pan_pndzelek 06.10.03, 16:27 Wiadomość nie może być podana z uwagi na konieczność zachowania tajemnicy dziennikarskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzys52 Re: [...] IP: *.proxy.aol.com 06.10.03, 16:43 Czesc Pan_Pndzelek, . interesuje mnie otoz czy ow Niech, ktorego reklamujesz. to to samo oslizgle bydle ktore ciagle wisi u klamki Admina, i wyrecza Admina, przysrywujac takim jak ja, np., gdy zglaszaja jakies pretensje Admina. Dla jasnosci, mam na mysli te mende ktora dziala w koncercie z niejaka Eela i Pollakiem chocby. Wczesniej byl w tym gronie Septyk oraz Bykk. . Z czystej ciekawosci pytam, bo znasz przeciez moj stosunek do Ciebie samego, Pndzelku. . Pzdr. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: [...] 06.10.03, 16:52 Drogi Krzysztofie! Odpowiem tak: wątpię by Niech wisiał u klamki admina. wątpię by Niech wisiał u klamki czegokolwiek... trochę go znam i wiem w co wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: [...] 06.10.03, 16:55 PS. A od pollaka uchowaj boże WSZYSTKICH przyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: [...] 06.10.03, 19:27 pan_pndzelek napisał: > PS. A od pollaka uchowaj boże WSZYSTKICH przyjaciół... Widzę, że wpadłeś w oko Kretynowi52, sk_rwielku. Wielki to zaszczyt jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek [...] 06.10.03, 20:14 Jedno co istotne: nie "wpaść w oko" tobie gówniany spooferku... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: [...] 06.10.03, 20:36 pan_pndzelek napisał: > Jedno co istotne: nie "wpaść w oko" tobie gówniany spooferku... Masz bujną fantazję, sk_rwielku. I co to jest spooferek? I jak tam donos na mnie do 'odpowiednich służb'? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek BTW 06.10.03, 20:41 BTW... spotkałbyś się ze mną? Ale tak w rzeczywistości? Z tym, że konkrety na meila nie tu. No? Spotkałbyś się? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: BTW 06.10.03, 20:46 pan_pndzelek napisał: > BTW... spotkałbyś się ze mną? Ale tak w rzeczywistości? Z tym, że konkrety na > meila nie tu. No? Spotkałbyś się? Z bandziorami nie przystaję hehehe PS. Uderz może do Krzysia, może nawet będziesz miał u niego szanse... ) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: BTW 06.10.03, 21:05 pollak napisał: > Z bandziorami nie przystaję hehehe Źle mnie zrozumiałeś... nie chodziło o banditierkę... ale skoro tak mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: BTW 06.10.03, 21:14 pan_pndzelek napisał: > pollak napisał: > > Z bandziorami nie przystaję hehehe > > Źle mnie zrozumiałeś... nie chodziło o banditierkę... ale skoro tak mówisz... A czego mogłem spodziewać się po kimś kto w moją stronę rzuci parę rzysłowiowych (wrażliwi nie czytac) 'kurw' (sam też nie pozostaję dłużny zresztą)? Spotkanie takie raczej jest niemożliwe (przeszkodę stanowi czas, przestrzeń i parę innych istotnych spraw). Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: BTW 06.10.03, 21:20 pollak napisał: > Spotkanie takie raczej jest niemożliwe (przeszkodę stanowi czas, przestrzeń i > parę innych istotnych spraw). W sumie szkoda... no cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: BTW 06.10.03, 21:22 pan_pndzelek napisał: > pollak napisał: > > Spotkanie takie raczej jest niemożliwe (przeszkodę stanowi czas, przestrze > ń i > > parę innych istotnych spraw). > > W sumie szkoda... no cóż... A że się tak jeszcze zapytam, chodzi o jakąś konkretną sprawę? (tak tylko pytam) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: BTW 06.10.03, 21:27 W sumie żadnych konkretów nie miałem na myśli. Ale z osób mi nienawistnych na tym forum wydajesz się najciekawszy... a więc ciekawość... Lubię poznawać ludzi ciekawych... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: BTW 06.10.03, 21:51 pan_pndzelek napisał: > W sumie żadnych konkretów nie miałem na myśli. Ale z osób mi nienawistnych na > tym forum wydajesz się najciekawszy... a więc ciekawość... Lubię poznawać ludzi > > ciekawych... hehehe Jak będę kiedyś w okolicach W-wy to dam znać, sk_rwielku... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: BTW 06.10.03, 22:01 pollak napisał: > hehehe Jak będę kiedyś w okolicach W-wy to dam znać, sk_rwielku... A ja na ten znak zareaguję _posraku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: [...] IP: *.proxy.aol.com 06.10.03, 17:03 Pndzelku, nie watp a udaj sie na F o F i ujrzysz tam zatrzesienie Niecha. . Moze tego nie wiesz ale ja nie palam miloscia do Admina - z powodow roznych, powiedzmy. Czasem zglaszalem jednak uzasadnione pretensje do Admina. W takich przypadkach, gdy sprawa jest powazna wolalbym by byle palant nie silil sie na dowcip i trywializowal powage materii. Wystarczy, ze byl tam juz wspomniany Pollak i ska. To w wyniku tych wpisow Niecha mogl sobie Admin kazdorazowo spokojnie mnie olewac, wyobraz sobie. No wiec co tu duzo mowic, nie lubie gnoja lizidupy, i juz. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: [...] IP: *.chello.pl / *.chello.pl 06.10.03, 18:38 spierdalaj z forum kretyno-gównojadzie won stąd ale już ty gównolizie szambonurku Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: [...] 06.10.03, 19:31 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Moze tego nie wiesz ale ja nie palam miloscia do Admina - z powodow roznych, > powiedzmy. Czasem zglaszalem jednak uzasadnione pretensje do Admina.W takich > przypadkach, gdy sprawa jest powazna wolalbym by byle palant nie silil sie na > dowcip i trywializowal powage materii. Wielka cię Krzyś, niesprawiedliwość na forum spotkała.... > Wystarczy, ze byl tam juz wspomniany Pollak i ska. Jak zawsze ku twojemu dochowemu zbudowaniu. Biedny Krzyś... PS. Na pocieszenie, jak zwykle, twój ulubiony nochalek - ) Odpowiedz Link Zgłoś