gini 29.09.03, 11:45 Nie umieralam wiec i nie zmartwychstalam jak sugeruje , pan snajper. Po prostu zmienilam zdanie, coz jestem kobieta, puchem marnym wietrzna istota.... Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada08 Re: Co do mojego powrotu 29.09.03, 11:54 gini napisała: > Po prostu zmienilam zdanie, coz jestem kobieta, puchem marnym wietrzna > istota.... ''Stałości - imię twe kobieta... '' pisał sarkastycznie (ale dlaczego ?) poeta Pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Co do mojego powrotu 29.09.03, 12:10 nurni napisał: > Ado > > klaniam Ci sie nisko A, dzień dobry, Nurni, dzień dobry ) a. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Co do mojego powrotu 29.09.03, 12:26 gini napisała: > Nie umieralam wiec i nie zmartwychstalam jak sugeruje , pan snajper. > Po prostu zmienilam zdanie, coz jestem kobieta, puchem marnym wietrzna > istota.... > Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Zmienić zdanie nie zaszkodzi tylko po co w "starych szatach"? Czeeeść. Astra Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Co do powitań i pożegnań 29.09.03, 12:40 nudno się zrobiło we własnych sosach? a może.... dwie osoby już znają moje przewidywania co do dalszych akcji na FA przewidziałam je jeszcze przed pojawieniem się Gini tu d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybazepsutaodglowy a kiedy bylo na odwrot? IP: *.mz.sercon.de / 172.20.6.* 29.09.03, 13:16 gini napisała: > Po prostu zmienilam zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Co do mojego powrotu IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 29.09.03, 13:38 Gość: Perła 29.09.2003 10:07 odpowiedz na list Snajper, powrót jej przewidziałeś. Forum krzyczało: gini wróć!!! a Ty: spoko, sama wróci. Skąd wiedziałeś, że wróci? Perła Oczywiście nie wiedział, że Ania wróci, ale robił wszystko co w swojej mocy, żeby nie mogła wrócić. W tym celu grał na jej honorze, wyzywał ją, próbował ośmieszyć. Typowe metody kryptożydowskie stosowane tu szeroko przez całą tą kolorową ferajnę spod znaku Gwiazdy Davida. Witam Aniu i gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co do mojego powrotu 29.09.03, 13:45 Gość portalu: polishAM napisał(a): > Gość: Perła 29.09.2003 10:07 odpowiedz na list > Snajper, > powrót jej przewidziałeś. Forum krzyczało: gini wróć!!! a Ty:spoko, sama wróci > Skąd wiedziałeś, że wróci? > Perła > > Oczywiście nie wiedział, że Ania wróci, ale robił wszystko co w swojej mocy, > żeby nie mogła wrócić. W tym celu grał na jej honorze, wyzywał ją, próbował > ośmieszyć. Poza odpowiedzią na czyjś list, że gini i tak wróci, nie napisałem o niej, gdy jej nie było, ani słowa. Więc po co te kłamstwa O Bardzo Krótkich Nóżkach ? > Typowe metody kryptożydowskie stosowane tu szeroko przez całą tą > kolorową ferajnę spod znaku Gwiazdy Davida. Nie jestem spod znaku Gwiazdy Dawida. Jestem spod znaku Orła Białego. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Co do mojego powrotu 29.09.03, 13:53 snajper55 napisał: > Nie jestem spod znaku Gwiazdy Dawida. Jestem spod znaku Orła Białego. > > Snajper. > > > czy teraz czas na deklaracje znaków rodowych? chwila namysłu i... eureka! już wiem1 jestem soad znaku Orła Białego, który urodził się z takim znamieniem co go zwą Gwiazda Dawida podoba mi się tem mój znak d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg z prochu powstałaś , w proch sie obrócisz 29.09.03, 16:57 a u Ciebie na odwrót) Re: witaj. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perli łojejkuniesiuniu! IP: *.rato.pl / 192.168.1.* 29.09.03, 18:45 nową partyjkę czas zacząć! wybierasz białe czy czarne? to bez sensu raczej przecież goniec już nie skacze pozdrawiam serdecznie perli za mało pary teraz masz to TWOJA? twarz Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ oj, gini! 29.09.03, 19:04 Szalom, Aniu - brakowało Ciebie tutaj, opozycji w twoim wydaniu, fajnie, że jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: cześć! IP: *.zin.lublin.pl 29.09.03, 22:23 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Cześć no to cześć Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: cześć! 29.09.03, 22:30 Gość portalu: Perła napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Cześć > > no to cześć No widzisz, Perła.... Z Anią to znamy się jeszcze z Kraju, gdzie była wojującą feminazistką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: cześć! IP: *.zin.lublin.pl 29.09.03, 22:35 pollak napisał: > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Cześć > > > > no to cześć > > No widzisz, Perła.... > > Z Anią to znamy się jeszcze z Kraju, gdzie była wojującą feminazistką Serio?! A pisali, że w garach siedzi non stop. Popatrz Pollak czego ci ludzie nie wymyślą... pozdrówka Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: cześć! IP: *.nas26.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 30.09.03, 01:57 pollak 29.09.2003 22:30 odpowiedz na list "Z Anią to znamy się jeszcze z Kraju, gdzie była wojującą feminazistką " Raczej była żydofilistką w czasie pobytu na forum kraj. Nikomu się nie dostało po głowie jak właśnie mi, Ania dzielnie zwalczała antysemityzm. Zresztą Ania wyjaśniła kiedyś dlaczego tak było. Poza tym wszelkie zaloty z mojej strony w jej kierunku spotykały się z reakcją, która zwiastowała moją śmierć. No wiecie, brzytwy, żylety i w najlepszym wypadku wałek do ciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: cześć! 30.09.03, 17:16 Gość portalu: polishAM napisał(a): > pollak 29.09.2003 22:30 odpowiedz na list > "Z Anią to znamy się jeszcze z Kraju, gdzie była wojującą feminazistką " > > Raczej była żydofilistką w czasie pobytu na forum kraj. Nikomu się nie dostało > po głowie jak właśnie mi, Ania dzielnie zwalczała antysemityzm. W takim razie to musiała być całkiem inna Ania. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: cześć! 30.09.03, 20:25 snajper55 napisał: > Gość portalu: polishAM napisał(a): > > > pollak 29.09.2003 22:30 odpowiedz na list > > "Z Anią to znamy się jeszcze z Kraju, gdzie była wojującą feminazistką " > > > > Raczej była żydofilistką w czasie pobytu na forum kraj. Nikomu się nie dos > tało > > po głowie jak właśnie mi, Ania dzielnie zwalczała antysemityzm. > > W takim razie to musiała być całkiem inna Ania. To jest ta Ania. Feminazistką też była (i pewnie nadal jest . Ciekawe co się dzieje z GMR-em... Na FK była jeszcze Hania (o ile dobrze pamiętam imię). Ciekawe co się z nią dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: cześć! 30.09.03, 21:16 pollak napisał: > snajper55 napisał: > > > Gość portalu: polishAM napisał(a): > > > > > pollak 29.09.2003 22:30 odpowiedz na list > > > "Z Anią to znamy się jeszcze z Kraju, gdzie była wojującą feminazistk > ą " > > > > > > Raczej była żydofilistką w czasie pobytu na forum kraj. Nikomu się ni > e dos > > tało > > > po głowie jak właśnie mi, Ania dzielnie zwalczała antysemityzm. > > > > W takim razie to musiała być całkiem inna Ania. > > To jest ta Ania. Feminazistką też była (i pewnie nadal jest . > > Ciekawe co się dzieje z GMR-em... > > Na FK była jeszcze Hania (o ile dobrze pamiętam imię). Ciekawe co się z > nią dzieje... > To jest ta Ania. Feminazistką też była (i pewnie nadal jest . > > Ciekawe co się dzieje z GMR-em... > > Na FK była jeszcze Hania (o ile dobrze pamiętam imię). Ciekawe co się z > nią dzieje... O ile sobie przypominam to Ania i przemiła Hania były tzw.postempówkami, słowo bodajże autorstwa imć Brzytwy. To byli czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba zawsze lepsza gini, niż Zawadzki Ziutek... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 23:39 cześć. Rzadko wchodzę na twoje wątki, ale zwykle czytam pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: zawsze lepsza gini, niż Zawadzki Ziutek... 29.09.03, 23:42 Niestety, nie mamy takiego wyboru. Bedziemy uszczęśliwiani i Józkiem, i gini. Jedno warte drugiego. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: zawsze lepsza gini, niż Zawadzki Ziutek... IP: *.zin.lublin.pl 29.09.03, 23:47 snajper55 napisał: > Niestety, nie mamy takiego wyboru. Bedziemy uszczęśliwiani i Józkiem, i gini. > Jedno warte drugiego. > > Snajper. gwoli sprawiedliwości. Gini a Józek to zupełnie inna bajka jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: zawsze lepsza gini, niż Zawadzki Ziutek... 29.09.03, 23:57 Gość portalu: Perła napisał(a): > snajper55 napisał: > > > Niestety, nie mamy takiego wyboru. Bedziemy uszczęśliwiani i Józkiem, i gini > > Jedno warte drugiego. > > > > Snajper. > > gwoli sprawiedliwości. Gini a Józek to zupełnie inna bajka jest. > > Perła Józek ma większą wydajność. A poza tym wszystko naszej parce kojarzy się z Żydami, każdy wątek do tematu Żydów sprowadzą. Oboje nie rozumieją, co się do nich pisze. Oboje odpowiadają bez sensu. Aaaa, jeszcze płeć ich różni. Coś jeszcze ? Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: zawsze lepsza gini, niż Zawadzki Ziutek... IP: *.zin.lublin.pl 30.09.03, 00:02 snajper55 napisał: > Józek ma większą wydajność. A poza tym wszystko naszej parce kojarzy się z > Żydami, każdy wątek do tematu Żydów sprowadzą. Oboje nie rozumieją, co się do > nich pisze. Oboje odpowiadają bez sensu. Aaaa, jeszcze płeć ich różni. Coś > jeszcze ? > > Snajper. Gini mimo wszystko przewidywalna jest. Fakt, też obsesje na punkcie Żydów ma ale jednak nie można sprowadzać jej do prymitywa z Jarosławia. pozdrawiam Perła Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: zawsze lepsza gini, niż Zawadzki Ziutek... 30.09.03, 01:43 Gość portalu: Perła napisał(a): > Gini mimo wszystko przewidywalna jest. A Józio przewidywalny nie jest ? Jest dokładnie tak samo. Tak jak mogę obstawiać, co napisze gini, a jak jej odpiszę, jaką ropostę wysmaży, tak samo jest w przypadku Józia. Rozmowy z nimi po pewnym czasie stają się nudne jak flaki z olejem, bo z góry wiadomo, co napiszą. > Fakt, też obsesje na punkcie Żydów ma > ale jednak nie można sprowadzać jej do prymitywa z Jarosławia. Hmmm, a gdzie tę różnicę widzisz ? > pozdrawiam > > Perła Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: zawsze lepsza gini, niż Zawadzki Ziutek... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 23:56 ja sobie sam wybieram forumiarzy, a którymi rozmawiam, albo w spory wchodze. Z anią czasem coś pisałem, z Ziutkiem nie. I tak zostanie. Bo na tym polega różnica Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: zawsze lepsza gini, niż Zawadzki Ziutek... 29.09.03, 23:59 Gość portalu: babariba napisał(a): > ja sobie sam wybieram forumiarzy, a którymi rozmawiam, albo w spory wchodze. > Z anią czasem coś pisałem, z Ziutkiem nie. I tak zostanie. > Bo na tym polega różnica Ja próbowałem z Józiem pisać. Efekt taki sam jak z gini. Jak nie wie co napisać (a często się to zdarza), pisze o podłości żydowskiej. Na zasadzie - a u was murzynów biją. ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Co do mojego powrotu 29.09.03, 23:46 gini napisała: > jestem puchem marnym wietrzna > istota.... Nie galopuj się proszę, z tą tuszą? Puchem marnym? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 00:01 pan_pndzelek napisał: > gini napisała: > > jestem puchem marnym wietrzna > > istota.... > > Nie galopuj się proszę, z tą tuszą? Puchem marnym? Puch też może być bardzo >obszerny<. Wystarczy, gdy jest go dużo. W końcu tona puchu waży tyle samo co tona żelaza, czy tona gini. ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 09:02 snajper55 napisał: > Puch też może być bardzo >obszerny<. Wystarczy, gdy jest go dużo. W końcu > tona > puchu waży tyle samo co tona żelaza, czy tona gini. ) > Snajper. No fakt, tyle że objętość mają różną... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 09:20 pan_pndzelek napisał: > snajper55 napisał: > > Puch też może być bardzo >obszerny<. Wystarczy, gdy jest go dużo. W > końcu > > tona > > puchu waży tyle samo co tona żelaza, czy tona gini. ) > > Snajper. > > No fakt, tyle że objętość mają różną... a małe jest piękne! tak ponoć reklamowali kiedyś swoje towary Szwedzi w Ikei przeliczają wagę Gini na puch to chyba mnie wyprzedza w objętości Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 09:36 d_nutka napisała: > a małe jest piękne! > > tak ponoć reklamowali kiedyś swoje towary Szwedzi w Ikei > przeliczają wagę Gini na puch to chyba mnie wyprzedza w objętości > pyndzel znany z tzw niekonwecjonalnego stosunku do rozmowcow i danutka poszukujaca daremnie uczciwych dyskutantow obsada wyborna no i zart przedni! brawo i bis! bis! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 09:54 nurni napisał: > pyndzel znany z tzw niekonwecjonalnego stosunku do rozmowcow > i danutka poszukujaca daremnie uczciwych dyskutantow > > obsada wyborna > no i zart przedni! > > brawo i bis! bis! o pyndzlu to może i prawda-nie wiem- bo jego nie czytam a o mnie? znowu pudło! mój trud w poszukiwaniu uczciwych dyskutantów nie jest daremny1 ale może dlatego, że nie dyskutuję za zamkniętymi drzwiami d_ Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 10:15 d_nutka napisała: > mój trud w poszukiwaniu uczciwych dyskutantów nie jest daremny1 Święte słowa!!! Właśnie znalazłaś mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 10:25 pan_pndzelek napisał: > d_nutka napisała: > > mój trud w poszukiwaniu uczciwych dyskutantów nie jest daremny1 > > Święte słowa!!! Właśnie znalazłaś mnie... miło mi powitać pendzelka przy nie moich garach d_ Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 10:29 d_nutka napisała: > miło mi powitać pendzelka przy nie moich garach To w czyje gary nos wsadzamy jeśli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 10:33 pan_pndzelek napisał: > d_nutka napisała: > > miło mi powitać pendzelka przy nie moich garach > > To w czyje gary nos wsadzamy jeśli można spytać? > a czyj to wątek? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 20:28 pan_pndzelek napisał: > d_nutka napisała: > > mój trud w poszukiwaniu uczciwych dyskutantów nie jest daremny1 > > Święte słowa!!! Właśnie znalazłaś mnie... Hehehehe . sk_rwielek, a pamiętasz jak informowałeś odpowiednie służby? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Co do mojego powrotu 30.09.03, 20:41 Siema spooferku, a czy byłbyś w stanie mnie jednak polubić? Odpowiedz Link Zgłoś