Dodaj do ulubionych

Dlaczego starto starożytny Izrael? Dlaczego Izrael

IP: *.icm.edu.pl 12.09.03, 22:36
współczesny nie rozumie dążeń wolnościowych Palestyńczyków? I. Berlin słusznie powątpiewał w zdolności Zydów rozumienia tego własnie i przyjęcia do wiadomosci, że Palestyńczycy maja takie samo prawo do niezaleznego państwa , jak oni, przybysze po siedmiu wiekach.Kto dłużej te ziemie zamieszkiwał? Żydzi nie są jak widac zdolni do pokojowego współzycia.Smutne to. Niestety prawdziwe. Plany elimnacji fizycznej przywódcy Palestyńczyków napawają zgrozą. Skąd znamy takie metody walki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Scan Józiowi ( i Józiom) na dobranoc - zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 23:53
      do przemyślenia. Kto to powiedział? I jakie wnioski? - zakładając, że na Forum
      za ekstremą się nie przepada.

"Gdyby pan zrobił sondaż wśród mieszkańców Bliskiego Wschodu i zapytał: "Jak to
      się, państwa zdaniem, skończy?" - myślę, że jakieś 80--90 proc. powiedziałoby,
      że skończy się dwoma państwami. Podkreślam, że nie chodzi o pytanie, jakie
      rozwiązanie uważaliby za sprawiedliwe czy najlepsze dla nich samych,
      tylko: "Jak to się skończy?". Wszyscy już znają odpowiedź, ale mało komu się
      ona podoba. Palestyńczykom trudno pogodzić się z tym, że dostaną dużo mniej,
      niżby im podano na srebrnej tacy w 1948 r., gdyby wtedy chcieli rozmawiać.
      Żydom trudno się pogodzić, że dostaną teraz dużo mniej, niżby im podano na
      srebrnej tacy w 1967 r., gdyby nie ich arogancja i krótkowzroczność....

...Kłopot w tym, że ani my, ani Palestyńcy nie chcemy widzieć, kim druga strona
      jest naprawdę. Palestyńczycy nie chcą widzieć, kim są Żydzi - grupą na poły
      histerycznych uchodźców, którzy nie mają na świecie nic prócz tego skrawka
      ziemi. A my nie chcemy widzieć w Palestyńczykach narodu, który znosił
      niezliczone upokorzenia ze strony europejskich kolonizatorów, a nasze
      poczynania postrzega tylko jako kontynuację tamtej polityki....

....Musimy zrozumieć, że cztery miliony Palestyńczyków ani nigdzie sobie nie
      pójdą, ani nie będą żyć w nieskończoność pod naszą okupacją i prześladowaniami.
      Palestyńczycy muszą zrozumieć, że Izrael to nie jest wędrowna wystawa, którą na
      ich żądanie spakuje się do skrzyń i rozstawi na nowo gdzieś indziej - w
      Australii czy Afryce. To jest oczywiste dla każdej rozsądnej osoby na Bliskim
      Wschodzie. Nie rozumieją tego tylko fanatycy, zeloci, fundamentaliści, którzy
      się karmią swoimi apokaliptycznymi proroctwami"
      -------------------
      .."11września 2001 roku byłem w Sendai, w Japonii, z gościnnymi wykładami na
      Uniwersytecie Tôhoku. Oglądałem właśnie telewizję, kiedy na ekranie pojawił się
      wstrząsający obraz płonącej wieży World Trade Center. Gdy tylko upewniłem się,
      że nie jest to kanał science-fiction ani emisja kolejnego hollywoodzkiego
      megahitu, nie mogłem powstrzymać uczucia schadenfreude, choć usiłowałem je
      pohamować, opanować i ukryć. To prymitywne uczucie owładnęło mną mimo nakazu
      obecnego w arabsko-islamskiej kulturze, który zabrania odczuwania schadenfreude
      (po arabsku: shamateh) w obliczu śmierci, nawet jeśli chodzi o gwałtowną i
      zasłużoną śmierć twych śmiertelnych wrogów. Intuicyjnie wiedziałem, że miliony
      mieszkańców świata arabskiego doświadczają w tej chwili tego samego uczucia co
      ja.....
      ....Gdy odzyskałem panowanie nad sobą, dwie myśli i jedno pytanie spontanicznie
      przemknęły mi przez głowę. Pierwsza myśl mówiła: zrobili to nasi
      fundamentaliści. To ciąg dalszy ich wojny ze Światowym Centrum Handlu, które
      próbowali wysadzić w 1993 r., ale bez powodzenia. I, jak to bywa w przypadku
      bliskowschodnich wendett, strona przegrana powróciła na miejsce starcia z tym
      większą chęcią zemsty, by wyrównać rachunki. Nie miałem wątpliwości, kto jest
      sprawcą tego rujnującego czynu, kto dopuścił się tej ohydnej zbrodni. Jako Arab
      wiedziałem coś o sile podobnych motywów w naszej kulturze i o tym, że czasami
      są one zdolne bez reszty zawładnąć człowiekiem. Wystarczy rzut oka na nie
      mającą końca wymianę odwetów i kontr-odwetów, która trwa na terenie Palestyny i
      Izraela od wybuchu drugiej intifady..."
      • Gość: Józef Zawadzki To nie jest odpowiedź na pytanie. IP: *.icm.edu.pl 13.09.03, 00:40
    • Gość: Rzeczowy Ty widzisz pejsy pewnie nawet na wlasnej gebie IP: 130.94.123.* 12.09.03, 23:56
      Pojeb.. antysemito !
      • Gość: Józef Zawadzki Mało rzeczowy Rzeczowy przedstawił się. Ale parch. IP: *.icm.edu.pl 13.09.03, 00:37
    • Gość: Józef Zawadzki Nasuwa się niestety jeden wniosek:Żydzi nie są IP: *.icm.edu.pl 13.09.03, 10:48
      zdolni do utrzymania swojej państwowości, a to wskutek braku umiejętności współżycia z sąsiadami. Opacznie rozumiane "wybranie" do tego doprowadziło.
    • Gość: AdamM Do Józefa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 12:38
      Czy nie masz wrażenia pewnego dysonansu związanego z tak silnym
      zainteresowaniem Zydami i Izraelem w Polsce (np. przejawianym przez Ciebie), a
      kompletną obojetnością ich na nasze sprawy? Czyz nie mamy wlasnych problemów,
      kto wie czy nie większych niz Izrael, ktore czas rozwiązać? Takich jak reforma
      systemu wyborczego, ograniczenie liczbowe Senatu i Sejmu, zlikwidowanie urzedu
      Prezydenta, wprowadzenie podatku liniowego, budowa autostrad, reforma
      szkolnictwa, reforma sluzby zdrowia, i wiele innych. Co nas do kurwy nędzy
      obchodzi Izrael i jego problemy, gdy naprawde niedlugo Polske moze trafić
      szlag, jesli o nią nie zadbamy?

A.
      • Gość: Józef Zawadzki Adamie M. Dysonans? Jeśli to jako wynik naszego , IP: *.icm.edu.pl 13.09.03, 13:05
        zbyt małego zaintesowania nimi. Oni się nami nie intereseują? Dowcip jakiego dawno nie słyszałem. Wiesz? Podobno największym sukcesem dziabła jest to, że sprawił iż niektórzy uwierzyli, że go nie ma. To samo jest z żydowskim zaintersowaniem nami. Niby nie ma, nie wszyscy sobie zadją z niego sprawę, a w istocie wiedzą o nas wszystko i tylko czekają, by z łapczywością tylko im właściwą drzeć z polskiego sukna co się da. Ale koniec z tym. Ja się w ogóle nimi nie interesowałem, do momentu aż uświadomiłem sobie o co im chodzi z tym holokaustem. W ca łej pełni zobaczyłem też wtedy ich zbrodnicze dzialania w Palestynie. Nic do nich nie mam jako Żydów. Obnażał będę jednak ich szowinizm, ksenofobię, głupotę, pazerność na pieniądze, opaczne rozmienie ich "wybrania".
        A co do naszych spraw? Ba.Trzecia Rzeczpospolita nie miała jeszcze parlamentu i rządu z prawdziwego zdarzenia - w tym się zgadzamy. W Polsce w dalszym ciągu trwa pochód do władzy intelektualnych, profesjonalnych, kompetencyjnych zer.Ordynacja wyborcza , owszem , dużo winna.Ale my nie chodzimy do wyborów tak jak np. Szwajcarzy. Widac jeszcze potrzeba trochę czasu , by świadomośc obywatelska dojrzała. Póki co, tak jak Ty nie mogę patrzeć na to co się dzieje. Obecnych aktualnie przy korycie może odciąć tylko koniec kadencji. Jest trochę czasu, budźmy Polaków, nie jesteśmy przeciez wiecznie skazania na taniec chocholi. Pozdrawiam.
    • Gość: katolik Re: Dlaczego starto starożytny Izrael? Dlaczego I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 13:31
      bo te pokręcone żydki myślą, że dostali cały świat w prezencie od boga - a co
      nie dostali, to zapierniczą smile
      • Gość: Józef Zawadzki Ha , dość dobrze ujęta istota rzeczy. IP: *.icm.edu.pl 13.09.03, 13:38
    • Gość: Polityczny Re: Dlaczego starto starożytny Izrael? Dlaczego I IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.03, 15:29

Drogi Jozio ,problem polega na tym ,ze ty powolujesz sie na opinie
      z Gaystadt (czyt.Berlin) , a oni maja jak najmniej do powiedzenia,
      a o stosunkach dobrosasiedzkich i stosunku do panstwa Izrael wogole
      nie powinni zabierac glosu.
      Choc musze powiedziec ,ze nie wszystkie niemiaszki tak mowia ,
      a to ze .....strachu ,bowiem wiedza do kogo naleza Deutsche Bank,
      Commerzbank itd .Przy okazji chce zwrocic uwage na aresztowanie w
      piatek w Monachium kilku faszystow ktorzy planowali zamach na placowki
      zydowskie w Niemczech .
      A teraz musze tobie Joziu jeszcze napisac ze, gdyby niebyloby Palestyny
      bylby pokoj na Bliskim Wschodzie , gdybyby nie istnialo panstwo Izrael
      to i by tak pokoju nie bylo ,poniewaz prymitywy arabskie zawsze sie miedzy
      soba walily po lbach , co do tego nikt nie ma watpliwosci.
      A do tego jeszcze jedno i najwaniejsze , niech wreszcie araby uznaja Izrael,
      a jak do tej pory w podrecznikach arabskich drukowanych m.in. w Niemczech
      i Arabi Saudyjskiej dla arabskich szkol ,panstwo Izrael nie egzystuje.
      Radzilbym Jozio dokladniej studiowac i historie starozyna (tam Izrael jest
      tez wyszczegolniony) i historie wspolczesna ,bo z twoich postow wynika ,ze
      nie tylko nie znasz historii , ale nie masz wlasnego punktu widzenia na
      Bliski Wschod ,piszesz to co przekazuje antyizraelskie media .
      Sa tez Joziu inne zrodla wiadosmosci nie tylko TV i internet
      • Gość: Józef Zawadzki Ha, Polityczny i dlatego pewnie ble ble. Niczego IP: *.icm.edu.pl 13.09.03, 16:02
        nie powiedziałeś w swoim poście. Może tylko to , że histori nie znasz i powłujesz się na jakieś tajemnicze źródła znajomosci realiów Bliskiego Wschodu. Bardzo dobrze że na mapach arabskich nie ma Izraela. Tak powinno pozostać do momentu aż powstanie wolna Palestyna.No cóż , opinie podobną do mojej odnośnie żydowskiego sprawstwa zawirowań bliskowschodnich ma wielu ludzi. Dlaczego niby mam powtarzać czyjeś. Widzę natomiast, że swojej jakoś nie bardzo potrafisz wyartykuować i jak na Żyda czepiasz się Palestyńczyków. Twoje , nie chcę użyć odpowiedzniego przymitnika, rozumowanie można łatwo odwrócić - gdby nie było Izraela na Bliskim Wschodzie byłby pokój. I nie było go bardzo długo, wieki całe - niestety masz zerową wiedzeę historyczną i gębę pełną żydowskich komunałów.Fakty są niezaprzeczlane : Izrael istniał ok. dwa wieki, a potem starto goi z powierzchni ziemi. Dlaczego? Wskutek organicznej niezdolności do pokojowego współżycia z sąsiadami. Popracuj trochę nad sobą mój Adwersarzu, a potem się odezwij.
        • Gość: Polityczny Re: Ha,znowu brak argumentow Joziowi !!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.03, 16:15

Twoja argumentacja jest typu wlasnie ble ble .
          Zeby uzmyslowic sobie realia Bliskiego Wschodu to trzeba tam nmiekiedy bywac ,
          czytac i ogladac .
          Co do Zyda na jakiej podstawie tak sadzisz ,nie znasz mnie jedynie
          moje posty czytasz ,wiec skad ta pewnisc ze jestem Zydem ?
          Widze z twojej strony antysemityzm i to w najbardziej prymitywnej postaci :
          "bardzo dobrze ze na arabskich mapach nie ma Izraela .Tak powinno pozostac
          az powstanie wolna Palestyna ".
          Otoz nikt nie ma watpliwosci ,nawet w Izraelu ze Palestyna powinna powstac
          jako niepodlegle panstwo ,tylko zwracam uwage N I E P O D L E G L E panstwo.
          Uwazam ze jestes zwyklam pacholem ,ktory nie zna historii .
          Powtarzasz tylko to co przeczytales ,to widac ,co do pracy nad soba to masz
          gigantyczna prace przed soba ,ale to jest twoja sprawa .
          Samo zastosowanie rzeczownika "geba" zwraca uwage na to ze jestes zwyklym
          gburem .

• Gość: Józef Zawadzki Nie brak? Żarty. Powiedz coś z historii.Bywać IP: *.icm.edu.pl 13.09.03, 16:52
            trzeba? Żarty. Usiłujesz coś powiedzieć, ale jak zwykle Ci nie wychodzi. Może czas dać sobie spokój i nie być niczyją tubą.
            • Gość: Polityczny Re: Ciagle brak argumentow Joziu . IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.03, 19:57

Zabierasz tylko "glos" zeby kogos przelicytowac ,zalosny z ciebie
              dyskutant .
              Ciagly brak argumentow nie mozna zastepowac proznym belkotem Joziu a w twoim
              przypadku probujesz tak czynic.
              Naprawde to nawet mi ciebie nie zal ,sam sobie jestes winny .
              Jak na razie bywalem w Izraelu, wiadomosci mam z pierwszej reki , a nie
              jak ty z " czytadel".
              Zeby tobie uzmyslowic jak wyglada teraz Izrael ,to napisze ,
              czy widziales zeby we wlasnym kraju dzieci byly wozone do szkol w
              opancerzonych autobusach ? Niestety izraelskie dzici sa tak dowozone z
              powodow zamachow na Izraelitow ,dzieci palestynskie czy wogole
              arabskie nie musza sie ukrywac z prostej przyczyny ,w Izraelu ich nikt nie
              zaatakuje. Zaby tobie pare rzeczy jeszcze uzmyslowic ,niedaleko Nazareth'u
              jest osrodek dla narkomanow , osrodek dziala tylko dzieki ofiarom roznych
              ludzi , dla tych uzaleznionych nie ma pieniedzy ,dla palestynczykow i arabow
              sa pieniadze na leczenie . W panstwie Izrael arabowie korzystaja tak jak
              kazdy obywatel swiata z opieki lekarskiej , tylko powiedz mi Joziu jezeli
              tyle wiesz dlaczego Zyd nie dostaje opieki lekarskiej w np.Libanie ,w Syrii
              itd.?
              Chlopie i przestan pisac na tych lamach ,powinno byc tobie wstyd za te
              bzdury ,ktore tu wypisujesz .
              Bardzo wiele rzeczy i wydarzen moglbym tobie opisac ,ale dla ciebie
              to sie nieoplaca i tak nie zrozumiesz .

• snajper55 Re: Ciagle brak argumentow Joziu . 13.09.03, 20:08
                Józio, jak każdy antysemita, nie ma poczucia wstydu. Przypuszcza, że jest to
                związane z brakiem sumienia.

Pozdrawiam

Snajper.
                • Gość: Polityczny Re: Ciagle brak argumentow Joziu . IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.03, 20:10

Dzieki snajper ,masz racje.

Pozdrawiam.
    • cs137 Na J. Z. nie nalezy sie zloscic. 13.09.03, 20:53
      Koledzy,

Wlasciwym uczuciem w stosunku do J. Z. nie jest zlosc, irytacja, etc. Wlasciwym
      uczuciem w stosunku do niego powinna byc zwykla, ludzka litosc.

On z cala pewnoscia ma poczucie, ze jest gleboko uposledzony przez los. Moze
      usprawiedliwione, moze nie. Ale najwyrazniej sprawia mu to bol, cierpienie. A
      kazdy cierpiacy zasluguje na nasza litosc, nie? Wiec badzmy dla niego
      litosciwi, apeluje! Nawet, kiedy obsypuje nas stekiem wyzwisk.
      • Gość: Jakoś tam Re: Na J. Z. nie nalezy sie zloscic. IP: *.am.poznan.pl 14.09.03, 08:04
        Panie Cs
        'Podziwiam" Pańska wiarę, że każdy kto ma inne poglądy na dany temat od
        Pańskich, jest głęboko upośledzony przez los , przeżywa męki i katusze,
        cierpiąc ponad miarę.
        Powiem wprost, pogląd jednostronny , nawet nie odwracanie kota ogonem , czyli
        po prostu złość!
        Pozdrawiam
        Jakoś tam
    • Gość: Mosze Zostawcie, moi drodzy przyjaciele... IP: *.red.bezeqint.net 13.09.03, 21:57
      Ten Zawadzki-Palestynski itd...
      On pisze poprostu co tylko Palestynskie media pisza. Ja tutaj jestem. Ja slysze
      i czytam te media. To jest poprostu tlumaczenie z arabskiego. Tylko Zydzi sa
      winni, oni nigdy! Jak morduja Zydow, nie slyszycie zadne wspolczucie, tylko
      oskarzaja jeszcze ze Zydzi sa winni itd...
      Nigdy, ale nigdy nie przyznaja sie i nie powiedza ze moze prawda jest cos po
      srodku. Oni tylko maja jedna prawde "Ogniem i mieczem". Jesli Izrael odwetuje
      to robi za silno, bez proporcji, jesli nie, to tez jest winny ze byl mord, bo
      przecie jest okupacja. Czy oni kiedy chocby raz wspolczuli ofiar ich mordu?
      Czy kiedy powiedzieli "Basta" przestajmy...?
      Teraz prezydent arafat "zrobil" nowy rzad...ze nowy premier jakis "Abu" za 3
      miesiace moze pokazac swoj rzad... Teraz nawet sa w "wybranym" rzadzie troje od
      Hammasu i Dzichadu, beda ministerami, czy widzicie o co tutaj chodzi, oni
      smieja sie z calego swiata...
      • Gość: dyzein Zostawcie nas, moi drodzy przyjaciele ZYDZI, IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 13.09.03, 23:59
        Posluchaj Mosze, nie chce z toba polemizowac, gdyz kazdy uczestnik tego forum,
        o pogladach nie prozydowskich(zydofil czy filosemita), bedzie w twoich oczach
        ANTYSEMITA.
        Wiesz ze nie jestes odosobnieniem w tej kategorji, i tylko z takimi mozesz
        prowadzic solidny, szkalujacy innych dialog.
        Ale piszac o Arabach obciazajacych wina Zydow(wedlug ciebie nie maja racji,
        wedlug mnie nie w kazdym przypadku), nie dostrzegasz samokrytyki Zydow w
        jakiejkolwiek kwestji, wiesz ja tez niedostrzegam, gdyz takowa nie istnieje.
        Wiec czemu jest tak wielkie twoje zdziwienie(?),mysle , i tu tez nie jestem
        odosobnieniem , ze was Zydzi,poprostu nie stac na samokrytyke.
        Jestescie nasyceni nienawiscia do kazdego, kto chce zyc wolny, od waszych
        dobroci i tolerancji(o jaka tak glosno wolacie),wiec moze nadszedl czas, aby
        spojzec na wlasne poczynania w sosunku do innych, a znajdziecie odpowiedz na
        pytanie , czemu inni obciazaja was odpowiedzialnoscia.
        • Gość: Mosze Czy ja kiedy oskarzalem kogo o antysemityzm? IP: *.red.bezeqint.net 14.09.03, 00:14
          Ja tylko pisze ze zawadzki i inni, pisza i maja jedyna prawde...Zydzi
          zastrzelili, Zydzi zamordowali, ale oni nigdy nie pisza, jaka jest przyczyna.
          Moze ten chlopak, ktory zostrzal zastrzelony, mial bron, lub granat, lub
          butelke z benzyna. Wazne jest tylko ze zastrzelony. Mozna myslec ze niewinny
          strzelal do zolnierzy lub mordowa, tylko Zydzi sa mordercy . a Palestynczycy
          aniolki...Zobacz co Arafat szykuje:

DEBKAfile Reports Exclusively: Arafat is plotting imminent mega-terror attacks
          to force international intervention in conflict and downgrade US role. He has
          pushed PM-designate Abu Ala aside and grabbed Palestinian center stage as solo
          performer.

Israel rounds up and deploys all its special resources to ward off Arafat’s
          next terror campaign of mass murder.

Read DEBKAfile’s exclusive inside report on Arafat’s maneuvers for Palestinian
          domination and the gloom of his closest advisers

Jerusalem police believe Palestinian suicide attacks foiled. Border police
          defused three primed bomb belts hidden in washing machine in Al-Azariyah
          village butchery, packed with 20 kgs explosives, nails and bolts. Wanted Fatah
          operative detained at A-Ram near Ramallah. Security remains high along West
          Bank border districts, boosted for weekend on beaches, shopping centers,
          recreation and football sites

Israel rejects UN Security Council members’ warning against expelling Arafat,
          declares he is terrorist and obstacle to peace - even obstructing government
          formation of his own PM nominee Qureia. Mofaz in talks with US and UN officials
          next week will argue case for Arafat’s removal
    • Gość: Józef Zawadzki Powtarzam dla wolniej myślących : Izrael jest IP: *.icm.edu.pl 13.09.03, 23:17
      organicznie niezdolny do pokojowego współżycia z sąsiadami. Dlaczego? Opacznie, do góry nogami, pojmuje swoje "wybranie". Wasze ujadanie Posiadacze Nskich Nader Cofniętych Czółek tu nic nie da, co oczwiście nie znaczy że wszyscy Żydzi mają takie jak wy czoła. Po prostu , nie udaliście się.
      • Gość: patolog Re: Powtarzam dla wolniej myślących : Izrael jest IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 13.09.03, 23:39
        Joziu, juz osiagneles swoj cel. Napewno jestes najwiekszym idiota na tym forum.
        Ja rozumiem , ze leki juz nie dzialaja, ale mozebys sprobowal elektrowstrzasy ?
        A moze to wplyw srodowiska? Zatruta woda w Jaroslawiu? Ale chyba nie, slyszalem,
        ze nawet tam, jestes anomalia. Chyba juz nic dla ciebie nie pozostalo, tylko tak
        jak w twoim przykladowym panstwie aryjskim - likwidacja osobnikow z uszkodzonym
        ukladem nerwowym.
        Haha, niskie czolko i inne pier....y. Nie pozdrawiam
      • pan.scan Panie Profesorze Zawadzki Józiu - podnoszę 14.09.03, 03:05
        dwa paluszki w górę. Czy mogę coś powiedzieć? Chcę mieć piątkę do dzienniczka...
    • cs137 Powtarzam: dla Józia trza mieć litość, nie gniew 14.09.03, 00:34
      To nieszczęśliwy człowiek, którego prześladują jakieś demony, siedzące w jego
      głowie.

Nawet, jak kogoś zwymyśla, nie trzeba się złościć, tylko przemawiać doń
      łagodnymi słowy.

Ja wiem, on mnie zaraz pośle wiązkę grubiaństw za to, co ja tu piszę. Ale ja
      już mu z góry to wybaczam, wiedziony szlachetnym chrezścijańskim uczuciem
      litości. Pokój z Tobą, Józefie! Twoje grubiaństwa już z góry zostały wybaczone!

Litosiernie nastawiony Cees

PS. Do Mosze: Zrozum, wszelka polemika z Józiem na temat Palestyńczyków jest
      bez sensu. Jego wszelkie odczucia w stosunku do Palestyńczyków są rzeczą
      absolutnie wtórną. Pierwotnym uczuciem, które podsycają demony siedzące pod
      jego czaszką, jest nienawiść do Żydów.

Jest takie bardzo mądre powiedzenie: "Kto chce psa uderzyć, ten kija
      znajdzie". Podobnie, jak ktoś chce Żyda w jakikolwiek sposób uderzyć
      • Gość: Mosze Masz racje...ale IP: *.red.bezeqint.net 14.09.03, 07:37
        cs137 napisała:

> To nieszczęśliwy człowiek, którego prześladują jakieś demony, siedzące w jego
        > głowie.
        >
        > Nawet, jak kogoś zwymyśla, nie trzeba się złościć, tylko przemawiać doń
        > łagodnymi słowy.
        >
        > Ja wiem, on mnie zaraz pośle wiązkę grubiaństw za to, co ja tu piszę. Ale ja
        > już mu z góry to wybaczam, wiedziony szlachetnym chrezścijańskim uczuciem
        > litości. Pokój z Tobą, Józefie! Twoje grubiaństwa już z góry zostały
        wybaczone!
        >
        > Litosiernie nastawiony Cees
        >
        > PS. Do Mosze: Zrozum, wszelka polemika z Józiem na temat Palestyńczyków jest
        > bez sensu. Jego wszelkie odczucia w stosunku do Palestyńczyków są rzeczą
        > absolutnie wtórną. Pierwotnym uczuciem, które podsycają demony siedzące pod
        > jego czaszką, jest nienawiść do Żydów.
        >
        > Jest takie bardzo mądre powiedzenie: "Kto chce psa uderzyć, ten kija
        > znajdzie". Podobnie, jak ktoś chce Żyda w jakikolwiek sposób uderzyć
    • Gość: Józef Zawadzki Widać potrzebujecie wielu powtórzeń.No cóż , wasza IP: *.icm.edu.pl 14.09.03, 12:21
      ociężałość umysłowa jest przysłowiowa. Stwerdzenie tego faktu, nie jest jest zadnym grubiaństwem, wszak prawda nie potrzebuje żadnych dookreśleń.Domagacie się więc proszę bardzo: Izrael organicznie nie jest zdolny do pokojowego współżycia z sąsiadami, wskutekm fałszywie pojętego wybraństwa.Nie potrafił utrzymac swojej państwowości w przeszłości ( no powedzcie ile istniał? ) ma z tym kłopoty i teraz. A co do zaśmiecania? Popatrzcie na swoje posty. Mówiłem już dawno, że wiekszosć z was kompromituje to forum. Mam powtarzać czym?
      • Gość: Polityczny Re: epitety i okreslenia ,ktorymi probujesz IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.03, 10:07
      • Gość: Polityczny Re: Dlaczego chcesz ublizac ludziom na forum ? IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.03, 10:53

Czyzbys mial bardzo niskie mniemanie o sobie .Napewno tak masz bardzo
        slaba osobowosc , a to jest przypadek dla psychiatry .
        Nie prawda jest ,ze wskutek falszywego wybranstwa .
        Czy ty wiesz co oznacza dla swiata arabskiego ze , panstwo Izrael
        najmniejsze prawie na Bliskim Wschodzie ma innego Boga niz Allah ?
        To jest dla nich potwarz , oni tego nie moga zrozumiec tak jak niestety i ty .
        A o historii Izraela ,potrzeba tobie lekcje historii , biore 20 € od lekcji
        jedna lekcja 45 minut.
        Zaczynamy od Patriarchow ,potem przejdzeimy przez krolestwo Izrael ,potem
        podzielone krolestwo , pln.Izrael ,na pld. Juda ,potem przez Babilon
        ,powstanie przeciw Assyrii ,koejne wojny i uprowadzenia , potem powstanie
        Machabejczykow i wreszcie do ery nowozytnej i Jezusa Chrystusa .
        Potem jak od 400 lat przed Chrystusem tylko diaspora az do roku 1948 .
        Choc ubiegle stulecie bylo najciekawsze , musze to napisac .
        Widzisz taki Chamberlain anglik poknocil i to nie zle w 1938 ,"Ziemia
        za Pokoj",tak sprzedal Zydow . Paskuda jeden , ach ten sam anglik
        pojechal do Brlina i na kolanach blagal adolfa o to zeby nie rozpoczynal
        wojne , a adolf posluchal najuwazniej tego o co go prosil ten sprzedawczyk
        Izraela i ... zrobil tak jak chcial . Potem Holocaust i straszne barbarzynstwo
        niemieckie .
        Po wojnie w 19456/7roku francuzi i anglicy obiecali Izraelitom powrot do
        Ziemi Obiecanej i zaprosili na statek(niestety w tej chwili nie pamietam jak
        nazywal sie ten statek ) kilka tysiecy Zydow i ... statek ten plywal miedzy
        Francja i W. Brytania tak dlugo , az zmarli prawie wszyscy Izraelici .
        Wiele moglbym pisac na temat Izraela ,ale jak juz napisalem musialbys duzo
        zaplacic , a na to to ciebie Joziu niestac .
        Pomysl tylko co to bedzie ,jak dostanisz rachunek za telefon ???

• Gość: Józef Zawadzki Jesteście na tyle mpodli, że wpisujecie tu nieobec IP: *.icm.edu.pl 14.09.03, 12:29
      nego cs137. Tylko tak głupim Żyd jest do czegoś takiego zdolny. Wy załośni Posiadacze NIskich Nader Cofniętych Czółek.Obrzydliwość .Fe.
      • Gość: J.K. Jozek, daj spokoj.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.03, 17:36
        ja strasznie lubie pivo z Lezajska...
        Arabowie wobec Izraela nie maja zadnych szans...
        Po prostu Islam im w tym przeszkadza.

Zamierzasz negowac te oczywistosc,
        czy tez tworzyc wlasne wizje Swiata...???
        Po co...???
    • Gość: Józef Zawadzki Re: Dlaczego starto starożytny Izrael? Dlaczego I IP: *.icm.edu.pl 14.09.03, 12:29
      nego cs137. Tylko tak głupim Żyd jest do czegoś takiego zdolny. Wy załośni Posiadacze NIskich Nader Cofniętych Czółek.Obrzydliwość .Fe.
      • Gość: Syjonista Zawadzki=Onanizm... IP: *.red.bezeqint.net 14.09.03, 13:03
        Gadaj, zmieniaj nicki, zmieniaj Ip, ale zawsze zostaniesz tym samym ...

• Gość: Wqrwiony2 syjonista=tanie mydlo IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 13:19
          61. Dlaczego Mojżesz przeprowadził Żydów przez morze? - Bo wstydził sie przez
          miasto.
          62. Dlaczego mydełko nazywa się "FA"? - "From Auschwitz".
        • Gość: Józef Zawadzki Jak na syjonistę, to niewiele masz do powiedzenia IP: *.icm.edu.pl 14.09.03, 21:46
          Właścieilu Małego NIskiego Nader Cofniętego Czółka. Żydom normalnym przynosisz wstyd. Tak jak snajper, scan i Głupek z Lublina razem wzięci.
    • Gość: J.K. Gdyby Izrael chcial, chlopcze, wyeliminowac Ara... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.03, 13:35
      Arafata, to zrobilby juz to 20 lat temu w Tunisie...
      nie KLAM wiec, ze chca go fizycznie wyeliminowac.

Co najwyzej chca go poprosic o ponowny wyjazd na emigracje.
      A jak nie wsyslucha tej prosby, zostanie sam wywieziony (na taczkach),

Co mu sie zreszta slusznie nalezy za dzialanie wbrew interesom narodu
      palestynskiego.
      • Gość: Józef Zawadzki Zarzucasz w takim razie kłamstwo agencjom prasowym IP: *.icm.edu.pl 14.09.03, 14:27
        Rząd izraelski rozważa fizyczną eliminację Arafata. Gdzie Ty żyjesz?
        • Gość: J.K. nie interesuje mnie, co pisza agencje... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.03, 15:48
          klamia tak samo, jak kiedys komunisci...
          troche juz zyje na tym swiecie...

powtarzam jeszcze raz...
          gdyby Izrael chcial kiedykolwiek fizycznie wyeliminowac Arafata,
          to juz dawno moglby to zrobic...
          • Gość: Wqrwiony2 [...] IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 15:54
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: J.K. chlopcze, nie wyglupiaj sie... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.03, 16:03
              nie zalatwil go w roku 1982 w Tunisie i wtedy militarnie, technicznie
              i politycznie mogl...

Ale widac nie chcial...
              zaowocowalo to porozumieniem Oslo 1993, czemu Arafat
              (poczatkowo to podpisujac) faktycznie sie przeciwstawil...
              znasz mozliwosci Mosadu, tak dobrze, jak i ja...

Mimo tego, Amerykanie, zabranija Izraelowi zabicia Arafata,
              to po pierwsze sam Izrael nie ma w tym zadnego interesu...
              dgyby bowiem mial, to mimo niezgody Amerykanow,
              Arafat zginalby np. niechcacy w wypadku drogowym... (itd...)
              nie opowiadaj niepotrzebnych bajek...
              • Gość: Wqrwiony2 [...] IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 16:13
                • Gość: J.K. ty naprawde, idioto, nie rozumiesz co pisze...??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.03, 17:23
                  bara-busy nie maja tam zadnych szans...
                  przyjales to do wiadomosci,
                  czy tez zamierzasz sie dalej rzucac z motyka na slonce?

Twoj Dr. J.K.
                  • Gość: Wqrwiony2 [...] IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 18:08
          • Gość: Polityczny Re: nie interesuje mnie, co pisza agencje... IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.03, 09:40

Masz 100 % racji .
    • Gość: grot Nie zasługują widac na to by dłużej istnieć jako IP: *.icm.edu.pl 15.09.03, 08:18
      państwo.
    • Gość: katolik Re: Dlaczego starto starożytny Izrael? Dlaczego I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 08:24
      bo to pazerny i chytry naród.
      • Gość: Polityczny Re: Dlaczego starto starożytny Izrael? Dlaczego I IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.03, 09:45

Dlaczego tak uwazasz ze pazerny i chytry narod ?
        Spojrz na siebie ,a potem pisz .
        Sam fakt ze piszesz bzdury i kryjesz sie za nick'iem katolik swiadczy nie
        najlepiej o tobie.
        • Gość: Józef Zawadzki Własnie dajesz przykład poziomu ? (haha, depresja) IP: *.icm.edu.pl 15.09.03, 12:52
          swoich wypowiedzi. Takie jak większość twoich akilitów posiadaczu Niskiego Nader Cofniętego Czółka. Na szczęścier nie wszyscy Żydzi sa ograniczeni jak ty, różnej maści snajpery i Lubelskie Głupki. Inaczej dawno już byłoby po was. Tak jak na tym forum. Wzbudzacie jedynie powszechną litość swoim potencjałem intelektualnym . Fe.
      • Gość: Józef Zawadzki Tego akurat nikomu, oprócz Politycznego, nie IP: *.icm.edu.pl 15.09.03, 12:23
        trzeba dowodzić. Tak jak tego że kochają robić interesy. Nawet na pamięci ofiar holokaustu.
        • Gość: Polityczny Re: Czy byles juz u psychiatry Joziu ? IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.03, 12:45

Drogi Joziu ,napisalem powyzej pare postow i powinnienes sobie to
          przemyslec .
          Co do tlumaczenia jak sie robi interes , to spojz na Oswiecim ,Czestochowe
          i inne miasta z duzymi katedrami i pomnikami .
          Twoje ataki na mnie i innych forumowiczow sa wynikiem twojej niedojzalej
          osobowosci a co za tym idzie brakiem wiedzy i nieskiej kultury .

• Gość: lanca politycznemu nie ma co tłumaczyć,on nie kuma nic IP: *.icm.edu.pl 15.09.03, 23:38
          • Gość: lek.med. Stanislaw Panie Jozefie Zawadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 23:44
            sanitariusze podjezdzaja.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7984801&a=7996781
          • Gość: Polityczny Re: Pomoc !!! IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.03, 09:51

Dlaczego odrzucacie pomoc ?
            Przeczytaj ilu forumowiczow podaje reke Joziowi Zawadzkiemu , naprawde
            potrzebuje on pomocy , choc jak na razie uparcie ja odrzuca , co z kolei
            doprowadza do takiej sytuacji na forum ,ze mianowicie zwieksza sie ilosc
            ale obniza i tak niska juz jakosc jego postow (jezeli te bazgroly pisane
            przez Jozia maja jakakolwiek jakosc).
            Poczytaj ,przeciez nie tylko Zydzi podaja mu reke ,jest wielu filantropow
            na tym forum .
            Jezeli Jozio nie chce pomocy to przeciez ty lanco moglbys ta pomoc przyjac .

P.S. Jozefie Zawadzki nie odpowiedziales na maja propozycje .
            Ja to rozumiem ,nie masz pieniedzy , nie szkodzi moglbys odpracowywac
            w moim prywatnym ZOO , bylbys podejrzewam atrakcja - jedyny zyjacy
            neandertalczyk .
            • Gość: Krzemien Bij Zyda! IP: *.ipt.aol.com 16.09.03, 10:23
              .
              Kandydatura Roberta H. Borka na sedziego Sadu Najwyzszego za prezydenta Reagana zostala
              zwalczona przez zydowska mafie w Partii Demokratycznej dlatego, ze profesor, dozywotnio
              osadzony w Sadzie Najwyzszym, rozbilby Olympian Project, tj. zakusy tajnej elity do
              globalnego zydowladztwa.

W ub. tygodniu ukazala sie sensacyjna ksiazka:

Robert H. Bork
              "Coercing Virtue: The Worldwide Rule of Judges"
              "Zmuszanie do cnoty: swiatowe rzady sedziow"

Sedzia Bork znowu jest w centrum uwagi intelektualnych bojownikow o prawdziwa
              demokracje, lub rzady odpowiadjace kulturom narodowym.
              ____________________________________ ______________________

O czym jest ta ksiazka?

Miedzy innymi, tematami Olympian Project, przejetego przez sady do rozpowszechniania jest
              aborcja, normalizacja homoseksualnosci, intensywna wrogosc wobec religii, ograniczenie lub
              zarzucenie kary smierci i antyamerykanizm nawet w Ameryce.

Olympianizm demonstruje zarowno radykalny indywidualizm i radykalny egelitaryzm ? i choc
              zwykle mysli sie, ze one sa antagonistyczne ? oba przyczyniaja sie do erozji tradycyjnych
              hierarchii i wartosci.

Sad Najwyzszy w Izraelu jest pierwszym w naduzyciu wladzy jurydystycznej. Izraelski Sad
              dzialal bez upowaznienia w tylu przedmiotach, ze w krotkim tu streszczeniu nawet nie mozna
              zaczac wyliczenia calego bouquet. I wszystko to zrobiono bez podstawy w konstytucji. Sad
              uzywal Prawo Podstawowe jak gdyby ono bylo konstytucja: - godnosc czlowieka i wolnosc ?
              ktore sa ekstremalnie abstrakcyjne.

Wcale nie jest jasne czy Prawo Podstawowe (Basic Law) mialo byc raczej ostrzegawcze. Ono
              zostalo wprowadzone przez Kneset w srodku nocy pod nieobecnosc wiekszosci czlonkow. Nie
              bylo dyskusji wskazujacej, ze konstytucja zostala adoptowana, a z pewnoscia brakowalo
              zrozumienia, ze Sad Najwyzszy winien byc najwyzszym arbitrem w rozstrzygnieciu co Prawo
              Podstawowe implikuje.

Prawo mowilo, ze "nie bedzie pogwalcenia uprawnien pod Prawem Podstawowym, za
              wyjatkiem uprawnien dogodnych dla wartosci Panstwa Izrael, a te, zdeklarowano, beda
              wartosciami Izraela jako zydowskiego i demokratycznego panstwa." Deklaracja, ktora okazala
              sie bez znaczenia i bez sensu.

Wyobraz sobie, jezeli mozesz, taki Sad Najwyzszy, ktory osiagnal (miedzy innymi) wladze nad
              wyborem wlasnych czlonkow; a tych - majacych nieograniczona wladze nad prokuratorem
              naczelnym, tak ze rzad nie moze przedlozyc swojego stanowiska sadowi, jezeli prokurator nie
              zgadza sie z madroscia polityki i wnoszonej skargi; taki Sad, ktory - z pominieciem innych branz
              - egzekwuje rowniez wladze nad podjeciem dzialan obronnych.

Izraelski Sad Najwyzszy dopuscil sie nie tylko tego, ale i wiecej.

Prezes Sadu, Aharon Barak, stwierdzil, ze Sad jest upowazniony do orzekania, czy powolac
              wojsko do akcji w czasie wojny. On powiada, ze prawo rzadzi wszystkim, nawet odmowa
              Knesetu wpowadzenia prawa, z tym rezultatem, ze zarowno postepowanie rzadu jak i
              postepowanie prywatne sa sprawa Sadu.

Gorzej, Barak napisal, ze "zydowskie wartosci" winny byc interpretowane na najwyzszym
              poziomie abstrakcji ? wolnosc, rownosc, sprawiedliwosc ? tak zeby zydowskie wartosci nie
              dalyby sie odroznic od demokratycznych wartosci. Wiec, izraelski sad nie podtrzymuje
              partykularystycznych zydowskich praw i ich zakresu ustanowionego przez zalozycieli
              Syjonizmu. Sad orzekal regularnie przeciwko Ortodoksyjnym Zydom i prawom, ktore oni
              zainspirowali.

Od 1978 roku sila napedowa byl prezes sadu Aharon Barak, ktorego obecnie wielu uwaza za
              najbardziej wplywowa osobe w izraelskim zyciu publicznym.

Sad Baraka przechwycil kontrole nad urzedem prokuratora naczelnego, dajaca jemu
              nieograniczona wladze. Ona czesto podminowywala zdolnosc rzadzenia przez premiera.

Duch Olympianizmu jest jasno sprecyzowany. Prezydent Barak napisal, ze kiedy wartosci
              panstwa Izrael nie mozna pogodzic z jego wartosciami jako demokratyczxnego panstwa,
              wybor nalezy uczynic zgodnie z "zapatrywaniami oswieconej zbiorowosci (enlightened
              community) w Izraelu". Oswiecona zbiorowosc jest metafora szczegolnego zbioru wartosci,
              ktore sa tego pokroju, jakie narzuca sie w Ameryce i Kanadzie. "Oswieceni" stanowia
              niezdefiniowalny zbior ludzi rozpoznawalnych przez kod pocztowy, socjalna afiliacje i lojalnosc
              partyjna.

Kiedy ogolna publicznosc woli wartosc specyficzna dla judaizmu, nadzierzga sie na dana sprawe
              liberalny poglad na swiat czy ktos go chce czy nie.

Dodatkowym niebezpieczenstwem jest chec Sadu do mieszania sie w podjete akcje obrony
              narodowej. Ze te wspomniane rzeczy rozniosly sie inwazja wsrod inteligencji izraelskiej jest
              powaznym zagrozeniem, ale zeby cos takiego zapanowalo w imperialistycznym Sadzie
              Najwyzszym, to to moze obrocic sie w dezaster.

Smutna ironia jest, ze Sad Najwyzszy dzialajacy na podstawie Prawa Podstawowego,
              stwierdzajacego, ze wartosci Izraela sa i zydowskie i demokratyczne, dziala jak gdyby jego
              intencja bylo wyprodukowanie Izraela, ktory nie jest zydowski ani demokratyczny.
              I-n-t-e-r-n-a-c-j-o-n-a-l-i-z-a-c-j-a.

Widzi sie to we wszystkich jurydystycznych sektorach narodow, ktore pozwolily swoim
              sedziom posiasc ostateczna wladze. Jest to wiec zwlowrogi omen, ze internacjonalizacja
              prawa odbywa sie z fenomenalna szybkoscia i drapieznoscia.

Minogue napisal: "Olympianizm mozemy zdefiniowac jako wizje ludzkiego ulepszania, majaca
              spelnic sie w skali globalnej przez zespolenie wszystkich ludzi swiata w jedna spolecznosc
              oparta na uniwersalnym koszystaniu z praw czlowieka . . . Olympianie daja nauki smiertelnym,
              sami ich sie nie sluchaja."
              .
              • Gość: Polityczny Re: ? IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.03, 11:46

Olimpializm jak to nic innego jak socjalizm .
                Jest prawda o czym autor ksiazki pisze , ze zmiany w prawie postepuja
                bardzo szybko .Ale to wina nie tylko Zydow .
                Nacjonalne interesy przestaja sie liczyc ,licza sie globalne interesy .
                Zreszta na ten temat juz czytalem hmmmm.. ahhhh w... Biblii ,objawienie
                sw.Jana .Choc jeszcze nie jestesmy w czasach opisanych przez ewangeliste
                jednak mozemy spostrzec, ze z szybkoscia swiatla sie do tego ludzkosc zbliza.
                Np. spotkanie w Berlinie podczas Dnii Ekumenii Dalaj Lama z biskupami
                kosciolow ewanglickich i katolickich i branie udzial w nabozenstwie.
                To jest nic innego jak dawny Babilon , wszystko do "kupy" w imie jakies
                ludzkiej milosci ? Pytam zatem jakiej milosci slepej ? Napewno .
                Granice miedzy zlem a dobrym sa tak zatarte ,ze naprawde czeba miec czujny
                umysl ,zeby to rozroznic .Fakty jak te ze myli sie ofiary ze sprawcami
                przestepstwa jest groteska .
                Polecam Biblije .
              • Gość: Józef Zawadzki Zgadza się Krzemień. Część tych kanalii tak pojęła IP: *.icm.edu.pl 16.09.03, 13:37
                swoje wybraństwo : rządzić światem. Ale to jest sprzeczne z naturą społeczeństw, ta ich cholernie infantylna utopia nie ma szans na pełna realizację. Ale to co nawet częściowo udaje im się zrealizować jest nieszczęściem dla ludzkości. Na szczęście od czasu do czasu ten i ów z osób znaczących tego świata pojmuje, że czas postawić im tamę w zaborczych dążeniach. Taką tamę czas stawiać już, czas pokazać im właściwe ich miejsce : małego narodu, któremu ubrdało się jego misją jest rzadzenie światem, narodu który nie potrafił utrzymać swego państwa, a gdy je odzyskał , w dużej mierze na oszustwie Arabów, zachowuje się jak uzurpator odmawiajacy innym prawa do wolności. W tych cebulowych łbach niektórych, marzy się zawładnięcie światem. Ale na szczęście będą to tylko mrzonki jeśli pozostałe narody zachowają czujność. Robienie z siebie ofiar, pokrzywdzonych, jest szatańską metodą uzypiania tej czujności. Ksiązka , którą Pan omawia dla obecnych na tym Żydów, którzy w większości są głupkami, jest niezrozumiała. Pozdrawiam.
                • Gość: Polityczny Re: Jozio ty nie masz pojecia o czym ty piszesz ! IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.03, 14:20

Dobrze ,ze ty nigdy nie dojdzie do wladzy , bo bysbyl gorszy od hitlera
                  i Stalina razem wzieci .
                  • Gość: Józef Zawadzki Żydku, jesteś głupszy nawet od snajpera i perły IP: *.icm.edu.pl 16.09.03, 16:44
                    Nie wysilaj się.
    • Gość: p Re: Dlaczego starto starożytny Izrael? Dlaczego I IP: *.espol.com.pl 16.09.03, 16:03

منوعات

أخبار

أعمال

إسلام

رياضة

سيارات

ألعاب

أسماء

رسائل الجوال

شعارات للجوال

نغمات للجوال

جديد في أريبيا جديد!

حالة الطقس

برجك اليوم

التسجيل المجاني

تعديل الملف

الدخول للبريد

اسم المستخ
      • rycho7 & & #35 25505;& & #35 29992;& & #35 24773;& & 16.09.03, 16:29
        Gość portalu: p napisał(a):

> منوعات
        > أخبار

お客様別
        個人の皆様へ
        法人の皆様へ
        中堅企業の皆様へ
        デベロッパー
        ビジネス・パートナー
        バリアフリーの扉
        株主の皆様へ

採用情報
        研修サービス
        サイトマップ

ビジネスの問題解決のために:
        のソリューションは、あなたの事業のさらなる挑戦のために、ハードウェア、ソフトウェア、および
        サービスの総合力でお手伝いします。
        ビジネス&ITサービス
        ビジネスコンサルティング サービス
        インフラストラクチャー・サービス
        ファイナンシング

個人向け

企業向け

官公庁・教育・医療向け

ナビコード
        広告やカタログに掲載されている番号を入力してください。

• rycho7 & & #35 1513;& & #35 1491;& & #35 1495; & & #3 16.09.03, 16:41
      רלוד דראילימ 1.1 יוושב תרבחל ץוח רוקימ עצבת מבי

סא רא סיוטב שדח תרושקת ןורתפ המיקהו הננכת מבי

הקוסעתה תורישב יתקוסעת ץועייל םיבשחמ תותיכ המיקה מבי

שדח חותיפ זכרמ לארשיב המיקמ מבי

תופסונ תועדוה
      • rycho7 joiden avulla vastaat toimialasi haasteisiin 16.09.03, 16:43
        avulla integroit laitteistoja, ohjelmistoja ja palveluja kokonaisuuksiksi,
        joiden avulla vastaat toimialasi haasteisiin.
    • rycho7 Tökéletesíti a cég döntéshozatali módszereit azált 16.09.03, 16:44
      Más előnyök mellett a szerződés lehetővé teszi, hogy a P&G javítsa
      szolgáltatásait és csökkentse HR-költségeit a folyamat-átalakítás, a
      technológiai integráció és a legjobb módszerek felhasználása révén.
      Tökéletesíti a cég döntéshozatali módszereit azáltal, hogy a vezetők számára
      valós idejű hozzáférést biztosít az alkalmazottak jelentéseiben szereplő
      információkhoz, melyek konzisztensek, pontosan és szabványosak lesznek; végül
      lehetővé teszi a valós időben, rugalmasan és igény alapon nyújtott
      szolgáltatásokat - többek között oktatást, képzést - az alkalmazottak számára.

• snajper55 & & #35 917;& & #35 956;& & #35 966;& & #35 9 16.09.03, 20:17
        είναι το μηνιαίο e-newsletter που εκδίδει η Interpack – Direct Mail Services.
        Εκδίδεται στην ελληνική γλώσσα και αποστέλλεται δωρεάν την τελευταία εβδομάδα
        κάθε μήνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώνετε.

Περιλαμβάνει ειδήσεις:

Από τον χώρο της διαφήμισης και του direct marketing.
        Πληροφορικής και τεχνολογίας.
        Ειδήσεις από τον χώρο του internet.
        Οικολογικά και αθλητικά νέα. Επιλεγμένα νέα από την μηνιαία ειδησεογραφία και
        διάφορες ενότητες όπως: Προτεινόμενα site από το internet, επιλογές για τον
        ελεύθερο χρόνο σας.
        Ιδιαίτερη θέση στο newsletter έχει ο Νώντας που σχολιάζει την επικαιρότητα με
        τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο, με χιούμορ αλλά και καυστικότητα σε γλώσσα που
        μιλάει ο απλός καθημερινός άνθρωπος.

Για να γραφτείτε συνδρομητές συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία:
        (Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα παρακάτω πεδίαwink

Τα παραπάνω στοιχεία που συμπληρώσατε θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο
        για λόγους εγγραφής στο newsletter. Στα στοιχεία αυτά δεν θα έχει πρόσβαση
        κανένας τρίτος.
    • olsztynianin swiniobicie 16.09.03, 23:17
      Od pewnego czasu przygladam sie dzialalnosci pana jozefa Zawadzkiego. Pan
      Jozef - goracy polski patriota - stara sie podejmowac tematy trudne i wazkie,
      walczy o dobre imie Polakow, przeciwstawia sie hegemonii zydowskiej. Niestety
      uwziela sie na niego zydowska szajka z zydem perla na czele. Na oczach ludzi
      morduja pana Jozefa, zarzynaja niczym wieprza, zyd perla zarzyna a zydzi scan -
      snajper - nurni - datsch sprawdzaja grubosc sloniny przy aplauzie Polakow.
      Zydowskie bydleta wieszaja pana Jozefa na haku jak zaszlachtowane poltusze
      wieprza.
      Jak wy Polacy mozecie tak spokojnie patrzec na lejaca sie polska krew!
      • snajper55 Re: swiniobicie 16.09.03, 23:28
        olsztynianin napisał:

> Od pewnego czasu przygladam sie dzialalnosci pana jozefa Zawadzkiego. Pan
        > Jozef - goracy polski patriota - stara sie podejmowac tematy trudne i wazkie,
        > walczy o dobre imie Polakow, przeciwstawia sie hegemonii zydowskiej. Niestety
        > uwziela sie na niego zydowska szajka z zydem perla na czele. Na oczach ludzi
        > morduja pana Jozefa, zarzynaja niczym wieprza, zyd perla zarzyna a zydzi scan-
        > snajper - nurni - datsch sprawdzaja grubosc sloniny przy aplauzie Polakow.
        > Zydowskie bydleta wieszaja pana Jozefa na haku jak zaszlachtowane poltusze
        > wieprza.
        > Jak wy Polacy mozecie tak spokojnie patrzec na lejaca sie polska krew!

Zgadzam się z Szanownym Panem, że Józio to świnia. Jednak nie mogę zgodzić się,
        że leje się z niego krew i to do tego polska. Z niego leje się gówno i
        zasmradza całe Forum. Czyżby Szanowny Pan miał katar ?

Pozdrawiam serdecznie

Snajper.
      • jozef_zawadzki Sznowny Panie Olsztnianin. Ciesz się, że są jesz- 16.09.03, 23:28
      • Gość: Perła no... to zakaskę mamy już IP: *.zin.lublin.pl 16.09.03, 23:31
        szkoda tylko, że Józek niekoszerny jest. Co za świnia z niego jest. Na
        szczęście każda wódka koszerna jest.

Perła
    • Gość: Józef Zawadzki Piszecie do siebie, sobie odpowiadacie. Biedacy. IP: *.icm.edu.pl 16.09.03, 23:36
      Posiadacze Niskich Nader Cofnietych Czółek. Resztki swojego , śladowego rozumu, dawno zaszlachtowaliscie.Haha.
      Nic wam nie pomoże, wszyscy rozpozanją was jako Nieudanych żydków ze stajni Głupka z Lublina i scanbauma, Siwińskiego Rafała.
      • Gość: Perła Józek a pisali żeś zarżnięty jest IP: *.zin.lublin.pl 16.09.03, 23:40
        i oddaj co nie twoje złodzieju jeden.
    • Gość: Józef Zawadzki Proszę Lubelski Głupek stwoprzył Olsztynianina.Hah IP: *.icm.edu.pl 16.09.03, 23:39
      Kupo Hipopotama.Wszyscy wiedzą kim jesteś Poroniony żydku.Cyrk. Haha. Obrzydliwość.Poronione żydowskie płody.
      • Gość: Perła Re: Proszę Lubelski Głupek stwoprzył Olsztynianin IP: *.zin.lublin.pl 16.09.03, 23:42
        i tysiące innych też. Nawet ty to ja.
        A teraz oddaj złodzieju nie swoje mienie.

Perła
    • Gość: Józef Zawadzki Sa organicznie niezdolni do utrzymania dłużej włas IP: *.icm.edu.pl 16.09.03, 23:41
      nego państwa. I ta prawda wprowadza ich w szał.
      • Gość: Perła Re: Sa organicznie niezdolni do utrzymania dłużej IP: *.zin.lublin.pl 16.09.03, 23:45
        Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> nego państwa. I ta prawda wprowadza ich w szał.

zawsze jakby co polska ziemia jest. Mamy kwity na to.

Perła

• snajper55 Józek na Madagaskar ! No, albo do Syjamu. ___nt 16.09.03, 23:57
          Gość portalu: Perła napisał(a):

> Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):
          >
          > > nego państwa. I ta prawda wprowadza ich w szał.
          >
          > zawsze jakby co polska ziemia jest. Mamy kwity na to.
          >
          > Perła
          >
          >
          • Gość: Perła ale niech najpierw odda co ukradł /ntx IP: *.zin.lublin.pl 17.09.03, 00:02
    • Gość: Józef Zawadzki Jak może naród dłużej utrzymać państwowość skoro IP: *.icm.edu.pl 20.09.03, 09:03
      trafiają się mu takie "perełki" jak snajper, cymbałscan, głupek z Lublina, patologiczny monopol.Jeśli takich wśród Żydów jest więcej, a wiele na wskazuje, to wszystko staje się zrozumiałe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka