Dodaj do ulubionych

Pani prezydent Zielonej Gory to kretynka

05.10.03, 00:06
No i niech mnie sciga a co.
Obserwuj wątek
    • gini Re: Pani prezydent Zielonej Gory to kretynka 05.10.03, 00:07
      Indris trzym sie
      • institoris1 Re: Pani prezydent Zielonej Gory to kretynka 05.10.03, 01:00
        gini napisała:

moze tak, moze nie...
        zalozmy, ze istnieje prosta zaleznosc- ktos uczynil cos kretynskiego- jest
        kretynem.
        gdybym na tej zasadzie, musial udowadniac, zem kretynem nie jest, musialbym
        kazda swoja czynnosc udowodnic jako uzasadniona (niekretynska).
        Kretyn moglby byc okresleniem dla osoby, ktora wiekszosc swoich decyzji podjela
        bez uzasadnienia (chodzi tu o prosta wiekszosc kretynstwa nad niekretynstwem).
        Mozna przyjac, ze kretynem nie jest ten, kto proporcje te osiagnal akurat w
        odwrotnym stosunku (wiecej niekretynskich niz kretynskich).
        I w koncu kretynem nie jest ten, kto choc raz (udokumentowane) kretynskiej
        decyzji nie podjal....
        Pytanie: do ktorej kategorii pani prezydent Gory zielonej sie sama zalicza?

• gini Re: Pani prezydent Zielonej Gory to kretynka 05.10.03, 01:09
          institoris1 napisał:

> gini napisała:
          >
          > moze tak, moze nie...
          > zalozmy, ze istnieje prosta zaleznosc- ktos uczynil cos kretynskiego- jest
          > kretynem.
          > gdybym na tej zasadzie, musial udowadniac, zem kretynem nie jest, musialbym
          > kazda swoja czynnosc udowodnic jako uzasadniona (niekretynska).
          > Kretyn moglby byc okresleniem dla osoby, ktora wiekszosc swoich decyzji
          podjela
          >
          > bez uzasadnienia (chodzi tu o prosta wiekszosc kretynstwa nad niekretynstwem).
          > Mozna przyjac, ze kretynem nie jest ten, kto proporcje te osiagnal akurat w
          > odwrotnym stosunku (wiecej niekretynskich niz kretynskich).
          > I w koncu kretynem nie jest ten, kto choc raz (udokumentowane) kretynskiej
          > decyzji nie podjal....
          > Pytanie: do ktorej kategorii pani prezydent Gory zielonej sie sama zalicza?
          >

Moim zdaniem kretynstwo pani prezydent polega na tym,ze nasyla prokurature na
          forumowicza i tlumaczy to obraza urzedu.
          A poza tym bardzo lubie Indrisa, wiec niech pani prezydentowa posciga i mnie.
          • institoris1 fanfaronada!!! 05.10.03, 01:16
            gini napisała:

> Moim zdaniem kretynstwo pani prezydent polega na tym,ze nasyla prokurature na
            > forumowicza i tlumaczy to obraza urzedu.
            > A poza tym bardzo lubie Indrisa, wiec niech pani prezydentowa posciga i mnie.

alez gini...pzeciez podloza konfliktu nie znasz, nie jestes w stanie ustalic po
            czyjej stronie racja jest...po diabla sie angazowac w tak wczesnym stadium?
            Jeszcze nikt nikogo nie skrzywdzil...masz czas-smile

i.
            • gini Re: fanfaronada!!! 05.10.03, 01:18
              institoris1 napisał:

> gini napisała:
              >
              > > Moim zdaniem kretynstwo pani prezydent polega na tym,ze nasyla prokurature
              > na
              > > forumowicza i tlumaczy to obraza urzedu.
              > > A poza tym bardzo lubie Indrisa, wiec niech pani prezydentowa posciga i mn
              > ie.
              >
              > alez gini...pzeciez podloza konfliktu nie znasz, nie jestes w stanie ustalic
              po
              >
              > czyjej stronie racja jest...po diabla sie angazowac w tak wczesnym stadium?
              > Jeszcze nikt nikogo nie skrzywdzil...masz czas-smile
              >
              > i.
              Pewnie, ze fanfaronada.Tyle, ze dzis scigaja Indrisa a jutro wezma sie za
              mnie , bo cos chlapne.
              Pociesz sie,ze to nie tylko ja .
    • maniekxxx Re: Pani prezydent Zielonej Gory to kretynka 05.10.03, 00:48
      i prostytutka z domu wariatow!!!!!-niech aresztuje cale forum
      gazety.
      • Gość: Fląśder Re: Pani prezydent Zielonej Gory to kretynka IP: *.acn.pl 05.10.03, 01:04
        maniekxxx napisał:

> i prostytutka z domu wariatow!!!!!-niech aresztuje cale forum
        > gazety.

A Michnixxa jako pierewszego!!!
      • gini Re:Maniek wrociles? 05.10.03, 01:10
        maniekxxx napisał:

> i prostytutka z domu wariatow!!!!!-niech aresztuje cale forum
        > gazety.

Jak sie ciesze , Jozio moze odpocznie troche.Liste ulozyles, te o ktora
        prosilam?
        • maniekxxx Re:Maniek wrociles? 05.10.03, 01:21
          jeszcze czasu niemam na komputer.W miejscu gdzie pracuje
          sa przeogromnie zajeci z powodu duzych zamowien.Niebede klamal-
          jestem takim polskim majstrem w fabryce szkla, i znam
          swoja prace dosyc dobrze ,wiec dyrekcjia potrzebuje mnie
          na gwalt do dopilnowania wielu rzeczy.Dlugie godziny wiec
          przebywam w fabryce.Fabryka liczy ponad 300 ludzi a ja
          mam malo ludzi ktorzy mogliby mi pomoc- wiec wiele
          obowiazkow spoczywa na mojej osobie.Wyglada na to ze moze
          tak byc zajete do Bozego Narodzenia.Staralem sie o urlop
          od czerwca , ale bez skutku, gdyz jestem im
          potrzebny.Niewiem moze sie zlituja i dadza mi z jeden
          tydzien na odpoczynek-wowczas nabazgram cos -na zydow?-hahahaha!
    • Gość: Danka To jest PASKUDNA intryga GW przeciwko IP: *.proxy.aol.com 05.10.03, 02:23
      prawicowej Bożenie Ronowicz, ktora Gazeta Wyborcza usiluje osmieszyc bo nalezy
      do parti PiS.

To jest nastepny chwyt po nizej pasa ekipy michnika.
      • Gość: CCCP Chwyt poniżej pasa IP: *.acn.pl 05.10.03, 08:15
        Gość portalu: Danka napisał(a):

> prawicowej Bożenie Ronowicz, ktora Gazeta Wyborcza usiluje osmieszyc bo nalezy
        > do parti PiS.
        >
        > To jest nastepny chwyt po nizej pasa ekipy michnika.

Wyobraziłem sobie przez chwilę, jak ekipa Michnika chwyta panią Bożenę Ronowicz poniżej PiSa... Oops, powinno być: pasa.

• dachs Re: To jest PASKUDNA intryga GW przeciwko 05.10.03, 08:53
        Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko czlonkowie SLD mieli by miec wylacznosc na
        kretynizm
        Innym partiom tez sie cos od zycia nalezy.
        • gini Re: Przestepcy sie ciesza 05.10.03, 09:31
          Teraz prokuratura zostawi ich w spokoju , bo bedzie scigac internautow , za to
          co pisza, a, ze jest nas duzo i piszemy z calego swiata, to prokuratura bedzie
          miala bardzo duuuuuuuzo pracy.
          • maniekxxx Re: Przestepcy sie ciesza 05.10.03, 23:55
            no juz zostalismy polskimi TALIBAMI -i trzeba bedzie zejsc
            do ukrycia!!!!
      • Gość: Zielonogorzanka Re: To jest PASKUDNA intryga GW przeciwko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 00:39
        Ona jest z UW a nie PiS, zreszta co za róznica?
        Kretynizm to Kretynizm czy ktoś zaprzeczy?

Zobatrzcie jeszcze na to:
        www1.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,1705739.html
        • Gość: Krzemien Lajno do lajna. Fajna ferajna. IP: *.ipt.aol.com 06.10.03, 05:15
          .
          RONOWICZOWA DOJRZALA DO ZSTAPIENIA ZE STOLKA
          i PRZEPROSZENIA NAS

Niejaka Bozena Ronowicz, prezydentka miasta Zielona Gora, zglosila przed kilku dniami skarge u
          prokuratora z wnioskiem o ukaranie forumowicza z Forum Gazety Wyborczej w dziale
          regionalnym Zielona Gora, za to, ze ten nazwal ja w swoim wpisie: KRETYNKA.

Nastapila reakcja ludzi na Forum burzliwa i gremialna, gdyz zgloszenie w prokuraturze - i to w
          sposob ostentacyjny - jest inicjacja cenzury w systemie dotad nazywanym demokratycznym.

Oto jedna opinia:
          "... i zawsze prokuratura lub sad umarzal [skargi Polakow na oszczerstwa Zydow], chociaz
          gwalcono uczucia religijne wszystkich Polakow, a tutaj dla jednej zydowki prokuratura ruszyla
          juz ze sledztwem, tzn. podjela decyzje matychmiast.
          Polska jest krajem apartheidu, dyskryminacji rasowej, gdzie takiemu oblesnemu zydowi jak
          Urban wolno napluc na kazdego Polaka, wlacznie z Papiezem, natomiast nawet ostrozna
          krytyka najglupszej zydowki, jak tej kretynki z Zielonej Gory, to to juz jest przestepstwem
          sciganym z urzedu. Polska praktycznie funkcjonuje jak wysnione panstwo syjonistow z
          poczatku ubieglego wieku - Judeopolonia."

W zielonogorskiej GW w internecie znajduje sie strona z panegirycznym opisem Bozeny
          Ronowicz:

Tam ona wyglada na fotografii jak kura domowa z dlugopisem w reku.
          Z zalaczonego jej resume widac, ze ma wyksztalcenie wszerz, a nie wglab: nie kontynuowala
          kierunku studiow uniwersyteckich, ale "poszerzala" go roznokierunkowymi kursami dla
          znalezienia sie na rynku pracy poza "wyuczonym zawodem".

Latwo przychodzilo jej moze cwiczenie sie w rzadzeniu dziecmi szkolnymi i pielegniarkami w
          2-letnich szkolach, ale to - jak widac czarno na bialym w zamieszczonym na cala strone resume
          - do polityki w wyksztalceniu nie ma przygotowania.

Nie zdumiewa wiec, ze wmieszala sie glupio w probe zagluszenia - byc moze bardzo slusznej -
          krytyki napascia i frywolnym uzyciem przemocy wladzy wlasnej i zapewne jej pociotkow w
          miejscowej prokuraturze.

Ot, jeszcze jedna, ktora "idzie po trupach" i "urzadzila sie" w systemie takim jaki jest:

www.zielona-gora.pl/UMZG/?id=334928

Skandaliczny wyskok Ronowiczowej wyglada jednak raczej na to, ze zostal zorganizowany
          przez GW, ze pieski Michnika naciagnely ja na te impreze.

Byl bowiem juz podobny precedens okolo roku 2000:

Polskojeczyczny "profesor" Klugeman z Tel-Avivu w Palestynie napisal artykul w "Village Voice"
          w NY, gdzie szkalowal Polakow, ktorzy wpisali w Forum GW inwektywy na swoich ciemiezycieli i
          oczerniaczy, Zydow.

Bezczelny Zyd uwazal, ze wulgarny jezyk oburzonych zydowskim ludobojstwem, mordami i
          polwiekowa niewola w zydokomunie jego obraza i zwrocil sie ponad ich glowami do redaktora
          GW, czyli innego bezczelnego polskojezycznego Arona Szechtera (uzywajacego pseudonimu
          Adam Michnik) o powsciagniecie forumowiczow.

Zainteresowanych odsylam do kilku artykulow w GW sharmonizowanych z akcja Klugemana.

Wskutek tej zorganizowanej kampanii admin Michnika zreorganizowal Forum GW i zatrudnil za
          judaszowe srebrniki podszywajacych sie pod forumowiczow wpisywaczy, sabotujacych
          drazliwe dla Klugemanow watki.

Z czasem jednak swoboda wypowiedzi wrocila i obecnie Aron Szechter moze znowu probuje
          sztuczek, jako ze zydek zawsze dekowal sie za kims innym, co najmniej wygladajacym na
          goja.

Ta glupia kura z Zielonej Gory, majaca rozum wielkosci gumki na czubku olowka, nadawala sie
          do takiej dywersji.

Reakcja czytelnikow GW jednak przeszla oczekiwania i dwa obozy teraz czekaja w napieciu na
          nastepny ruch Ronowiczowej i jej prokuratora.

W nastepnym tygodniu Stolzman wysyla w sukurs Ronowiczowej swoja zone (ta, co dzwigala
          krzeslo u zadka do stolu podczas obiadu u krolowej na zamku Windsor). Po brudnej robocie
          Ronowiczowa juz szoruje podlogi w magistracie na przyjecie Stolzmanowej. Fajna ferajna,
          lajno do lajna.
          .

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka