Dodaj do ulubionych

Lynch w Jerusalem ,...

27.05.08, 17:53

Ciekawe jak ta sprawa wyglana na tle "pogromu" w Warce ,...

===================================================================

Camera catches lynch of Arab youths by Jewish teens
===============================================================
By Uri Blau - 27/05/2008

Dozens of Jewish teens were caught on camera outside a Jerusalem
mall carrying out a brutal attack on two Arab youths on Holocaust
Remembrance Day earlier this month ,...

On Sunday, the Supreme Court decided to release all the suspects
that remained in custody to house arrest ,...

www.haaretz.com/hasen/spages/987638.html
Obserwuj wątek
    • vicky17 Re: Lynch w Jerusalem ,... 27.05.08, 18:04
      jaki lynch..tak zachowuje sie kulturalna rasa na co dzien..gorzej jak jakis
      chuligan polski klepnie takiego gieroja w kark.ojojoj gdzie moja mame...
      • spitt Re: Lynch w Jerusalem ,... 27.05.08, 19:26

Musisz przyznac ze polska dziatwa to szczuny w porownaniu z ichnia ,
        ten Palestynczyk uciekal z nozem w plecach ,...
        gorzej jak jakis chuligan polski klepnie takiego gieroja w kark.
        ojojoj gdzie moja mame...
        • dana33 Re: Lynch w Jerusalem ,... 27.05.08, 19:32
          jaki lynch..... ty to lubisz takie bombastyczne slowka, splitowski...
          banda gowniarzy troche ich poszturchala, to wszystko...
          z tego co wiem, to przeczytali, co bylo w warce i postanowili zrobic
          to samo.... policja polska zlekcewazyla, wiec mysleli, ze i
          israelska zlekcewazy, ale pecha mieli.... smile))
          nicha... posiedza 24 godziny i wypuszcza ich do domu, policja nasza
          tez uczy sie od polskiej.... nie trzeba demonizowac takiego
          przypadku, przeciez wiadomo.... mlodziez to mlodziez.... nic sie nie
          stalo.... ciekawe tylko, czego te dwa gieroje nie postawily sie, nie?
          ale farsztejst... moj rabin zdaje sie mruknal cos, ze nie ma u nas
          antyarabizmu.... tak by sie zachowali w stosunku do kazdego odmienca,
          ze sie tak nieladnie wyraze... pewnie ciebie by tez obrobili,
          splitowski... tez jestes odmieniec.... smile)))
          • oleg3 Łżesz jak bura 27.05.08, 19:41
            suka
            >policja polska zlekcewazyla

Oleg
            • dana33 Re: Łżesz jak bura 27.05.08, 20:19
              a co? aresztowali ich? bo nie przejrzalam dzisiaj jeszcze gazet...
              siedza w areszcie? chociazby w domowym? tak?
              • aaki Re: Łżesz jak bura 27.05.08, 20:22
                dostana 10 lat pobyty w kibucu
              • oleg3 Re: Łżesz jak bura 27.05.08, 20:29
                Za co mieli ich aresztować? W Polsce o zatrzymaniu decyduje prokurator, o areszcie sąd.

Tu masz opis z GW:

Policjanci, którzy przyjechali na wezwanie kobiety, zapraszają młodego Żyda do radiowozu i jeżdżą z nim po Warce, ale Asa nikogo nie rozpoznaje. Zabierają go na cmentarz. Wtedy robi zdjęcie grobowca cadyka. W końcu odwożą go na dworzec.

Potraktowali młodzieńca jak vipa, a ty walisz, że zlekceważyli.

Oleg
                • spitt Re: Łżesz jak bura 27.05.08, 21:03

Wycieczka krajoznawcza i taxi na dworzec za fricko smile)) ,...
                  ====================================================================
                  Policjanci, którzy przyjechali na wezwanie kobiety, zapraszają
                  młodego Żyda do radiowozu i jeżdżą z nim po Warce, ale Asa nikogo
                  nie rozpoznaje. Zabierają go na cmentarz. Wtedy robi zdjęcie
                  grobowca cadyka. W końcu odwożą go na dworzec.
                • dana33 Re: Łżesz jak bura 27.05.08, 21:55
                  taaaaaak.... potraktowali go jak vipa, a chuliganstwo pozostalo bez
                  kary...
                  niech go nie traktuja jak vipa, tylko zamkna sprawcow, jak w kazdym
                  cywilizowanym kraju...
                  ale polska wlasnie nie jest cywilizowana... smile)))
                  • oleg3 Re: Łżesz jak bura 27.05.08, 22:47
                    Pieprzysz Dana. Te dzieciaki (chuligani też) nie staną przed sądem karnym tylko
                    przed sądem dla nieletnich. Nie grozi im żadne więzienie tylko nadzór kuratora.
                    Może w Izraelu zamyka się za coś takiego 13-latki. W Polsce na szczęście nie,
                    choć niektórzy uważają, że to błąd. W Polsce o pozbawieniu człowieka wolności
                    decyduje sąd, a nie Gazeta Wyborcza, a nawet dorosły do momentu uprawomocnienia
                    się wyroku uważany jest za niewinnego. Areszt nie jest karą tylko środkiem
                    zapobiegającym matactwu. Nawet przed izraelskim sądem nie da się udowodnić, że
                    byłyby zdolne do matactwa i utrudniania śledztwa.

Nie ma takiego cywilizowanego kraju, w którym zamyka się dzieci za wyszydzanie
                    kogokolwiek. Przynajmniej od śmierci Stalina.

Oleg
                    • vicky17 Re: Łżesz jak bura 27.05.08, 22:50
                      oleg3 napisał:

> Nie ma takiego cywilizowanego kraju, w którym zamyka się dzieci za wyszydzanie
                      > kogokolwiek. Przynajmniej od śmierci Stalina.
                      >
                      >
                      >
                      > Oleg

jest raczej malo cywilizowany kraj na swiecie,gdzie dzieci podludzi sie rozwala
                      prewencyjnie,stad upodobania cmoka do stosowania takich metod wszedzie na
                      swiecie. jak widac tym sie rozni cywilizacja od dziczy,ze PRAWO,nie jakies
                      bambry jak ona, decyduja o winie czlwieka,a zamykanie prwencyjne bez sadu,nie
                      jest mozliwe.
                    • dana33 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 11:41
                      pieprzysz to ty....
                      nie mam pojecia w jakim wieku byli ci mlodzi israelczycy, ale obawiam
                      sie, ze byli starsi niz 13. fakt jest, ze policja sie juz nimi
                      zajela, fakt jest, ze nie tylko nikt tego nie zlekcewazyl, nie mowil
                      ze to wybryk, zeby nie demonizowac, nie osadzac zaraz wszystkich...
                      fakt jest, ze zostalo potepione w tv, gazetach, ze oburzenie jest w
                      calym kraju i ze napewno, ale to w 1oo% ci sprawcy beda ukarani.
                      i fakt jest, ze tego w warce nie widzielismy.
                      i na forach tez nie.
                      spadaj facio, bo wygladacie wiecej niz zalosnie z ta wasza obrona i
                      problami zbagatelizowania calej sprawy. dobrze wiesz, ze to nie tylko
                      grupka tych "dzieciakow" i to nie tylko w warce. ale oczywiscie
                      nasze brudy sa zawsze godne potepienia, a wasze zawsze godne obrony.
                      hipokryzja par excellence....
                      • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 11:45
                        dana33 napisała:

> pieprzysz to ty.

O takich jak Ty, w moich stronach mówiło się, plują na niego, a on opowiada, ze
                        deszcz pada. Przed dzisiejszą wymianą postów z pozarskim nie napisałem ani
                        jednego zdania na temat "pj". Pisałem wyłącznie o "pw".

Oleg
                        • dana33 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 17:41
                          nie mam pojecia co to pj i tez nie co to pw
                          ja nie z polski, ja z zadupia azjatyckiego...
                          • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 17:43
                            "pj" pogrom jerozolimski
                            "pw" pogrom warecki

Oleg
                            • dana33 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 18:06
                              nu..... pisac o tym, co bylo w jerozolimie i w warce jako pogrom, to
                              moga tylko wasze chore umysly....
                              • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 18:17
                                dana33 napisała:

> nu..... pisac o tym, co bylo w jerozolimie i w warce jako pogrom,
                                > to moga tylko wasze chore umysly....

Żydowskie też smile szowinistko!

pozarski 28.05.08, 09:13
                                Bierzesz udzial w dyskusji o "pj"
                      • spitt Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 16:15

Nie zapomnij doniesc (ty kochasz donosic) jak zapadna wyroki ,
                        bedzie sie z czego pokpic jak z tych na tych drani ktorzy z
                        zimna krwia postrzelili 13 dziewczynke a jeden z nich ja dobil
                        z bliska reszta kul ktore mu zostaly w magazynku ,...
                        i ze napewno, ale to w 1oo% ci sprawcy beda ukarani.

• dana33 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 17:43
                          jakie by nie byly wyroki, splitowski, to beda. w warce nie bedzie
                          nawet procesu.... to co szczekasz jak opetany?
            • pozarski Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 05:13
              oleg3 napisał:

> suka
              > >policja polska zlekcewazyla
              >
              > Oleg

A gdzie Olegu twoje chrzescijanskie wartosci? To juz takie nie obowiazuja
              polskiego dzentelmena?winkPoza tym, taki logiczny umyslm jak twoj powinien
              zauwazyc, ze oba te przypadki nie maja nic z soba wspolnego. Izraelczycy i
              Arabowie sa w stanie wojny. Polacy i Zydzi - nie; ale moze sie myle?wink
              • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 08:23
                pozarski napisał:

> A gdzie Olegu twoje chrzescijanskie wartosci? To juz takie nie
                > obowiazuja polskiego dzentelmena?wink

A gdzie ja naruszyłem "wartości chrześcijańskie"?

> Poza tym, taki logiczny umyslm jak twoj powinien
                > zauwazyc, ze oba te przypadki nie maja nic z soba wspolnego.

A ja napisałem coś o "przypadku jerozolimskim"?

> Izraelczycy i > Arabowie sa w stanie wojny. Polacy i Zydzi - nie;
                > ale moze sie myle?wink

To był epizod wojenny? W jakiej jednostce służyli bojownicy izraelscy ?

Oleg
                • pozarski Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 09:13
                  oleg3 napisał:

> A gdzie ja naruszyłem "wartości chrześcijańskie"?
                  Wiec szacunek dla drugiego czlowieka nie miesci sie w "chrzescijanskich
                  wartosciach". Dobrze wiedziec.
                  >
                  O
                  >
                  > A ja napisałem coś o "przypadku jerozolimskim"?
                  Bierzesz udzial w dyskusji o "pj", wiec twoj glos mam nadzieje jest w temacie.
                  >
                  >
                  > > Izraelczycy i > Arabowie sa w stanie wojny. Polacy i Zydzi - nie;
                  > > ale moze sie myle?wink
                  >
                  > To był epizod wojenny? W jakiej jednostce służyli bojownicy izraelscy ?
                  Miedzy Arabami i Izraelczykami istnieje stan wojny, wiec takie przypadki, jak
                  opisany w izraelskich mass mediach, maja ze zrozumialych wzgledow miejsce.
                  Miedzy Polakami i Zydami istnieje animozja, ale nie slyszalem, zeby Zydzi
                  atakowali w Polsce Polakow za to, ze sa Polakami.wink
                  • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 09:31
                    pozarski napisał:
                    > Wiec szacunek dla drugiego czlowieka nie miesci sie w
                    > "chrzescijanskich wartosciach". Dobrze wiedziec.
                    Dana zasłużenie nie cieszy się moim szacunkiem. Nazwanie kłamstwa kłamstwem jak
                    najbardziej mieści się w "chrzescijanskich wartosciach".

> Bierzesz udzial w dyskusji o "pj", wiec twoj glos mam nadzieje jest
                    > w temacie.
                    Ty też bierzesz. Nie napisałem ani jednego słowa na temat "pj". Na wszelki
                    wypadek wyjaśniam, iż usprawiedliwianie banalnego chuligańskiego incydentu w
                    Warce, bandyckim epizodem w Jerozolimie uważam za absurdalne.

> Miedzy Arabami i Izraelczykami istnieje stan wojny, wiec takie
                    > przypadki, jak opisany w izraelskich mass mediach, maja ze
                    > zrozumialych wzgledow miejsce.

Nic nie usprawiedliwia takich przypadków. Twoje stanowisko to skrajny szowinizm,
                    sprzeczny z prawem, tradycją i obyczajami.

Oleg
                    • pozarski Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 09:40
                      oleg3 napisał:

> Dana zasłużenie nie cieszy się moim szacunkiem. Nazwanie kłamstwa kłamstwem jak
                      > najbardziej mieści się w "chrzescijanskich wartosciach".
                      Nie, nie, co mi klamstwo; nie kazdy opanowal technike poslugiwania sie "ethnic
                      truth". Mnie chodzi o zdanie "Lzesz jak bura suka".
                      > > Bierzesz udzial w dyskusji o "pj", wiec twoj glos mam nadzieje jest
                      > > w temacie.
                      > Ty też bierzesz.
                      Nie. Ja nie biore. Komentowalem tylko, co ty napisales.
                      > > Miedzy Arabami i Izraelczykami istnieje stan wojny, wiec takie
                      > > przypadki, jak opisany w izraelskich mass mediach, maja ze
                      > > zrozumialych wzgledow miejsce.
                      >
                      > Nic nie usprawiedliwia takich przypadków. Twoje stanowisko to skrajny szowinizm
                      > ,
                      > sprzeczny z prawem, tradycją i obyczajami.

Heheh. Znow latasz wysoko ponad poziomy. Moje stanowisko jest zgodne z
                      rzeczywistoscia w kraju, gdzie istnieje stan wojny. W Polsce trwa pokoj, a
                      jednak Polacy atakuja Zydow za to,ze sa Zydami. Lapiesz roznice?
                      • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 10:00
                        pozarski napisał:

> Mnie chodzi o zdanie "Lzesz jak bura suka".
                        Wiem o co ci chodzi. Zdanie jest niegrzeczne, ale nie zamierzam popisywać się wobec Dany grzecznością.

> Nie. Ja nie biore. Komentowalem tylko, co ty napisales.
                        Ja też tylko komentowałem to co napisała Dana.

> Lapiesz roznice?
                        Tak. Ty jednak masz z tym poważne problemy. Obrzucenie wyzwiskami przez małolatów stawiasz na tej samej płaszczyźnie co próba morderstwa. Oba zdarzenia trzeba potępić, a nie szukać na siłę usprawiedliwień.

Mordowanie przez cywilów czy wojskowych ludności przeciwnika jest potępiane co najmniej od stuleci. Przynajmniej w naszym kręgu kulturowym. Jeżeli uznamy Jerozolimę za terytorium Izraela (nie chcę się spierać, rozważam oba przypadki) to zapewnienie bezpieczeństwa ludności palestyńskiej jest obowiązkiem administracji cywilnej Izraela; jeżeli za terytorium okupowane obowiązek ten spoczywa na siłach okupacyjnych. W każdym przypadku mamy do czynienia z przestępstwem, zdarzeniem kryminalnym, a nie epizodem wojennym.

Oleg
                        • pozarski Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 10:11
                          oleg3 napisał:
                          > > Lapiesz roznice?
                          > Tak. Ty jednak masz z tym poważne problemy. Obrzucenie wyzwiskami przez małolat
                          > ów stawiasz na tej samej płaszczyźnie co próba morderstwa. Oba zdarzenia trzeba
                          > potępić, a nie szukać na siłę usprawiedliwień.
                          >
                          > Mordowanie przez cywilów czy wojskowych ludności przeciwnika jest potępiane co
                          > najmniej od stuleci. Przynajmniej w naszym kręgu kulturowym. Jeżeli uznamy Jer
                          > ozolimę za terytorium Izraela (nie chcę się spierać, rozważam oba przypadki) to
                          > zapewnienie bezpieczeństwa ludności palestyńskiej jest obowiązkiem administrac
                          > ji cywilnej Izraela; jeżeli za terytorium okupowane obowiązek ten spoczywa na s
                          > iłach okupacyjnych. W każdym przypadku mamy do czynienia z przestępstwem, zdarz
                          > eniem kryminalnym, a nie epizodem wojennym.
                          >
                          Cieplo, cieplo, ale jeszcze nie goraco. Ja nie pochwalam tej napasci, ani jej
                          nie tlumacze. Mowie tylko, ze w takiej sytuacji, w jakiej sie Izrael znajduje,
                          nie dziwi mnie to. Dziwia mnie natomiast napasci (chodzi mi nie tylko o
                          rekoczyny) Polakow na Zydow w Polsce za to,ze sa Zydami, chociaz miedzy Polakami
                          i Zydami nie ma stanu wojny. Ty tego nie mozesz zrozumiec i dlatego wyciagasz
                          ciezka amunicje. Trudno sie mowi.wink
                          • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 10:26
                            pozarski napisał:

>Mowie tylko, ze w takiej sytuacji, w jakiej sie Izrael znajduje,
                            > nie dziwi mnie to. Dziwia mnie natomiast napasci (chodzi mi nie
                            > tylko o rekoczyny) Polakow na Zydow w Polsce za to,ze sa Zydami,
                            > chociaz miedzy Polakami i Zydami nie ma stanu wojny.

Zdziwienie jest stanem subiektywnym. smile
                            Mnie tam nie dziwi ani przypadek warecki ani jerozolimski. Przypadki agresji są wszędzie. W Polsce Polacy są atakowani prawe zawsze przez Polaków. Uzasadnień do burd, bójek, chamstwa czy bandytyzmu jest mnóstwo.

Mieszkam w niewielkim mieście i czuję się w miarę bezpiecznie. Nie włoczę się jednak wieczorami po mieście bo mogę dostać w mordę i stracić (nie tylko) portfel. Gdyby Asa przeszedł się koło północy przez dzielnicę pubów to prawie na pewno dostałby w mordę. Ja mógłbym mieć szczęście i zostać uznanym za swego. Ale niekoniecznie.

Oleg
                            • pozarski Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 10:39
                              No wlasnie, Olegu. Kazdy moze dostac w morde i to jest w jak najlepszym
                              porzadku. Ale dostac w morde tylko dlatego, ze jestes Zydem - to juz nie jest w
                              porzadku. Zrob taki eksperyment: Wyjdz w nocy w przebraniu (co proponowala
                              Rachelcia swojej rodzinie)i sprawdz reakcje bliznich, w okolicach pubow albo i
                              nie. Potem pogotowie, rehabilitacja itp., a za jakis miesiac znow wyjdz, ale tym
                              razem juz sie nie przebieraj. A potem zapisz to wszystko na aqua.wink
                              • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 10:50
                                Robiłem podobne eksperymenty, choć nieświadomie i w bezpieczniejszych warunkach. smile

Moim ulubionym stylem w warunkach wiosennych czy jesiennych (gdy nie jest
                                gorąco) jest czarny płaszcz i czarny kapelusz. I parę razy usłyszałem "mosiek" i
                                takie tam. Niespełna 20 lat temu w warszawskim tramwaju czytałem "Judaizm"
                                (Biblioteka Pisma Literacko-Artystycznego, RSW, Kraków, 1990) i też miałem
                                "antysemicką przygodę". Ale to już przypadki historyczne. Obecnie rzadko
                                podróżuję . Bywało jednak tak, że byłem brany za księdza. Też ciekawe
                                doświadczenie, nie zawsze pozytywne.

Oleg
                                • pozarski Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 11:14
                                  Z ksiedzem? No, nie powiem, moglo byc niebezpiecznie!wink
                                  • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 11:22
                                    Wrogów kleru też jest sporo. Bluzga łatwo zarobić. smile

Ale najciekawsze zdarzenie wyglądało tak. Jedziemy z kolegą wieczorową porą
                                    rozklekotanym Polonezem Trakiem (teraz jeździ limuzyną i jest VIPem smile ). Ja
                                    siedzę obok kierowcy w tym płaszczu i kapeluszu. Zatrzymuje nas policjant. Nawet
                                    nie sprawdził stanu technicznego tego gruchota. Spojrzał na mnie, bąknął "Dobry
                                    Wieczór", pospiesznie oddał dokumenty i życzył miłej podróży.

Oleg
                    • dana33 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 11:45
                      ty to oles cusik przerosniete ego masz....
                      jak ja bym sie u ciebie cieszyla twoim szacunkiem, to bym sie od
                      razu powiesila.....
                      ty sie u mnie nie cieszysz ani szacunkiem, ani jego brakiem.
                      ot taki krzykacz, co duzo nie wie, ale podskakuje duzo...
                      obojetny mi jestes, facio... jakis tam, gdzies tam....
                      • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 11:56
                        Po co się od razu wieszać. Każdy może się zmienić. Ty też.

Oleg
                  • absztyfikant Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 15:32
                    Mysle, ze Pozarski trafnie wylozyl roznice miedzy tymi "zabawami" zwyrodnialcow.
                    Dalsza dyskusja jest od tego momentu wylacznie biciem piany.
                    • oleg3 Re: Łżesz jak bura 28.05.08, 15:43
                      Mało subtelnie. smile

www.filmpolski.pl/fp/index.php/12118
                      Oleg
          • spitt Re: Lynch w Jerusalem ,... 27.05.08, 21:12

Powtorzylem za Hareetz , ich spytaj ,...
            jaki lynch..... ty to lubisz takie bombastyczne slowka, splitowski...
            banda gowniarzy troche ich poszturchala, to wszystko...

Moze pobluzgaj se zamiast dowcipkowac , w tym jestes lepsza ,...

Poza tym , I love suckers , really smile)) ,...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=80056620&wv.x=1&a=80096147

z tego co wiem, to przeczytali, co bylo w warce i postanowili zrobic
            to samo.... policja polska zlekcewazyla, wiec mysleli, ze i
            israelska zlekcewazy, ale pecha mieli.... smile))
            nicha... posiedza 24 godziny i wypuszcza ich do domu, policja nasza
            tez uczy sie od polskiej.... nie trzeba demonizowac takiego
            przypadku, przeciez wiadomo.... mlodziez to mlodziez.... nic sie nie
            stalo.... ciekawe tylko, czego te dwa gieroje nie postawily sie, nie?
            ale farsztejst... moj rabin zdaje sie mruknal cos, ze nie ma u nas
            antyarabizmu.... tak by sie zachowali w stosunku do kazdego odmienca,
            ze sie tak nieladnie wyraze... pewnie ciebie by tez obrobili,
            splitowski... tez jestes odmieniec.... smile)))

• qwardian Takiego bandyctwa nam nie potrzeba... 27.05.08, 20:42
      Żydowscy chłopcy zebrali się przed miejscowym shopping center
      uzbrojeni w noże pałki i kije bejsbolowe i zaatakowali dwóch
      młodzieńców arabskich... nic nowego, to Izrael w końcu.

the Jewish teens gathered outside the local shopping center armed
      with knives, sticks and bats and attacked two Arab teens, aged 16
      and 18, from the nearby Shuafat refugee camp.

One of the Arab youths, Ahmed Abu Camal, was stabbed in the back,
      but managed to escape. His friend was described by one of the
      suspects during questioning as a "trampoline and a punching bag."
      The suspect recounted how "everyone jumped, kicked and stepped on
      him."

Jeden z Arabów został ugodzony nożem w plecy ale zdołał uciec,
      drugiego jeden z napastników określił jako "trampolinę i worek do
      boksowania". Podejrzany określił jak każdy skakał, kopał, i deptał
      po ofiarze...

Przyjemne państwo ten Izrael z ich uroczymi mieszkańcami... bardzo
      tolerancyjnie nastawione do obcych...
      • spitt Re: Takiego bandyctwa nam nie potrzeba... 27.05.08, 20:53

Palestynczycy w Hebronie maja to na codzien z policja i wojskiem
        przygladajacym sie z boku ,...
        Żydowscy chłopcy zebrali się przed miejscowym shopping center
        uzbrojeni w noże pałki i kije bejsbolowe i zaatakowali dwóch
        młodzieńców arabskich... nic nowego, to Izrael w końcu.

Gdyby nie przejezdzajacy samochod ze swiadkiem prawdopodobnie
        skonczyl na stole patologa a nie chirurga ,...
        Jeden z Arabów został ugodzony nożem w plecy ale zdołał uciec,
        drugiego jeden z napastników określił jako "trampolinę i worek do
        boksowania". Podejrzany określił jak każdy skakał, kopał, i deptał
        po ofiarze...
      • dana33 pewno, ze wam nie potrzeba..... 27.05.08, 21:57
        macie wlasne..... wystarczy....
      • vicky17 Re: Takiego bandyctwa nam nie potrzeba... 27.05.08, 22:39
        a co moze juz zapomniano o bandyckich incydentach koszernych ochroniarzy na
        kaziemierzu? gdzie wtedy byla policja,wiozla moze poszkodowanego po okolicach by
        aresztowac bandziorow,ktorzy go pobili a moze odwiozla chlopa do szpitala? jeden
        cyrk i po co gebe drzec wzbijajc kurz. ktos tu moze jest bez winy,zeby
        przykladami dobrymi swiecic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka