Gość: girlfriend Re: Perla prostakiem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 19:10 A Ty się nie zajmuj polityką, tylko mądrzejszymi rzeczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Perla prostakiem jest IP: *.unl.edu 09.09.03, 19:17 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > A Ty się nie zajmuj polityką, tylko mądrzejszymi rzeczami tak jest szefowa ! wracam na swoje podworko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: Perla prostakiem jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 19:22 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: girlfriend napisał(a): > > > A Ty się nie zajmuj polityką, tylko mądrzejszymi rzeczami > tak jest szefowa ! wracam na swoje podworko. No myślę Polityka w ręce kobiet. Kobiety w ręce mężczyzn. Ha! ale dobrze wymyśliłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki Gdyby tylko prostakiem. To faszystowski, żydowski IP: *.icm.edu.pl 09.09.03, 19:56 idiota. Niebzpieczny wśród obecnych tu w większości idiotów.Dlaczego? Bo ci biorą jego bełkot za objawienie. Obrzydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Perla prostakiem jest 09.09.03, 20:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7876606 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni zawadzki vel jestem tu nowa 09.09.03, 20:11 tani z ciebie prowokator-integrator serdecznosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Zebys byl prawdziwym imagíne... IP: *.unl.edu 09.09.03, 23:36 dachs napisał: > hej borsuk, to naprawde ja, Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Zebys byl prawdziwym imagíne... 09.09.03, 23:38 Eee, nie wierze. Prawdziwego to bym zmieszal z blotem, a na tego tu to i blota szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Zebys byl prawdziwym imagíne... IP: *.unl.edu 09.09.03, 23:43 dachs napisał: > Eee, nie wierze. > Prawdziwego to bym zmieszal z blotem, a na tego tu to i blota szkoda jestem ciekaw czy ty jestes wiec prawdziwym borsukiem ? prawdziwego do rany przylozyc, a tego ..... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs :)))))) 10.09.03, 18:55 Gość portalu: Imagine napisał(a): > jestem ciekaw czy ty jestes wiec prawdziwym borsukiem ? prawdziwego do rany > przylozyc, a tego ..... No widzisz, prawdziwy Imagine by tak nigdy nie napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: nieprawda, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 23:41 tylko głupim żydkiem mośkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: nie dokuczajcie Perle ja lubie z nim rozmawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 23:59 po hebrajsku czy na migi ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: nie dokuczajcie Perle ja lubie z nim rozmawia 10.09.03, 00:05 Gość portalu: katolik napisał(a): > po hebrajsku czy na migi ? ------------------------------------------------------ Tys chyba nowy, bo inaczej bys tego nie napisal. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła to ten Imagine jest IP: *.zin.lublin.pl 10.09.03, 00:07 piszesz z Nebraski, a rodem z Lublina jesteś. O ile sobie przypominam to nie dałem Ci powodu do ataków osobistych. Może uzasadnisz moje "prostactwo". pozdrawiam Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: to ten Imagine jest IP: *.neb.rr.com 10.09.03, 03:32 Gość portalu: Perła napisał(a): > piszesz z Nebraski, a rodem z Lublina jesteś. O ile sobie przypominam to nie > dałem Ci powodu do ataków osobistych. Może uzasadnisz moje "prostactwo". > > pozdrawiam > > Perła nie rodem, tylko przejazdem. dajesz mi te powody chlopski filozofie od zarania tego forum. nic nie bede ci uzasadniac. blizej mi do sklepu by kupic groch i walic w sciane. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Perla prostakiem jest: czemu on tak sądzi 10.09.03, 00:59 Here is a small poem explaining Imagine's odd feelings towards Perła: The petty and the small Are overwhelmed with gull When genius, having faltered, fails to fall. Imagine too, I ween Turns always deeply green Reading Perła's posts on his computer screen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Perla prostakiem jest: czemu on tak sądzi IP: *.neb.rr.com 10.09.03, 03:34 cs137 napisała: > Here is a small poem explaining Imagine's odd feelings towards Perła: > > The petty and the small > Are overwhelmed with gull > When genius, having faltered, fails to fall. > Imagine too, I ween > Turns always deeply green > Reading Perła's posts on his computer screen. a ty nie badz taki zbiegly w anglijskim, bo i tobie sie dostanie. myslisz, ze jak studiujesz computer science 137, to juz ci wszystko wolno ? Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 hijer is a smol pouem ebaut docent dresiarz 123 10.09.03, 07:48 "jestem docent jestem docent - aj em docent jestem sprytny docent - aj em klewer docent docent - docent docent - BUM! smieszny docent - fani docent jestem twardziel z lewolwerem docent - aj em taf gaj uyz e gan docent i na muldach rach ciach ciach docent - end on moguls rach ciach ciach docent taki jestem - docent BUM! uejt ze minyt let mi finisz in inglisz... nie moge sie przeciez zdradzic ze jestem fresz from ze bout taki amerykan jak z gout ass bjugyl long lyw majself oraz forejn studentka basia - BUM!" odsylajac wiersz na berdyczow klaniam sie olsniewajacej docentowosci do kolan nostromo Odpowiedz Link Zgłoś