pozarski 07.06.08, 14:33 Parade wywija szwedzka flaga. No,co na to pisiory? Chyba im wszystko zwiednie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: Legenda marca w Pride 07.06.08, 15:26 pozarski napisał: > Parade wywija szwedzka flaga. No,co na to pisiory? Chyba im wszystko zwiednie!; > ) a temu co wywija to cos stoi,no chyba plastykowy pride chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Legenda marca w Pride 07.06.08, 15:34 No,no,Rachelciu, nie dokazuj!)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Legenda marca w Pride 07.06.08, 16:01 pozarski napisał: > No,no,Rachelciu, nie dokazuj!)) ja i dokazywanie,no wiesz,przeciez stara juz jestem to figle mnie nie w glowie..tylko splywy kajakowe.tam bedzie parada niezlych staruszkow i mam nadzieje,ze plastykowi nie beda,bo wymalowalam nozki na kolory teczy) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Legenda marca w Pride 07.06.08, 16:20 a ja juz rachelko to calkowicie nie lapie, o co temu chodzi Kto to jest ten Pride i po co ta flaga wywija, zwlasza szwedzko,skoro pare watkow temu ktos napisal,ze tam na innej paradzie setke neonazistow zaaresztowano? _____________ "łapać żebraka"! dla niepoznaki glośno krzyczały inne żebraki Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Legenda marca w Pride 07.06.08, 16:51 krystian71 napisała: > a ja juz rachelko to calkowicie nie lapie, o co temu chodzi a kto tam za zydem dojdzie,jedno co pewne,ze pozarski chyba plastykowy nie jest ja zawarlam z nim pakt koszer-nonkoszer i jakos przedziemy,choc mu widac dosc czesto ciezko jest a ja nie narzekam ahoj pozarski > _____________ > "łapać żebraka"! dla niepoznaki > glośno krzyczały inne żebraki Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 o mame 07.06.08, 16:22 a on jeszcze o jakiejs legendzie marcA NAPISAL... znaczy sie co? O jakies Dziady znowu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: o mame 07.06.08, 16:28 Moze Michnika mial na mysli, bo on ma brata w Szwecji)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski a brat Michnika to tez pedal? 07.06.08, 16:45 O Rany , co za bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 no to ja juz nic nie lapie 07.06.08, 17:35 przeciez wiadomo,ze brat \Michnika to nie 'tez pedal' ale cos znacznie gorszego, bo stalinowski zbrodniarz, ktory wieczorami, po powrocie do domu opowiadal ilu polskich patriotow udalo mu sie zlikwidowac , ilu wlasnie stoi przed plutonem egzekucyjnym. A calaq rodzina Michnikow podskakiwala z radosci,a najbardziej jeden maly rudy jakala Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kowalski Re: no to ja juz nic nie lapie 07.06.08, 17:42 Pedalstwo i bestialstwo czesto ida w parze. Wezmy dla przykladu Ernsta Rhoema , dowodze bojowek SA , homosexualiste-sadyste ,ktorego nawet Hitler sie bal. Widocznie bracia Mocznikowie , jednakowo "uzdolnieni" Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein Malo kto lapie 07.06.08, 18:16 "W 1969 r. po wydarzeniach marcowych wyjechał do Szwecji (odmówiono mu wizy USA), gdzie mieszka do dziś jako emerytowany bibliotekarz w Uppsali. W latach 70. wspierał działaczy opozycji demokratycznej, współpracował z Radiem Wolna Europa i publikował w paryskiej "Kulturze" teksty na temat Czechosłowacji w roku 1968 (pod pseudonimem Karol Szwedowicz)." pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Michnik krystian71 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś