Dodaj do ulubionych

Miłość...

08.07.21, 08:47
to jednak ślepa jest.
Obserwuj wątek
    • witrood Re: Miłość... 08.07.21, 09:36
      Nie przeszkadza mi to, mimo iż jeśli chodzi o tę całą miłość, to jestem ateistą. wink
      • green.amber Re: Miłość... 08.07.21, 10:46
        Ty wiary nie masz a Sil najwyraźniej bardzo nadziei potrzebuje wink czy cos napisali, że ów miliarder ma paskudny charakter?
    • tzn.aga Re: Miłość... 08.07.21, 11:10
      Masz Silu kolejne potwierdzenie twojej teorii, że liczy się tylko kasa.
      Zadowolony?
      • silencjariusz Re: Miłość... 08.07.21, 13:12
        Nie bardzo rozumiem skąd ten atak na mnie? I czemu przypisujesz mi swoje wnioski (wyciągnięte najpewniej po lekturze pudelkowych doniesień)? Chciałem jedynie ku pokrzepieniu samotnych, forumowych serc przytoczyć jakże budujacy przykład na to, że miłość wszystko zwycięży. Nawet znaczną różnicę wieku.
        A sformułowana przez Ciebie teza, że wypchany, męski portfel potrafi całkiem nieźle rozchylać kobiece uda jest nietrafiona, żeby nie powiedzieć wprost, że kłamliwa. W każdym razie, ja jej do siebie nie dopuszczam.smile
    • silencjariusz Re: Miłość... 08.07.21, 14:36
      Zaproponujesz coś bardziej eleganckiego?wink Chętnie się poprawię.
    • silencjariusz Re: Miłość... 08.07.21, 15:15
      To nie jest dobry przykład. Jest daleki od sensu tezy postawionej przez Agę.
      • tzn.aga Re: Miłość... 08.07.21, 17:22
        Wielokrotne twoje wypowiedzi na tym forum dają jednoznacznie do zrozumienia, że uważasz tak jak napisałam. I nie, nie będę szukała i cię cytowała bo mi się nie chce tongue_out
        Rżnięcie teraz głupa jest zbędne i irytujące.

A tak ogólnie to wszyscy wiemy, że jest jakiś tam odsetek kobiet, które lecą na kasę.
        Może nawet większość. Nie wiem, nie znam się, ja do nich nie należę.
        • silencjariusz Re: Miłość... 08.07.21, 18:20
          To, że coś Ci się wydaje, nie oznacza, że tak jest.
          • tzn.aga Re: Miłość... 09.07.21, 09:29
            No taką postawę to można zawsze przyjąć. Tylko czy robienie z gęby dupy jest fajne?
            Czyli nie wiadomo czy jeździsz na rowerze, czy lubisz niebieskie kwiatki, czy kontemplujesz przyrodę pod wiśnią z jeżami... czy tylko nam się to wydaje http://emots.yetihehe.com/1/mysli.gif
            W realu też tak gadasz z ludźmi?
            Potem ktoś ci mówi: Silu, przecież ty nie lubisz wyjeżdżać.
            A ty na to: tak ci się tylko wydaje (odczuwa satysfakcję).
            http://emots.yetihehe.com/1/dobani.gif
            • silencjariusz Re: Miłość... 09.07.21, 10:17
              Przypomnę tylko, że fakty to zdarzenia obiektywne. Ich interpretacja ma charakter subiektywny. Ty swoje interpretacje uznajesz za fakty. Co jest irytujące.
              • tzn.aga Re: Miłość... 09.07.21, 12:51
                No właśnie, powtórzę: taką postawę to można zawsze przyjąć.
                Jest bardzo wygodna bo w każdej chwili można odwrócić kota ogonem albo rżnąć głupa i wycierać gębę subiektywnymi interpretacjami, odczuciami czy spostrzeżeniami.
                BTDT
                nie chce mi się z tobą gadać
                • silencjariusz Re: Miłość... 09.07.21, 14:53
                  Weź trzaśnij jakimiś drzwiami. Bo tego ewidentnie zabrakło w Twoim ostatnim wpisie.
                • obrotowy ee tam... 10.07.21, 15:44
                  tzn.aga napisała:
                  > BTDT

ee tam... lepiej LGBT i do tego k.... jeszcze Q.
                  • tzn.aga Re: ee tam... 10.07.21, 20:51
                    Lepiej
                    ale nie mam na to wpływu.
    • szarlotka_ja Re: Miłość... 08.07.21, 22:21
      W sensie, że on nie dostrzega jaka ona brzydka jest? ;P
      • silencjariusz Re: Miłość... 08.07.21, 22:51
        Można i w ten sposób to interpretować.wink
    • obrotowy czyli - wszystko przed Toba, hloopcze, 10.07.21, 10:24
      i pieniadze i piekne mlode kobiety.
    • gocha033 a Małość... 10.07.21, 15:41
      silencjariusz napisał:
      > Miłość...to jednak ślepa

a Małość... jest nie tylko ślepa, ale i mała...

- to jeszcze gorzej.
    • letniaburza77 Re: Miłość... 10.07.21, 19:56
      Silu zawsze możesz udać się do przybytku rozkoszy ,nie musisz mieć milionów wystarczy kilka stówek (niestety nie znam cennika) . A dziewoje do wyboru do koloru.
      • obrotowy w hutorze to jest niedrogo. 10.07.21, 20:30
        jakies 200 zeta.
        • letniaburza77 Re: w hutorze to jest niedrogo. 10.07.21, 20:40
          obrotowy napisał:

> jakies 200 zeta.

big_grinwink .
          Ps.Tylko szkoda ,że 500+ z tego nie będzie ,a przynajmniej nie dla niego ,bo to kolejna jego bolączka.
    • apersona Re: Miłość... 10.07.21, 21:08
      Skąd wiesz że miłość?
      • witrood Re: Miłość... 10.07.21, 21:50
        Pewnie po ich brzuchach (motylki) widać. wink
        • witrood Re: Miłość... 10.07.21, 22:17
          Dodam, że dziś wyprodukowałem na obiad lazanię i całkiem zjadliwa była i żadnych motylków po niej nie miałem. wink
    • baenzai Re: Miłość... 11.07.21, 12:23
      Zawsze mnie zastanawia czemu młode kobiety lecą na takich starych dziadów. Jeszcze rozumiem jakiś zadbany i ogarnięty 40-latek czy 50-latek, ale facet 70plus? Kasa kasą, ale przecież laska traci najlepsze lata życia na związek ze starym dziadem i w dodatku musi uprawiać z nim seks.

Jeszcze rozumiałbym gdyby jedyną alternatywą dla takiej laski było pozostanie na gospodarstwie w Polsce C z rodzicami alkoholikami, ale przecież w większości przypadków te laski mają tych alternatyw trochę więcej.
    • silencjariusz Re: Miłość... 19.07.21, 16:30
      No ślepa, jak nic.
      • witrood Re: Miłość... 19.07.21, 18:35
        No zgodzę się, chociaż nic mi do tego. On taki zasuszony jak jesienny liść. Przegiął w walce z nadwagą (jak to w innym wątku). wink
        • apersona Re: Miłość... 24.07.21, 21:35
          Jagger był kiedykolwiek gruby?
          • witrood Re: Miłość... 24.07.21, 21:42
            Nie wiem, ale wygląda nieciekawie nawet jak na swój wiek.
            • apersona Re: Miłość... 24.07.21, 22:09
              ale on od kiedy pamiętam był tak jakoś strasznie i dziwacznie pofałdowany
    • 1990jezioromarzen Re: Miłość... 15.08.21, 23:43
      cześć. Tak bywa ale mnie bardzo denerwuje kiedy ktoś dokucza mi z powodu wyglądu ponieważ naprawdę nie widzę nic złego w swoim wyglądzie.Bardzo o siebie dbam ,napisałam nawet do cioci z prośbą o ciuszki Kalifornijskie. Nie rozumiem ludzi którzy innym dokuczają z powodu wyglądu ponieważ ci którzy mnie oceniają w taki sposób sami są niemądrzy.Słabszym lepiej jest nie dokuczać generalnie rzecz biorąc.
    • searam Re: Miłość... 16.08.21, 00:30
      Milosc...
      Rzucę wszystko dla ciebie...spale wszystkie mosty...zerwę wszystkie związki...przepisze wszystkie karty płatnicze na twoje nazwisko...
      A ty...będziesz dawać dupy na lewo i prawo...Bo, cóż...Milosc...smile
      Ślepa...? Eh...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka