Dodaj do ulubionych

Zmierzch FA, czyli

IP: 213.216.66.* 09.10.03, 12:18
Zmierzch FA, czyli
„Analiza Dociekliwa”

Wielu z was zastanawia się nad tym, czemu FA ilością postów przegrywa już
nawet z FŚ. Pisze teraz, bo gdy F-JUJNIA lub F NAUKA nas dogoni nie będzie
już takiej potrzeby. Wtedy w zakładzie pogrzebowym kupię standardową przemowę
nad mogiłą.

Do rzeczy:

Przyczyna Pierwsza [niekoniecznie najważniejsza] TECHNICZNA
- Administracja nie wkłada artykułów z odnośnikiem do „aktualności”.
Śmietankę spija „kraj” i „świat”. Robota pejsaczy. Klasyczny sabotaż.

Przyczyna Druga – BOTANICZNA
Stare drzewa jak i cywilizacje padają odsłaniając słońce dla młodych. Nie ma
co dłużej tego roztrząsać.

Przyczyna Trzecia – BAROWA
Nie mylić z „bar’em” z polszjetu. W barach znane jest zjawisko tak zwanego
Prawdziwka. Prawdziwek to gość, który mieszka na stołku barowym w swoim
ulubionym lokalu. Robi tam codziennie drugą dniówkę. Prawdziwków może być
kilku. Nigdy do tego gatunku nie zaliczamy kobiet, ponieważ niewiasta
schodząc na drogę prawdziwka traci cztery pierwsze literki i staje się
wiadomo-kim. Oczywiście są wyjątki. Odnosząc to do nas. Każdy wchodząc w
gdziekolwiek w gości lubi się czuć jak u siebie. Jak ma się czuć familiarnie
gdy kiedy nie zajrzy to widzi te same ryje [siedem, danka, kalafior, icek55,
etc] które obściskują się co dzień wzajemnie i do porozumienia nie potrzebują
słów. Xiąże wyłamuje się z nurtu cierpliwie [chyba w czynie społecznym] waląc
obuchem faktu w nowych oszołomów w rodzaju bimbamka, paula i innych
czegewarowców. To ich kręci. To sprawia, że wracają. A poza tym prawdziwki
biorą na krechę, dlatego mądry barman z czasem wymienia ich na nowych.
Przykład z życia. P do B: „- nalej mi małe piwesio”, B do P „- proszę” i
podaje mu piwo nalane do kieliszka na wódkę w rozmiarze 50ml.

Przyczyna Czwarta – OBYCZAJOWA
Nasz stosunek do zwierząt miarą naszego człowieczeństwa. Zakodujcie to sobie
wreszcie we kudłatych łbach, wy Hunowie! Dałem Imperatorowi mojego ulubionego
Ślimaka, a co przecież nie jestem świnia. Mówię sobie: pobawi się i odda,
będzie jak nowy. Przywalił mu dziesięciofuntowym kafarem tak, że koroner nie
znalazł większej od milimetra skorupki. Wzruszył tylko ramionami a ja w
depresji dobre pół roku chodziłem z pustym kagańcem po Kamilu. Przykład
drugi: Nostromo sam sobie złapał skorupiaka ale… Rozłożył płachtę grubego
papieru ściernego na podłodze, Położył na tym Ślimaka137 i
krzyknął: „BIEGAJ!!!”. Teraz ma „śa13”. Dobrzy ludzie, czy tak wypada
postępować z młodszymi braćmi?

Przyczyna Piąta – ETNICZNA
Wiadomo. Nadludzie zamknęli się w swojej Bożnicy bo polactwo ośmiela się
podnosić wzrok do wysokości ich pejsów. W niezbadanym Kaszalocie wciąż trwa
festiwal czterech kultur pod batutą Pana Skansztajna.

Przyczyna Szósta – KOMUNIZM [tak, tak]
Widocznie tak musi być. Wysoko rozwinięte cywilizacje zaczynają
eksperymentować w kierunku tzw. Równości, tolerancji i powszechnego
dobrobytu. W tym celu tworzą np. fora ukryte. Takie Forum cechuje się
olbrzymim przerostem biurokracji i dziwacznym podejściem do naturalnych
ludzkich skłonności [bijatyka, seks, krytyka, figle]. Chcą dobrze a kończy
się jak zwykle: dyktator wycinający wrogów ludu w pień, moderowanie, cenzura,
sztuczny salonowy uśmiech, przyjaźń deklarowana i inne zjawiska znane ze
Związku Radzieckiego AD 1952. Mamy nawet Izrael dający schronienie różnym
dziwolągom i kryminalistom byle byli naszej narodowości [znaczy się
czerwonoskóry] vide Szlomo Szlymackowicz von Rondell.

Przyczyna Siódma – SKLEPOWA
Realizm życia formowego skłonił wiele osób do posunięcia się w hiperrealizm i
spotkań w „REALU”. Bardzo dobra inicjatywa tyle, że z niechcianymi skutkami
ubocznymi. Znana afera FaxGate. Załamania nerwowe ludzi, którzy ze zdumieniem
skonstatowali, że Nostromo nie jest statkiem kosmicznym a Borsuk nie ma
ładnej sierści.

5040
Obserwuj wątek
    • d_nutka Re: Zmierzch FA, czyli 09.10.03, 12:24
      dobre
      ale oprócz moich czterech liter nie mogłam poza tym znaleźć sobie innej
      identyfikacji

d_
      tym razem jedna
      • Gość: siedem Re: Zmierzch FA, czyli IP: 213.216.66.* 09.10.03, 12:43
        > dobre
        > ale oprócz moich czterech liter nie mogłam poza tym znaleźć sobie innej
        > identyfikacji

to jest wlasnie ból. żeby watek zadziałał trzeba by było połechtać z
        kilkadziesiąt nicków a miałem tylko pół godziny na to.

5040
    • rycho7 skad wiesz, z czego mam nowy pedzel do golenia 09.10.03, 12:36
      Gość portalu: siedem napisał(a):

> Borsuk nie ma ładnej sierści.

Chce sobie oddac niniejszym czesc, ze przeczytalem tak dlugi tekst. Poczulem
      sie tylko troche znuzony. Moze nawet zrozumialem co piszesz. Ale co z tego?

W zasadzie jedynym godnym uwagi momentem jest puszczanie sk13 po grubym
      papierze sciernym. Czy zalecasz tez to jako metode odchudzania bakteryjnego
      zapalenia gardla przymorsko drobnokapuscianego?
      • januszcz Spotykalismy sie niegdyś w tych oazach ciszy... 09.10.03, 12:39

• januszcz Re: Spotykalismy sie niegdyś w tych oazach..+ txt 09.10.03, 12:45
          ...ciszy i spokoju. Nie było Ci tam wygodnie z powodów prozaicznych
          mianowicie nie czułeś sie dobrze tam, gdzie nie toleruje sie grubiaństwa.
          Nikt Cie nie dyscyplinował - odszedłes sam. Po cóż wiec te krokodyle łzy
          wylewasz?

Masz kolegów z wejściówkami do caszalota - spytaj ich na privie, czy Twoje
          projekcje są choć w części zasadne.

pozdrawiamwink

janusz
          • gini Spotykalismy sie niegdyś w tych oazach..korekta 09.10.03, 13:08
            januszcz napisał:

> ...ciszy i spokoju. Nie było Ci tam wygodnie z powodów prozaicznych
            > mianowicie nie czułeś sie dobrze tam, gdzie nie toleruje sie grubiaństwa.
            > Nikt Cie nie dyscyplinował - odszedłes sam.
            ********Z jednej oazy siodemke wywalili, a do drugiej nie wpuscili, z trzeciej
            zrezygnowal sam.

Po cóż wiec te krokodyle łzy
            > wylewasz?
            >
            > Masz kolegów z wejściówkami do caszalota - spytaj ich na privie, czy Twoje
            > projekcje są choć w części zasadne.
            >
            > pozdrawiamwink
            >
            > janusz
            • Gość: siedem Re: Spotykalismy sie niegdyś w tych oazach..kore IP: 213.216.66.* 09.10.03, 13:47
              > ********Z jednej oazy siodemke wywalili, a do drugiej nie wpuscili, z
              trzeciej
              > zrezygnowal sam.
              \
              tak istotnie było. nie chciałem by moj tak-naprawde-przyjazny watek byl z tymi
              wydazeniami kojarzony

5040
              • gini Re: Spotykalismy sie niegdyś w tych oazach..kore 09.10.03, 13:52

> > ********Z jednej oazy siodemke wywalili, a do drugiej nie wpuscili, z
                > trzeciej
                > > zrezygnowal sam.
                > \
                > tak istotnie było. nie chciałem by moj tak-naprawde-przyjazny watek byl z
                tymi
                > wydazeniami kojarzony
                >
                > 5040

Tez bym nic nie chlapnela ale dziwie sie, ze Janusz pisze tak jakby o tych
                wydarzeniach , nie mial zielonego pojecia.
                Przepraszam siodemko za sianie zarazkow anginowych w watku.
                Pozdrowka
      • Gość: siedem Re: skad wiesz, z czego mam nowy pedzel do goleni IP: 213.216.66.* 09.10.03, 12:41
        Czy zalecasz tez to jako metode odchudzania bakteryjnego
        > zapalenia gardla przymorsko drobnokapuscianego?

nie rozumiem, ale jeśli masz problemy z przeziębieniami to polecam wybalansowac
        organizm cieplejszymi potrawami. taki np barszcz o tej porze roku jest
        szkodliwy bo "wychładza" organizm.

5040
        ps
        ide zobaczyc co pierścienica napisała [donuta]
        • rycho7 o anginie 09.10.03, 12:48

> Czy zalecasz tez to jako metode odchudzania bakteryjnego
          > > zapalenia gardla przymorsko drobnokapuscianego?
          >
          > nie rozumiem, ale jeśli masz problemy z przeziębieniami to polecam
          wybalansowac
          >
          > organizm cieplejszymi potrawami.

Brukselka nawet na goraco jest wiatropedna. A na dworze juz wystarczajaco
          p.zdzi.

> taki np barszcz o tej porze roku jest
          > szkodliwy bo "wychładza" organizm.

O 4 nad ranem jest jak balsam. Ile Ty masz lat, ze juz nie ta pora roku na
          takie kulinarne standarty?
          • Gość: siedem Re: o anginie IP: 213.216.66.* 09.10.03, 12:53
            > O 4 nad ranem jest jak balsam. Ile Ty masz lat, ze juz nie ta pora roku na
            > takie kulinarne standarty?

tajemnica. po prostu nie chce chodzic i smrkac albo prychac jak gruźlik. na ten
            zimny czas żurek jest de best.
            Dokuciński jest szpecem od makrobiotyki to sie go spytaj
            5040

ps
            do kogo Janusz sie dotegowuje? Chyba do mnie

ps2 [myszka klawiatura]
            faktycznie nudny ten tekst. hał.. hał... jak ja bym chciał ładnie pisać
            • januszcz Re: o anginie 09.10.03, 12:57
              do kogo Janusz sie dotegowuje? Chyba do mnie

Potwierdzam i nie zaprzeczamsmile)

J.
            • rycho7 o barszczo-zurkach 09.10.03, 13:35

> na ten zimny czas żurek jest de best.

Ostatnio stwierdzilem, ze mam problemy definicyjne. Jadlem borszcz rosyjski. Na
              syberyjska zime doskonaly. Niektorzy nawet nie sprobowali spod tluszczu wydobyc
              do talerza zupy w plynie. Wyglad mial koszmarny. Smak dobry.

Natomiast ja pamietam, ze kiedys w zamierzchlej przeszlosci jadlem super
              doskonaly barszcz bialy (zawsze kojarzacy mi sie z Rosja). Jest on bardzo
              podobny do zurku. Moim zdaniem znacznie lepszy. Chociaz ostatnio jadlem zurek
              po rzeszowsku z prawdziwkami - bardzo nobliwa potrawa.

Tak wiec spektrum zurow i barszczy pokrywa sie stanowiac kulinarne kontinuum.
              Nie wiem wiec o co Ci chodzi gdy piszesz to co piszesz.

R
              PS. Do rozgrzewania uzywano kiedys smoly podgrzanej do wrzenia. Lano ja z murow
              na zziebnietych oblegaczy. Czy to makrobiotyka?
              • Gość: siedem Re: o barszczo-zurkach IP: 213.216.66.* 09.10.03, 13:46
                pisze o makrobiotyce. jaki by z ciebie twardo stapajacy po ziemi nie był to
                warto bys sie zapoznał z ta doktryna żywieniową. z tego co sie orientuje
                wszystkie tradycyjne zupy na czas chlodu sa kwasne. od szkocji po ural.

5040

acha
                chyba nie odpowiedziales na moje powazne zarzuty na temat twojego stanowiska o
                matriarchacie i zielarkach
                • rycho7 o ziele barszcz 09.10.03, 16:47

> chyba nie odpowiedziales na moje powazne zarzuty na temat twojego stanowiska
                  o
                  > matriarchacie i zielarkach

Nie pamietam. Poza tym jest taki watek na nauce. Ale tam tez juz jestem mocno
                  zniesmaczony. Wiec na wszelki wypadek kajam sie. Nie mialem racji. Z definicji.
                  Matriarchatu nie bylo bo wynika to z definicji patriarchatu. A ja nie mam racji
                  bo wynika to z definicji Siedem. Wystarczy?

R
                  PS. Zielarki niewatpliwie seksualnie puszczaly sie z diablami bo te istnieja.
                  • Gość: siedem Re: o ziele barszcz IP: 213.216.66.* 10.10.03, 08:03
                    własnie na naucie ci odpisałem. piszesz ze sarenka raz w tygodniu złowiona
                    przez facetów co mieli pstro w głowach niczem była przy jagodach i ziołach
                    kobiet/matek stad matriarchat. ja wlasciwie nie dyskutuje jaki był wtedy ustroj
                    [jak powszechnie wiadomo przekonuja mnie tylko kasety wideo] i jest mi to
                    obojetne. twierdze jednak ze sarenka chocby i raz na dwa tygodnie była podstawa
                    zywieniową BO... wiadomo. nawet "amerykanscy naukowcy" przyznaja ze mieso to
                    jest to co nas skłoniło do zejscia z drzew.

5040
                    • rycho7 homo sapiens mial lepszy model patriarchatu 10.10.03, 10:28

> obojetne. twierdze jednak ze sarenka chocby i raz na dwa tygodnie była
                      podstawa
                      > zywieniową BO... wiadomo. nawet "amerykanscy naukowcy" przyznaja ze mieso to
                      > jest to co nas skłoniło do zejscia z drzew.

Neandertalczycy byli miesozerni. Byli lepiej przestosowani do tego niz homo
                      sapiens. A jednak przegrali z homo sapiens. Juz wiem, przegrali bo homo sapiens
                      mial lepszy model patriarchatu. Nudzi mnie juz taka dyskusja. Przy poziomie
                      rozumowania logicznego wlasciwym dzdzownicy udowodnic mozna wszystko. Mnie juz
                      przekonaliscie na jakim poziomie rozumujecie.
                      • Gość: siedem Re: homo sapiens mial lepszy model patriarchatu IP: 213.216.66.* 10.10.03, 10:41
                        Rycho, coś ty taki neurotyczny? ja uwazam ze sprawy maja sie jeszcze bardziej
                        złożono niz "twoj wysoki poziom rozumowania logicznego". logika i rozum jest do
                        dupy. ja tam preferuje transy szamanskie.

5040
                        • rycho7 czym odlatujesz? 10.10.03, 14:57

> ja tam preferuje transy szamanskie.

A czym odlatujesz? Ja ostatnio 20 lat temu odlatywalem po ampicylinie (ktos sie
                          nie przejal czstoscia leku). Mialem ze 40 stopni goraczki i kolorowe wizje
                          przed oczami. Nie wiedzialem jak zasnac bo nie moglem zamknac oczu. Ale wizje
                          byly calkiem calkiem. Powiniennem nauczyc sie zasypiac z otwartymi oczami ale
                          ta umiejetnosc nie byla mi wiecej potrzebna.

Transy szamanskie byly zdaje sie dosc codzienna sprawa w czasach kurnych chat-
                          jaskin. Jak do ogniska wrzucili konopie to majaczyli jak po kanabinolach, gdy
                          makowiny to po opiatach. Wynalezienie rolnictwa upowszechnilo sporysz, po
                          ktorym odlatywaly cale wsie po zniwach - tanec sw. Wita (???) . Wiedze mieli
                          duza a przekaziorow nie bylo i nudzilo sie trochu. Czwarta wladze (medialna) to
                          chyba napewno mialy babki zielarki. Wiedzialy co do gara wlozyc.
                          • Gość: siedem Re: czym odlatujesz? IP: 213.216.66.* 10.10.03, 15:07
                            rycho7 napisał:

> Gość portalu: siedem napisał(a):
                            >
                            > > ja tam preferuje transy szamanskie.
                            >
                            > A czym odlatujesz? Ja ostatnio 20 lat temu odlatywalem po ampicylinie (ktos
                            sie
                            >
                            > nie przejal czstoscia leku). Mialem ze 40 stopni goraczki i kolorowe wizje
                            > przed oczami. Nie wiedzialem jak zasnac bo nie moglem zamknac oczu. Ale wizje
                            > byly calkiem calkiem. Powiniennem nauczyc sie zasypiac z otwartymi oczami ale
                            > ta umiejetnosc nie byla mi wiecej potrzebna.
                            >
                            > Transy szamanskie byly zdaje sie dosc codzienna sprawa w czasach kurnych chat-
                            > jaskin. Jak do ogniska wrzucili konopie to majaczyli jak po kanabinolach, gdy
                            > makowiny to po opiatach. Wynalezienie rolnictwa upowszechnilo sporysz, po
                            > ktorym odlatywaly cale wsie po zniwach - tanec sw. Wita (???) . Wiedze mieli
                            > duza a przekaziorow nie bylo i nudzilo sie trochu. Czwarta wladze (medialna)
                            to
                            >
                            > chyba napewno mialy babki zielarki. Wiedzialy co do gara wlozyc.
                            żeby lud sie cieszył :]

Ryszardzie!
                            Rysiuńcu!

jak ty to robisz, że tak wszystko wiesz "na pewno", masz oryginalne klipy mpeg
                            z tańców tego Witka? odlatywanie po chemii szkodliwe jest dlatego tego nie
                            stosuję. człowiek ma w sobie odpowiednie zdolnosci do poznawania prawdy
                            pozazmysłowo bez pomocy farmaceutycznej, zielarskiej. ta droga podazaja
                            nieliczni. Jak zwykle waska awangarda awangardy ma racje a motłoch ćmi haszysz.

Teraz o Twojej s ubtelnej L ogice. SL stoi na Prymitywnej Logice. Rośnie jak
                            piramida wiec zeby obalić SL nie trzeba drugiej SL tylko prymitywnego kopa
                            który obali podstawy na ktorej wyrasta SL. Niestety dzisiejsza nauka woli
                            przymykac oczka na niescisłosci lub nawet fatalne errory w prostej logice
                            udajac ze ich nie ma.

5040
                            • rycho7 klipy karaoke 10.10.03, 15:57

> jak ty to robisz, że tak wszystko wiesz "na pewno"

Jak wiem na pewno to zaznaczam to nastepujaco (???). Cwane, nie?

> masz oryginalne klipy mpeg
                              > z tańców tego Witka?

Ale zes mnie szamansko trafil. Od dwoch dni przegladam zasoby plikow muzycznych
                              i trafilem na pliki karaoke. Sprobuje co to za zabawa. Choc dzis bedzie impreza
                              przy akordeonie. To chyba jakies przedpotopowe substytuty karaoke.

> człowiek ma w sobie odpowiednie zdolnosci do poznawania prawdy
                              > pozazmysłowo bez pomocy farmaceutycznej, zielarskiej. ta droga podazaja
                              > nieliczni.

Przesadzasz. Przy orgazmie organizm produkuje jakas substancje bardzo podobna
                              do opiatow. Podobno dlatego mozna wpasc w nalog uzaleznienia od seksu. Tego
                              typy odlotow sa chyba dosc popularna rozrywka i nie wymagaja nadludzkich
                              wtajemniczen. Zdaje sie inne wewnatrzwydzielnicze odloty tez mamy za darmo.

> Jak zwykle waska awangarda awangardy ma racje a motłoch ćmi haszysz.

Wszelkiego rodzaju ćmiacze wyzwolili sie z kurnych chat niedawno. W Polsce to
                              poczatek XX wieku. Geny jeszcze im sie nie dopasowaly do spalin samochodowych.

> SL stoi na Prymitywnej Logice. Rośnie jak
                              > piramida wiec zeby obalić SL nie trzeba drugiej SL tylko prymitywnego kopa
                              > który obali podstawy na ktorej wyrasta SL.

Nie dostrzegasz zjawiska jakim jest jezyk. On do podstaw L nie nalezy lecz jest
                              podstawa R (realu) naszego porozumiewania. Jest to narzedzie niezmiernie L-
                              skomplikowane, ktorego nie da sie odrzucic przy komunikacji. Jezyk sprawia, ze
                              poslugiwanie sie prymitywnymi kopami nie poprawia jasnosci przekazu. Dzdzownica
                              po przejechaniu jej walcem nie bedzie sie delektowala subtelnoscia zzeranego
                              g.wna. A my z szamba jakim jest jezyk nawet nie myslimy aby sie wydostac.
                              Dlatego wlasnie w pewnych, aczkolwiek nie wszystkich, przypadkach SL jest
                              absolutnie niezbedne w dyskusji. Przekonanie o kopie PL bywa absolutnie zludne.
                              Jedna z takich dziedzin jest jezykowy puzel boskosci. Pare tysiecy lat tworzono
                              mglawice pojec i slow, ktore nie potrzebuja ani PL ani SL. Sa wirtualnym opisem
                              wirtualnej nierzeczywistosci. Sa rakowa degeneracja jezyka. A Ty mi probujesz
                              tu wyskakiwac z archeo-simplissimo-PL.

> Niestety dzisiejsza nauka woli
                              > przymykac oczka na niescisłosci lub nawet fatalne errory w prostej logice
                              > udajac ze ich nie ma.
                              >
                              > 5040
                              • Gość: siedem Re: klipy karaoke IP: *.protonet.pl 10.10.03, 17:22
                                kurde, słaby jestem. przekonałeś mnie do twojej uber-wiedzy

> i trafilem na pliki karaoke. Sprobuje co to za zabawa. Choc dzis bedzie
                                impreza

przeraża mnie zboczenie karaoke. mamy już w TG 2 kluby tego typu. programik
                                tez mam.

5040
                                • rycho7 niedouczony w zboczalnictwie jestem 11.10.03, 18:39

> kurde, słaby jestem. przekonałeś mnie do twojej uber-wiedzy

> przeraża mnie zboczenie karaoke. mamy już w TG 2 kluby tego typu. programik
                                  > tez mam.

Widzisz. Piszesz mi o mojej uber-wiedzy a ja dopiero zaczynam z karaoke, ktore
                                  Ty juz zakwalikowales jako zboczenie. Czy jak spiewa sie w kosciele to tez
                                  trzeba sie wyspowiadac z tego zboczenia? Ja wiesz jakis niedouczony w
                                  zboczalnictwie jestem. Nie studiowalem na seminarium duchownym i nie wiem co tu
                                  jeszcze mozna zrobic zle. A zly podobno czycha.
                                  • Gość: siedem Re: niedouczony w zboczalnictwie jestem IP: 213.216.66.* 13.10.03, 08:11
                                    > Widzisz. Piszesz mi o mojej uber-wiedzy a ja dopiero zaczynam z karaoke,
                                    ktore
                                    > Ty juz zakwalikowales jako zboczenie. Czy jak spiewa sie w kosciele to tez
                                    > trzeba sie wyspowiadac z tego zboczenia? Ja wiesz jakis niedouczony w
                                    > zboczalnictwie jestem. Nie studiowalem na seminarium duchownym i nie wiem co
                                    tu
                                    >
                                    > jeszcze mozna zrobic zle. A zly podobno czycha.

to moze ja to tak zobrazuje: twoje poglady miłe są sercu Mao choć w chinach
                                    pewnie nie byłes i portretu wodza nad łózkiem nie trzymasz. Moje spodobałyby
                                    się ekstermistom z zakrystii mimo ze w kosciele lata temu bywałem.

5040
    • Gość: siedem żeby wszystko było jasne IP: 213.216.66.* 09.10.03, 12:47
      nikogo nie krtykuje i do nikogo nie mam pretensji.

5040
    • xiazeluka Własnym oczom nie wierzę... 09.10.03, 13:12
      ...że Ty jednak potrafisz nudnie pisać.***

***Czyli w zgodzie z gramatyką, stylistyką, ortografią i interpunkcją.
      • bykk Re: do Siódemki 09.10.03, 13:32
        Witaj.
        Siedem, ładnie piszesz, hehehe.
        Widzę, że Janusz szczeciński Cię nie zrozumiał. Fak, faktem, wiele osób stuka
        na zamkniętych, a tu czasem jako pacyny.
        Musisz jednak wziąć poprawkę na to, że były wakacje, chorobysad, wyjazdy itp.!
        Nie jest źle. Sam widzisz, jak było przed referendum do chujni, to było
        tu "mocnych" wielu, jak zobaczyli co siemsmile teraz wyprawia, to jak te ślimaki
        powłaziły pod liskismile).
        Jak zMyłłer obiecywał gruchy na wierzbie, to też czerwonych było moc, a teraz
        jak daje dupska co chwila, to czerwone glisty pochowały się pod ziemię.
        (nie liczę www.lew-atywa)
        pozdrawiam
        hej!
        "jeszcze FA nie zaniknie, póki..."smile

--
        "jeśli nie czytałeś "Onych" T.Torańskiej
        to jesteś pół-analfabeta"
        złota myśl cs137 vel świnia137smile
        • Gość: siedem Re: do Siódemki IP: *.protonet.pl 10.10.03, 15:54
          bykk napisał:

> Witaj.
          > Siedem, ładnie piszesz, hehehe.
          > Widzę, że Janusz szczeciński Cię nie zrozumiał. Fak, faktem, wiele osób stuka
          > na zamkniętych, a tu czasem jako pacyny.

może gdybym zgodnie z myślą Januszcza obsmarował kogo trzeba zrodziłaby się
          jakaś kontrowersja i wątek miałby teraz 2100 postów sad

5040
          • januszcz Re: do Siódemki 10.10.03, 19:56

> bykk napisał:
            >
            > > Witaj.
            > > Siedem, ładnie piszesz, hehehe.
            > > Widzę, że Janusz szczeciński Cię nie zrozumiał. Fak, faktem, wiele osób st
            > uka
            > > na zamkniętych, a tu czasem jako pacyny.
            >
            > może gdybym zgodnie z myślą Januszcza obsmarował kogo trzeba zrodziłaby się
            > jakaś kontrowersja i wątek miałby teraz 2100 postów sad
            >
            > 5040
            ==========
            Zapewniam Cie, że tradycyjnie juz nie miałem takich pragnień. Z watku
            wprowadzajacego odczytałem gdzieś tam miedzy wierszami, ze trawi Cie jakiś żal.
            Jak siegnę pamiecią wstecz i poszukam w mojej pamieci nicków, których dziś na
            Forum nie uswiadczysz, a jednoczesnie jak pomysle sobie jaka była tego
            przyczyna, to fakt utworzenia Forów zamknietych nie budzi mojego zdziwienia.
            No, może tylko troszkę sie dziwię, że...Ty sie dziwisz.
            A moze to moje zdziwienie jest troche nie na miejscu teraz, kiedy obyczaje
            znacznie Ci złagodniałysmile)

Pozdrawiamsmile

janusz
            • januszcz Re: do Siódemki (podniesienie) n/t 11.10.03, 12:19

• Gość: siedem sam se podniose IP: 213.216.66.* 13.10.03, 08:06
              obyczaje złagodniały? musiałeś mnie z kimś pomylić. wciąż obstaje brzy swoim
              zdaniu: ten kto kręcąc noskiem na "bzidkie" słówka opuszcza forum ciotą jest
              [no albo wrażliwą niewiastą]. prawdziwe światy są bipolarne. tzn mamy kobiety i
              mężczyzn, złych i dobrych, dużych i małych, ciemno i jasno. fora ukryte to
              manifestacja komunizmu w swiecie wirtualnym gdzie wszyscy sie kochają i są
              sobie równi.

5040
              • rycho7 dekomunizacja Opus Dei 13.10.03, 08:34

> ten kto kręcąc noskiem na "bzidkie" słówka opuszcza forum ciotą jest
                > [no albo wrażliwą niewiastą]

Zgadzam sie z Toba do pewnego stopnia. Bywanie na forum nie jest obowiazkowe.
                Powody opuszczena go moga byc rozne. Od chlopow wymaga sie odpornosci na
                przeciwienstwa. Ale rozsadnej. Ja wulgarystow po prostu nie czytuje. Bez
                wygaszania. Pamiec jeszcze mam. Niektorych bluzgajacych typow czytam czasami
                gdy inteligentnie pisza. To ciezki obowiazek wobec samego siebie.

> fora ukryte to
                > manifestacja komunizmu w swiecie wirtualnym gdzie wszyscy sie kochają i są
                > sobie równi.

Milosnicy tajnych stowarzyszen i spiskowej teorii dziejow nie sa koniecznie
                komunistami. Popadasz w tym stwierdzeniu w skrajny dokumendyzm. Musisz to
                jeszcze uzupelnic balcerowiczowskimi bialymi majtami w rozowe kropy.

Proponuje aby tajne stowarzyszenie Opus Dei nie nazywac komunistycznym. Wspolne
                spozywanie komunii jeszcze do tego nie uprawnia.

Ja nie jestem milosnikiem tajnych stowarzyszen i nie ciagnie mnie do for
                ukrytych. Ale poniewaz nie sa to stowarzyszenia zbrojne (realnie) wiec nie
                przeszkadzaja mi i nie widze powodu do ich zwalczania. Moze angazuja sie tam w
                pozyteczna dzialalnosc budowy przejsc przez drogi dla zab. Takie jest zycie.
                • Gość: siedem Re: dekomunizacja Opus Dei IP: 213.216.66.* 13.10.03, 08:45
                  forum opuszcza sie z nudów. to jest podstawowa przyczyna zgonów. sa tacy ktorzy
                  wyciagaja kopyta i pisza do tego uzasadnienie najczesciej kulturalne. bywaja
                  tez tacy ktorzy posuneli sie za daleko i teraz chociaz chca tu bywac musza
                  przebywac w kanalizacji forumowej od czasu do czasu podnoszac wieko studzienki
                  i zagladajac na naszą ulicę.

do tajnych bractw nic nie mam. sam lubie odrobine tajemniczosci. czepiam sie
                  utroju panujacego u tajniaków a nie powinienem bo co mnie to...

5040
    • galba Najlepszy wątek od dziesięcioleci! 09.10.03, 13:20
      Ale czuję, że zbliża się druga wiosna FA. Gdzieś tak na przełomie X/XI br.
      Zaufaj memu przeczuciu.

Uwaga praktyczna: jak chcesz połechtać skutecznie to używaj nicka a nie
      stanowiska służbowego. Teraz to wyłapałem ale przy dłuższych tekstach
      ograniczam się do wrzucenia wyszukiwania "Galby".

Zresztą co jakiś czas korzystam z wyszukiwania na forum wklepując po kolei
      kilka kluczowych słów wśród których "Imp-ra" nie ma.

G.
    • karlin Zmierzcha się, idzie zima... 09.10.03, 17:05
      Siedem smęci na rozstrojonej bałałajce:

Kanto:

"Powiedzcie, kędy iest uczona
      Helois, dla miłości którey
      Abeylart Piotr, zmienion w kapłona,
      Żal swóy w klasztorne zamknął mury ?
      Podobnież, gdzie ta monarchini,
      Co śmiertelnemi szyiąc ciegi
      Worek, gachowi grób zeń czyni ?...
      Ach, gdzież są niegdysieysze śniegi !"

Refren:

"Patrzcie dziewczęta: łatam kiecki,
      Łzy roniąc przy każdziutkim ściegu,
      Iż mnie ostawił los zdradziecki,
      Iak grosz, co wyszedł iuż z obiegu."

• Gość: doku Za to jestem im wdzięczny IP: *.chello.pl 09.10.03, 17:16

> Administracja nie wkłada artykułów z odnośnikiem do „aktualności”
      > Śmietankę spija „kraj” i „świat”.

Nie ma nic bardziej denerwującego niż dyskusja, która nagle traci sens tylko
      dlatego, że powstał kolejny news na ten sam temat i ktoś automatycznie stworzył
      nowy wątek przy użyciu odnośnika, po czym połowa dyskutantów przenosi się do
      świeżego wątku i zaczyna się tam bicie piany od początku. I tak możesz mówić o
      szczęściu, gdy zorientujesz się, że powstał nowy wątek i wiesz, dlaczego nagle
      w tym dyskusja zamiera.

A potem PAP podaje kolejny news na ten sam temat i kolejny, a do każdego ktoś
      dopisuje nowe opinie. Dyskutanci zaczynają zadawać te same pytania, co zadawali
      inni w poprzednich wątkach, pojawia się coraz więcej identycznych banalnych
      opinii wygłaszanych przez kolejne osoby nieświadome tego, że to samo inni już
      napisali w starszych wątkach.

FA na szczęście jest wolne od tych śmieci. Tutaj dyskusje mają jakąś ciągłość i
      rozwijają się z sensem, jeśli nie zwracać uwagi na prostackie sztuczki chamów
      różnej maści, których bawi zabijanie wątków na niewygodne tematy przy użyciu
      wycieczek osobistych i wyzwisk.
      • Gość: Krzys52 Re: Za to jestem im wdzięczny IP: *.proxy.aol.com 09.10.03, 17:25
        FA na szczęście jest wolne od tych śmieci. Tutaj dyskusje mają jakąś ciągłość i
        rozwijają się z sensem, jeśli nie zwracać uwagi na prostackie sztuczki chamów
        różnej maści, których bawi zabijanie wątków na niewygodne tematy przy użyciu
        wycieczek osobistych i wyzwisk.
        ..
        :::
        Pelna zgoda, Doku.
        .
        Na F.Kraj wyglada to tak jakby, dowodzony przez Kataryne, batalion najemnych
        szympansow walil ciagle w klawiature. Tamte F. zostaly totalnie zatomizowane.
        .
        Pzdr.
        K.P.

• Gość: Krzysia do Krzysia IP: 5.3.1R* / *.ruh.isu.net.sa 10.10.03, 07:49

SPIERDALAJ !! !
      • rycho7 lkanie dziewicy po entym recyklingu 09.10.03, 17:28
        Gość portalu: doku napisał(a):

> FA na szczęście jest wolne od tych śmieci. Tutaj dyskusje mają jakąś ciągłość
        i
        > rozwijają się z sensem, jeśli nie zwracać uwagi na prostackie sztuczki chamów
        > różnej maści, których bawi zabijanie wątków na niewygodne tematy przy użyciu
        > wycieczek osobistych i wyzwisk.

Dokumendny dziewic dal glos.
      • Gość: siedem Re: Za to jestem im wdzięczny IP: 213.216.66.* 10.10.03, 08:05
        których bawi zabijanie wątków na niewygodne tematy przy użyciu
        > wycieczek osobistych i wyzwisk.

mamlas, mazgaj, chlipawa.

5040
        • Gość: doku To jest dobry przykład IP: *.chello.pl 10.10.03, 17:19

> których bawi zabijanie wątków na niewygodne tematy przy użyciu
          > > wycieczek osobistych i wyzwisk.
          >
          > mamlas, mazgaj, chlipawa.

Takie rzeczy wbrew pozorom w dyskusji nie przeszkadzają. Można je ignorować,
          albo traktować nawet jako pewne urozmaicenie dyskusji.

Takim samym urozmaiceniem jest np. zwyczaj siedema w analizowaniu kto pod jakim
          jeszcze nickiem pisze. Jak to czujnie zauważył siedem nie raz podpisywałem się
          mamlas i mazgaj, ale co do chlipawy to siedem się pomylił. Zawsze przesadzał z
          czujnością.

A dyskusje mogą toczyć się między dyskutantami ... karawana jedzie dalej.
    • Gość: Krzys52 Re: Zmierzch FA, czyli IP: *.proxy.aol.com 09.10.03, 18:28
      Przyczyna Piąta – ETNICZNA
      Wiadomo. Nadludzie zamknęli się w swojej Bożnicy bo polactwo ośmiela się
      podnosić wzrok do wysokości ich pejsów. W niezbadanym Kaszalocie wciąż trwa
      festiwal czterech kultur pod batutą Pana Skansztajna.
      .
      ::
      No i bardzo dobrze, gdyz onanizowanie sie w scislym gronie moze byc ponoc
      bogarsze w tresci, niz w gronie ludzi sobie obcych.
      .
      Na dobra sprawe nieco irytowaly mnie te - w kolko i na okraglo, i dookola
      Wojtek, i w kolo Macieju... - to nieustajace zajmowanie sie patriotow Zydami
      antysemityzmem i Izraelem. Zupelnie jakby Polska znow mlekiem i miodem plynela
      a kraina powszechnej szczesliwosci byla. Nie powiem, antysemitow nalezy tepic
      bo to jest rak albo syf mozgu, ale grono patriotow z lekka przegielo z ta
      tematyczna roznorodnoscia. Pomimo opinii o antysemitach oraz znanego stosunku
      do nich ja osobiscie mam Izrael w dupie - niemniej niz Gorna Wolte, czy inny
      Trynidad (nie dyskryminuje). Polska i jej problemy sa tu dla mnie daleko
      wazniejsze od Izraela. A ci w kolko swoje - jak Ty o Slimaku i o Slimaku i o
      Slimaku. Kogo k...a obchodza slimaki?! Patriota zoolog? Zaloz sobie prywatne F.
      dla dzieci i mlodziezy i walkujcie sobie tego slimaka.
      .
      No wiec powinnismy byc zadowoleni z odejscia niektorych na Kaszalota (te pchly
      byly zdecydowanie irytujace) i nie zawracac sobie nimi glowy. Mam nadzieje, ze
      milosny splot zespolony, w jaki sie uwiklali, jest takim klinchem ktory nie
      pozwoli im na uwolnienie sie od siebie, i zmusi do pozostania tam.
      .
      Do diabla z nimi.
      K.P.
      • miss_mag Re: Zmierzch FA, czyli 09.10.03, 18:37
        Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> No wiec powinnismy byc zadowoleni z odejscia niektorych na Kaszalota (te
        > pchly byly zdecydowanie irytujace)
        Krzysiu, pragne Cie poinformowac, ze niektore pchly z Kaszalota, to Ty nawet
        lubisz (vide Ada), a inne, mam nadzieje, tolerujesz (wyzej podpisana).
        • Gość: Krzys52 Re: Zmierzch FA, czyli IP: *.proxy.aol.com 09.10.03, 19:54

> No wiec powinnismy byc zadowoleni z odejscia niektorych na Kaszalota (te
          > pchly byly zdecydowanie irytujace)
          .
          Krzysiu, pragne Cie poinformowac, ze niektore pchly z Kaszalota, to Ty nawet
          lubisz (vide Ada), a inne, mam nadzieje, tolerujesz (wyzej podpisana).
          .
          ::
          Bylem kiedys najwyzszym punktem (na rybach) w samym sercu cholernie piorunowej
          burzy. Noc zamienila sie w dzien, albo jeszcze bardziej. Bialo bylo - i nic.
          Zyje, ale...

to teraz to jest wrecz grom z jasnego nieba i... nie wiem co powiedziec. Prosto
          w serce. Zupelnie roztrzesiony jestem...
          Moja ulubiona Ada na Kaszalocie....Razem z tym zapchlonym Borsukiem...
          Zaraz pojde sie ochlac, z tej zgryzoty wielkiej. sad(
          .
          Albo wiesz co, (przynajmniej tolerowanysmile Magu? Naszla mnie taka mysl oto. Nie
          widze zatem innego wyjscia, jak to, ze oni (dowodzeni przez Szuje) ja tam
          Nieboge zwabili podstepnie, czyli, ze Ada Zero Osiem jest tam zupelnie przez
          pomylke.
          Czas przygotowac Plan Ratunkowy.
          .
          Dzieki za B.Wazne Info. i pozdrawiam - cieplej niz zwykle smile
          K.P.

• miss_mag Re: Zmierzch FA, czyli 09.10.03, 20:09

> Prosto w serce. Zupelnie roztrzesiony jestem...
            Wybacz, nie chcialam Ci sprawic bolu, ale pomyslalam, ze musisz wiedziec.

> Moja ulubiona Ada na Kaszalocie....Razem z tym zapchlonym Borsukiem...
            > Zaraz pojde sie ochlac, z tej zgryzoty wielkiej. sad(
            Do not inhale. Eeee, to nie to. Don't drink and drive smile

> Dzieki za B.Wazne Info. i pozdrawiam - cieplej niz zwykle smile
            Tez smile))
            • Gość: Krzys52 Magu, Jestem Ci niewymownie wrecz wdzieczny... IP: *.proxy.aol.com 09.10.03, 23:15
              ...za wlasciwa postawe i pomoc w odnalezieniu mojej ulubionej Ady Zero Osiem.
              Tak wdzieczny Ci jestem, ze az gotow odwdzieczyc sie, jakby co smile) Wierz mi.
              .
              Do tego stopnia, ze, jak widzisz gryzmole do Ciebie te slowa choc wlasnie
              wrocilem ze sklepu z siatkami i lapy wyciagniete mam do kolan, co pisania nie
              ulatwia. Bynajmniej.
              .
              :::

> Prosto w serce. Zupelnie roztrzesiony jestem...
              Wybacz, nie chcialam Ci sprawic bolu, ale pomyslalam, ze musisz wiedziec.

Do not inhale. Eeee, to nie to. Don't drink and drive smile
              .
              Wiem, wiem, mozna sobie polac spodnie. smile) Ale i tak dziekuje za pamiec i
              troske surprised))

Tez smile))
              .
              I ja tez smile)))
              .
              Serdeczny Ci, teraz juz
              Krzys52

• Gość: zdjete Re: Magu, Jestem Ci niewymownie wrecz wdzieczny.. IP: 5.3.1R* / *.ruh.isu.net.sa 10.10.03, 07:47
                wytrzyj gluty zasrancu
          • astra18 Re:Szczęście Ady? do Ady 09.10.03, 20:11

> Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
            >
            > > No wiec powinnismy byc zadowoleni z odejscia niektorych na Kaszalota (te
            > > pchly byly zdecydowanie irytujace)
            > .
            > Krzysiu, pragne Cie poinformowac, ze niektore pchly z Kaszalota, to Ty nawet
            > lubisz (vide Ada), a inne, mam nadzieje, tolerujesz (wyzej podpisana).
            > .
            > ::
            > Bylem kiedys najwyzszym punktem (na rybach) w samym sercu cholernie
            piorunowej
            > burzy. Noc zamienila sie w dzien, albo jeszcze bardziej. Bialo bylo - i nic.
            > Zyje, ale...
            >
            > to teraz to jest wrecz grom z jasnego nieba i... nie wiem co powiedziec.
            Prosto
            >
            > w serce. Zupelnie roztrzesiony jestem...
            > .
            > Albo wiesz co, (przynajmniej tolerowanysmile Magu? Naszla mnie taka mysl oto.
            Nie
            > widze zatem innego wyjscia, jak to, ze oni (dowodzeni przez Szuje) ja tam
            > Nieboge zwabili podstepnie, czyli, ze Ada Zero Osiem jest tam zupelnie przez
            > pomylke.
            > Czas przygotowac Plan Ratunkowy.
            > .
            > K.P.
            >
            >
            >
            Widzę Ado, że nic nie jest w stanie zburzyć tego pięknego zauroczenia Krzysia
            twoją osobą, nawet tak "haniebne" sąsiedztwo borsucze.
            Czy to aby fart czy nie fart dla ciebie?smile))

Krzyś stojący na wielorybie..przebijający szablą jego wieeelki brzuch...ech,
            chyba nie nie będę przed snem pobudzać mojej wyobrazni bo jeszcze pomyśli żem
            zazdrosnasmile)

Astra
      • ada08 Re: Zmierzch FA, czyli 09.10.03, 19:52
        Ależ Cię, Krzysiu, te fora ukryte uwierają. Zapewniam Cię, że nie ma tam
        noc z tego , co podejrzewasz, żadne tam ''festiwale czterech kultur'',
        bardziej luz-blus i sporo uśmiechu, czyli akurat tego, czego tutaj jak na
        lekarstwo. I w czym Ci to przeszkadza ? smile

Pozdrawiam: pchła czy tam pluskwa.
        Ada

PS Gwoli prawdy historycznej informuję Cię, ze jestem AŻ na dwóch forach
        ukrytych. I dobrze mi z tym smile
        a.

• ada08 Re: Zmierzch FA, czyli 09.10.03, 19:53
          Oczywiście mialo być ''nic z tego'', a nie ''noc z tego'' smile))
          Chociaż czasem i w noc się pisuje smile))
          a.
          • Gość: Krzys52 Odnalazla Sie!!!! Odnalazla Sie!!!! Odnalazla Sie! IP: *.proxy.aol.com 09.10.03, 20:15
            A moze po prostu laczy nas jakas niezwykle sympatyczna nic Ado Zero Osiem, bo
            to juz nie pierwszy raz gdy pisze z mysla o Tobie, a Ty rowniez siadasz do
            kompa i smarujesz do mnie. To jest niebywale cudowne Ado - nie sadzisz?
            .
            Mowiac o pchlach mialem na mysli tego siersciucha do ktorego czesto zwracam sie
            per "Pchlarzu".
            .
            Ponadto nie wiedzialem, ze Ty i na Kaszalocie jestes. Myslalem, ze to randki
            tak Cie absorbuja... surprised))
            .
            Odnosnie tego co na Kaszalocie - nie mam zdania i niespecjalnie mnie to
            interesuje. Serio. No chyba ze z tym Borsukiem, cos...(bardzo najezylem sie w
            tym momencie). Oczywiscie jesli zabawiasz sie kulturalnie i w sposob ktory
            przystoi mlodym damom to jedynie pochwalic moge. smile)
            .
            Ogolnie, trysnalem wlasnie wspanialym humorem z powodu Twego szczesliwego
            odnalezienia sie, i przez chwile jeszcze potryskam sobie, jesli pozwolisz.
            .
            Bardzo Cieplutkie
            K.
            .
            PS...Przekaz prosze pozdrowienia, oraz wyrazy Magowi smile)
            • ada08 Re: Odnalazla Sie!!!! Odnalazla Sie!!!! Odnalazla 09.10.03, 20:37

> A moze po prostu laczy nas jakas niezwykle sympatyczna nic Ado Zero Osiem,
              bo
              > to juz nie pierwszy raz gdy pisze z mysla o Tobie, a Ty rowniez siadasz do
              > kompa i smarujesz do mnie. To jest niebywale cudowne Ado - nie sadzisz?

Nie. Nie podoba mi się, ze Ty ''piszesz'' , a ja ''smaruję'' smile

> .
              > Mowiac o pchlach mialem na mysli tego siersciucha do ktorego czesto zwracam
              sie
              >
              > per "Pchlarzu".

Ja tam nie wiem do kogo zwracasz sie per ''pchlarzu'', bo omijam wzrokiem
              brzydkie słowa. Estetka-m smile

> .
              > Ponadto nie wiedzialem, ze Ty i na Kaszalocie jestes. Myslalem, ze to randki
              > tak Cie absorbuja... surprised))

Randki mnie , owszem, absorbują, ale zasadniczo w week-endy, chyba nie
              chciałbyś, żebym je (week-endy wieczorne) spędzała przy kompie ???
              Czasem zdarzy się wyjśc z domu wieczorkiem w środku tygodnia, ale nie za
              często , bo zimno u nas i ciemno jakości wieczorami smile

> .
              > Odnosnie tego co na Kaszalocie - nie mam zdania i niespecjalnie mnie to
              > interesuje. Serio.

Acha, nie masz zdania, a krytykujesz smile

> No chyba ze z tym Borsukiem, cos...(bardzo najezylem sie w
              > tym momencie).

A jakże smile)) I z Borsukiem zdarzy sie pogadać smile))
              Najeżaj się, najeżaj smile)) A Borsuk to miły facet smile Jak i Ty smile))

> .
              > PS...Przekaz prosze pozdrowienia, oraz wyrazy Magowi smile)

A czemu sam nie przekażesz ? Mag to śfjetna kobitka jest smile))

Pozdrawiam i już na dziś kończę. Randki nie mam, ale robotę mam smile))
              a.
            • Gość: ewunia Re: Odnalazla Sie!!!! Odnalazla Sie!!!! Odnalazla IP: 5.3.1R* / *.ruh.isu.net.sa 10.10.03, 07:48

tylko sie nie zesraj surprised
              • Gość: siedem zdaje sie IP: 213.216.66.* 10.10.03, 10:37
                ze moj watek jak Austria stał sie rajem dla służb wywiadowczych bloku panstw
                totalitarnych i ukrytych

5040
                • d_nutka Re: zdaje sie 10.10.03, 10:59

> ze moj watek jak Austria stał sie rajem dla służb wywiadowczych bloku panstw
                  > totalitarnych i ukrytych
                  >
                  > 5040

zdaje mi się, że ostatni po Bogu kapitan 007 po tropie na tropie by znaleźć się
                  na topie służb specjalnych z raju utraconego
                  d_
                • Gość: chatari top secret IP: *.i-a.fr 10.10.03, 12:25
                  > ze moj watek jak Austria stał sie rajem dla służb wywiadowczych bloku panstw
                  > totalitarnych i ukrytych

hibicjonazista53 i wszystkie wszylonowe z nim spolkujace sa obserwowane
    • miss_mag Przyczyna biologiczna 09.10.03, 18:48
      Kiedy rodzimy sie, zaczynamy jako w miare jedolity genotyp (tylko z niewielka
      iloscia paskudztw przekazanych w lonie przez mamusie). Z latami inkorporujemy
      komorki rozmaitych Obcych Osmych Pasazerow (sprostowanie: podobienstwo do
      forumowego Nostromo jest przypadkowe), ktorych spotykamy w naszym zyciu
      (bakterie, wirusy, priony. itp.) i konczymy tak mniej wiecej w proporcji 1:10 -
      10% naszych komorek, a reszta to rozmaite barachlo zalapane od innych. I
      wtedy umieramy. Tak stalo sie z Forum sad
      • Gość: siedem masakra IP: *.lar.sch.gr 09.10.03, 20:45
        xiąze, profesór, cysorz i pęknieta dupa bykkkk. jestescie wspomnieniem marnym
        forum aktualności i nic juz was nie ozdrowi.umoczyliscie i tak tkwicie w tem
        moczu obsikane barany. prófesór siódmy elaboraty pisze a drugi kretyn go
        podziwo. twasmile)))))))))))))))mieszanka polackolibernokościelna.pies jak niema
        co robić jaja se liże i nie umoralnia otoczenia.zagulki szukacie barany. okiej
        masakra bendzie.

śLIMAKA pocałujcie w dupe a jaja zobaczycie za friko

--
        5040
        • nurni Carioc prawdziwy z ciebie mocarz 09.10.03, 21:26
          no w piety wszystkim poszlo!

a po za tym co slychowac?
          wiemy juz czy jestesmy kobieta czy tym drugim?
    • andrzejg pamiętasz?jak jest grzecznie to jest mdło... 09.10.03, 21:02
      czy cos w tym rodzaju.
      Czyzby na FA bylo za grzecznie?

A.
    • bimi Re: Zmierzch FA, czyli 09.10.03, 21:33

> Zmierzch FA, czyli
      > „Analiza Dociekliwa”
      >
      > Wielu z was zastanawia się nad tym, czemu FA ilością postów przegrywa już
      > nawet z FŚ. Pisze teraz, bo gdy F-JUJNIA lub F NAUKA nas dogoni nie będzie
      > już takiej potrzeby. Wtedy w zakładzie pogrzebowym kupię standardową przemowę
      > nad mogiłą.

Nie ma co walczyć z systemem - lepiej za nim podążać.

Pamiętam kiedyś, bujnie rozwijające się forum Świat.
      Niestety niedługo. Mała chwila i trzeba było przenieść się na Aktualności. Ale
      zero problemu - trafić równie łatwo, a i ludzie, po części ci sami.

Teraz Aktualności padają... a to pech - cza będzie więc zacząć doprowadzać do
      upadku kolejnego nieszczęśnika. Może Kraj polegnie... smile
    • d_nutka Re: schodząc ze stołka (barowego) bo... 10.10.03, 07:14
      niewygodny dla mnie -
      nóżki mi majtają w powietrzu a i plecy wyginają się jak koci grzbiet - idę
      rozstrzygnąć dylemat
      czy wybrać naszyjnik ze świecidełek, woalkę na twarz,czy też dyskobola w
      ogrodzie

do czasu podjęcia decyzji proszę obecnych barowników o usprawiedliwienie moich
      tylko tu wpadek (na chwilkę oczywiście)
      d_nutka barowo pod ciśnieniem innych wymagań
      • Gość: forumiarz po prośbie do Krzysiulka IP: 212.31.98.* 10.10.03, 08:17

przestań się ślinić Krzysiaczku.czy masz cieczkę?
        zapnij rozporek .a tak w ogóle to spierdalaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka