pozarski 31.05.08, 03:42 www.vanityfair.com/culture/features/2008/05/jewish200805?currentPage=4 prezencik do czytania. O Zydach, jakze by inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 03:46 www.vanityfair.com/culture/features/2008/05/jewish200805?currentPage=1 Przestraszylem sie, ze moze przeczytasz tylko 4ta strone, wiec tu masz link do pierwszej, a dalej, to juz chyba wiesz?)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 05:18 pozno juz pozarski a jutro kupujemy nowy samochod..moj stary sie uparl i kupuje cos czego ja nie chce..wiec co ja ciebie powiedziec a nie sklamac..Annie Leibovitz’s ..jest super.widzialam jej zdjecia w SF ,tyle,ze czasem mogla by nie sprzedawac sie za nisko obiecuje poczytac o tych zydkach jutro,ale skoro chodza na bosaka jak ja..to uczynie to dobranoc za duza woda) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Chyba jednak zrobie sobie te testy 31.05.08, 12:14 genetyczne, bo coraz wiecej watpliwosci mam, czy aby rzeczywiscie jestem gojem, a juz szczegolnych podejrzen nabralem wobec zamilowania mojej babki do odziezy marki burberry. Ani chybi musiala byc Zydowka) As far as I could make out, Jews were different because they had paintings of nudes on their walls, collected antiques, traveled, looked at art, argued about politics, liked theater, attended movies, and read books. And at least in the case of my mother and my aunt, they wore Claire McCardell shirtwaists with Raymond Duncan sandals, and took pains to keep their daughters in good clothes, from Best & Co. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 pozarski.... :)))) 31.05.08, 15:43 artykul swietny.... ale najbardziej to mi sie spodobalo to zdanie: "It is because the Jews have a secret vegetable they eat so they don’t become alcoholics like the rest of us. And they refuse to share that vegetable with anyone else." Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 15:44 Taaak, ma sie te tajemnice i konszachty z dyablem! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 15:46 www.apigeoncalledfrank.com/Full-Articles/Foreigners-Guide-To-Egypt_files/Jew_death_stalkers.jpg ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 15:49 wlasnie..... tylko buzie na klodke i ani hu hu... )) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 15:54 Zdradzili jednak te tajemnice sekretnego warzywa muzulmanom, ktorzy rowniez nie pija i pozytywnych rezultatow brak)) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 16:21 Muzulmanie chleja jak diabli,tylko nie tam,gdzie im za to obcinaja lby.)) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 16:34 pozarski napisał: > Muzulmanie chleja jak diabli,tylko nie tam,gdzie im za to obcinaja lby.)) Zydzi tez pija i narkotyki zazywaja, ale nie znaczy to, ze jest to wsrod nich powszechne)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 16:35 Koldra czy szmata na glowe i wtedy Allah nie widzi, nie wiedziales? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 16:50 Moze nie tam,gdzie ty jestes. W Szwecji to nagminne. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 17:04 pozarski napisał: > Moze nie tam,gdzie ty jestes. W Szwecji to nagminne. Byc moze, ja tam od nich stronie wiec trudno mi sie wypowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 17:11 Ale glos zabierasz, jakbys przebywal. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: pozarski.... :)))) 31.05.08, 17:20 pozarski napisał: > Ale glos zabierasz, jakbys przebywal. Ja stwierdzilem tylko powszechnie wiadome fakty, ze religia im zabrania picia, o tym to chyba kazde dziecko wie, ale czy pija w Kanadzie czy w Szwecji tego juz nie wiem, bo nie stykam sie z nimi, a prasa na ten temat nie pisze Czytalem jednak, ze czlonkowie krolewskiej rodziny z Arabii Saudyjskiej za kolnierz nie wylewaja Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Chyba jednak to nie jest 31.05.08, 16:11 wina warzywa, tylko raczej zydowskiego rasizmu i nietolerancji www.haaretz.com/hasen/spages/961550.html Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 19:17 doczytalam artykulik i ze zgroza stwierdzilam,ze dawniej zydzi lepiej wygladali niz obecnie. cos jednak w tej diecie cUT nie dziala,ze wiekszosc z nich 4 rozmiary wieksza od swych rodzicow poza tym jesli juz mowisz o pijanstwie,lub raczej wstrzemiezliwosci ze strony zydow,to od razu widac ,ze nigdy cie nie rzucilo do NYC Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 19:22 Alez nie, ja mowilem o muzulmanach (choc autorka cytuje jakiegos chlopa w tej materii), bo przeciez Zydzi maja glejt i pija co szabat. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 19:25 pozarski napisał: > Alez nie, ja mowilem o muzulmanach (choc autorka cytuje jakiegos chlopa w tej > materii), bo przeciez Zydzi maja glejt i pija co szabat. e tam,niektorzy dla kurazu i przed szbatem..a to tajemnicze warzywo tez popularne na calym swiecie i cholera panie jakos nie chce ustrzec innych przed pijanstwem,moze dlatego,ze rosnie przy winnicach) ale poweidz sam,ze te dawniejsze kobitki i chlopy to pol razy ciensze od obecnych Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 19:31 Bo kiedys...Sam jem za duzo chalwy, wiec wiec,co to znaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 19:44 pozarski napisał: > Bo kiedys...Sam jem za duzo chalwy, wiec wiec,co to znaczy! dobra chalwa nie jest zla,ale cholera kiedys to jesc mozna bylo jak kon,a teraz..to lepiej,zeby kon jadl za nas wlasnie cholery mozna dostac z ta dieta i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 19:46 Wiesz,przestalem palic i zab mi sie slodki zrobil. No i dowiedzialem sie, ze zadne diety nie dzialaja, a chalwa dobra jest. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 19:50 pozarski napisał: > Wiesz,przestalem palic i zab mi sie slodki zrobil. No i dowiedzialem sie, ze > zadne diety nie dzialaja, a chalwa dobra jest. na szczescie nie pale a zab slodki to mam w Polsce tylko,gdzie biegam jak glupia po schodach.. tu musze uwazac na wszystko,ale co sie zje to siedzi na tobie jak beton,a dzieciaki na zlosc jedza przy tobie wszytsko..a mnie szlag trafia)) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 20:21 pozarski napisał: > Wiesz,przestalem palic i zab mi sie slodki zrobil. No i dowiedzialem sie, ze > zadne diety nie dzialaja, a chalwa dobra jest. Najlepsza jest chalwa krolewska o smaku waniliowym, Wedla, wlasnie wczoraj kupilem i teraz dokonczylem Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 20:23 Zgadza sie. Haszo tu jest ekspertem chalwianym i potwierdza te opinie. Nie masz nad Wedla! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 20:26 pozarski napisał: > Zgadza sie. Haszo tu jest ekspertem chalwianym i potwierdza te opinie. Nie masz > nad Wedla! ten juz chyba nie istnieje..jakas coca cola go wykupila. dobrze,ze wy nie macie zon jak ja,moj maz to tylko w skrytosci te chalwy moglby)) w realu gorszam od dany)) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 20:30 Ja tez chylkiem zjadam, wczoraj pol i reszte schowalem i jak przeczytalem, ze o chalwie piszecie to sobie przypomnialem no i dokonczylem, bo sam w domu jestem i moge szalec Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 20:35 cyniol napisał: > Ja tez chylkiem zjadam, wczoraj pol i reszte schowalem i jak przeczytalem, ze o > chalwie piszecie to sobie przypomnialem no i dokonczylem, bo sam w domu jestem > i > moge szalec bardzo brzydko,bardzo brzydko..zon sie nalezy sluchac..byle nie za czesto Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 20:39 Jestem dluuugo po rozwodzie i moge jesc skolko ugodno. Jak bede chcial was troche potorturowac, to podesle pare fotek pelnych przeslodkich chalw Wedla (w cudzych lapach,co prawda, ale smak pozostal nieziemski).) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 20:44 pozarski napisał: > Jestem dluuugo po rozwodzie i moge jesc skolko ugodno. o psia kosc..to kto glowe zmywa co dzien..musimy sie w takim ukladzie lepiej starac..zaraz ci jakies krzywe walki na te pejsy podesle)) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 20:53 Eee tam, zaraz walki. Pejsy chowam za uszy i wcinam chalwe,az sie trzesa (uszy). Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Rachelciu, specialnie dla ciebie; 31.05.08, 20:59 pozarski napisał: > Eee tam, zaraz walki. Pejsy chowam za uszy i wcinam chalwe,az sie trzesa (uszy) > . no no,uwazaj bo ci sie chalwa skruszy Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 pozarski..... 31.05.08, 21:33 ty lepiej zobacz to.... )))) www.israelity.com/wp-content/uploads/2006/10/DSCF0295.JPG Odpowiedz Link Zgłoś