu na zapędy. Wymysl jakiś > ciekawy temat, załóż wątek, to może znajdziesz chetnego do dyskusji. Może o > sytuacji w Nepalu ? Albo o problemach belgijskiej rodziny królewskiej ? > > > Na kazdy twoj argument mam 100 przykladow historycznych ze Zionizm nie roz > ni > > sie od Nazistow , ... Podnies rekawice , ... )) Hamie ! > > To rzucaj te swoje argumenty tam, gdzie ja podaję moje. Natomiast o Zionizmie > pewnie nie podyskutujemy. Bo jeśli rozumiesz pod tym terminem system panujący w > > Izraelu, to mnie ten temat po prostu nie interesuje. Ale może Mosze z tobą o > nim będzie miał ochotę podyskutować ? > > Pozdrawiam > > Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Podnosze rekawiczke... IP: *.red.bezeqint.net 07.09.03, 02:08 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > > Ciekawe ze mnie unika kazdy idiota z syjonistycznymi zapedami , ... > Wiesz dlaczego ? Na kazdy twoj argument mam 100 przykladow historycznych ze > Zionizm nie rozni sie od Nazistow , ... Podnies rekawice , ... )) Chce wlasnie twoje 10 przykladow o Syjonizmie...(ty masz 100) daje tobie reduction... No to do pracy...czekamy: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Podnosze rekawiczke... IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 02:26 Zacznijmy od "self hating Jews" ,... Sorry for the delay , ... Z respektem , ... www.haaretz.com/hasen/pages/ShArt.jhtml? itemNo=320991&contrassID=2&subContrassID=4&sbSubContrassID=0&listSrc=Y#top Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong ponoc 100 przykladow a ten pierwszy co podales IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 03:26 w ogole nie dowodzi twojej tezy, nie mowie ze sie nie zgadzam z wiekszoscia tego artykolu ale nigdzie nie dowodzi ze syjonizm jest taki sam jak nazizm Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Witaj Mosze ! 07.09.03, 02:41 Chyba z nim, Mosze, nie pogadasz. To zdaje się jeden z gatunku cytowaczy. Jego argumenty to jakieś linki do propalestyńskich stroniczek. Zamiast sensownych opinii - linki, zamiast argumentów - linki, zamiast własnego zdania - linki. Tak mozna w nieskończoność. A jak linków zabraknie, to można własną stronę zrobić i się na nią powołać, jako na dowód niezaprzeczalny. ) Jak widzę, to na razie rzucił jednego linka, którego do tego źle wkleił i zniknął. Zostałeś z podjętą rękawiczką. Może Ci drugą przynajmniej do kompletu rzuci ? )) Pozdrawiam serdecznie ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Witaj Mosze ! Here I'm IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 02:55 Tak myslalem , lubisz sie cackac we wlasnej kupie , a jesli ktos co poda cos podpartego argumentami to lecisz z placzem do kogos kto , ... Moze zajmie stanowisko podobne do twojego i podniesie cie z jaj na ktore tak czesto sobie przysiadasz , .... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Onanizm wirtualny. 07.09.03, 03:07 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Tak myslalem, lubisz sie cackac we wlasnej kupie , a jesli ktos co poda cos > podpartego argumentami to lecisz z placzem do kogos kto , ... Moze zajmie > stanowisko podobne do twojego i podniesie cie z jaj na ktore tak czesto sobie > przysiadasz , .... A Ty mi coś podałeś popartego argumentami ? To musiały być strasznie cienkie, powiedziałbym przezroczyste, aż niewidzialne. Nie zauważyłem też, abym dziś płakał. Wczoraj i przedwczoraj też nie. Ja zresztą prawie wogóle nie płaczę. Za to bardzo często się smieję, szczególnie gdy czytam posty kretynów. To naprawdę jest śmieszne. A Ciebie zachęcam do włączenia się do jakiejś dyskusji i pokazania w niej swoich argumentów. Bo pisanie w kółko o nich jest cokolwiek podobne do onanizmu. Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Onanizm wirtualny.i Vice Versa IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 03:28 Nawet gdybys byl biegly w angielskim nie zdazyl bys tego przeczytac , pomijajac , przezuc i strawic ,... So , ... Idz sie odlac i nie wracaj , ... Nie wtracaj sie jak starsi rozmawiaja , ... Thanks ! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Onanizm wirtualny.i Vice Versa 07.09.03, 04:01 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Nawet gdybys byl biegly w angielskim nie zdazyl bys tego przeczytac , > pomijajac , przezuc i strawic ,... So , ... Idz sie odlac i nie wracaj , ... > Nie wtracaj sie jak starsi rozmawiaja , ... Thanks ! Czego ? Źle wklejonego linka ? Pozdrawiam Snajper. PS. Tutaj nikomu nie zaimponujesz angielskimi słówkami, więc sobie daruj. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Przepraszam... IP: *.red.bezeqint.net 07.09.03, 04:37 A) Zaden link nie przychodzi...nie wiem dlaczego? B) Nawet jesli ktos pisze w Izraelskiej gazecie (to jest lewicowa) czy to argument. C) Prosze argumenty, nie cytowac jakiegos, bo na kazde cytowanie moge podac kilka razy tyle... D) Jesli mozesz to prosze pisac z powazaniem, tak ze dostaniesz inteligentna odp. bez bluzenia... E) Zobaczymy dalej... F) Pozdrawiam i ide troche spac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Przepraszam... Nie ma za co :))) IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 17:39 Gość portalu: Mosze napisał(a): > A) Zaden link nie przychodzi...nie wiem dlaczego? > B) Nawet jesli ktos pisze w Izraelskiej gazecie (to jest lewicowa) czy to > argument. > C) Prosze argumenty, nie cytowac jakiegos, bo na kazde cytowanie moge podac > kilka razy tyle... > D) Jesli mozesz to prosze pisac z powazaniem, tak ze dostaniesz inteligentna > odp. bez bluzenia... > E) Zobaczymy dalej... > F) Pozdrawiam i ide troche spac... And another beautuful day , on God's Green Earth , ... Good morning Z pierwszym nie powinienes miec problemu bo nie z gazety , artykul z Haaretz Sprubuj wyciagnac z archiwow jesli nie chce Ci sie wpisac codu pod linkiem , ... "Our foppish self-righteousness" by Shularnit Aloni , ... Aha , to jest lewicowe czasopismo , nie myslisz chyba ze bede szukal krytycznych artykulow w gazetach Likud ? A jesli nawet , to gdybym znalazl cos co kwestionuje obecna polityke z checia przytocze . Kwestionowanie w pozytywnym kierunku a nie nawolywanie do wykopania rdzennego narodu z miejsca w ktorym zyja od poczatku historii . Moj argument z Zionizmem ? Rasism ! Appartheid ! Kazda proba krytyki jest natychmiast zrownana z antysemityzmem co jest kpina bo Zionisci europejscy nie maja nic wspolnego z Semitami . Z respektem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Czy widziales kiedy arabskie media co krytykuja... IP: *.red.bezeqint.net 07.09.03, 18:33 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > > And another beautuful day , on God's Green Earth , ... Good morning > > > Z pierwszym nie powinienes miec problemu bo nie z gazety , artykul z Haaretz > Sprubuj wyciagnac z archiwow jesli nie chce Ci sie wpisac codu pod linkiem , .. > . > > "Our foppish self-righteousness" by Shularnit Aloni , ... > > Aha , to jest lewicowe czasopismo , nie myslisz chyba ze bede szukal > krytycznych artykulow w gazetach Likud ? A jesli nawet , to gdybym znalazl > cos co kwestionuje obecna polityke z checia przytocze . Kwestionowanie w > pozytywnym kierunku a nie nawolywanie do wykopania rdzennego narodu z miejsca w > > ktorym zyja od poczatku historii . > > Moj argument z Zionizmem ? Rasism ! Appartheid ! Kazda proba krytyki jest > natychmiast zrownana z antysemityzmem co jest kpina bo Zionisci europejscy nie > maja nic wspolnego z Semitami . > > Z respektem . ... ja jeszcze nie. Czy u nich nie ma nikogo zeby mowil, moze ich droga prowadzi do przepasci... Znasz chyba odpowiedz na to...: "Jesli tylko kto, napisze co innego nie wedlug linji rezimu, to beda jego ostatnie slowa na tym swiecie..." podaje link na moje pokojowe intencje, moze cos stanie sie narescie... ) www.peacefulearth.com/html/peaceflash.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Czy widziales , ... I dlugo nie zobacze :) IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 19:03 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Gość portalu: sp;lit napisał(a): > > > > > And another beautuful day , on God's Green Earth , ... Good morning > > > > > > Z pierwszym nie powinienes miec problemu bo nie z gazety , artykul z > Haaretz > > Sprubuj wyciagnac z archiwow jesli nie chce Ci sie wpisac codu pod > linkiem , .. > > . > > > > "Our foppish self-righteousness" by Shularnit Aloni , ... > > > > Aha , to jest lewicowe czasopismo , nie myslisz chyba ze bede szukal > > krytycznych artykulow w gazetach Likud ? A jesli nawet , to gdybym znal > azl > > cos co kwestionuje obecna polityke z checia przytocze . Kwestionowanie w > > pozytywnym kierunku a nie nawolywanie do wykopania rdzennego narodu z miej > sca > w > > > > ktorym zyja od poczatku historii . > > > > Moj argument z Zionizmem ? Rasism ! Appartheid ! Kazda proba krytyki je > st > > natychmiast zrownana z antysemityzmem co jest kpina bo Zionisci europejscy > > nie > > maja nic wspolnego z Semitami . > > > > Z respektem . > > ... ja jeszcze nie. Czy u nich nie ma nikogo zeby mowil, moze ich droga > prowadzi do przepasci... > Znasz chyba odpowiedz na to...: "Jesli tylko kto, napisze co innego nie wedlug > linji rezimu, to beda jego ostatnie slowa na tym swiecie..." > > podaje link na moje pokojowe intencje, moze cos stanie sie narescie... ) > www.peacefulearth.com/html/peaceflash.html Dzieki , zajrze przy okazji (strasznie wolno laduje) Mosze , oni nawet nie pretenduja ze sa demokracja , ... Dobrze wiemy ze rzadzi tam paru kacykow oplacanych przez koncerny naftowe , ... Caly ten rejon jest tworem sztucznym (wlacznie z Israel) narzucony przez brytyjska korone z mysla zeby zawsze byl w stanie zapalnym , bo w ten sposob latwiej utrzymac strefe wplywow pod katrola . Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Witaj Mosze ! 07.09.03, 07:30 snajper55 napisał: > Chyba z nim, Mosze, nie pogadasz. To zdaje się jeden z gatunku cytowaczy. Jego > argumenty to jakieś linki do propalestyńskich stroniczek. Zamiast sensownych > opinii - linki, zamiast argumentów - linki, zamiast własnego zdania - linki. > Tak mozna w nieskończoność. A jak linków zabraknie, to można własną stronę > zrobić i się na nią powołać, jako na dowód niezaprzeczalny. ) Jak widzę, to > na razie rzucił jednego linka, którego do tego źle wkleił i zniknął. Zostałeś z > > podjętą rękawiczką. Może Ci drugą przynajmniej do kompletu rzuci ? )) > > Pozdrawiam serdecznie ) > > Snajper. Tyle, ze jak podasz argument bez cytatu to ci zarzuca klamstwo.A jak podajesz cytat, to znow jest zle, bo to sie zrodlo nie podoba , a to jest za dlugie, itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Podnosze rekawiczke... I z szacunkiem IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 02:45 Mam i zawsze bede mial respekt dla Zyda , 90% mysli i chce zyc jak ja , 90 % moich klientow w N York (Zydzi) pozwolilo mi zeby zarobic na zycie , reszta , Zionisci psuja normalne zycie innym , jak w kazdym spoleczenstwie . Dlaczego widze ich tylu na polskiej stronie , a kompletny brak na niemieckich ??? www.ihr.org/jhr/v13/v13n4p29_Weber.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong z protokolow bys nie zacytowal ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 03:17 to jedno z najwiarygodniejszych zrodel i swiadectw tego strasznego zionizmu, ochrana ostro popracowala nad zebraniem tych super materialow wiec czemu bys nas nimi nieuszczesliwil ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: z protokolow , Komu ? Tobie ? Przedstaw sie i IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 03:41 Chuzia na Juzia ??? z tym podchodem , widze ze nie masz nic , ... Udowodnij ze sa falszem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: z protokolow , Komu ? Tobie ? Przedstaw sie i IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 03:43 przeciez wiadomo ze to najwiarygodniejsze zrodlo, wszystkie decyzje sadu na ten temat to tylko czesc zyjonizdycznego spisku a w sumie to ochrana tez byli zydzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp'lit Re: z protokolow , Komu ? Tobie ? Przedstaw sie i IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 04:18 Idz sie zdrzemnij , nie wiem i nie chce wiedziec co paliles dzisiaj , ... Good night My friend , ... Really Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong niezacytujesz ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 04:22 a to szkoda, juz mialem nadzieje ze cos nowego sie dowiem albo jesli juz bedziesz podawal jakies ciekawostki to mozesz tez o macy napisac by uwiarygodnic zyjonizdycznonazistowski spisek jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: niezacytujesz ? IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 04:32 Gość portalu: Blong napisał(a): > a to szkoda, juz mialem nadzieje ze cos nowego sie dowiem > albo jesli juz bedziesz podawal jakies ciekawostki to mozesz tez o macy napisac =========================================================================== Nadzieja jest matka polglowkow , ... =========================================================================== > > by uwiarygodnic zyjonizdycznonazistowski spisek jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: niezacytujesz ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 04:33 naprawde informacje o twojej rodzinie mnie nie interesuja raczej podawaj te setki dowodow ze zyjonizdi to de facto nazisci Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Blong, nie znęcaj się nad nim. Przecież widzisz... 07.09.03, 05:19 Gość portalu: Blong napisał(a): > naprawde informacje o twojej rodzinie mnie nie interesuja > raczej podawaj te setki dowodow ze zyjonizdi to de facto nazisci ... że to głupi bufon i nic więcej. Pozdrówka ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: niezacytujesz ? HAVE A GOOD NIGHT LADIES :) IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 04:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: z protokolow , Komu ? Tobie ? Przedstaw sie i IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 04:25 Semici ??? Sharon jest przykladem takiego , NIEBIESKIE OCZY , ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Juz jestem spokojny... IP: *.red.bezeqint.net 07.09.03, 07:47 ...jesli podajesz Webera (zaprzecajacy Holokaust). On mowi ze Oswiecim i inne to "zwykla" propaganda zydowska, jesli taki argument to doprawdy co mozna powiedziec jeszcze...? Tu na dole podaje co dostalem od mojej znajomej (Polki tym razem): Jan Ciechanowski (* 13.03.1882, Jania Góra pow. Swiecki, + 29.10.1941 KZ Auschwitz) s. Andrzeja, Teresy z d. Tylinskiej. 4 wrzesnia 1902 otrzymal swiadectwo maturalne Seminarium Nauczycielskiego w Tucholi, kilka tygodni pózniej otrzymal pierwsza posade nauczyciela w Korytowie, pow. Swiecie. W 1909 na wlasne zyczenie zostal przeniesiony do Dopiewca, pow. Poznan. Oprócz zajec szkolnych prowadzil tam tajne kursy jezyka polskiego. W 1916 zostal powolany do wojska niemieckiego i po krótkim przeszkoleniu wyslany na front Zachodni miedzy Moza i Mozela. Tam tez zostal lekko ranny. Zdemobilizowany w 1919 r. wrócil do Dopiewca. W tymze roku bral udzial w Powstaniu Wielkopolskim w rejonie Zbaszynia i Babimostu. 1 wrzesnia 1920 objal posade w szkole podstawowej w Poznaniu - Junikowo jako pierwszy polski nauczyciel po wyjezdzie nauczyciela Niemca. Od tego czasu przygotowywal dzieci równiez do I Komunii Sw. W 1929 zostal mianowany przez Kuratorium Okregu Szkolnego w Poznaniu kierownikiem trzyklasowej Szkoly Powszechnej w Junikowie. W 1930 umarla zona Franciszka, matka 13-ga dzieci. W tym samym roku zawarl ponowne malzenstwo z Jadwiga Mikolajczak w Rogoznie Wielkopolskim. W 1933 zostal przewodniczacym Komitetu Budowy Szkoly w Junikowie. Rok pózniej odbylo sie uroczyste zakonczenie budowy polaczone z poswieceniem budynku i intronizacja obrazu Serca Jezusowego. W 1935 r. zostal mianowany przez ks. biskupa Walerego Dymka czlonkiem Rady Parafialnej w Poznaniu - Gorczynie. W tymze roku wszedl do nowopowstalego Komitetu Budowy Kosciola w Junikowie. Przejsciowo udostepnia szkole na cele koscielne pokój kierownika szkoly, który sluzyl za zakrystie. Do wrzesnia 1939 pracowal w licznych stowarzyszeniach swieckich i koscielnych, szczególnie poswiecajac sie Kolu Spiewu "Lutnia". Jan Ciechanowski byl tez niestrudzonym organizatorem szybko rozwijajacego sie robotniczego osiedla. Po wybuchu wojny razem z innymi mieszkancami Junikowa organizowal pomoc dla rodzin, których zywiciele przebywali w obozach jenieckich badz tez byli aresztowani. 1 czerwca 1940 nastapilo pierwsze aresztowanie. Po 6 tygodniach pobytu w Forcie VII w Zabikowie zostal zwolniony. Oskarzony o czytanie tajnych gazetek. 7 listopada 1940 r. zostal ponownie aresztowany i osadzony w Forcie VII w Zabikowie. Powodem aresztowania bylo to, ze osmielil sie jechac w pierwszym wozie tramwajowym zarezerwowanym wylacznie:" Nur für Deutsche" i rozmawial tam z Wladyslawem Wiertalakiem proszac go o pozyczenie 20 fenigow na oplacenie biletu. W wiezieniu trzymal sie twardo. Pokrzepial wspólwiezniów i spiewal piesni religijne. 27 marca 1941 zostal wywieziony do KL w Oswiecimiu - Auschwitz gdzie jako wiezien polityczny (P - Pole) otrzymal kolejny numer 11 193. 29 pazdziernika 1941 zmarl podczas tzw. "krwawej gimnastyki" po ciezkim pobiciu przez niemieckiego straznika. W listopadzie 1941 po oplaceniu kosztów, rodzina otrzymala z obozu w urnie symboliczne prochy spalonego ciala. Pogrzeb nastapil w Rogoznie na cmentarzu parafialnym. Grób odtad znajduje sie pod stala opieka tamtejszej mlodziezy szkolnej. Starsza generacja Junikowa we wdziecznej pamieci przechowuje wybitna osobowosc kierownika szkoly Jana Ciechanowskiego., który pozostawil po sobie pamiec pedagoga z powolania . Czesc jego Swietej Pamieci!!! Dzieki Tobie Bozena, Mosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Juz jestem spokojny... Ja tez :) IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 07.09.03, 18:08 Po pierwsze podalem jeden atrykul , ktory jest udokumentowany . Pofatyguj sie i sprawdz chocby niektore zrodla na ktore sie powoluje . Weber nie zaprzecza Holocoust , podaje w watpliwosc liczby , kwestionuje monopol Syjonistow na ten niechlubny epizod historii , bo nie tylko Zydzi gineli w obozach zaglady . A tak na marginesie , statystycznie Cyganie i homosexualisci stracili procent swoich niz Zydzi . Moja rodzina rowniez nie swietowala po wojnie , ponad polowa zginela , a ze mieli nieszczescie mieszkac tam gdzie mieszkali to nawet trudno dowiesc z czyjej reki , ... Nazistow czy Zydokomuny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: spisz tez spokojnie ? IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 09.09.03, 01:08 Tak sie konczy kazda dyskusja z Zionista , zeby przypadkiem nie "potracic" tate czy dziadka albo sie zmyja , zaczynajac nowy watek , albo beda sie uzerac z kims na nieistotny temat na nieistotnym watku , ... Bez jaj , bez ambicji , tani skurwiel , zebrak , menda , ... Prawdziwy Zyd ma honor , ... Syjonisci zyja jak pijawki ,... Odpowiedz Link Zgłoś