Dodaj do ulubionych

Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytanie.

13.10.03, 10:29
Tyle już przedstawiliście ostatnio dowodów na teorię spiskową, że ja,
sceptycznie nastawiony do niej z początku, powoli zaczynam w nią wierzyć.

Tylko ciągle w tym klarownym obrazie, który wyłania mi się powoli przed
oczyma, jest jeden dysonans. Mianowicie, sprawa niejakiego Jonathana
Pollarda. Jest to Żyd, który 18 lat temu został skazany na dożywotnie
więzienie za to, że
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamM Drogi ceesie, IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 10:41
      Jedna z rzeczy, która mnie zastanawia to dlaczego uczyniłeś z siebie tu na FA
      adwokata spraw żydowskich. Nie pojmuję tego, gdyż ani oni nie wydają mi się
      tego potrzebować ani też nie sądzę, aby uzasadnione było, by Twój (jak się dośc
      szybko przekonałem) bardzo sprawny umysł zajmował się takimi, za
      przeproszeniem, bzdurami. "...Ani ci on[i] brat ani swat..." jak mawiają, więc
      co cię u licha ta dziwna nacja tak zajmuje i czemu jej tak usilnie bronisz?
      Zapewniam Cię, ze nie moglbys liczyć na wzajemność, gdyby to Twoją nację im
      przyszlo bronic (z gory zgadzam się na z krytyka genaralizacji zawartej w tym
      stwierdzeniu). Ale odnosnie Twojego pytania w watku - czemu go nie uwalniają?
      Bo moze akurat ten facet nic nie znaczy, bo komuś podpadł, bo wiele innych
      rzeczy. I Ty i ja dobrze wiemy jak silne sa wplywy Zydów w USA, mimo ze jakis
      rok - dwa lata temu The Economist dokonal dośc rzeczowej analizy i stwierdził,
      ze jest poziom, na ktorym te wpływy się konczą. Czyli jak to twierdzą boys'n
      the 'hood "wyżej ch*ja nie podskoczysz". I tym grubianskim nieco akcentem
      zakonczę pozdrawiając jednocześnie serdecznie -

A.
      • d_nutka Re: Drogi ceesie, 13.10.03, 10:48
        bo to jest dla tzw. zmyłki żeby takie ceesiaki zadawały takie sceptyczne pytania
        czasami potrzeba swojego poświęcić dla sprawy wyższej wagi
        historia zna niejeden taki przykład
        weźmy na przykład takiego agenta własnego państwa jak Jeszue
        już wtedy Żydowski mossad wiedział co robi
        teraz ma swoich agentów nawet na ambonie i to na całym świecie
        czy przekonałam sceptyka spiskowej teorii dziejów?
        smile))
        d_
        • Gość: AdamM Powiem Ci IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 10:53
          Danka, ze zamiast tych wywodów (w meritum calkiem slusznych zresztą) wiecej
          frajdy sprawilabys mi i innym forumowiczom roszyfrowując brazylijski serial
          pt.: "ja wiem dlaczego Miriam wlasnie teraz zalozyla watek o molestowaniu
          moralnym". Szczerze powiem, ze chcialbym poznac co wiesz o sprawie i dlaczego
          ona wlasnie teraz zalozyla ten watek. Niech kazdy robi to, w czym jest dobry smile

A.
        • rycho7 Mossad to wytwor chorych umyslow antysemitow 13.10.03, 10:58
          d_nutka napisała:

> czasami potrzeba swojego poświęcić dla sprawy wyższej wagi

W traktacie wojennym cesarza chinskiego, chyba Tsin, sprzed chyba 3000 lat jest
          taka specjalna katogoria szpiegow: Szpieg tworzony po to aby kontrwywiad
          nieprzyjaciela odnosil sukcesy.

> weźmy na przykład takiego agenta własnego państwa jak Jeszue
          > już wtedy Żydowski mossad wiedział co robi

Bredzisz. Chyba sie naczytalas, ze Solzenicym byl agentem USA.

> teraz ma swoich agentów nawet na ambonie i to na całym świecie

Nie, D_nutko, cos takiego jak Mossad to wytwor chorych umyslow antysemitow. To
          oczywiste.
    • Gość: CCCP Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani IP: *.acn.pl 13.10.03, 11:02
      Wybacz, że Ci to mówię - ale zajmujesz się Ceesie mało ważnymi trywiami.

Mossad, Mossad, jakieś tam CIA (chciałem napisać Ća, ale mnie coś powstrzymało) - to wszystko nieistotne w obliczu najnowszego islamskiego planu podboju Europy.

Szczegóły tego przerażającego planu są dostępne na Forum "Świat", w wątku założonym przez zatroskanego sytuacją Starego Kontynentu polskojęzycznego Szweda:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8467707

Zważ przy tym, że niedawno para dziennikarzy z poczytnej francuskiej gazety popołudniowej wykryła fakt przekazywania analogicznych spiskowych dyrektyw na kompaktach pewnej popularnej grupy hard- (lub metal-) rockowej. Spisek jest już jednak tak rozgałęziony i sięgnął już tak wysoko, że o tym przerażajacym odkryciu przestano nagle pisać, a niby niezależne francuskie media nabrały wody w usta.

Wracam zatem do początku tego listu. Zamiast zajmować się duperelami o Mossadzie i Ća, zabierz się lepiej do czyszczenia swego Winchestera. Winieneś zadbać o skuteczną obronę swej rodziny, kiedy załomocą i do Twoich drzwi, by Tobie i Twoim kazać modlić się po arabsku.

Czy chciałbyś nosić turban? Pisać od prawej do lewej? Czy dopuściłbyś, by Twoja córka wyszła za brodatego mahometanina?

Wierzę, że odpowiedź brzmi: nie!

Zatem znasz już swoje priorytety.

C.
      • d_nutka Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani 13.10.03, 11:20
        Gość portalu: CCCP napisał(a):

> Zatem znasz już swoje priorytety.
        >
        > C.

CCCP

wiele się wkłada wysiłku by prawda o ekspansji Islamu nie przedostala się w
        porę do świadomości Europejczyków

d_
        • Gość: CCCP Chyba Ceesie już widzisz, gdzie? IP: *.acn.pl 13.10.03, 11:24
          d_nutka napisała:

> Gość portalu: CCCP napisał(a):
          >
          > > Zatem znasz już swoje priorytety.
          > >
          > > C.
          >
          > CCCP
          >
          > wiele się wkłada wysiłku by prawda o ekspansji Islamu nie przedostala się w
          > porę do świadomości Europejczyków
          >
          > d_

Chyba Ceesie już widzisz, gdzie masz do czynienia z prawdziwym spiskiem?
      • rycho7 Ziemiaki po uzyciu na nich cepa 13.10.03, 11:33

> to wszystko nieistotne w obliczu najnowszego islamskiego planu podboju Europ
        > y.

Ziemniaki prawidlowo sie slinia jak pies Pawlowa. Bodziec byl taki jak
        wslazywala zarowka. Totez reakcja jest taka jak ja zaplanowal eksperymentator.
        To bardzo wazna poszlaka w spisku. Tu znaki wykrzyknika !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ziemiaki po uzyciu na nich cepa zapomnialy jednak, ze podboj Europy przez
        najwazniejszych i najskuteczniejszych najezdcow, bo ludy turkskie, zaczal sie
        ponad 2000 lat temu. Nie zauwazylem aby kiedykolwiek byl przerwany. Nie
        zauwazylem takze aby byl nadmiernie skuteczny. Co prawda zagrazal on takim
        miastom w sercu Europy jak Wroclaw i Wieden. Ale to byl kres tureckich
        mozliwosci. Teraz europejski maja jedynie Stambul.

Asymilacja Turkow w Europie jest sprawa dobrze znana. To nie sa tak glupi
        ludzie aby swoj dobrobyt poswiecac dla wiary. A corka wybierze jak jej serce
        podpowie. Nic na to sie nie poradzi. No ewentualnie mozna zastosowac metody z
        islamu. Ale o co wtedy chodzi?
        • gini Re: Ziemiaki po uzyciu na nich cepa 13.10.03, 11:42
          rycho7 napisał:

>
          > > to wszystko nieistotne w obliczu najnowszego islamskiego planu podboju Eur
          > op
          > > y.
          >
          > Ziemniaki prawidlowo sie slinia jak pies Pawlowa. Bodziec byl taki jak
          > wslazywala zarowka. Totez reakcja jest taka jak ja zaplanowal
          eksperymentator.
          > To bardzo wazna poszlaka w spisku. Tu znaki wykrzyknika !!!!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          > Ziemiaki po uzyciu na nich cepa zapomnialy jednak, ze podboj Europy przez
          > najwazniejszych i najskuteczniejszych najezdcow, bo ludy turkskie, zaczal sie
          > ponad 2000 lat temu. Nie zauwazylem aby kiedykolwiek byl przerwany. Nie
          > zauwazylem takze aby byl nadmiernie skuteczny. Co prawda zagrazal on takim
          > miastom w sercu Europy jak Wroclaw i Wieden. Ale to byl kres tureckich
          > mozliwosci. Teraz europejski maja jedynie Stambul.
          >
          > Asymilacja Turkow w Europie jest sprawa dobrze znana. To nie sa tak glupi
          > ludzie aby swoj dobrobyt poswiecac dla wiary. A corka wybierze jak jej serce
          > podpowie. Nic na to sie nie poradzi. No ewentualnie mozna zastosowac metody z
          > islamu. Ale o co wtedy chodzi?

Nie jest dobrze na tyle, by Turczynki w Europie mogly wybierac jak serce
          podpowie.
          Chociaz znam osobiscie Turczynke, ktora powiedziala, ze jej corka wyjdzie za
          maz, za tego za kogo bedzie chciala.
          Z tym,ze ona jak i jej siostry nie mialy takiego wyboru.Mimo, ze urodzone w
          Belgii wydano je za maz za Turkow w Turcji.
          Ostatnie malozenstwo zakonczylo sie rozwodem.
          Dziewczyne wydano za maz w Turcji ,za calkiem nieznanego jej czlowieka.
          Po pol roku uciekla, ojciec spuscil jej lomot, ale sie nie ugiela, w koncu
          uzyskala rozwod.
          Mentalnosci nie zmienisz w jednym pokoleniu.
          W tej chwili w Belgii toczy sie wojna bo niekture szkoly publiczne zabronily
          muzulmankom chodzic w chustach.
          U was w Niemczech tez byl proces o to by muzulmanka mogla w chuscie nauczac.
          W Afganistanie niby talibow przepedzono, ale burki obowiazuja nadal...
          • rycho7 pieknu chusta nie zawadzi 13.10.03, 11:56
            gini napisała:

> Nie jest dobrze na tyle, by Turczynki w Europie mogly wybierac jak serce
            > podpowie.

Sama jednak temu czesciowo dalej przeczysz. Dzieki.

> Mentalnosci nie zmienisz w jednym pokoleniu.

Ja cos pisalem o perspektywie 2000 lat. Pokolen to bylo conajmniej 80.
            Wystarczy?

> W tej chwili w Belgii toczy sie wojna bo niekture szkoly publiczne zabronily
            > muzulmankom chodzic w chustach.

W Belgii mieszkaja glownie Marokanczycy. Wybacz ale ja wyraznie pisalem o
            ludach turkskich. Marokany to mieszanka Semitow z Berberami. Przykro mowic ale
            glownie celtycka dzicz.

> U was w Niemczech tez byl proces o to by muzulmanka mogla w chuscie nauczac.

Niemcy to panstwo prawa. Zaraz mi sie dostanie za to zdanie od polskich
            nacjonalistow. Uczeszczanie do szkoly jest obowiazkowe. Totez dziewczyna moze
            wyrazac swoj swiatopoglad religijny noszac chustke. Mozna sie do tego
            przyzwyczaic na ulicy. Czasami to i lepiej bo po co ogladac maszkary. A pieknu
            chusta nie zawadzi.

Panstwo musi byc neutralne swiatopogladowo. Nauczyciel jako urzednik panstwowy
            nie moze narzucac innym swej religii. Sad Konstytucyjny uznal, ze landy musza
            uregulowac to ustawowo. Bez prawa i Sad Konstytucyjny nic nie pomoze.

> W Afganistanie niby talibow przepedzono, ale burki obowiazuja nadal...

Debiliu nie zrobi tego przez pokolenia lecz do konca kadencji. Boh pomyluj.
            • gini Re: pieknu chusta nie zawadzi 13.10.03, 12:04
              rycho7 napisał:

> gini napisała:
              >
              > > Nie jest dobrze na tyle, by Turczynki w Europie mogly wybierac jak serce
              > > podpowie.
              >
              > Sama jednak temu czesciowo dalej przeczysz. Dzieki.
              >
              Nie przecze Rychu bo jedna jaskolka nie czyni wiosny.
              > > Mentalnosci nie zmienisz w jednym pokoleniu.
              >
              > Ja cos pisalem o perspektywie 2000 lat. Pokolen to bylo conajmniej 80.
              > Wystarczy?
              >
              > > W tej chwili w Belgii toczy sie wojna bo niekture szkoly publiczne zabroni
              > ly
              > > muzulmankom chodzic w chustach.
              >
              > W Belgii mieszkaja glownie Marokanczycy.
              Nieprawda Rychu, jest b.duzo Turkow.

Wybacz ale ja wyraznie pisalem o
              > ludach turkskich. Marokany to mieszanka Semitow z Berberami. Przykro mowic
              ale
              > glownie celtycka dzicz.
              >
              > > U was w Niemczech tez byl proces o to by muzulmanka mogla w chuscie naucza
              > c.
              >
              > Niemcy to panstwo prawa. Zaraz mi sie dostanie za to zdanie od polskich
              > nacjonalistow. Uczeszczanie do szkoly jest obowiazkowe. Totez dziewczyna moze
              > wyrazac swoj swiatopoglad religijny noszac chustke. Mozna sie do tego
              > przyzwyczaic na ulicy. Czasami to i lepiej bo po co ogladac maszkary. A
              pieknu
              > chusta nie zawadzi.
              > *******Tyle, ze te dziewczyny sa zmuszane do noszenia chust, nie maja nic do
              powiedzenia.
              > Panstwo musi byc neutralne swiatopogladowo. Nauczyciel jako urzednik
              panstwowy
              > nie moze narzucac innym swej religii. Sad Konstytucyjny uznal, ze landy musza
              > uregulowac to ustawowo. Bez prawa i Sad Konstytucyjny nic nie pomoze.
              >******Ale tym czasem ta pani naucza w chusteczce, wiec cos nie tak z ta
              neutralnoscia.
              > > W Afganistanie niby talibow przepedzono, ale burki obowiazuja nadal...
              >
              > Debiliu nie zrobi tego przez pokolenia lecz do konca kadencji. Boh pomyluj.

Rychu, ja ostatnio ogladalam program , i wypowiedz mlodej muzulmanki, i ona
              powiedziala, ze ona szanuje wszystkich, moze, byc Belg moze byc czarny, moze
              byc Polak, oby byl muzulmaninem.
              Fajne no nie.
              Daleka jestem od twierdzenia, ze wszyscy sa fanatykami, ale znam ich troche, i
              wiem, ze mentalnosci nie zmienia szybko.
              • rycho7 nie rozwiazemy ani gadaniem ani winchesterem 13.10.03, 12:38
                gini napisała:

> > *******Tyle, ze te dziewczyny sa zmuszane do noszenia chust, nie maja nic
                > do
                > powiedzenia.

W rodzinach czysto europejskich dziewczyny sa zmuszane do wkladania majtek na
                randki. A to przeciez bardziej intymna sprawa. A tu ordynarna interwencja.

> Rychu, ja ostatnio ogladalam program , i wypowiedz mlodej muzulmanki, i ona
                > powiedziala, ze ona szanuje wszystkich, moze, byc Belg moze byc czarny, moze
                > byc Polak, oby byl muzulmaninem.

Przykro mi ale ja nie ogladam Radja co ma ryja i potrawki z telewizji. Nie moje
                klimaty. A oszolomow nie sieja.

> Fajne no nie.
                > Daleka jestem od twierdzenia, ze wszyscy sa fanatykami, ale znam ich troche,
                i
                > wiem, ze mentalnosci nie zmienia szybko.

O ile wiem, to trudniej zmienia sie mentalnosc gdy diabel nie jest taki
                straszny jak go maluja. Po prostu nie wiem, czy nasza wiedza na temat
                faktycznego islamu jest dostateczna. Nie ulega watpliwoasci, ze panstwo
                szariackie nijak nie przystaje do naszej koncepcji panstwa, prawa i demokracji.
                Tu zgody nie bedzie bo nie moze. Ale w tym zakresie po prostu sa instrumenty
                prawne.

Faktycznam problemem jest przyrost naturalny ale tego nie rozwiazemy ani
                gadaniem ani winchesterem. A to jest aktualny trynd tego watku.
                • gini Re: nie rozwiazemy ani gadaniem ani winchesterem 13.10.03, 15:47
                  rycho7 napisał:

> gini napisała:
                  >
                  > > > *******Tyle, ze te dziewczyny sa zmuszane do noszenia chust, nie maja
                  > nic
                  > > do
                  > > powiedzenia.
                  >
                  > W rodzinach czysto europejskich dziewczyny sa zmuszane do wkladania majtek na
                  > randki. A to przeciez bardziej intymna sprawa. A tu ordynarna interwencja.
                  >
                  Co Ty nie powiesz, cos strasznego isc w majtkach na randke.Zawsze chodzilam na
                  randki w maitkach i jakos nikt mnie do tego nie zmuszal.
                  Tak jak nie zmuszal mnie nikt do zakladania rajstop, chociaz pewnie rajstopy i
                  majtki to strasznie w randce przeszkadzaja.
                  > > Rychu, ja ostatnio ogladalam program , i wypowiedz mlodej muzulmanki, i on
                  > a
                  > > powiedziala, ze ona szanuje wszystkich, moze, byc Belg moze byc czarny, mo
                  > ze
                  > > byc Polak, oby byl muzulmaninem.
                  >
                  > Przykro mi ale ja nie ogladam Radja co ma ryja i potrawki z telewizji. Nie
                  moje
                  >
                  > klimaty. A oszolomow nie sieja.
                  > *******Rychu, po pierwsze to Radia sie nie oglada, tylko sie go slucha.
                  Ja nie slucham, a program ogladalam w telewizji belgijskiej, i nie byl
                  przygotowywany przez telewizje trwam, czy tez przez jakas inna telewizje
                  katolicka.
                  > > Fajne no nie.
                  > > Daleka jestem od twierdzenia, ze wszyscy sa fanatykami, ale znam ich troch
                  > e,
                  > i
                  > > wiem, ze mentalnosci nie zmienia szybko.
                  >
                  > O ile wiem, to trudniej zmienia sie mentalnosc gdy diabel nie jest taki
                  > straszny jak go maluja. Po prostu nie wiem, czy nasza wiedza na temat
                  > faktycznego islamu jest dostateczna. Nie ulega watpliwoasci, ze panstwo
                  > szariackie nijak nie przystaje do naszej koncepcji panstwa, prawa i
                  demokracji.
                  >
                  > Tu zgody nie bedzie bo nie moze. Ale w tym zakresie po prostu sa instrumenty
                  > prawne.
                  >*******Nie wiem czy za dwadziescia pare lat ktos Cie bedzie o zgode pytal.
                  Bo nie nikt inny jak Ty piszesz o problemie jakim jest przyrost naturalny, a
                  wiec gdy bedzie ich troche wiecej, moga Ci ten szariat uchwalic, i wcale nie
                  pytac o zgode.
                  > Faktycznam problemem jest przyrost naturalny ale tego nie rozwiazemy ani
                  > gadaniem ani winchesterem. A to jest aktualny trynd tego watku.
                  • rycho7 Re: nie rozwiazemy ani gadaniem ani winchesterem 13.10.03, 16:19
                    gini napisała:

> Co Ty nie powiesz, cos strasznego isc w majtkach na randke.Zawsze chodzilam
                    na
                    > randki w maitkach i jakos nikt mnie do tego nie zmuszal.

Ja zartuje a Ty tak na powaznie. Najbardziej wiesz co mnie bawi w tej wymianie
                    zdan? Otoz wszelka spodnia bielizne wymyslono nie tak dawno, chyba srednio ze
                    200 lat temu. Wczesniej nie bylo roznych takich poza koszula i nasza dyskusja o
                    pewnych tradycjach i zasadach zawislaby w prozni. Natomiast teraz na powaznie
                    podchodzimy do pewnych spraw.

> *******Rychu, po pierwsze to Radia sie nie oglada, tylko sie go slucha.

Wstrzasnelas mnie ta wiadomoscia. Myslalem, ze jak ma ryja to jest to
                    dostrzegalne.

> Ja nie slucham, a program ogladalam w telewizji belgijskiej

To u was nie ma zasiegu satelity filipinskiego? Co za zadupie.

> i nie byl
                    > przygotowywany przez telewizje trwam, czy tez przez jakas inna telewizje
                    > katolicka.

A zdanko o oszolomach zauwazylas? Ono nie koniecznie musialo odnosic sie do
                    realizatorow programow lecz takze do uczestnikow. Dewoty z RM i dewotka z
                    Telewizji Belgijskiej dla mnie sie niczym nie roznia. Ja mam tyle
                    samo "strachu" wobec islamistow jak i wobec katolikow. Akurat kogos kto
                    powinien znac historie Niderlandow (poludniowych) nie powinienem o tym
                    przekonywac. Za malo bylo krwi?

> >*******Nie wiem czy za dwadziescia pare lat ktos Cie bedzie o zgode pytal.
                    > Bo nie nikt inny jak Ty piszesz o problemie jakim jest przyrost naturalny, a
                    > wiec gdy bedzie ich troche wiecej, moga Ci ten szariat uchwalic, i wcale nie
                    > pytac o zgode.

Dobrze, ze o tym piszesz ale ja juz w poprzednim poscie napisalem, ze ani z
                    pisania ani z przemocy nic nie wyniknie (pozytywnego dla Europejczykow). Bijemy
                    piane?
        • Gość: CCCP Re: Ziemiaki po uzyciu na nich cepa IP: *.acn.pl 13.10.03, 12:32
          Aby podbudować trochę opinię o sobie jako zwolenniku teorii światowego spisku, zapraszam na jeszcze jeden wątek na Forum "Świat".

Ten został założony osobiście przez niżej podpisanego:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8471003

Z tym wątkiem należy się jednak zapoznać dopiero po przetrawieniu rewelacji o islamskim planie podboju Europy.

C.

• rycho7 spisek jawny od 2000 lat 13.10.03, 12:43

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8471003

The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is
            given of whether the condition is temporary or permanent.

If the server does not wish to make this information available to the client,
            the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code
            SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable
            mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no
            forwarding address.
            • Gość: CCCP Re: spisek jawny od 2000 lat IP: *.acn.pl 13.10.03, 12:49
              rycho7 napisał:

>
              > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8471003
              >
              > The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is
              > given of whether the condition is temporary or permanent.
              >
              > If the server does not wish to make this information available to the client,
              > the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code
              >
              > SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable
              > mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no
              > forwarding address.

Sam teraz widzisz, Rychu, że siły spiskowe działają.

Lecz w obawie przed moją zdecydowaną interwencją wątek odblokowano i jest już dostępny:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8471003
              • rycho7 nie strachliwi 13.10.03, 13:21

> Lecz w obawie przed moją zdecydowaną interwencją wątek odblokowano i jest już
                d
                > ostępny:

Error 500--Internal Server Error
                From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol
                • Gość: CCCP Re: nie strachliwi IP: *.acn.pl 13.10.03, 13:27
                  Już ja znam te ich wymówki. Spisek, spisek wszędzie wokoło.

I tyle.

Szanowny Rychu.

Pozdrawiam, C.
                  • rycho7 sprawa jest powazna 13.10.03, 13:37

> Już ja znam te ich wymówki. Spisek, spisek wszędzie wokoło.

Ukradl czy mu ukradli nie wazne, w kazdym razie byl zamieszany w kradziez.
    • gini Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani 13.10.03, 11:10
      cs137 napisała:

> Tyle już przedstawiliście ostatnio dowodów na teorię spiskową, że ja,
      > sceptycznie nastawiony do niej z początku, powoli zaczynam w nią wierzyć.
      >
      > Tylko ciągle w tym klarownym obrazie, który wyłania mi się powoli przed
      > oczyma, jest jeden dysonans. Mianowicie, sprawa niejakiego Jonathana
      > Pollarda. Jest to Żyd, który 18 lat temu został skazany na dożywotnie
      > więzienie za to, że
    • rycho7 Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani 13.10.03, 11:18
      cs137 napisała:

> Tyle już przedstawiliście ostatnio dowodów na teorię spiskową

1. Teoria spiskowa to termin mowiacy o tym, ze dziejami ludzkimi nie kieruja
      spiski lecz obiektywne prawa spoleczne, gospodarcze, polityczne itd. Nie
      oznacza to, ze spiski jako takie nie istnieja i nie wplywaja na dzieje.
      Natomiast ich roli nie nalezy przeceniac. To i nic innego.

2. W przypadku WTC w NY 11 wrzesnia mielismy ewidentnie do czynienia ze
      spiskiem. Nic nie wiadomo aby rzad USA oficjalnie zezwolil na porwanie
      samolotow i ich rozbicie o budynki. Totez uzycie pojecia teoria spiskowa w tej
      sytuacji jest ironiczne lecz nieuprawnione.

3. Ujawnianie kolejnych dowodow oczywiscie nastepuje. Dowody maja udowadniac to
      co maja udowadniac. Co wcale nie oznacza, ze dowody nie zostaly sfabrykowane.
      Od poczatku widac, ze w tej sprawie dzialali profesjonalisci. A
      profesjonalistow takich nie jest w koncu na swiecie tak duzo.

4. Aktualnie zajmujemy sie "drugim" dnem w "walizce". Ustalilismy, ze sposrod
      ok. 4000 Zydow zatrudnionych w WTC zginelo 400. Jak na godziny pracy to widac
      mala dyscypline. Sugestia jest wiec absolutnie wyrazna. Cs137 zlapal sie na ten
      haczyk.

5. Dnia 11 wrzesnia w NY odbywaly sie ponoc wybory, w ktorych startowal wazny
      dla diaspory Zyd. Ustalenie wspolnego terminu aktu terrorystycznego i wyborow
      nie wymaga powiadomienia 4000 Zydow. Sposrod 4000 ktos moglby sie przeciez
      wygadac. To dlaczego wybory maja sie odbyc akurat 11 wrzesnia nie musi byc
      wczesniej wyjasniane. Czysta robota.

6. Z powyzszego wcale jeszcze nie wynikaja wnioski jakie wyciagnal Cs137.
      Spisek nie byl przeprowadzany jawnie, wiec spisek byl. Dowody wykazuja to co
      mialy wykazywac. Po prostu bylo dobre planowanie i dobre wykonanie.
      Profesjonalizm.

Milczenie jest zlotem.
      • Gość: Oozie Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 13.10.03, 11:22
        > 4. Aktualnie zajmujemy sie "drugim" dnem w "walizce". Ustalilismy, ze sposrod
        > ok. 4000 Zydow zatrudnionych w WTC zginelo 400. Jak na godziny pracy to widac
        > mala dyscypline. Sugestia jest wiec absolutnie wyrazna. Cs137 zlapal sie na >
        ten haczyk

rycho zanim napiszesz jakąś głupotę sprawdź jakie żydowskie święto wypadało
        wtedy.
        Nawet w USA jest uznawane.
        Sela
        • gini Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani 13.10.03, 11:27
          Gość portalu: Oozie napisał(a):

> > 4. Aktualnie zajmujemy sie "drugim" dnem w "walizce". Ustalilismy, ze spos
          > rod
          > > ok. 4000 Zydow zatrudnionych w WTC zginelo 400. Jak na godziny pracy to wi
          > dac
          > > mala dyscypline. Sugestia jest wiec absolutnie wyrazna. Cs137 zlapal sie n
          > a >
          > ten haczyk
          >
          > rycho zanim napiszesz jakąś głupotę sprawdź jakie żydowskie święto wypadało
          > wtedy.
          > Nawet w USA jest uznawane.
          > Sela
          To ja juz dalej nie rozumiem, kto planowal ten zamach.
          Arabowie, ktorzy ponoc nienawidza Zydow, zaplanowali zamach, na dzien, w ktorym
          Zydzi swietuja.
          Ale coz Araby sa glupie.
          • rycho7 Pamietaj i ucz sie pilnie. 13.10.03, 11:43
            gini napisała:

> To ja juz dalej nie rozumiem, kto planowal ten zamach.
            > Arabowie, ktorzy ponoc nienawidza Zydow, zaplanowali zamach, na dzien, w
            ktorym
            > Zydzi swietuja.

Najwazniejsze Aniu jest to, ze autor powyzszego postu uwaza innych za glupich.
            To chcial koniecznie porzekazac. A Ty arabski materac rezonujesz jak
            trampolina. Wybacz, ze uzywam obelgi pod twoim adresem, ktora mi sie
            najbardziej podoba. Ale ona jest tak surrealistyczna. Cymes.

On takiego drobiazgu jak Ty nie jest w stanie dostrzec. To jest dowod
            najwyzszej talmudycznej madrosci. Pamietaj i ucz sie pilnie.
          • d_nutka Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani 13.10.03, 11:44
            gini napisała:

> Ale coz Araby sa glupie.

udział procentowy głupoty rozkłada się nie według nacji i religii czego
            przykladem jest nasza niezastąpiona w dowodzeniu Ginii

czy to nie Arabowie przodowali w matematyce?
            Gini, poszukaj w WIEM, mi się nie bardzo chce

d_
            • gini Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani 13.10.03, 11:49
              d_nutka napisała:

> gini napisała:
              >
              > > Ale coz Araby sa glupie.
              >
              > udział procentowy głupoty rozkłada się nie według nacji i religii czego
              > przykladem jest nasza niezastąpiona w dowodzeniu Ginii
              >
              > czy to nie Arabowie przodowali w matematyce?
              > Gini, poszukaj w WIEM, mi się nie bardzo chce
              >
              > d_

Jak zwykle nie zalapalas, a to,ze lenistwo i glupota ida w parze, o tym
              swiadcza twoje wypowiedzi.
              Nie chce ci sie szukac wiec piszesz glupoty.
              Poszukaj sobie moze co to jest ironia, to nie bedziesz sie osmieszac.
              Ale poniewaz jestes leniwa, wiec bedziesz sie osmieszac dalej.
              • d_nutka Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani 13.10.03, 12:06
                gini napisała:

> Jak zwykle nie zalapalas, a to,ze lenistwo i glupota ida w parze, o tym
                > swiadcza twoje wypowiedzi.
                > Nie chce ci sie szukac wiec piszesz glupoty.
                > Poszukaj sobie moze co to jest ironia, to nie bedziesz sie osmieszac.
                > Ale poniewaz jestes leniwa, wiec bedziesz sie osmieszac dalej.

błazny przecież z tego żyją, że się ośmieszają
                czyż nie tak pracowita Gini?
                d_
                • rycho7 Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani 13.10.03, 13:26
                  d_nutka napisała:

> błazny przecież z tego żyją, że się ośmieszają

Poniewaz nasz prestigitator Oozi wzial sie i znikl, wiec mam nadzieje, ze Ty
                  D_nutko oswiecisz nas glupich talmudycznie jakie bylo swieto (zydowskie, jasli
                  to nie obraza) 11 wrzesnia (pamietniego roku (zydowskiego, z reszta)). Moja
                  wiedza tego nie obejmuje podobnie jak wszystkich 15 nazw sniego w jezyku
                  Eskimosow. Obiecuje, ze sie poprawie. Moze nie bede madrzejszy ale pelniejszy.
                  • miss_mag Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani 13.10.03, 18:39
                    Nie wiem, jakie bylo czy nie bylo swieto zydowskie tego dnia, ale pierwszy
                    samolot uderzyl w wieze o 8:45, jakies 15 min zanim wiekszosc duzych firm, w
                    tym banki, fundusze, itp., ktore dominowaly WTC, rozpoczynaja prace. Jeszcze
                    raz jasniej - w corporate America pracuje sie od 9 rano, stad znacznie
                    mniejsza ilosc ludzi w WTC w momencie uderzenia w wieze, niz ilosc tam
                    pracujacych.
                  • Gość: Krzys52 Niezwykle Dyskretne Pytanko, Magu.. IP: *.proxy.aol.com 13.10.03, 18:47
                    ...czy nie widzialas gdzies mojej Ady?
                    .
                    Pewnie znow gwaltu na niej dopuscili sie :0((
                    • miss_mag Odpowiedz Na Dyskretne Pytanko 13.10.03, 19:06
                      Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> ...czy nie widzialas gdzies mojej Ady?
                      Nie sad
                      > Pewnie znow gwaltu na niej dopuscili sie :0((
                      Czemu Ty tak od razu negatywnie? Moze jescze w pracy, albo na randce, albo w
                      podrozy...
                      • Gość: Krzys52 Re: Odpowiedz Na Dyskretne Pytanko IP: *.proxy.aol.com 13.10.03, 19:31

> ...czy nie widzialas gdzies mojej Ady?
                        Nie sad
                        > Pewnie znow gwaltu na niej dopuscili sie :0((
                        Czemu Ty tak od razu negatywnie? Moze jescze w pracy, albo na randce, albo w
                        podrozy...
                        .
                        :
                        Dziekuje Ci za pozytywne podejscie, Magu. To bardzo mile z Twojej strony, ze
                        zechcialas pocieszyc czlowieka niemal zgryzajacego sciane.
                        Tylko kto to tak dlugo w pracy siedzi? Albo, czy sadzisz ze jej randka powinna
                        byc dla mnie pocieszeniem? Lub, w podrozy, powiadasz - tylko dokad!? Czy nie na
                        te randke?
                        .
                        Bog Ci zaplac dobry Magu smile
                        K.

• rycho7 chcesz udzielic informacji to po prostu to zrob Oo 13.10.03, 11:38
          Gość portalu: Oozie napisał(a):

> rycho zanim napiszesz jakąś głupotę sprawdź jakie żydowskie święto wypadało
          > wtedy.
          > Nawet w USA jest uznawane.

Nie interesuja mnie swieta zydowskie. Jak chcesz udzielic informacji to po
          prostu to zrob. A potem przeczytaj nastepne punkty z mojej wypowiedzi. Twoja
          informacja nie jest w niczym sprzeczna z tym co pisze. Ja w kazdym razie nie
          widze sprzecznosci. Jak Ty ja widzisz to wyjasnij. Wydaje sie, ze pisac umiesz.
          Pozostaje jeszcze kwestia woli, czy chcesz pisac:
      • Gość: sp;lit Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 13.10.03, 23:42
        Skad wziales te liczbe ,... Jedyny Zyd ktory zginal w tym dniu to ten ktory
        na samolocie nad Pa jest ostatni w na phone ,... Jego ostatnie slowa ;

Let's rock ,... Czy let's buggi ,... Cos w tym sensie ,... (chlopak z jajami)

================================================================================

4. Aktualnie zajmujemy sie "drugim" dnem w "walizce". Ustalilismy, ze sposrod
        ok. 4000 Zydow zatrudnionych w WTC zginelo 400. Jak na godziny pracy to widac
        mala dyscypline. Sugestia jest wiec absolutnie wyrazna. Cs137 zlapal sie na ten
        haczyk.
        • rycho7 Liczbe wzialem z aktualnego watku "Ilu Zydow zgine 14.10.03, 08:08
          Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Skad wziales te liczbe ,... Jedyny Zyd ktory zginal w tym dniu to ten
          ktory
          > na samolocie nad Pa jest ostatni w na phone ,... Jego ostatnie slowa ;
          >
          > Let's rock ,... Czy let's buggi ,... Cos w tym sensie ,... (chlopak z jajami)

Liczbe wzialem z aktualnego watku "Ilu Zydow zginelo 11 wrzesnia". Absolutnie
          nie interesuje jej prawdziwosc i udowadnianie w jakakolwiek strone. Liczby to
          liczby.
    • Gość: siedem Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani IP: 213.216.66.* 13.10.03, 11:45
      Pollard nie jest jedyny. wielu judków w Stanach kibluje za szpiegowanie. pewnie
      dla arafata fotki robili dlatego siedzą.

5040
    • nurni cesiek odpowiedz jest w google.pl 13.10.03, 19:03
      cs137 napisała:

> Od chwili jego skazania nie ustaje kampania na rzecz jego
      > uwolnienia, ale kolejni prezydenci USA jeden po drugim odmawiają
      > zastosowania prawa łaski. Ponieważ z teorii spiskowej wynika, że wywiad USA
      > to przybudówka do Mossadu, taki obrót spraw wydaje sie co najmniej dziwny.
      > Musi tutaj być jakiś ukryty powód. Może Wy potraficie go wyjaśnić? Pytam z
      > czystej ciekawości, bo kompletnie tej sprawy nie rozumiem.
      >
      > Z góry dzięki, Cees

--------------------

W erze Reagana, Izrael miał obrzydliwego Jonathana Pollarda, który nakłoniony
      do zdrady, rabował nasze najważniejsze tajemnice bezpieczeństwa narodowego -
      niektóre z nich jak się wierzy - sprzedane zostały Moskwie. Izrael odmawia
      zwrotu pełnego pokoju skradzionych dokumentów i wywiera na prezydentów presję w
      sprawie zwolnienia Pollarda, aby mógł on zostać sprowadzony do Izraela gdzie
      uważany jest za bohatera.

---------------

calosc tekstu Buchanana:

www.abcnet.com.pl/pl/artykul.php?art_id=1403&token=

ciesze sie ze moglem pomoc...
    • cs137 Drogi Adamie: 13.10.03, 21:04
      Napisales:

>Jedna z rzeczy, która mnie zastanawia to dlaczego uczyniłeś z siebie tu na FA
      >adwokata spraw żydowskich. Nie pojmuję tego, gdyż ani oni nie wydają mi się
      >tego potrzebować ani też nie sądzę, aby uzasadnione było, by Twój (jak się dośc
      >szybko przekonałem) bardzo sprawny umysł zajmował się takimi, za
      >przeproszeniem, bzdurami. "...Ani ci on[i] brat ani swat..." jak mawiają, więc
      >co cię u licha ta dziwna nacja tak zajmuje i czemu jej tak usilnie bronisz?

Adamie, chiba mieszasz mnie z kims innym. Jesli bylbym adwokatem spraw
      zydowskich, to przeciez tutaj zajalbym jednoznaczne stanowisko po stronie
      Izraela w sprawie konfliktu z Palestynczykami
      • Gość: sp;lit Re: Drogi Adamie: IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 14.10.03, 00:23
        Gdybys sie jeszcze wykazal tym samym zapalem , broniac sprawy polskiej przed
        (minimum) 3/4 tuzina "polakozercow" , wulgarnych moskow , ktorych tu codziennie
        widujemy i czytamy to dalbym ci kredyt , ale najpierw musisz nas przekonac , smile

Cordially , Sp;lit
        • Gość: cs137 Re: Drogi Adamie: IP: *.mu.orst.edu 14.10.03, 00:54
          3/4 tuzina = 9. Wylicz z nazwiska (nicku, znaczy) tych polakozercow, ktorych
          masz na mysli, to im nawrzucam> Piszesz o Moskach
          • gini ReJak zostac Zydozerca. 14.10.03, 01:06
            Niedozwolony reeksport technologii wojskowych nie jest jedynym zarzutem, który
            stawiają Izraelowi Amerykanie. W 1996 roku głośno było o raporcie
            amerykańskiego odpowiednika NIK - General Accounting Office (GAO), w którym
            stwierdzono, że "państwo A" (dla wszystkich było oczywiste, że chodzi o Izrael)
            prowadzi najbardziej agresywne szpiegostwo przeciwko Stanom Zjednoczonym ze
            wszystkich ich sojuszników. Wśród licznych przykładów wymieniono między innymi
            sprawę z 1985 roku, kiedy to aresztowany został Jonathan Pollard - cywilny
            analityk wywiadu marynarki. Przekupiony przez izraelski wywiad dostarczył mu
            800 tysięcy stron tajnych dokumentów. Wspomniano też o przyłapaniu obywateli
            Izraela na kradzieży technologii lotniczych i planów systemów rozpoznawczych.
            Izraelski wywiad miał również na oku systemy telemetryczne dla pocisków
            rakietowych i lotnicze systemy łączności, a także oprogramowanie do lotniczych
            systemów ostrzegawczych.

Choć raport GAO nie był pierwszym ostrzeżeniem przed nielegalnymi praktykami
            Izraela, władze amerykańskie nie podjęły przeciw temu państwu żadnych
            zdecydowanych kroków. Nie stało się tak przede wszystkim za sprawą doskonale
            zorganizowanego lobby żydowskiego w Kongresie, a także działań podjętych przez
            Ligę przeciw Zniesławieniom, której działacze określili kierowane pod adresem
            Izraela zarzuty mianem "krzykliwego rasizmu" i antysemityzmu.

A no wystarczyopublikowac raport, nieprzychylny Izraelowi, nie mowiac juz o
            przytoczeniu takiego raportu na forum, prawda Cesiek.
            • pan.scan Re: Jak zostac Bajgelożercą. 14.10.03, 01:11
              Bajgle i wędzony łosoś

Czy jest ktoś kto nie wie co to jest bajgel? Bajgel jest to kawałek chleba w
              kształcie pączka, który jest gotowany przed upieczeniem. Bajgle często są
              posypane na wierzchu ziarnami maku lub sezamu albo innymi przyprawami. Bajgel
              jest częścią żydowskiej sztuki kulinarnej od co najmniej 400 lat. Według Leo
              Rostena pierwsze wzmianki na ten temat były już w 1610 roku w Polsce. W Ameryce
              bajgle tradycyjnie podawane są z serkiem śmietankowym i wędzonym łososiem albo
              z pastą z innych ryb (śledzia, szprotek, itd.). Są także całkiem smaczne z
              serkiem śmietankowym i grubym plastrem pomidora. Obwarzanki krakowskie
              przypominają trochę bajgle. Prawdziwy bajgel jest miękki, ciepły i gąbczasty w
              środku, na zewnątrz zaś lekko chrupiący. Świeży bajgel nie powinien być
              opiekany. Opiekanie jest próbą rekompensaty jego niskiej jakości.
            • Gość: sp;lit Re: Re Jak zostac Zydozerca ,.................... IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 14.10.03, 01:17
              Wredny antysemita ,... smilesmilesmile
          • Gość: sp;lit Re: Drogi Cees ! IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 14.10.03, 15:16
            Gość portalu: cs137 napisał(a):

> 3/4 tuzina = 9. Wylicz z nazwiska (nicku, znaczy) tych polakozercow, ktorych
            > masz na mysli, to im nawrzucam> Piszesz o Moskach
      • Gość: sp;lit Kto tu pociagal struny ,... Murdoch ?,... IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 14.10.03, 00:49
        A jesli nie , to kto i dlaczego ??? ,... USS Liberty to pomylka (rzekoma ?smile
        Nie rozumiem dlaczego nikt nie wierzy w "oficjalna" wersje , wlacznie z
        naocznymi swiadkami i ofiarami ? ,...

www.palestineremembered.com/Acre/Articles/Story970.html
        • pan.scan Ludzie to takie som, że 14.10.03, 00:58
          najpierw zjeść, potem flaszka, potem małe bara-bara z żonkom miłom. Często
          bezzebnom. I w dupie majom jakieś liberty. Nie zrozumiesz tego, boś duszę swą
          oddał nauce i wiedzy. Naukowce muszom cierpieć za nieuków.
          Werter
        • Gość: Krzys52 Co z wynikami dochodzenia winy zatrzymanych agento IP: *.proxy.aol.com 14.10.03, 05:58
          ...zatrzymanych agentow. Jak na razie link zaprowadzil mnie do sledztwa w toku
          (kilka miesiecy temu) a warto byloby dowiedziec sie czegos swiezszego, nie
          sadzisz?
          .
          ::
          .
          Za pozwoleniem, ja widzialem i slyszalem swiadkow oraz ofiary ktore wierza w
          oficjalna wersje. Nawiasem mowiac wylacznie takich widzialem i slyszalem. Nie
          rozumiem wiec dlaczego twierdzisz, ze "nikt..."
          .
          Pozdrawiam
          K.P.
    • Gość: sp;lit Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 13.10.03, 23:21
      cs137 napisała:

>
      > więzienie za to, że
      • gini Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani 14.10.03, 00:43
        www.nowe-panstwo.pl/np_36_2001/36_zagranica.htm
        Mazsz Cesiek jeszcze jednego linka na temat.Widac jak na dloni, ze kazdy kto
        sie probuje przeciwstawic Zydom, jest natychmiast etykietkowany jako antysemita.
        Antysemityzm jest wiec dobry na wszystko.
        Gdy wybuchla afera z rakietami znalezionymi w Iraku, niektorzy malo sie nie
        posikali ze szczescia, np.pan Mosze, ale jak widac Izrael ma gdzies embarga, i
        jest ok.
        W razie co jak sie komus cos nie podoba to sie nazywa go antysemita, i tym
        knebluje sie skutecznie.
        • Gość: sp;lit Nie tutaj ,... IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 14.10.03, 01:04
          Kochajmy sie jak bracia , targujmy sie jak ,... Cess ma kompleks nizszosci ,.
          i nic na to nie poradzisz ,... smile Prawda cess ??? smile
          • pan.scan Re: Nie tutaj ,..., w kuchni 14.10.03, 01:13
            Dokładnie ubij jajka, olej i wodę razem. Dodaj macę, pietruszkę i czarny pieprz
            i mieszaj aż do momentu otrzymania gładkiej konsystencji. Zostaw na kilka
            minut, aby maca wchłonęła pozostałe składniki, a następnie wymieszaj.
            • gini Re: Nie tutaj ,..., w kuchni 14.10.03, 01:18
              Scan, cienko cos przedziesz, a swoja droga to Cesiek chyba sobie strzelil
              samoboja tym watkiem.
              Zakladac watek o zydowskim szpiegu.
              hihihihi
              Ile to rzeczy wyszlo przy okazji.
              • Gość: spl'it Re: Nie tutaj ,..., a gdzie ? IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 14.10.03, 01:25
                gini napisała:

> Scan, cienko cos przedziesz, a swoja droga to Cesiek chyba sobie strzelil
                > samoboja tym watkiem.
                > Zakladac watek o zydowskim szpiegu.
                > hihihihi
                > Ile to rzeczy wyszlo przy okazji.

==============================================================================

Zaczne go obserwowac od dzisiaj , w sumie podwojnie "przedzie" a scan niech
                sobie mysli , nic nie wymysli bo biedak "na strychu" ,...smile
              • pan.scan Tylko Penelopem jestem. Czy mam wybór wśród 14.10.03, 01:30
                dziczy zalotniczek?
                Telemachuuuuuu!!!!!!

gini napisała:
                Scan, cienko cos przedziesz
                • snajper55 Do Penelopa. 14.10.03, 01:53
                  pan.scan napisała:

> dziczy zalotniczek?
                  > Telemachuuuuuu!!!!!!

Nie obawiaj się, Penelopie. Odyseuszka wróci i wałkiem zalotniczki przegoni.
                  Już jest niedaleko. Już ziemia drży pod jej krokami. I wy, zalotniczki,
                  drżyjcie.

Pozdrawienia dla Penelopa smile)

Snajper.
    • Gość: Gryzon Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.10.03, 01:46
      Jako zwolennik teorii spiskowych odpowiadam:
      Jest kilka przyczyn
      1. Pollard padl ofiara handlu co-za-co miedzy Clintonem a Netanyahu

www.jonathanpollard.org/facts.htm
      Clinton knew that a successful summit at Wye just before the Congressional
      elections would be good not only for his image, but would also reap great
      political benefits for the Democrats in their bid to regain control of
      Congress. As an inducement to Netanyahu, Clinton promised to release Jonathan
      Pollard within the context of the summit.

2. postawila sie wiekszosc oficerow CIA grozac odejsciem ze sluzby w przypadlu
      ulaskawienia Pollarda

3. autentyczne wkurzenie Amerykanow ze tajne materialy byly przekazywane przez
      Izrael do ZSRR czyli wrogowi USA w zamian za zgode na emigracje Zydow

pozdrowienia

• cs137 Do Adama i Splita: znacie cos na odwyk? 14.10.03, 03:10
      Watek niewatpliwie spelnil swoje zadanie, bo przekonal mnie niezbicie, ze za
      zamachem 9/11 stal tylko i wylacznie Bush.

Na Forum, kurna, sami polakozercy. Patrze na pierwsza strone i widze: od gory
      jeden po drugim same polakozerne watki. Gdzies tylko jakies niesmiale
      popiskiwanie w obronie Polakow.

Ale
      • snajper55 Re: Do Adama i Splita: znacie cos na odwyk? 14.10.03, 03:21
        cs137 napisała:

> Watek niewatpliwie spelnil swoje zadanie, bo przekonal mnie niezbicie, ze za
        > zamachem 9/11 stal tylko i wylacznie Bush.
        >
        > Na Forum, kurna, sami polakozercy. Patrze na pierwsza strone i widze: od gory
        > jeden po drugim same polakozerne watki. Gdzies tylko jakies niesmiale
        > popiskiwanie w obronie Polakow.
        >
        >
        > Ale
        • Gość: n0str0m0 elektro spiro kontra zanzara IP: 61.149.200.* 14.10.03, 05:19
          a co - jak snajperowi i skanowi wolno watek rozpirzac
          to i ja sie dolacze
          huzia na juzia
          (wyglada ladniej)

oj - sokoly mysli zorganizowanej
          oj - orly na mense z gory patrzacy
          oj... czesiek
          oj... skan
          oj... snajper

hola, hola

czesiek jeszcze probowal zaowalowac sie merytorycznie

dowod:

1. ironizowal, ze wtc jest spiskiem zydowskim
          2. dowodzil, ze cia rozwala mossad
          3. wnioskowal, ze skoro 2 to nie 1
          4. dal dupy

delikatnie mowiac
          wpadles czesiek jak sliwa na punkcie 2.

o wiele smieszniej skan czy snajper balamucili o bulkach zydowskich
          niz czesiek podajacy blednie przyklad jednego sprzedawczyka
          podkupionego przez - rosjan

(ok, to bylo na skroty, ale sens jest prawdziwy)

gdzie rzym a gdzie krym?
          gdzie czesiek a gdzie nadprzewodnictwo mozgowe docenta?

nie ma rzymu, nie ma sensu
          czesiek pedzi wiec ratujac sie wyliczniem polakozercow
          umykajac w podskokach od analizowania
          swych wlasnych pomylek

chcesz sie od forum odzwyczajac?
          nie radze
          zostan
          przy tobie nawet klaun danutka wyglada powaznie

nostromo
          • d_nutka Re: elektro spiro kontra zanzara 14.10.03, 07:48
            Gość portalu: n0str0m0 napisał(a):

> chcesz sie od forum odzwyczajac?
            > nie radze
            > zostan
            > przy tobie nawet klaun danutka wyglada powaznie
            >
            > nostromo

nostromo

wielką sztuką jest umieć nie bać się śmieszności nie będąc w cyrku

d_nutka poważna
            • n0str0m0 danutko 14.10.03, 08:05
              a ty tu od razu z marsowa mina
              popatrz
              ja tez z mina
              (przeciw-czeskowa)

zakladaj czapeczke z dzwonkami
              przeca nowy, sliczny dzien nastapil...

nota bene - chodzilem kiedys do szkoly
              (jakiej nie powiem, nie mam habilitacji)
              z wspanialym czlowiekiem
              sie stanczyk wlasnie nazywal

grubianin kochany, legenda i zuch!

(czy watek jest juz rozpirzony czy jeszcze o kaszy z omasta napisac?)

nostromo
              • rycho7 Rozpirzenie watku nastapilo w poscie wstepnymCs137 14.10.03, 08:27
                n0str0m0 napisał:

> (czy watek jest juz rozpirzony czy jeszcze o kaszy z omasta napisac?)

Rozpirzenie watku nastapilo w poscie wstepnym Cs137-a. Nie zamierzal on
                dyskutowac na postawiony przez siebie temat. Chcial wykazac antysemityzm
                dyskutantow. Poniewaz nie bardzo znalazl argumenty na poparcie swojej tezy wiec
                przeszedl do personalnych wyliczanek.

Wywiad izraelski szuka informacji tam gdzie je moze znalezc. Poniewaz USA zbroi
                sie na potege wiec Izrael majacy podobne ambicje szpieguje USA. Trzeba byc
                doprawdy naukowcem atomowym aby samemu nie byc w stanie sformuowac powyzszych
                dwoch zdan. Licza sie interesy.
                • Gość: n0str0m0 Re: Rozpirzenie watku nastapilo w poscie wstepnym IP: 61.149.200.* 14.10.03, 09:08
                  fakt

ale czego oczekujesz
                  ten docent tak juz ma
                  (przypomne "merytoryczna dyskusje o grossie" haha)

a teraz przepis na kasze gryczana ze skwarkiem...
                  (a czeskowi przypominam o lewolwerach)

nostromo

p.s. "cichociemni wszystkich krajow - laczcie sie!"
                  (hmmm... to p.s. moze byc ciekawsze od kaszy...)
                  ile razy w telewizorze pokazuja podwojnych agentow
                  (takich co na dwie strony szpieguja)
                  tyle razy mysle sobie "fikcja"
                  moze i prawda, ale naciagana... jeden na miliion...
                  pare dni temu spotkalem agenta wschodnioniemieckiego
                  (pan juz na emeryturze)
                  pracujacego jednoczesnie dla stasi, mossad, kgb i cia
                  i to nie byl zaden zart...

pytanie pobobczne:
                  dla kogo naprawde pracowal/pracuje osama?
                  • d_nutka Re: Rozpirzenie watku nastapilo w poscie wstepnym 14.10.03, 10:16
                    Gość portalu: n0str0m0 napisał(a):

>
                    > p.s. "cichociemni wszystkich krajow - laczcie sie!"
                    > (hmmm... to p.s. moze byc ciekawsze od kaszy...)
                    > ile razy w telewizorze pokazuja podwojnych agentow
                    > (takich co na dwie strony szpieguja)
                    > tyle razy mysle sobie "fikcja"
                    > moze i prawda, ale naciagana... jeden na miliion...
                    > pare dni temu spotkalem agenta wschodnioniemieckiego
                    > (pan juz na emeryturze)
                    > pracujacego jednoczesnie dla stasi, mossad, kgb i cia
                    > i to nie byl zaden zart...
                    >
                    > pytanie pobobczne:
                    > dla kogo naprawde pracowal/pracuje osama?

to ps rzeczywiście ciekawe...
                    zwłaszcza to "cichociemni wszystkich forów łączcie się"
                    smile))
                    d_nutka znowu na wesoło choć za oknem nie ma do czego się uśmiechnąć, chyba że
                    do swojego odbicia w kałużach deszczu
    • Gość: ¥ Re: Do specjalistów od teorii spiskowej -- pytani IP: *.radom.net 14.10.03, 08:48
      cs137 napisała:

No co ty!
      Przeciez ogolnie wiadomo ze SPISEK to termin z literatury SF.
      SPISEK niegdy nie wystepuje zas w rzeczywistosci.
      A przynajmniej nikt tego nie udowodnil.

• Gość: doku Ale się ciemniactwo dało nabrać IP: *.chello.pl 14.10.03, 19:44
      cs137 napisała:

Ja też jakby zaczynam chyba dostrzegać i ogarniać tę subtelna sieć, którą
      uplotło żydostwo na początku XX w. aby zbudować sowieckie imperium. I co się
      okazało? ... Imperium to powstało! To jest najlepszy dowód na światowy spisek
      Żydów.

Przejrzałem Pana, Panie Adamie. Wszystko widzę już jasno. Michnik, Jelcyn,
      Wojtyła i Bush – oto czterech najważniejszych Żydów władających planetą Ziemia.
      • Gość: sp;lit Zdaje ci sie ,... Nowicjuszu ! ,... IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 14.10.03, 23:48
        Gość portalu: doku napisał(a):

> cs137 napisała:
        >
        > > Tyle już przedstawiliście ostatnio dowodów na teorię spiskową, że ja,
        > > sceptycznie nastawiony do niej z początku, powoli zaczynam w nią wierzyć.
        >
        > Ja też jakby zaczynam chyba dostrzegać i ogarniać tę subtelna sieć, którą
        > uplotło żydostwo na początku XX w. aby zbudować sowieckie imperium. I co się
        > okazało? ... Imperium to powstało! To jest najlepszy dowód na światowy spisek
        > Żydów.
        >
        > Przejrzałem Pana, Panie Adamie. Wszystko widzę już jasno. Michnik, Jelcyn,
        > Wojtyła i Bush – oto czterech najważniejszych Żydów władających planetą Z
        > iemia.

===============================================================================

A nasz szanowny adresat znowu zabral wiaderka i lopatke z piaskownicy ,
        poplakal troche i tylko patrzec jak "wyskoczy" (jak wanka-wstanka) na nowym
        poscie ,... Chcesz sie zalozyc smile))

• cs137 A kuku, spliciaszku-spryciaszku 15.10.03, 08:33
          Gość portalu: sp;lit napisał(a):

>
          > A nasz szanowny adresat znowu zabral wiaderka i lopatke z piaskownicy ,
          > poplakal troche i tylko patrzec jak "wyskoczy" (jak wanka-wstanka) na nowym
          > poscie ,... Chcesz sie zalozyc smile))
          >

Dobra,
          założę jeszcze jeden nowy wątek w sprawie odwyku i wyszczucia mnie z Forum.
          Jeśli po nim otworzę jakikolwiek następny wątek sygnowany cs137 lub swinia137
          (moje dwa oficjalne nicki) i
          • Gość: sp;lit To nie do ciebie ,... Ale obciach ! IP: *.nas3.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.10.03, 08:55
            cs137 napisała:

> Gość portalu: sp;lit napisał(a):
            >
            >
            > >
            > > A nasz szanowny adresat znowu zabral wiaderka i lopatke z piaskownicy ,
            > > poplakal troche i tylko patrzec jak "wyskoczy" (jak wanka-wstanka) na nowy
            > m
            > > poscie ,... Chcesz sie zalozyc smile))
            > >
            >
            > Dobra,
            > założę jeszcze jeden nowy wątek w sprawie odwyku i wyszczucia mnie z Forum.
            > Jeśli po nim otworzę jakikolwiek następny wątek sygnowany cs137 lub swinia137
            > (moje dwa oficjalne nicki) i
          • Gość: Krzys52 Z innej beczki IP: *.proxy.aol.com 15.10.03, 18:10

www1.gazeta.pl/nauka/1,42547,1704871.html
            • Gość: doku Tam też nabroili Żydzi? nt IP: *.chello.pl 15.10.03, 21:01
            • Gość: sp;lit:( Re: Z innej beczki IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.10.03, 22:22

>
              > www1.gazeta.pl/nauka/1,42547,1704871.html

Czepiasz sie ludzi , kopiesz za to gdzie pracuja ,... A ty kto ? Cale dnie
              na compie ,... Awersja do zawodow , profesji ,... Pracujesz ? Czy na ,... ???
              • Gość: Krzys52 Re: Z innej beczki IP: *.proxy.aol.com 16.10.03, 00:17
                ciekaw jestem co na to powiesz (?)
                .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8482973&a=8499552
                .
                Ponadto zapraszam do wziecia udzialu w Plebiscycie, czyli do opowiedzenia sie
                po stronie Trojcy albo Czworcy. surprised))
                .
                Zycze milej zabawy smile)
                K.P.

• Gość: sp;lit Re: Z innej beczki IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.10.03, 16:55

> ciekaw jestem co na to powiesz (?)
                  > .
                  >
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8482973&a=8499552
                  > .
                  > Ponadto zapraszam do wziecia udzialu w Plebiscycie, czyli do opowiedzenia sie
                  > po stronie Trojcy albo Czworcy. surprised))
                  > .
                  > Zycze milej zabawy smile)
                  > K.P.

Wypowiedzialem sie i to dosc jasno ,... Co to ma do rzeczy z moim interesem
                  do ciebie ? ,... Zadalem ci proste pytanie , jesli laska ,... Odpowiedz
                  >
                  • Gość: Krzys52 Re: Z innej beczki IP: *.proxy.aol.com 16.10.03, 20:57
                    Wypowiedzialem sie i to dosc jasno ,... Co to ma do rzeczy z moim interesem
                    do ciebie ?
                    .
                    Zgadza sie. Na pytanie postawione ponizej nie odpowiedziales - w sposob
                    zdecydowany. (przytoczylem caly post bys wiedzial o co chodzi).
                    .
                    Jak sie ma do tego twoj interes do mnie...? No coz, prawde powiedziawszy nie ma
                    sie wcale, przy czym ja oczywiscie nie mam nic przeciwko temu bys nadal zadawal
                    pytania i miewal do mnie interesy. smile)

==================

Co z wynikami dochodzenia winy zatrzymanych agento
                    Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com
                    Data: 14.10.2003 05:58 + odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
                    ...zatrzymanych agentow. Jak na razie link zaprowadzil mnie do sledztwa w toku
                    (kilka miesiecy temu) a warto byloby dowiedziec sie czegos swiezszego, nie
                    sadzisz?
                    .
                    .
                    Za pozwoleniem, ja widzialem i slyszalem swiadkow oraz ofiary ktore wierza w
                    oficjalna wersje. Nawiasem mowiac wylacznie takich widzialem i slyszalem. Nie
                    rozumiem wiec dlaczego twierdzisz, ze "nikt..."
                    .
                    Pozdrawiam
                    K.P.

• who.cares Odpowiedz jest prosta 16.10.03, 15:00
      Takie spiski to tylko plotki na poziomie ala BIMI czego dowodem jest to co
      opisales.

cs137 napisała:

>
      > więzienie za to, że
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka