Dodaj do ulubionych

Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele?

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 13:36
Bo Józek choć trochę zwariowany jest i może wkurzać to jednak pisze on
wyraźnie, że ktoś na niego doniósł do kuratorium. Powiem szczerze, ze dla
mnie to przerazające i obrzydliwe jest. Sprawy Miriam nie traktuję jako
donosu, o czym pisałem wielokrotnie, lecz jako odruch rozpaczy kobiety
broniącej się przed napastowaniem i obmawianiem. Tu jednak mamy
najprawdopodobniej zupelnie obleśne donosicielstwo tylko dlatego, ze komuś
nie podobaly sie poglady Jozka. Obawiam się, ze nigdy nie dowiemy się kto
doniosl, gdyz prawdopodobnie kuratorium otrzymal jakis telefon
od "zaniepokojonego", etc. i jesli ktokolwiek z Jozkiem rozmawial to na pewno
ani nie wiedzial kto doniosl, ani by mu tego nie powiedzial jesliby
wiedzial . Smutne i brzydkie co tu się wydarzylo, ale w koncu wbrew temu, co
wielu mysli to forum jest bardzo podobne do tego, co dzieje się w realu.

sad

A.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hans Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:40
      A ty kmiocie nie wiesz kto???

To ten pierdolnięty Pierła-kapuś.
    • perla_ Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? 25.10.03, 13:42
      Józek nie raz bredził już. A poza tym jak ktoś rzeczywiście zadzwonił to Józek
      wie kto i niech napisze.

Perła
      • Gość: Hans Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:45
        A może jakaś "gminna" qrew zadzwoniła?
        • perla_ Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? 25.10.03, 13:46
          Gość portalu: Hans napisał(a):

> A może jakaś "gminna" qrew zadzwoniła?

gdybiesz tylko Hans. Spytaj Józka kto, jeżeli to w ogóle prawda jest.

Perła
          • Gość: Hans Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:54
            Mam w dupie takiego śmiecia jak Józek - nie interesuje mnie on.

A Ty i "gminna" naturę macie wyjątkowow obślizgłą. Kapowanie u Was na poziomie
            rdzenia przedłużonego siedzi.

AdaśM z miłości nie zlizał ci dupska do kości jescze???

Gardzę Tobą.
            • Gość: Józef Zawadzki Dla śmiecia, każdy jest śmieciem. A ty dodatkowo IP: *.icm.edu.pl 25.10.03, 16:53
              jesteś krytynkiem. Takim niewydarzonym. Papatki idioto.
      • Gość: AdamM Też IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 13:45
        tak uważam. Chociaz myślę, ze sie tego nie dowiemy. Ja np. znam tylko
        internetowe nicki i nie chcę wiedziec niczego wiecej o forumowiczach, a
        przeciez jak ktos zadzwonil to się pewnie z nicka nie przedstawil.

A.
        • perla_ Re: Też 25.10.03, 13:48
          Gość portalu: AdamM napisał(a):

> tak uważam. Chociaz myślę, ze sie tego nie dowiemy. Ja np. znam tylko
          > internetowe nicki i nie chcę wiedziec niczego wiecej o forumowiczach, a
          > przeciez jak ktos zadzwonil to się pewnie z nicka nie przedstawil.
          >
          > A.

mnie na przykłąd niektórzy znają z imienia i nazwiska tu.
          Józek na mnie palcem pokazuje, ale Józek wszędzie mnie widzi. Nawet jak lodówkę
          otwiera.

Perła
          • Gość: AdamM Tak, IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 13:52
            próbowałem mu kiedyś wspominać, ze idiotycznie uwziął się jak jakiś dewiant. On
            faktycznie jakąś obsesję na Twoim punkcie ma. Moim zdaniem niegroźną, raczej
            śmieszną, zresztą chyba znosisz ją z podziwu godnym stoickim spokojem. Niedawno
            mialem do Jozka napisac post, ze nie podoba mi się, ze on probuje grzebac w
            necie lokalizując forumowiczów. Ale to sliska sprawa jest i odpuściłem. A tu
            takie dziwactwa teraz z tym donosem.

A.
            • Gość: Józef Zawadzki Zaraz skończy się moja cierpiliwoSć. Co idiotę IP: *.icm.edu.pl 25.10.03, 14:20
              zrzynasz. Moje dane opublikowali, co będzie miało ciąg dalszy. Ja dostałem po tym telefon z pogróżkami. Wiedzcie kanalie że sprawą zajmuje się policja. A po procesie przygotowawczym będzie sprwa w sądzie. Co nie wies zo co chodzi. Ja próbuję lokalizować kogoś. Ty.,...
              • perla_ Re: Zaraz skończy się moja cierpiliwoSć. Co idiot 25.10.03, 14:24
                Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> zrzynasz. Moje dane opublikowali, co będzie miało ciąg dalszy. Ja dostałem po
                t
                > ym telefon z pogróżkami. Wiedzcie kanalie że sprawą zajmuje się policja. A po
                p
                > rocesie przygotowawczym będzie sprwa w sądzie. Co nie wies zo co chodzi. Ja
                pró
                > buję lokalizować kogoś. Ty.,...

Józek, skoro pewność masz, że to ja, to cóż ci rzecz biedaku mam? Podam ci
                numer swojej komórki co by policja zadzwonić po prostu mogła sobie. 607514354
                A poza tym to sobie lokalizuj.

Perła
                • Gość: Józef Zawadzki Kanalio , mówię o faksach i publikacji danych. IP: *.icm.edu.pl 25.10.03, 14:27
                  Żeby dzwonić , na tyle głupi nie jesteś.
                  • perla_ Re: Kanalio , mówię o faksach i publikacji danych 25.10.03, 14:31
                    Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> Żeby dzwonić , na tyle głupi nie jesteś.

A pisałes coś o telefonie... Faks chyba identyfikację ma, jeżeli cos takiego
                    dostałes to sprawdź skąt to było matołku.
                    A dane swoje to sam publikowałeś na forach różnych.

Perła
        • maniekxxx naiwny Jozek 26.10.03, 01:06
          kto podaje swoje prawdziwe nazwisko czy imie.Ja np
          mam id:Maniek a wogole niemam na imie Manie, gdyz
          wiem ze i po imieniu mozna znalezc ludzi, a po co
          szukac sobie problemow?.Podrugie prawdopodobnie Jozek
          podpadl komus w wymianie zdan.Tacy sa ludzie- takich
          mozna spotkac wszedzie .Tu pogadamy , czy posmiejemy
          sie , czy ponazekamy czyz komus cos sie stanie z
          tego powodu jezeli ktos powie komus za duzo-niech
          sobie mowi , ale ludzie-zwierzeta sa wszedzie.Nalezy tylko
          takiemu zyczyc- azeby niemogl skonac w cierpieniach albo
          azeby ktos z najblizszych zginal mu-ja to bym im tego
          zyczyl!.Pies go jebal-co na Jozka doniosl!.Ja rowniez
          niezgadzam sie na czesc jego opini tu wyrazanych ale
          ludzie to tylko forma zabawy-anie forma zabojstwa!
    • Gość: Józef Zawadzki Masz wątpliwości Adamie? Kanalia perłowa ze IP: *.icm.edu.pl 25.10.03, 14:09
      snajperem, wikulem i kim tam jeszcze wysłali do Kuratorium
      cały plik tekstów niby mnie obciążających. I zostali jak na kanalie przystało olani. Przypominam, że ani razu nie użyłem na forum wulgarnego słowa. Kupy Hipopotama , które tak ich bolą to pryszcz wobec ich obrzydliwego jezyka.A ta kanali perła ma czelnośc tu jeszzce przychgodzić.Ale bydlak już skończył się. Nie podpisuje się już Perła . Tak Adamie. To forum kapusiów, donos ich argumentem jest. Ale jaki to donos?
      • Gość: AdamM Nie wierzę, aby IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 14:12
        perla mogl coś takiego zrobić. Czy naprawde ten donos zostal podpisany przez
        nich?

A.
        • perla_ Re: Nie wierzę, aby 25.10.03, 14:26

> perla mogl coś takiego zrobić. Czy naprawde ten donos zostal podpisany przez
          > nich?
          >
          > A.

Przedewszystkim nie wiadomo czy ktos naprawdę zakapował Józka. Józek manię
          prześladowczą ma.

Perła
    • snajper55 Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? 25.10.03, 18:20

> Bo Józek choć trochę zwariowany jest i może wkurzać to jednak pisze on
      > wyraźnie, że ktoś na niego doniósł do kuratorium. Powiem szczerze, ze dla
      > mnie to przerazające i obrzydliwe jest.

A dla mnie jest to godne pochwały. To jest tak, jakby kuratorium zawidomić, że
      nauczyciel jest pedofilem. Taki degenerta jak Józio nie powinien zajmować się
      młodzieżą, tak samo jak pedofil. Chyba też do kuratorium napiszę, to mnie
      przynajmniej Józio zgodnie z prawdą będzie mógł donosicielem nazywać.

> Sprawy Miriam nie traktuję jako
      > donosu, o czym pisałem wielokrotnie, lecz jako odruch rozpaczy kobiety
      > broniącej się przed napastowaniem i obmawianiem.

Hmm, a możesz napisać, jak to Tyu ją napastował ? Bo tego aspektu sprawy to
      akurat nie znam. I chyba nawet Tyu jej nie zna. Obiecuję, że mu opis tego
      >napastowania< prekażę. Pewnie się zdziwi. wink)

> Tu jednak mamy
      > najprawdopodobniej zupelnie obleśne donosicielstwo tylko dlatego, ze komuś
      > nie podobaly sie poglady Jozka.

Cholera, tym obleśnym aliantom nie podobały się poglądy Hiltera i paru innych
      Niemców i dlatego proces w Norymberdze.

> Obawiam się, ze nigdy nie dowiemy się kto
      > doniosl, gdyz prawdopodobnie kuratorium otrzymal jakis telefon
      > od "zaniepokojonego", etc. i jesli ktokolwiek z Jozkiem rozmawial to na pewno
      > ani nie wiedzial kto doniosl, ani by mu tego nie powiedzial jesliby
      > wiedzial . Smutne i brzydkie co tu się wydarzylo, ale w koncu wbrew temu, co
      > wielu mysli to forum jest bardzo podobne do tego, co dzieje się w realu.
      >
      > sad
      >
      > A.

Snajper.
      • oleg3 Kłamstwo oświęcimskie 25.10.03, 18:28
        snajper55 napisał:

> Cholera, tym obleśnym aliantom nie podobały się poglądy Hiltera i paru innych
        > Niemców i dlatego proces w Norymberdze.

Popełniłeś snajper przestępstwo. Zaprzeczasz istnieniu obozów zagłady. Jako
        przestępca nie masz prawa wykonywać intelektualnego zajęcia.
      • perla_ Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? 25.10.03, 20:54
        snajper55 napisał:

> A dla mnie jest to godne pochwały. To jest tak, jakby kuratorium zawidomić,
        że
        > nauczyciel jest pedofilem. Taki degenerta jak Józio nie powinien zajmować się
        > młodzieżą, tak samo jak pedofil. Chyba też do kuratorium napiszę, to mnie
        > przynajmniej Józio zgodnie z prawdą będzie mógł donosicielem nazywać.

ale Józek mnie uczepił się, jakbym nie miał nic lepszego do robory właśnie.

> Hmm, a możesz napisać, jak to Tyu ją napastował ? Bo tego aspektu sprawy to
        > akurat nie znam. I chyba nawet Tyu jej nie zna. Obiecuję, że mu opis tego
        > >napastowania< prekażę. Pewnie się zdziwi. wink)

Snajper, znowu??? Czyżbyś privy znał skoro takiś pewny siebie jest?

Perła
        • snajper55 Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? 25.10.03, 21:15
          perla_ napisał:

> snajper55 napisał:
          >
          > > A dla mnie jest to godne pochwały. To jest tak, jakby kuratorium zawidomić,
          > > że nauczyciel jest pedofilem. Taki degenerta jak Józio nie powinien zajmować
          > > się młodzieżą,tak samo jak pedofil. Chyba też do kuratorium napiszę, to mnie
          > > przynajmniej Józio zgodnie z prawdą będzie mógł donosicielem nazywać.
          >
          > ale Józek mnie uczepił się, jakbym nie miał nic lepszego do robory właśnie.

Sam nie rozumiem dlaczego. Raczej do Scana powinien, bo to Scan zdemaskował
          jego kłamstwa o Grynbergu.

> > Hmm, a możesz napisać, jak to Tyu ją napastował ? Bo tego aspektu sprawy to
          > > akurat nie znam. I chyba nawet Tyu jej nie zna. Obiecuję, że mu opis tego
          > > >napastowania< prekażę. Pewnie się zdziwi. wink)
          >
          > Snajper, znowu??? Czyżbyś privy znał skoro takiś pewny siebie jest?

Tak, jestem pewny, bo znam posty Miriam do Tyu, które na Forum były. Tak nie
          pisze kobieta napastowana, tak pisze kobieta spragniona napastowania.

> Perła

Snajper.
          • perla_ Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? 25.10.03, 21:58
            snajper55 napisał:

> Tak, jestem pewny, bo znam posty Miriam do Tyu, które na Forum były. Tak nie
            > pisze kobieta napastowana, tak pisze kobieta spragniona napastowania.
            >

być może, a i to zależy z którego okresu posty się weźmie. Z tym, że Ty
            popełniasz błąd jeden. Nikt nie mówi o napastowaniu, a o nachalnej ingerencji w
            życie czyjej. Widzisz, ja byłem świadkiem kilku spraw, rozmów znaczy się, i
            dobrze wiem, że tyu przegiął (aby użyć łagodnego słowa tu). Pewno nie
            uwierzysz, ale tyu groził mi telefonicznie pobiciem jeżeli moja przyjaźń z
            Miriam nie skończy się. Co zresztą rozbawiło mnie setnie gdyż tyu naprawdę mógł
            źle poczuć się po próbie takiej. Niemniej taki fakt był. Miriam zrobiła to co
            zrobiła i nikt tego nie pochwala. Jednak trzeba pamiętać i o drugiej stronie
            księżyca. tyu telefonami, listami, sms-sami, paczkami, starał się kierować
            życiem osoby, której nie znał w realu. Z czym zresztą niekrył sie tu,
            twierdząc, że lepiej wie co dla Miriam dobre jest. I wierz lub nie, ale
            zwykłe "odpierdol się" do słuchawki nie działało. Faks zadziałał. Z tym, że ja
            wiem, iż tyu to niezły chłopak jest. Ale w tej sprawie pogubił zupełnie się.

pozdrawiam

Perła
            • snajper55 Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? 26.10.03, 00:49
              perla_ napisał:

> snajper55 napisał:
              >
              > > Tak, jestem pewny, bo znam posty Miriam do Tyu, które na Forum były. Tak nie
              > > pisze kobieta napastowana, tak pisze kobieta spragniona napastowania.
              >
              > być może, a i to zależy z którego okresu posty się weźmie.

Ja akurat pamietam zalotne posty pisane tuż przez wysłaniem faksu.

> Z tym, że Ty popełniasz błąd jeden. Nikt nie mówi o napastowaniu,

AdamM mówi o napastowaniu: >Sprawy Miriam nie traktuję jako
              donosu, o czym pisałem wielokrotnie, lecz jako odruch rozpaczy kobiety
              broniącej się przed napastowaniem i obmawianiem.<.

> a o nachalnej ingerencji w życie czyjej. Widzisz, ja byłem świadkiem kilku
              > spraw, rozmów znaczy się, i dobrze wiem, że tyu przegiął (aby użyć łagodnego
              > słowa tu).

Listów można nie czytać, telefonów nie odbierać, na posty nie odpowiadać.

> Pewno nie
              > uwierzysz, ale tyu groził mi telefonicznie pobiciem jeżeli moja przyjaźń z
              > Miriam nie skończy się. Co zresztą rozbawiło mnie setnie gdyż tyu naprawdę
              > mógł źle poczuć się po próbie takiej. Niemniej taki fakt był. Miriam zrobiła
              > to co zrobiła i nikt tego nie pochwala. Jednak trzeba pamiętać i o drugiej
              > stronie księżyca. tyu telefonami,listami, sms-sami, paczkami, starał się kiero
              > wać życiem osoby, której nie znał w realu.

Wszystko można tak nazwać, nawet zwykłe napisanie listu. Ty też starasz się
              moim życiem sterować, bo mnie przekonujesz do winy Tyu.

> Z czym zresztą niekrył sie tu, twierdząc, że lepiej wie co dla Miriam dobre
              > jest.

Wolno mu tak uważać.

> I wierz lub nie, ale zwykłe "odpierdol się" do słuchawki nie działało.

Po tym, co Miriam pisała do Tyu na forum, nie wierzę w żadne >odpierdol się<
              rzucone przez Miriam do słuchawki.

> Faks zadziałał. Z tym, że ja
              > wiem, iż tyu to niezły chłopak jest. Ale w tej sprawie pogubił zupełnie się.

Nie pogubił >się<. >Został pogubiony< przez Miriam. Dlatego to faksowanie tak
              paskudne jest w mojej ocenie.

> pozdrawiam
              >
              > Perła

Pozdrawiam

Snajper.
              • perla_ __________rok wcześniej 26.10.03, 08:08
                Snajper,
                ponieważ twierdzisz, iż Miriam pisała zalotne posty do tyu oraz nie stać jej
                było powiedzieć to co napisałem, to tu masz link do "zalotnego" postu,
                napisanego na rok przed tą aferą.

Re: DO MIRIAM (NO OVER)
                Autor: Gość: MIRIAM IP: *.naleczow.sdi.tpnet.pl
                Data: 12.02.2002 22:17 zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------
                (...) Bo na forum jesteś "Miluszkiem intelektualnym" ale mnie dałeś się
                poznać ze swojej prawdziwej strony, zupełnie odmiennej: wulgarnej i bez taktu.
                I
                dlatego przestałam z Toba rozmawiać, czytać Twoje listy i smsy. Pisze otwarcie,
                bo w końcu tak trzeba. Jesteś kolego niewyżyty seksualnie, o co oskarżałeś
                kolegę
                mieniącym się nickiem Perła. Jesteś zupełnie niedyskretny, więc i ja czuję się
                z
                dyskrecji zwolniona. Jesteś absolutnie niewyżyty i dlatego to forum Ci się
                miesza
                z rzeczywistością i dlatego łacina, ochy i achy, ciepełko i tak dalej.
                Przywołuję
                Junga. Ty Wiesz o co mi chodzi. I spóbuj stłumić chamstwo, (NO OVER, co za
                chamstwo) chociaż nie do wytłumaczenia Ci jest, że chamstwo to nie są słowa "na
                k....."
                Prosiłeś mnie kiedyś, żebym Ci dała w pysk. Ja Ci nie dam bo się brzydzę. A
                Wiesz kiedy zawaliłeś wszystko? kiedy wysłałeś mi swoj konerfekt. Wtedy to był
                koniec. Jak do agencji. To jest chamstwo. Bo Ci się wydawało, że jeśli ja o
                Szir
                haSzirim piszę to o erotycznych gierkach już sobie możesz pomyśleć, pończoszki
                w
                groszki, a jakie masz pończoszki? pytanie dnia od TYU. jesteś - niesmaczny.
                Wiele
                osób Cię obroni, ale wiele zwłaszcza kobiet z forum czuje to, co ja tu piszę do
                Ciebie. Twój serwilizm seksualny jest bardziej perwersyjny niż myślałam. I nie
                połykaj końcówek: typu Z TOBOM, mów - nie do mnie - z tobą, puszczaj to ą ę itd.
                teraz możesz nawet zwymiotować i to mnie nie wzruszy. Bo co innego piszesz o
                mnie
                i do mnie tu na forum a co innego prywatnie. Daj kwaity żonie i trzymaj się
                jakoś. M.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=1008598&a=1067703
                • perla_ Re: __________rok wcześniej 26.10.03, 08:23
                  Snajperze,
                  być może to kwestia osobowości jest. Ale gdyby do mnie jakaś kobieta napisała
                  to co powyżej, a miałbym z nią jakiekolwiek kontakty privowe, to zaręczam Cię,
                  że nigdy już by żadnych listów ani telefonów nie było do niej. tyu sam pchał
                  się w kłopoty właśnie.

Perła
                  • snajper55 No właśnie, rok wcześniej. 26.10.03, 16:20
                    Przecież napisałem Ci, że pamiętam posty Miriam do Tyu pisane niedługo przed
                    donosem i to one przesycone były zalotnością i zachętą.

Snajper.
                    • perla_ Re: No właśnie, rok wcześniej. 26.10.03, 16:31
                      snajper55 napisał:

> Przecież napisałem Ci, że pamiętam posty Miriam do Tyu pisane niedługo przed
                      > donosem i to one przesycone były zalotnością i zachętą.
                      >

mógłbys podać jakiś link? Sam ciekaw jestem tego.

Perła
                      • snajper55 Re: No właśnie, rok wcześniej. 26.10.03, 20:10
                        perla_ napisał:

> snajper55 napisał:
                        >
                        > > Przecież napisałem Ci, że pamiętam posty Miriam do Tyu pisane niedługo przed
                        > > donosem i to one przesycone były zalotnością i zachętą.
                        >
                        > mógłbys podać jakiś link? Sam ciekaw jestem tego.

Ja miałby w archiwum grzebać ? Hiacynta poproś. wink)

Snajper.
                        • perla_ Re: No właśnie, rok wcześniej. 26.10.03, 20:26
                          snajper55 napisał:

> Ja miałby w archiwum grzebać ? Hiacynta poproś. wink)
                          >

smile))
                          chyba wiem o co Ci chodziło. Otóż z okazji swiąt Bożego narodzenia Miriam i tyu
                          uzgodnili prywatnie pakt o nieagresji rozciągający sie równiez i na forum. I
                          byc może pewn miłe posty tak odczytałeś. Niestety, miesiąc później tyu złamał
                          pakt pisząc to co napisiał.
                          Tak naprawde to ja troche wszystkim dziwię sie. Nikt nie pomyślał dlaczego
                          padło na tyu. Przeciez niektórzy pisali obelżywie o Miriam tu. O wiele bardziej
                          obelżyie. tyu praktycznie nie pisał tak. Dlaczego tedy jego zafaksowano?
                          Powiem Ci Snajper dlaczego. tyu robił co mógł, na privie oczywiście, aby Miriam
                          uniemożliwić jedną niesłuchanie dla niej ważną sprawę. Dla Miriam ta sprawa
                          byla nr 1 a dla tyu rozbicie tej sprawy było nr 1. Miriam nie chciała zadymy w
                          tej sprawie, prywatnej zresztą. Po zlamaniu umowy przez tyu postapila tak jak
                          postapiła właśnie. Bo poczuła zagrożnona znów się. Oczywiście to było
                          przegięcie, niemniej tyu uspokoił się. Ten faks, to nie były w ogóle porachunki
                          forumowe. to zupełnie cos innego było. Z tym, że tyu nie byl w stanie rozbic
                          sprawy tej. Miriam trochę na wyrost to wzieła. Ale kobiety naturę dość
                          skomplikowaną mają.

Perła
      • maretina Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? 26.10.03, 19:26
        ktos, kto nie potrafi rzeczowo dyskutowac, tylko rzuca bluzgami na lewo i prawo
        ma uczyc dzieci, mlodziez?
        gdy bede miala dzieci i ktos mnie o czyms takim powiadomi to bede mu bardzo
        wdzieczna!
        nie pochwalam donosow, ale pora by w polsce ludzie zauwazyli jedna rzecz:np.
        jesli lekarz dospusci sie bledu i drugi lekarz zrobi z tym co trzeba czyli
        powiadomi przelozonych,izbe lekarska, prokurature, to moim zdaniem zachowa sie
        wlasciwie.jesli policjant wezmie lapowke, to kumpell, ktory go zdemaskuje tez
        nie jest donosicielem.
        tak uwazam.
        sa sytuacje, kiedy milczenie i chowanie glowy w piasek jest tchorzostwem i
        przyklepywaniem zla jako czegos moralnego.
    • Gość: doku Na mnie też doniesiono nie raz. Qrev nie brakuje. IP: *.chello.pl 25.10.03, 20:27
      Szczególnie wśród dziennikarzy wykształconych w PRL
      • Gość: AdamM Drogi doku, IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 20:52
        wiesz, ze mimo wielokrotnych i znacznych roznic pogladow darzę Cię sympatią za
        prawośc i odwagę. Dlatego cieszę się, gdyż w slowach Twoich wyczuwam podobny
        stosunek do problemu jaki sam przejawiam. Kurestwo, swinstwo, szczeniacka
        zabawa, albo zeswiniona konfidencka postawa, rodem z najgorszych czasow komuny
        i nie tylko. Zalosne to. Doprawdy nie mam koncepcji, jak się do tego odnieść.
        Wynika bowiem, ze wsrod nas sa ludzie o proweniencji konfidencko-ubeckiej.
        Straszne. Tfuj!!!

A.
        • perla_ sprawy znane 25.10.03, 21:03
          1. Miriam - tyu, ale to sprawa z privów była. Forum to tylko impuls był.
          2. LIMAK - kryminalista LIMAK popełnił przestępstwo tu, i ktoś usadził go.
          Poszkodowany twierdzi, że to nie on i nie ma podstaw aby nie wierzyć mu.
          3. Doku - opisany w prasie jako fanatyk w sieci właśnie. I znów czarna ręka
          kłania się.
          4. Indris - to chyba czynniki zewnętrzne były.
          5. Zawadzki Józef - twierdzi, że ktoś napisał na niego do kuratorium. Dodaje,
          że kuratorium odpowiedziało, czyli adreset znany jest. Skoro tak, to niech
          Józek napisze kto. Inaczej to potwarz jest.

Perła
          • oleg3 Re: sprawy znane - Indris 25.10.03, 21:15
            perla_ napisał:

> 4. Indris - to chyba czynniki zewnętrzne były.

Jeżeli masz na myśli sprawę pani prezydent, to jest to nieporozumienie. To nie
            indris jest podejrzany z donosu notabla w spódnicy. Indris był tylko cytowany
            jako nick solidaryzujący się z podejrzanym. Sprawa dotyczy postu na lokalnym
            forum, nie na FA.
    • cs137 Napastowal ja! 25.10.03, 20:56
      Snajper napisal:

>Hmm, a możesz napisać, jak to Tyu ją napastował ? Bo tego aspektu sprawy to
      >akurat nie znam. I chyba nawet Tyu jej nie zna. Obiecuję, że mu opis tego
      >napastowania< prekażę. Pewnie się zdziwi. wink)

I koniecznie niech ten ktos poda marke pasty! Czy to byla krajowa czy
      zagraniczna pasta (np. "Crest").

Dowcipas zapamietany jeszcze z licealnych dni:

Na Pelcowiznie (dzielnica prawobrzeznej Warszawy, zamieszkala ongis przez
      publike zdecydowanie nie z tej "lepszej") milicjant slyszy z krzakow "Nie!
      Nie!" i odglosy szamotaniny. Gwidze w swoj policyjny gwizdek i tam biegnie.
      Widzi plecy uciekajacego faceta i na ziemii pania w potarganym ubraniu. Pyta:
      "Napastowal pania?"
      "Nie, na sucho"
    • cs137 Definicja "donosu" nie jest zupelnie prosta 25.10.03, 21:19

> mnie to przerazające i obrzydliwe jest.

Adamie, do donosicielstwa mam stosunek podobny, jak wiekszosc z nas. Ale w tym
      przypadku sprawa nie jest tak prosta i trudno jest tak jednoznacznie potepiac.

Gdyby nasze Forum bylo klubem typu zamknietego, tzn. kazdy uczestnik musialby
      uzyskac status czlonka, to bym sie z Toba jednoznacznie zgodzil. W tego
      rodzaju klubie, jezeli ktos z czlonkow dojdzie do wniosku, ze o pisaniu innego
      trzeba zawiadomic odpowiednie wladze, to powinien dzialac "z otwarta
      przylbica" i najpierw przynajmniej ostrzec tego kogos, ze jak ten nie
      przestanie, to taka akja moze nastapic.

Ale nasze forum nie jest klubem, jest wlasnie forum, kazdy moze wejsc, kiedy
      mu sie podoba i nie musi sie "wypisywac", zeby formalnie przestac byc
      czlonkiem.

Zaloznmy, ze jakis Jaroslawianin przypadkowo wszedl na forum i cale jego
      obcowanie z forum ograniczylo sie wylacznie do czytania (jest to mozliwe, bo
      przez pierwszy miesiac moich kontaktow z Forum ja tylko czytalem, nie pisalem
      jeszcze nic). Zalozmy dalej, ze to mialo miejsce w okresie szczytowej
      aktywnosci Jozia i ten "nieznany forumowicz" doszedl do wniosku
      • snajper55 Re: Definicja "donosu" nie jest zupelnie prosta 25.10.03, 21:36
        cs137 napisała:

> Adamie, do donosicielstwa mam stosunek podobny, jak wiekszosc z nas. Ale w tym
        > przypadku sprawa nie jest tak prosta i trudno jest tak jednoznacznie potepiac.
        > Gdyby nasze Forum bylo klubem typu zamknietego, tzn. kazdy uczestnik musialby
        > uzyskac status czlonka, to bym sie z Toba jednoznacznie zgodzil. W tego
        > rodzaju klubie, jezeli ktos z czlonkow dojdzie do wniosku, ze o pisaniu innego
        > trzeba zawiadomic odpowiednie wladze, to powinien dzialac "z otwarta
        > przylbica" i najpierw przynajmniej ostrzec tego kogos, ze jak ten nie
        > przestanie, to taka akja moze nastapic.

Tak więc: Panie Józefie Zawadzki z Jarosławia. Jesli nie przestanie pan pisać
        antysemickich tekstów na tym forum, jeśli nie przestanie pan ubliżać innym
        forumowiczom napiszę o pana działalnosci do pańskiego pracodawcy, kuratorium
        oraz kilku osób w Jarosławiu. Zrobię tak, ponieważ uważam, że taki degenerat
        jak pan powinien być jak najszybciej odsunięty od pracy z młodzieżą.

> Ale nasze forum nie jest klubem, jest wlasnie forum, kazdy moze wejsc, kiedy
        > mu sie podoba i nie musi sie "wypisywac", zeby formalnie przestac byc
        > czlonkiem.
        >
        > Zaloznmy, ze jakis Jaroslawianin przypadkowo wszedl na forum i cale jego
        > obcowanie z forum ograniczylo sie wylacznie do czytania (jest to mozliwe, bo
        > przez pierwszy miesiac moich kontaktow z Forum ja tylko czytalem, nie pisalem
        > jeszcze nic). Zalozmy dalej, ze to mialo miejsce w okresie szczytowej
        > aktywnosci Jozia i ten "nieznany forumowicz" doszedl do wniosku
      • Gość: AdamM No niby tak, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 21:53
        wiele racji w tym, co piszesz, ale problem zasadza się na tym, ze istnieje
        pewna granica dla zachowań, po przekroczeniu ktorej nie ma juz mowy o
        solidarnosci, nawet wobec przyjaciela. Jesli zobaczę, ze moj
        dotychczasowy "przyjaciel" molestuje swoją córke to zawiadomię te organy, które
        będa mogly być pomocne, a dla zachowania wlasnego bezpieczenstwa uczynie to
        anonimowo, ale najskuteczniej jak się da. Jednak w przypadku Jozka mam glebokie
        przekonanie, ze biorąc pod uwage kontekst, czyli to jak funkcjonuje FA, ale
        takze dokonując analizy samych tylko jego wypowiedzi, nawet w oderwaniu do
        atmosfery FA, to nie ma tu w moim przekonaniu uzasadnienia spolecznego dla
        donosu. Donos ten mial sluzyc jedynie dokopaniu Jozkowi, co swiadczy, ze ten,
        kto go złozyl wpisuje się w bogatą palete skrzywionych osobowosci, ktorych
        jakze czesto (niestety) musimy spotykac w realu.

A.
    • Gość: wikul Czy naprawdę na tym Forum sa psychopaci ? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.10.03, 21:24

> mnie to przerazające i obrzydliwe jest. Sprawy Miriam nie traktuję jako
      > donosu, o czym pisałem wielokrotnie, lecz jako odruch rozpaczy kobiety
      > broniącej się przed napastowaniem i obmawianiem. Tu jednak mamy
      > najprawdopodobniej zupelnie obleśne donosicielstwo tylko dlatego, ze komuś
      > nie podobaly sie poglady Jozka. Obawiam się, ze nigdy nie dowiemy się kto
      > doniosl, gdyz prawdopodobnie kuratorium otrzymal jakis telefon
      > od "zaniepokojonego", etc. i jesli ktokolwiek z Jozkiem rozmawial to na
      pewno
      > ani nie wiedzial kto doniosl, ani by mu tego nie powiedzial jesliby
      > wiedzial . Smutne i brzydkie co tu się wydarzylo, ale w koncu wbrew temu, co
      > wielu mysli to forum jest bardzo podobne do tego, co dzieje się w realu.
      >
      > sad

Adam ! Tu nie chodzi o poglądy . Przecież to psychopata . Poczytaj co
      wypisuje . Raz pisze o telefonach , później o faksach i jeszcze o jakiś
      pismach do kuratorium . Raz czepia sie pojedyńczo , za chwilę pretensje ma do
      grupy osób . Jakby nie dopuszczał do siebie że wszyscy jego adwersarze są z
      innych miejscowości a często z zagranicy i mają w dupie jego fobie . Zakłada
      wątki w których podpisuj się różnymi nickami , nie starając nawet udawać że to
      ktoś inny . Przychodzi do szkoły , gdzie produkuje się przed rozpoczęciem
      zajęć ale również nadaje z innego komputera w różnych porach . To urojenia
      prześladowcze . Wyrażają przekonanie chorego o zagrożeniu ze strony otoczenia,
      które w różny sposób działają na jego szkodę. W urojeniach tych chory jest
      ofiarą, a winni są inni. Urojenia te należą do najczęściej spotykanych.
      Poprzedzone są często urojeniami osobnymi , w których chory odnosi do siebie
      przypadkowe rozmowy, spojrzenia, zwykłe naturalne zachowania i przypisuje im
      szczególne znaczenie. Urojenia prześladowcze mogą być powodem czynnego
      występowania przeciwko prześladowcom i prowadzić do konfliktów z prawem.
      Urojenia prześladowcze spotykamy w zespołach paranoicznych, parafrenicznych i
      paranoidalnych różnego pochodzenia .
      To naprawdę chory człowiek .
      P.S. Jeden z forumowiczów oficjalnie deklarował że poinformuje przełożonych
      o jego działalności , ale od deklaracji do wykonania droga daleka . Proponuję
      zostawić Zawadzkiego sobie . Świetnie sobie radzi dyskutując sam z soba .
      Niestety trudno być obojętnym wówczas gdy obraża ludzi w tytułach wątków .
      Pzdr.

• Gość: AdamM Wikulu, IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 21:35
        Ja nie mam pewności jak to jest z Józkiem, ale jednak sklaniam się ku temu, ze
        to niegroźny furiat z niegroźnymi obsesjami. To wcale nie takie rzadkie u
        nauczycieli - troche choleryk, trochę jak z kabaretu. Wszystko analizując te
        kupy hipopotama, glupka z Lublina, kanalie, etc. dochodzę do wniosku, ze to nie
        sa zachowania groźne dla innych. Oczywiscie mogę się mylić, zle weź chociazby
        pod uwagę sam fakt, ze Jozek wystepuje jako Józek. To oznacza, ze musi miec
        swiadomosc, ze pewnych granic nie moze przekroczyć. I chyba nie przekracza.
        Pamitajmy, ze tu na FA czają się prawdziwi psychopaci (niejaki Hans i inni
        chociazby), ktorzy nigdy się nie ujawnią i nigdy nie wiadomo co zrobić mogą.
        Jozek przy nich niegroźnym wydaje się być.

A.
        • Gość: wikul Re: AdamM , IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.10.03, 22:01

> Ja nie mam pewności jak to jest z Józkiem, ale jednak sklaniam się ku temu,
          ze
          > to niegroźny furiat z niegroźnymi obsesjami. To wcale nie takie rzadkie u
          > nauczycieli - troche choleryk, trochę jak z kabaretu. Wszystko analizując te
          > kupy hipopotama, glupka z Lublina, kanalie, etc. dochodzę do wniosku, ze to
          nie
          >
          > sa zachowania groźne dla innych. Oczywiscie mogę się mylić, zle weź
          chociazby
          > pod uwagę sam fakt, ze Jozek wystepuje jako Józek. To oznacza, ze musi miec
          > swiadomosc, ze pewnych granic nie moze przekroczyć. I chyba nie przekracza.
          > Pamitajmy, ze tu na FA czają się prawdziwi psychopaci (niejaki Hans i inni
          > chociazby), ktorzy nigdy się nie ujawnią i nigdy nie wiadomo co zrobić mogą.
          > Jozek przy nich niegroźnym wydaje się być.
          >
          > A.

Czyzbyś Adamie nie zauważył jego licznych innych nicków ? Pofatyguj się do
          archiwum i przejżyj jego wątki .
        • perla_ do Adama jest 25.10.03, 22:07
          zasadniczo zgadzam się tym co napisałeś. ALe popełniasz chyba błąd jeden. Otóż
          wierzysz Józkowi, że ktoś naprawdę wysłał faks na niego. A to może być zwykłe
          urojenie o którym wikul pisał.
          Józek pojawił się, i zaraz miał problemy z otworzeniem wątku swego. Zaczął z
          głupia frant oskarżać mnie, że go zablokowałem i tym podobne bzdury. Potem w
          każdym widział mnie. To juz obsesja jest.
          Ja go zabanowali to pierszy zaprotestowałem przecie temu. Ale Józek nadal
          swoje... On pisze, że ja mam układy z GW bom Żyd jest.
          Psychol i tyle.

Perła
          • Gość: AdamM Perla, IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 23:57
            przecież wiesz, ze ja (faktycznie dzialając trochę a priori) w ogole nie
            rozwazam Twojego udzialo w jakimkolwiek faksowaniu, donoszeniu, etc. Nie raz
            dalem Ci do zrozumienia, ze uwazam Cie za rzeczowego, sensownego i uczciwego
            czlowieka. Ale nawet nie w tym rzecz. Mysle, ze i Jozek moze byc troche
            szurniety i niekiedy zmyslac, ale tez i sprawa dosnosu prawdziwa być moze.

Na razie

Pozdrawiam

A.
    • oleg3 Do Pana Snajpera, 25.10.03, 22:02
      prokuratora, sędziego i kata w jednym.

Jaki przepis prawa bądź punkt regulaminu portalu złamał Pan J. Zawadzki?
      Czy poinformował Pan już moderatora FA o przestępstwie Pana Zawadzkiego? Czy
      właściciel portalu podjął kroki wynikające z Regulaminu? Czy to Pan
      jednoosobowo decyduje co jest postem antysemickim? Czy nazywając Pana
      Zawadzkiego degeneratem nie narusza Pan regulaminu Forum?

-----------------------------------------------------------

Regulamin Forum Gazeta.pl

3.
      Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na
      własną odpowiedzialność. Agora SA nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za
      treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl.

4.
      Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
      treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
      etnicznej, czy też propagujących przemoc.

5.
      Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
      treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
      naruszających zasady Netykiety.

7.
      Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i
      6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum
      Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia
      pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać sądowi,
      prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom pozostające w jej posiadaniu
      dane osób naruszających postanowienia pkt. 4 niniejszego regulaminu.
      • Gość: wikul Do Pana Olega, IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.10.03, 23:21
        oleg3 napisał:

) prokuratora, sędziego i kata w jednym.
        )
        ) Jaki przepis prawa bądź punkt regulaminu portalu złamał Pan J. Zawadzki?
        ) Czy poinformował Pan już moderatora FA o przestępstwie Pana Zawadzkiego? Czy
        ) właściciel portalu podjął kroki wynikające z Regulaminu? Czy to Pan
        ) jednoosobowo decyduje co jest postem antysemickim? Czy nazywając Pana
        ) Zawadzkiego degeneratem nie narusza Pan regulaminu Forum?

) Regulamin Forum Gazeta.pl
        )
        ) 3.
        ) Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na
        ) własną odpowiedzialność. Agora SA nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności
        za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl.

) 4.
        ) Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
        Gazeta.pl
        ) treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
        ) etnicznej, czy też propagujących przemoc.
        )
        ) 5.
        ) Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
        Gazeta.pl
        ) treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
        ) naruszających zasady Netykiety.
        )
        )
        ) 7.
        ) Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4,
        5 i
        )
        ) 6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w
        Forum
        ) Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia
        ) pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać sądowi,
        ) prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom pozostające w jej
        posiadaniu
        ) dane osób naruszających postanowienia pkt. 4 niniejszego regulaminu.

Podjęłeś się olegu niewdzięcznej funkcji obrońcy Zawadzkiego . Zapewne nie
        czytałeś jego wszystkich postów . Co zreszta jest zrozumiałe bo wiele z nich
        znikało natychmiast na oślej ławce . Do tej pory czyli przez 4 miesiace ,
        Józef Zawadzki pod wł.nazwiskiem umieścił ok.1500 postów (nie licząc tych
        usuniętych definitywnie i tych które pisał pod innymi nickami lub podszywając
        sie pod innych). Wśród nich było b.dużo postów nieregulaminowych . Poniżej
        przeczytaj wybraną na chybił trafił pięćdziesiatkę tytułów jego postów .

[1251] Gdy go nazwałem SERIĄ BĄKÓW WIELORYBA
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:34
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1252] Poniósł cywilną śmierć z całą tą swoją stajnią.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:32
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1253] O Szlachetny.To ten Głupek Perła zLublina.Znasz go
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:25
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1254] Tego zakompleksionego "zawodowego naukowca" haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:22
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1255] O szlachetny. Spytaj cymbałaPerłę.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:18
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1256] Zakompleksiony nakowiec ( ?!!) cs137. Haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:01
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1257] Pani O PRZENIKLIWA nie dostrzegłaś tego.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 21:20
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1258] Język jest taki za sprawą LUBELSKIEGO GŁUPKA PERŁY
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 21:18
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1259] Na kogo ten LUBELSKI GŁUPEK PERŁA się porywał?
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 20:52
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1260] Ja zanektowałem. Ta świnia Perła wpisuje się do
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 20:51
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1261] Perło Tamponie Danusi. Piszesz już na swoich. Haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 20:36
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1262] Tak Perło, scanie, wszytko jedno Podpasko Danusi
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 20:25
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1263] czemu człwieku nie poradziłeś tego tej Kupie
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 20:22
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1264] Ja się tak nie loguję Owocu Sodomii Perło . haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 19:48
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1265] Szanowny Pan Euromir się odezwał. Witam. Raczy
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 19:44
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1266] Takich odpadów jak ze stajni Perły dajcie całe
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 17:43
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1267] Nie widać KUPO GNOJU VEL PERŁO.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 16:26
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1268] Perło ty TAMPONIE DANUSI. Jesteś zużyty. Wymie
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 16:19
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1269] Menstruacyjno wkładko miriamfirst. Marsz do tej
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 16:17
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1270] Podszywkę Ogórasie łatwo wykluczyć. Ja loguję
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 16:00
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1271] A ze bluzgałem? Musiałem przyjąc styl tych parchów
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:54
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1272] Dzięki o to mi właśnie chodziło. A już bym dał sie
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:53
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1273] No prosze się odezwać. Prosze porównać skąd
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:32
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1274] Re: No i pogryzł
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:24
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1275] No tak.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:23
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1276] To jest styl Kupo Nosorożca?
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:18
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1277] O Perła już wolny. Marsz do Krzysia Dupo Szmpansa.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 14:37
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1278] Cymbałsnaperze, potrzebujesz ponownej lektury
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 14:29
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1279] Cymbale Perło z Lublina. Padłeś jak przecinek. NIe
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 14:18
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1280] Ty raczej Ble Ble. Haha. Kolejny odpad ze stajni
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 14:11
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1281] Pan chyba widzi że ten kudelek znany tu jako Perła
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:52
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1282] Stajnia Perły sięga po rezerwy. Ale to przecież
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:48
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1283] Oto Ogórek dupą myslący.Haha. Wyzieie Kloaczny
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:41
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1284] Pan ma dobrze zabełtane, ale nie przez doktrynę.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:31
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1285] Gdzie Perła? Odbiera menstruację Danusi , która
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:26
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1286] Haha. Mówiełm Perło że twoja gęba robi z odbyt.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:22
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1287] Padłeś jak przecinek Haha. Po co ci to było?
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:06
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1288] Nakowcy mają głowę, a ty masz dwie dupy. Jak Perła
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:03
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1289] Żałosny "zawodowy naukowcu" . Odsyłam do wątków
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:01
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1290] Perło WYZIEWIE KLOACZNY won.Haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:58
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[129
        • oleg3 Re: Do Pana Olega, 25.10.03, 23:33
          Gość portalu: wikul napisał(a):

> Podjęłeś się olegu niewdzięcznej funkcji obrońcy Zawadzkiego . Zapewne nie
          > czytałeś jego wszystkich postów . Co zreszta jest zrozumiałe bo wiele z nich
          > znikało natychmiast na oślej ławce . Do tej pory czyli przez 4 miesiace ,
          > Józef Zawadzki pod wł.nazwiskiem umieścił ok.1500 postów (nie licząc tych
          > usuniętych definitywnie i tych które pisał pod innymi nickami lub podszywając
          > sie pod innych). Wśród nich było b.dużo postów nieregulaminowych . Poniżej
          > przeczytaj wybraną na chybił trafił pięćdziesiatkę tytułów jego postów .

To nieporozumienie. Nie jestem obrońcą Pana Zawadzkiego. Ja tylko nie daję Panu
          Snajperowi prawa do decydowania o tym kto może pisać na Forum GW. O tym może
          decydować wyłącznie właściciel portalu, nie samozwańczy sędzia Snajper.

Jestem również bardzo ciekaw co nastąpi, gdy okaże się, że realny dyr. Zawadzki
          nie jest wirtualnym Józefem Zawadzkim. Czy Pan Snajper ogarnia wyobraźnią
          możliwe konsekwencje.

Dla mnie najważniejsza w tej sytuacji jest zasada, nie posty podpisane nickiem
          J. Zawadzki.

Mam nadzieję, że wszystko jasne. Kreślę się z uszanowaniem.
          • Gość: wikul Re: Do Pana Olega, IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 00:00
            oleg3 napisał:

To nieporozumienie. Nie jestem obrońcą Pana Zawadzkiego. Ja tylko nie daję Panu
            >
            > Snajperowi prawa do decydowania o tym kto może pisać na Forum GW. O tym może
            > decydować wyłącznie właściciel portalu, nie samozwańczy sędzia Snajper.
            >
            > Jestem również bardzo ciekaw co nastąpi, gdy okaże się, że realny dyr.
            Zawadzki
            >
            > nie jest wirtualnym Józefem Zawadzkim. Czy Pan Snajper ogarnia wyobraźnią
            > możliwe konsekwencje.
            >
            > Dla mnie najważniejsza w tej sytuacji jest zasada, nie posty podpisane
            nickiem
            > J. Zawadzki.
            >
            > Mam nadzieję, że wszystko jasne. Kreślę się z uszanowaniem.

To że Zawadzki to Zawadzki nie ulega już wątpliwości . Jeżeli masz wątpliwosci
            zajrzyj do archiwum GW . To że działalność Zawadzkiego na tym forum jest
            poniżej wszelkiej krytyki , dla mnie , też nie ulega watpliwości . Pytanie czy
            ktoś ma moralne prawo do informacji na temat tej działalności ? Mnie sie
            wydaje że w przypadkach tak drastycznych jak działalność Zawadzkiego takie
            moralne prawo istnieje . Pozwolę sobie przypomnieć że Zawadzki jest
            nauczycielem a przez wiele lat pełnił funkcję z-cy dyrektora . Latem tego roku
            został tej funkcji pozbawiony . Na ile ten fakt miał wpływ na działalność na
            tym forum nie potrafię powiedzieć . Tak jak nie potrafię powiedzieć ilu
            uczniów Zawadzkiego bywała na tym forum , ilu czytało a ilu utożsamiało się
            z jego poglądami . Przez Polskę przetoczyła się fala krytki szkół ,
            nauczycieli i uczniów po słynnym przypadku mobbingowania przez uczniów
            nauczyciela . Prawie wszyscy zgadzali się że nauczyciel powinien o faktach
            niesubordynacji uczniów poiformować innych nauczycieli , dyrekcję i rodziców .
            Czy anglista nie chciał być "donosicielem" ? A czy powinien ?
            Pozdrawiam
            • oleg3 Re: Do Pana Olega, 26.10.03, 00:20
              Gość portalu: wikul napisał(a):

> To że Zawadzki to Zawadzki nie ulega już wątpliwości . Jeżeli masz
              wątpliwosci zajrzyj do archiwum GW .

Nie bardzo rozumiem. Był jakiś wątek z telefonem, ale dowodu to może dostarczyć
              przewód sądowy nie posty na FA.

>To że działalność Zawadzkiego na tym forum jest
              > poniżej wszelkiej krytyki , dla mnie , też nie ulega watpliwości .

Zgoda. Ale od kasowania postów jest AGORA.

>Pytanie czy
              > ktoś ma moralne prawo do informacji na temat tej działalności ?
              >Mnie sie
              > wydaje że w przypadkach tak drastycznych jak działalność Zawadzkiego takie
              > moralne prawo istnieje . Pozwolę sobie przypomnieć że Zawadzki jest
              > nauczycielem a przez wiele lat pełnił funkcję z-cy dyrektora . Latem tego roku
              > został tej funkcji pozbawiony . Na ile ten fakt miał wpływ na działalność na
              > tym forum nie potrafię powiedzieć . Tak jak nie potrafię powiedzieć ilu
              > uczniów Zawadzkiego bywała na tym forum , ilu czytało a ilu utożsamiało się
              > z jego poglądami . Przez Polskę przetoczyła się fala krytki szkół ,
              > nauczycieli i uczniów po słynnym przypadku mobbingowania przez uczniów
              > nauczyciela . Prawie wszyscy zgadzali się że nauczyciel powinien o faktach
              > niesubordynacji uczniów poiformować innych nauczycieli , dyrekcję i
              rodziców .
              > Czy anglista nie chciał być "donosicielem" ? A czy powinien ?

Nie cierpię rozumowana od (złego) ogółu do (Zawadzkiego) szczegółu. Proszę
              zostawić Toruń na boku. Według Was Zawadzki nie ma "zdolności pedagogicznej".
              Ja nie jestem od ferowania wyroków. Proszę bardzo przedstawić dowody takiego
              stanu rzeczy w Kuratorium i w szkole. Tyle, że cytaty z FA nie są dowodem. Ale
              to już Wasza sprawa. Pan Snajper jednak zastosował szantaż - albo milczenie na
              FA albo donos. "Zdolność pedagogiczna" nie ma w takim układzie znaczenia.
              Nieprawdaż? Nie nadaje się na nauczyciela ale jak ucichnie może sobie dalej
              uczyć młodzież. To o co chodzi? O dobro dzieci czy o (prywatną !) cenzurę.

Pozdrawiam
              • Gość: wikul Re: Do Pana Olega, IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 00:48
                oleg3 napisał:
                Nie bardzo rozumiem. Był jakiś wątek z telefonem, ale dowodu to może dostarczyć
                >
                > przewód sądowy nie posty na FA.
                >
                > Nie cierpię rozumowana od (złego) ogółu do (Zawadzkiego) szczegółu. Proszę
                > zostawić Toruń na boku. Według Was Zawadzki nie ma "zdolności
                pedagogicznej".
                > Ja nie jestem od ferowania wyroków. Proszę bardzo przedstawić dowody takiego
                > stanu rzeczy w Kuratorium i w szkole. Tyle, że cytaty z FA nie są dowodem.
                Ale
                > to już Wasza sprawa. Pan Snajper jednak zastosował szantaż - albo milczenie
                na
                > FA albo donos. "Zdolność pedagogiczna" nie ma w takim układzie znaczenia.
                > Nieprawdaż? Nie nadaje się na nauczyciela ale jak ucichnie może sobie dalej
                > uczyć młodzież. To o co chodzi? O dobro dzieci czy o (prywatną !) cenzurę.
                >
                >
                > Pozdrawiam
                >
                >

Nikt nie oceniał (chyba) zdolności pedagogicznych J.Zawadzkiego lecz jego
                jawną (logo z własnym nazwiskiem) działalność epistolarną . Jeżeli podoba ci
                się np.taki wątek (poniżej) i poglądy w nim zawarte to gratuluję .
                Pozostaniemy chyba przy własnych zdaniach .

1363] Re: Żydy ODDAJCIE $200,000 miliardow za zniszczen
                autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 13-08-2003 10:57
                *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

P.S.Cenzura była , jest i będzie . Ważne jest czym sie zajmuje .
                Pzdr.

• snajper55 Re: Do Pana Snajpera, 26.10.03, 01:00
        oleg3 napisał:

> prokuratora, sędziego i kata w jednym.
        >
        > Jaki przepis prawa bądź punkt regulaminu portalu złamał Pan J. Zawadzki?

4 i 5 punkt regulaminu. W kodeksie nie chce mi się o tej porze grzebać.

> Czy poinformował Pan już moderatora FA o przestępstwie Pana Zawadzkiego?

Tak.

> Czy właściciel portalu podjął kroki wynikające z Regulaminu?

Tak.

> Czy to Pan jednoosobowo decyduje co jest postem antysemickim?

Tak. Mam prawo mieć swoje zdanie na ten temat. Jednoosobowe zdanie.

> Czy nazywając Pana Zawadzkiego degeneratem nie narusza Pan regulaminu Forum?

Stwierdzam pewien przykry fakt dotyczący osoby, która ubliża innym forumowiczom.

> -----------------------------------------------------------
        >
        > Regulamin Forum Gazeta.pl
        >
        > 3.
        > Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na
        > własną odpowiedzialność. Agora SA nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności
        > za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl.
        >
        > 4.
        > Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
        > treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej,
        > etnicznej, czy też propagujących przemoc.
        >
        > 5.
        > Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl
        > treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i
        > naruszających zasady Netykiety.
        >
        > 7.
        > Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5
        > i 6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Fo
        > rum Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowie
        > nia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać sądowi,
        > prokuraturze, policji i innym uprawnionym organom pozostające w jej posiadaniu
        > dane osób naruszających postanowienia pkt. 4 niniejszego regulaminu.

Snajper.
    • cs137 Pan Jozef narusza kilka regulaminow jednoczesnie 25.10.03, 22:18
      Po pierwsze, kiedys, na poczatku mojego forumowania przeczytalem odnosne
      regulaminy ustalone przez wlasciciela tego Forum, no i tam jest jak byk (jak
      bykk, powiem nawet) napisane, ze nie wolno pisac z komputera w pracy. No a Pan
      Jozef wyraznie takowego uzywa, nie kryjac sie z tym zupelnie.

Po wtore, uzywanie komputera nalezacego do panstwowej sieci edukacyjnej do
      wyglaszania prywatnych pogladow to jest tak samo, jakby ktos wypisywal
      polityczne memorialy na firmowym papierze szkoly, czy uniwersytetu i rozsylal
      je po ludziach, badz np. rozklejal je po murach w miescie. Dzialanie takie
      jest powaznym wykroczeniem, poniewaz wychodzi wtedy na to, ze dana szkola czy
      instytucja sankcjonuje takie poglqady swoim autorytetem. W kraju, gdzie prawo
      jest bardziej rygorystycznie przestrzegane, Pan Jozef moglby byc wyrzucony z
      roboty za akt postrzegany jako "naruszenie zasady apolitycznosci systemu
      edukacyjnego".

Na naszej uczelni raz na jakis czas przypominaja wszystkim, ze z adresow e-
      mailowych nalezacych do naszej domeny internetowej nie wolno rozsylac niczego
      o zabarwieniu politycznym i religijnym. Nawet pisanie prywatnego listu do
      znajomego jest w zasadzie zakazane, bo stanowi wykorzystywanie uczelnianego
      majatku niezgodnie z przeznaczeniem. Natomiast uczelnia sie nie wtraca,
      oczywiscie, do tresci maili wysylanych z kont prywatnych pracownikow czy
      studentow.

Przypuszczam, ze gdyby w naszym county czklonek fakultetu naszego "community
      college" (jest to prawdopodobnie najblizszy odpowiednik tej szkoly, w ktorej
      Pan Jozef dziala) rozsylal mail naladowany tresciami politycznymi i
      obscenicznym slownictwem przez tyle czasu i w takiej objetosci, jak Pan Jozef
      wysyla na FA, to wyniklaby z tego kolosalna awantura. Przyczepiono by sie nie
      tylko do jednej osoby, ale tez do szefowstwa "za brak nadzoru".

Pozdrowienia, Cees
      • oleg3 Re: Pan Jozef narusza kilka regulaminow jednoczes 25.10.03, 22:25
        cs137 napisał: [...]

Nie znam tych regulaminów. O ile prawdą jest, że Pan Zawadzki pracuje w
        PRYWATNEJ szkole sprawy te reguluje być może statut tej szkoły. Nawiasem, jest
        to odejście od zasadniczego tematu.

Pozdrawiam
      • Gość: patolog Re: Pan Jozef narusza kilka regulaminow jednoczes IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 25.10.03, 22:28
        Amen !
        Do tego dochodzi jeszcze fakt, ze uczelnie ( przypuszczam rowniez w Polsce)
        korzystaja ze specjalnych ulg podatkowych przy korzystaniu z systemow
        komputerowych . Innymi slowy korzystanie z tego komputera w szkole , jest
        okradaniem podatnikow.
        • oleg3 Re: Pan Jozef narusza kilka regulaminow jednoczes 25.10.03, 22:35
          Gość portalu: patolog napisał(a):

> Amen !

Amen ! Proszę jednak na temat. Idzie o "Obywatelskie prawo donosu".
      • Gość: Józef Zawadzki Wypraszam sobie Panie Błaźnie. Pan narausza nie IP: *.icm.edu.pl 25.10.03, 22:37
        regulamin ułożony w swoim już ażurowym mózgu, ale zasady dobrego wychowania. Mędrcze Mądry Inaczej, zobacz jak nazwałeś o Wielki Nikt, Organizację Narodów Zjednoczonych. Na co Ty się robaczku porywasz? Co Bufonie głupi pieprzysz o jakichś komuterach w pracy. Ja w przeciwieńskiwe di Ciebie Stary Błaźnie mam swój.
    • cs137 GDZIE JEST REGULAMIN FA?!! Przypomnijcie mi, 25.10.03, 22:25
      ...prosze, jak sie do niego czlowiek dostaje. Kurcze, powinien byc na ekranie
      zawsze duzy guzik "Regulamin", zeby czlowiek byl w stanie szybko sprawdzic,
      kiedykolwiek ma watpliwosci.

Pomozcie, prosze!
      • oleg3 Re: GDZIE JEST REGULAMIN FA?!! Przypomnijcie mi, 25.10.03, 22:26
        www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,918771.html
        • cs137 Przepraszam! Okazuje sie, ze Regulamin FA nie... 25.10.03, 22:49
          ...zakazuje explicite uzywania sprzetu pracodawcow.

Nalezalo by jednak sprawdzic odnosne przepisy w przypadku komputerow
          podlaczonych do domen internetowych z koncowka .edu. Trudno mi sobie
          wyobrazic, gdyby nie bylo w nich "haka" na Pana Jozefa.

Ja moge sie zapytac szpeniow na UW o te sprawy, bo tam ludzi znam
          • oleg3 Re: Przepraszam! Okazuje sie, ze Regulamin FA nie 25.10.03, 22:53
            cs137 napisała:

> ...zakazuje explicite uzywania sprzetu pracodawcow.

A Tobie nie zdarza się napisać jakiegoś posta z pracy ?
            • cs137 Owszem, zdarzalo mi sie ba poczatku,.. 25.10.03, 23:11
              ...ale po przeczytaniu kolejnego okolnika zakazujacego takiej dzialalnosci,
              zdalem sobie sprawe, ze naruszam regulamin i od tamtej pory uzywam tylko
              prywatnego komputra i polaczenia internetowego, za ktore place.

Pan Jozef wyslal pare tysiecy postow z domeny icm.edu.pl (czy cos takego,
              latwo mozna sprawdzic) i robi to nadal, kilkadziesiat postow na dzien, to jest
              systematyczny proceder. Argument, ze komputer jest prywatny, nie ma nic do
              rzeczy. Serwer, z ktorego posty Pana Jozefa ida w swiat, juz zdecydowanie nie
              jest jego prywatna wlasnoscia, tylko publiczna wlasnoscia.

Ja moge postarac sie uzyskac od moich znajomych przepisy dotyczace uzytkowania
              sieci .edu, ale to potrwa co najmniej kilka dni.

Mozna takze zwrocic sie do administratorow FA, ktorzy powinni takie rzeczy
              wiedziec.

Panu Jozefowi powinnismy jednak jasno powiedziec, ze najprawdopodobniej uzywa
              on sieci .edu niezgodnie z przeznaczeniem i jest calkiem mozliwe, ze za tego
              rodzaju dzialanie czlowieka moga spotkac konsekwencje.

Pozdr., Cees
              • wojcd Re: Owszem, zdarzalo mi sie ba poczatku,.. 26.10.03, 00:21
                cs137 napisała:
                Pan Jozef wyslal pare tysiecy postow z domeny icm.edu.pl
                (czy cos takego, latwo mozna sprawdzic) i robi to nadal,
                kilkadziesiat postow na dzien, to jest systematyczny
                proceder. Argument, ze komputer jest prywatny, nie ma nic
                do rzeczy. Serwer, z ktorego posty Pana Jozefa ida w
                swiat, juz zdecydowanie nie jest jego prywatna
                wlasnoscia, tylko publiczna wlasnoscia.
                --------------------------------------------------------
                Ceesie
                nie kompromituj sie. To jest serwer PROXY!!!!

Wojciech
                • Gość: Józef Zawadzki To nie pierwsza kompromitacja i blamaż Pana Profe IP: *.icm.edu.pl 26.10.03, 00:55
                  sora Ceesława Tomasza...
                • cs137 Re: Owszem, zdarzalo mi sie ba poczatku,.. 26.10.03, 03:01
                  wojcd napisał:

> cs137 napisała:
                  > Pan Jozef wyslal pare tysiecy postow z domeny icm.edu.pl
                  > (czy cos takego, latwo mozna sprawdzic) i robi to nadal,
                  > kilkadziesiat postow na dzien, to jest systematyczny
                  > proceder. Argument, ze komputer jest prywatny, nie ma nic
                  > do rzeczy. Serwer, z ktorego posty Pana Jozefa ida w
                  > swiat, juz zdecydowanie nie jest jego prywatna
                  > wlasnoscia, tylko publiczna wlasnoscia.
                  > --------------------------------------------------------
                  > Ceesie
                  > nie kompromituj sie. To jest serwer PROXY!!!!
                  >
                  > Wojciech

Wojciechu,

Wytylumacz, prosze. Moze ja niekumaty i nie rozumiem dokladnie, co znaczy to IP
                  co sie pokazuje.

Jesli Pan Jozef za to placi z wlasdnej kieszeni, to sie wycofuje.

A do Pana Jozefa: Lepiej z madrym zgubic, niz glupim znalezc.
                  • Gość: wojcd Re: Owszem, zdarzalo mi sie ba poczatku,.. IP: *.enterpol.pl 26.10.03, 03:34
                    cs137 napisała:

> wojcd napisał:
                    >
                    > > cs137 napisała:
                    > > Pan Jozef wyslal pare tysiecy postow z domeny icm.edu.pl
                    > > (czy cos takego, latwo mozna sprawdzic) i robi to nadal,
                    > > kilkadziesiat postow na dzien, to jest systematyczny
                    > > proceder. Argument, ze komputer jest prywatny, nie ma nic
                    > > do rzeczy. Serwer, z ktorego posty Pana Jozefa ida w
                    > > swiat, juz zdecydowanie nie jest jego prywatna
                    > > wlasnoscia, tylko publiczna wlasnoscia.
                    > > --------------------------------------------------------
                    > > Ceesie
                    > > nie kompromituj sie. To jest serwer PROXY!!!!
                    > >
                    > > Wojciech
                    >
                    > Wojciechu,
                    >
                    > Wytylumacz, prosze. Moze ja niekumaty i nie rozumiem
                    dokladnie, co znaczy to IP
                    > co sie pokazuje.
                    >
                    > Jesli Pan Jozef za to placi z wlasdnej kieszeni, to sie
                    wycofuje.
                    >
                    > A do Pana Jozefa: Lepiej z madrym zgubic, niz glupim
                    znalezc.
                    ---------------------------------------------------
                    Ceesie
                    IP tak naprawde nic nie znaczy. Mozna je "udawac" na
                    tysiace sposobow. To icm.edu.pl jest jednym z popularnych
                    serwerow proxy. Na dowod spojrz na moje IP w tym poscie.

Wojciech

PS. Mozna takze miec terminalny dostep do komputera na
                    drugiej polkuli i pisac z Polski a PRAWDZIWE IP bedzie np
                    z Japonii.
                    • wojcd Re: Owszem, zdarzalo mi sie ba poczatku,.. 26.10.03, 03:41
                      Teraz porownaj moje 2 rozne IP w postach
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=8711689&a=8712096
                      i powyzszym.

Wojciech

PS. Pollak potrafi czynic cuda w tym akresie.
                      • Gość: nurni i ty Cesiu mozesz byc Zawadzkim IP: *.visp.energis.pl 26.10.03, 03:50
                        www.e-gamma.pl/internet/proxy.htm
                    • maniekxxx Re: Owszem, zdarzalo mi sie ba poczatku,.. 26.10.03, 03:44
                      no to CESIA jest w bledzie- i chyba przeprosi Jozka
                      teraz.Moze nielubi Jozka bo pedalow nielubi- dlatego
                      probuje pomscic sie w inny sposob.Cesia duzo mialas
                      klientow dzisiaj? jak tam sex biznes .Probuj probuj
                      moze uda ci sie przewalkowac kilku baranow o daniu
                      praw pedalom-gdyz widac jak tam napalczywie siedzisz i
                      prubujesz niby byc neutralnym -naginac baranow na
                      homosi ideologie. Tam gdzie pokaze sie jakis post
                      podwazajacy homosi-ty juz tam siedzisz i masz za
                      zadanie prostowac myslenie przecietnemu polakowi.
                      • cs137 Maniek znow uciekl z ZOO. Moze ktos odprowadzi? 26.10.03, 07:21
                    • Gość: wikul IP : icm.edu.pl to największa sieć akademicka ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.10.03, 03:13
                      Gość portalu: wojcd napisał(a):

Ceesie
                      > IP tak naprawde nic nie znaczy. Mozna je "udawac" na
                      > tysiace sposobow. To icm.edu.pl jest jednym z popularnych
                      > serwerow proxy. Na dowod spojrz na moje IP w tym poscie.
                      >
                      > Wojciech
                      >
                      > PS. Mozna takze miec terminalny dostep do komputera na
                      > drugiej polkuli i pisac z Polski a PRAWDZIWE IP bedzie np
                      > z Japonii.

Przepraszam że sie wtracam . IP : icm.edu.pl nie jest jednym z popularnym
                      serwerem proxy a chyba największą akademicką siecia komputerową w Polsce .
                      Domeny edu. nie przyznaje się na dobre oczy .

www.icm.edu.pl/

Żeby było smieszniej (dla cs137) , ICM założone zostało przez Uniwersytet
                      Warszawski jako Interdyscyplinarne Centrum Modelowania Matematycznego i
                      Komputerowego UW .
                      To co piszesz o "udawaniu" jest prawdą tylko że po pierwsze Józek jest za
                      głupi na takie "udawanie" a po drugie jaki skończony idiota znając takie
                      możliwości nadawał by z takiego "podejrzanego" IP , w imię czego .
                      Józek nadaje w godzinach pracy z komputera służbowego (co mnie specjalnie nie
                      podnieca o ile komputer ma stały dostęp do internetu) a po pracy nadaje z
                      komputera domowego ze stałym łączem sdi.tpnet .
                      Pzdr.
    • cs137 Panie Jozefie! Co mamy z gesi? 25.10.03, 23:13
      • gini Re: Co Lisek ma ze swini? 25.10.03, 23:26
        Kiedys tam zapytam , z tym, ze juz widze , ze zadnych swinia permanetnie wlazi
        w szkode.
        Ponowie pytanie z postu Liska w watku Bykka, "Komu zalezyna popsuciu
        porpzumienia miedzy Polakami i Ztdami, nie przytoczylam dokladnie, z tym, ze
        mam nadzieje, ze jest pare osob, ktore to przemysla.

Jak pokazecie jak to pan profesor zadzialal na rzecz porozumienia, nawet na tym
        forum, to ja chyle czola.
        Ja mam ciagle wrazenie, ze to troll internetowy.
        Pozdrowka
        • snajper55 A ta znów o Żydach. Monomania. :((( ____nt 26.10.03, 01:08
          gini napisała:

> Kiedys tam zapytam , z tym, ze juz widze , ze zadnych swinia permanetnie
          wlazi
          > w szkode.
          > Ponowie pytanie z postu Liska w watku Bykka, "Komu zalezyna popsuciu
          > porpzumienia miedzy Polakami i Ztdami, nie przytoczylam dokladnie, z tym, ze
          > mam nadzieje, ze jest pare osob, ktore to przemysla.
          >
          > Jak pokazecie jak to pan profesor zadzialal na rzecz porozumienia, nawet na
          tym
          >
          > forum, to ja chyle czola.
          > Ja mam ciagle wrazenie, ze to troll internetowy.
          > Pozdrowka
        • cs137 Dedykowane Gasce Gini: 26.10.03, 03:09
          Piosneczka taka:

Przez spoldzielcza wies
          Idzie sobie ges
          Idzie sobie ges

Ge, ge, gegu gegu
          Idzie ges do punktu legu
          Przez spoldzielcza wies!

Przez spoldzielcza wies
          Wraca sobie ges
          Wraca sobie ges

Ge, ge, gegu gegu
          Zamkniety punkt legu!
          • wojcd Re: Dedykowane Gasce Gini: 26.10.03, 03:58
            Powiedz Ceesie
            co Ci zlego dzis Gini uczynila. Chcialbym to przeczytac.
            Wiem, ze jak ja wyzywaja, to znaczy, ze byla w dobrej formie.

Wojciech
      • Gość: wikul Wycinek tfurczości Józefa Zawadzkiego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.10.03, 23:31
        [1251] Gdy go nazwałem SERIĄ BĄKÓW WIELORYBA
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:34
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1252] Poniósł cywilną śmierć z całą tą swoją stajnią.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:32
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1253] O Szlachetny.To ten Głupek Perła zLublina.Znasz go
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:25
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1254] Tego zakompleksionego "zawodowego naukowca" haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:22
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1255] O szlachetny. Spytaj cymbałaPerłę.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:18
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1256] Zakompleksiony nakowiec ( ?!!) cs137. Haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 22:01
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1257] Pani O PRZENIKLIWA nie dostrzegłaś tego.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 21:20
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1258] Język jest taki za sprawą LUBELSKIEGO GŁUPKA PERŁY
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 21:18
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1259] Na kogo ten LUBELSKI GŁUPEK PERŁA się porywał?
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 20:52
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1260] Ja zanektowałem. Ta świnia Perła wpisuje się do
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 20:51
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1261] Perło Tamponie Danusi. Piszesz już na swoich. Haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 20:36
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1262] Tak Perło, scanie, wszytko jedno Podpasko Danusi
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 20:25
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1263] czemu człwieku nie poradziłeś tego tej Kupie
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 20:22
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1264] Ja się tak nie loguję Owocu Sodomii Perło . haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 19:48
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1265] Szanowny Pan Euromir się odezwał. Witam. Raczy
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 19:44
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1266] Takich odpadów jak ze stajni Perły dajcie całe
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 17:43
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1267] Nie widać KUPO GNOJU VEL PERŁO.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 16:26
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1268] Perło ty TAMPONIE DANUSI. Jesteś zużyty. Wymie
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 16:19
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1269] Menstruacyjno wkładko miriamfirst. Marsz do tej
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 16:17
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1270] Podszywkę Ogórasie łatwo wykluczyć. Ja loguję
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 16:00
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1271] A ze bluzgałem? Musiałem przyjąc styl tych parchów
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:54
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1272] Dzięki o to mi właśnie chodziło. A już bym dał sie
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:53
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1273] No prosze się odezwać. Prosze porównać skąd
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:32
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1274] Re: No i pogryzł
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:24
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1275] No tak.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:23
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1276] To jest styl Kupo Nosorożca?
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 15:18
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1277] O Perła już wolny. Marsz do Krzysia Dupo Szmpansa.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 14:37
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1278] Cymbałsnaperze, potrzebujesz ponownej lektury
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 14:29
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1279] Cymbale Perło z Lublina. Padłeś jak przecinek. NIe
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 14:18
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1280] Ty raczej Ble Ble. Haha. Kolejny odpad ze stajni
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 14:11
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1281] Pan chyba widzi że ten kudelek znany tu jako Perła
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:52
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1282] Stajnia Perły sięga po rezerwy. Ale to przecież
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:48
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1283] Oto Ogórek dupą myslący.Haha. Wyzieie Kloaczny
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:41
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1284] Pan ma dobrze zabełtane, ale nie przez doktrynę.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:31
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1285] Gdzie Perła? Odbiera menstruację Danusi , która
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:26
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1286] Haha. Mówiełm Perło że twoja gęba robi z odbyt.
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:22
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1287] Padłeś jak przecinek Haha. Po co ci to było?
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:06
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1288] Nakowcy mają głowę, a ty masz dwie dupy. Jak Perła
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:03
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1289] Żałosny "zawodowy naukowcu" . Odsyłam do wątków
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 13:01
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1290] Perło WYZIEWIE KLOACZNY won.Haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:58
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1291] Perło , KALE MAMIUCI gdzie twoje skrzydełka. Danu-
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:57
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1292] Perło ty MENSTRUACYJNO WKŁADKO DANUSI. Won
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:55
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1293] Perła ty Perdnięcie Nosorożca nie masz szans. W
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:53
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1294] Gdzie Perła? Szczytuje z Krzysiem. haha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:50
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1295] DORODNY OWOCU. Forum nie jest dla odpadów
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:48
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1296] DORODNY OWOCU wiesz czego. Do Krzysia Marsz.Ha
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:45
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1297] Haha. No proszę. Jest Perła. Jeszcze niezaspoko-
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:43
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1298] Rozległość Pana klimatycznych komentarzy jest
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:37
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1299] Pana watki Panie januszcz są wyjątkowo błyskotliwe
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:33
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl

[1300] Nie widzisz że to kapłon? ( wiesz co to?) . Ty
        autor: Gość portalu: Józef Zawadzki data: 14-08-2003 12:23
        *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl
    • cs137 Problem matematyczny -- Pulbeku, Stoiku, pomozcie 25.10.03, 23:31
      Czy bycie nazwanym "blaznem" przez kogos, kto sam jest blaznem, oznacza:

(a) ze nazwany jest blaznem do kwadratu?

(b) czy fakt bycia blaznem przez nazywajacego znosi dzialanie klatwy i nazwany
      blaznem blaznem wlasnie nie jest? (natomiast ci, ktorych blazen
      okresla "normalni", blaznami wlasnie sa).

Mozna by to np. przedyskutowac na gruncie rachunku operatorowego. Wprowadzmy
      np. "operator bycia ochrzczonym blaznem" (OBOB). Wtedy pytanie byloby, czy
      (OBOB)^2 jest operatorem jednostkowym, czyli operatorem przeksztalcenia w
      samego siebie, jak np. operator zmiany znaku.

A operator zespolono-sprzezony (complex conjugate) do OBOB?

Kurcze, z tego mozna by nawet zrobic jakas mala pracke do "Acta Mathematica
      Wachockica" (pierwsza litera po W z ogonkiem).
    • cs137 Z drugiej strony.... 25.10.03, 23:42
      Pan Jozef dostarcza tyle rozrywki, jak dotad nikt na FA. Ja czytam posty od
      niego i nieraz skreca mnie ze smiechu
      • Gość: Józef Zawadzki O Mędrcze Wielki Mądry Inaczej. Oryginalnym IP: *.icm.edu.pl 25.10.03, 23:55
        bądź. Powiedziałem że Tobie jako janczarowi Żydzi pewnie
        coś płacą. A my ubawa mamy Bałźnie Wielki a Głupi. Twój
        ażurowy mózg już coraz bardziej traci kontakt z rzeczywistością. Co Ty Panie Bufonie wiesz na temat serwerów edu. ? Czym Ubecki Potomku mi grozisz, jakie definicje donosu podajesz o Wielki Kompleksie.
    • cs137 Ja na poczatku podejrzewalem, ze Gini jest taka... 25.10.03, 23:55
      ... osoba zatrudniona przez wlasciciela FA w tym celu, by spelniala tutaj
      alalogiczna role do klauna w cyrku. Potem jednak pomyslalem, ze gdyby oni
      mieli placic komus pieniadze, to wzieliby jednak lepszego fachowca.

Pan Jozef wydaje mi sie wlasnie fachowcem o odpowiednich kwalifikacjach, stad
      moje podejrzena.

Calkiem tez jest prawdopodobne, ze ktos wrogi prawdziwemu Jozefowi Zawadzkiemu
      podjal taka akcje, liczac na to, ze w koncu wybuchnie skandal i prawdziwy
      Jozef zawadzki padnie jego ofiara. Na przyklad ktos, kto ostrzy zobie zeby na
      jego stanowisko. Albo ktos dzialajacy z czystej zemsty.
      • wojcd Re: Ja na poczatku podejrzewalem, ze Gini jest ta 26.10.03, 00:02
        Ceesie
        monitorowanie massmediow w USA jest mi znane. Siedza tacy
        ze stoperami i cos tam mierza. I jesli trzeba to
        interweniuja. Monitoruje sie takze kongresmenow. Cos na
        ten temat kiedys mowil Nowak-Jezioranski.
        Moze Ty masz dobrego nosa?

Wojciech
    • gandalph Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? 26.10.03, 00:01
      Pewnie i są, może który donosi cegły na budowie!
      • Gość: wikul Re: Czy naprawdę na tym Forum sa donosiciele? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 00:13
        Jedni potępiają donosicieli a inni cieszą się na forum że Żemek sypie .

Żemek sypie PiS (d. PC). Kaczory pękają !
        Autor: gienia.gienia
        Data: 24.10.2003 07:56 + odpowiedz na list
        • Gość: patolog Re: Do wszystkich IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 26.10.03, 01:10
          Prosze sie przestac smiac z Jozia. To nieladnie i nieetycznie smiac sie zz czyjejs choroby.
          Czlowiek(?) ten interesuje mnie glownie z punktu widzenia zawodowego - schizofrenia czy tez
          ciezka nieleczona padaczka z myslami natretnymi , a moze wrodzona atrofia mozgowa ?
          PS. co sie stalo z "cofnietym czolkiem" i "haha"?
    • cs137 Panie Jozefie, jesli nieslusznie Pana posadzilem o 26.10.03, 07:24
      ...uzywanie internetu na koszt panstwa, to przepraszam.
      • Gość: Józef Zawadzki To miłe z Pana strony, ale posoądzenie owo wiele IP: *.icm.edu.pl 26.10.03, 11:44
        powiedziało o Pańskich metodach erystycznych i wiele o Pańskiej osobowości.
      • Gość: Posadzi Re: Panie Jozefie, jesli nieslusznie Pana posadzi IP: *.icpnet.pl 26.10.03, 16:54
        Panie Ceśku !
        każdy sądzi po sobie.
        Co było do udowodnienia
      • Gość: podatnik Re: Panie Jozefie, jesli nieslusznie Pana posadzi IP: 81.10.174.* 26.10.03, 20:40
        Tzn. na mój koszt? To złodziejstwo!
    • limakty TAK! Na forum są DONOSICIELE I KAPUSIE!!! 26.10.03, 18:21
      Ja ich nazwiska znam, bo mnie ta sprawa dotknęła.
      Dawno tu mnie nie było na forum, ale skoro niktórzy się tak zapierają , to
      muszę zabrać głos.
      SĄ! Donoszą do pracy różnymi kanałami:
      a. mailami - to taki krakowski sposób
      b. faksami- no cóż, sami już o tym pisaliście
      c. telefonicznie- nawet jeden się do tego przyznał oficjalnie, tu na forum

Ale takich kanalii jest więcej.
      Można się spierać na forum , można kogoś ośmieszać , niewawidzieć, ale...

A donosiki piszą kanalie , którzy w mordzie mają najwięcej demokracji...ci ,
      którzy najbardziej innych o to oskarżają...
      Strzeżcie się ich, starajcie się być max. anonimowi...oni piszą nie tylko
      osobiście , ale w imieniu różnych związków, stowarzyszeń...by forma nacisku
      była jak najmocniejsza
      Donosy nie były tylko na mnie, Tyu, Józka- ale dotykały wielu innych , których
      już tu na forum dawno nie ma.
      Ja mogę czuć do Józka obrzydzenie za jego podejście do spraw narodowościowych,
      ale donosić do pracy!!! TFU.
      Pozdrawiam po długim czasie nieobecności.
      LIMAKTY
    • limakty TAK!!! Na forum są donosiciele i kapusie !!!!!!!!! 26.10.03, 18:21
      Ja ich nazwiska znam, bo mnie ta sprawa dotknęła.
      Dawno tu mnie nie było na forum, ale skoro niktórzy się tak zapierają , to
      muszę zabrać głos.
      SĄ! Donoszą do pracy różnymi kanałami:
      a. mailami - to taki krakowski sposób
      b. faksami- no cóż, sami już o tym pisaliście
      c. telefonicznie- nawet jeden się do tego przyznał oficjalnie, tu na forum

Ale takich kanalii jest więcej.
      Można się spierać na forum , można kogoś ośmieszać , niewawidzieć, ale...

A donosiki piszą kanalie , którzy w mordzie mają najwięcej demokracji...ci ,
      którzy najbardziej innych o to oskarżają...
      Strzeżcie się ich, starajcie się być max. anonimowi...oni piszą nie tylko
      osobiście , ale w imieniu różnych związków, stowarzyszeń...by forma nacisku
      była jak najmocniejsza
      Donosy nie były tylko na mnie, Tyu, Józka- ale dotykały wielu innych , których
      już tu na forum dawno nie ma.
      Ja mogę czuć do Józka obrzydzenie za jego podejście do spraw narodowościowych,
      ale donosić do pracy!!! TFU.
      Pozdrawiam po długim czasie nieobecności.
      LIMAKTY
      • perla_ Re: TAK!!! Na forum są donosiciele i kapusie !!!! 26.10.03, 19:18
        witaj LIMAKU dawno nie widziany! Danka ucieszy sie.
        Czy mógłbyś podać przynajmniej nick tego, który powiadomił Twój zakład pracy?

pozdrawiam

Perła
        • Gość: Oksana W dawnych czasach tak robila Ochrana IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 26.10.03, 20:39
          Jesli chciala zobaczyc potencjalnie niebezpieczny element, zakladala
          podziemna organizacje (takie sobie forum). Nastepnie organizacja robila
          wymiane pogladow a policja ochrany musiala tylko roboc notatki.
          Po jakims czasie przystepowala do aresztowan....

Niedawno oskarzyli Indrisa ktory doszukal sie braku inteligencji u pewnej
          szacownej damy. Teraz w sadzie mu udowodnia ze jest inaczej.
          Przypomina sie demokracja socjalistyczna: kazdy moze powiedziec co mu
          sie podoba albo nie podoba, a reszte reguluje kodeks karny.
        • Gość: Józef Zawadzki Potwierdza to ich herszt perla, były Perła. IP: *.icm.edu.pl 27.10.03, 09:16
      • Gość: Józef Zawadzki Krytykkowanie niektórych Żydów to nie są szanown IP: *.icm.edu.pl 26.10.03, 21:07
        y sprawy "narodowościowe". WjaSNIAŁEM DZIEIĄTKI RAZY. To nie wina narodu żydowskiego że ma też margines ultranacjonalistów takich jak na tym forum - ci akurat sa przygłupami.
    • cs137 WIELONICKOWCU Z POZNANIA! Nie narazaj mi sie Pan 27.10.03, 00:05
      ...radze, bo sie zezloszcze i doloze Panu.

Pan prawdopodobnie nie uswiadamia sobie, ze, przyslawszy mi referencje do swoich
      prac
    • Gość: chala Donosy sa czasami moralnie i spolecznie uzasadni IP: *.rdu.bellsouth.net 27.10.03, 03:18
      Jesli zaszlo przestepstwo, to moralne jest doniesc, gdy zna sie przestepstwo.
      Niebezpieczne jest rozwazanie czy prawo ktore zostalo zlamane jest glupie, czy
      przestepca nie jest swiadomy swego czynu- to sa sprawy dla sadow i sejmow.
      Niemoralne i szkodliwe jest poblazac nawet malym przestepstwom.
      • maniekxxx Re: Donosy sa czasami moralnie i spolecznie uza 27.10.03, 04:07
        tak jest jak twoim rodakom co oradaja kazdy kraj do
        ostatkow!.Gdzie pokaza sie tam okazuja sie byc super
        zlodziejami- nie na pare dolarow ale na pareset
        milionow dolcow-to jest normalka w ich codziennym
        kombinowaniu i oszukiwaniu goi!
        • snajper55 Dlaczego tak źle piszesz o Polakach ? 27.10.03, 08:57
          maniekxxx napisał:

> tak jest jak twoim rodakom co oradaja kazdy kraj do
          > ostatkow!.Gdzie pokaza sie tam okazuja sie byc super
          > zlodziejami- nie na pare dolarow ale na pareset
          > milionow dolcow-to jest normalka w ich codziennym
          > kombinowaniu i oszukiwaniu goi!

Choć trochę racji masz. Na przykład w Niemczech daliśmy się poznać jako naród
          złodziei okradających supermarkety. A ci bardziej inteligentni zajmują się
          kradzieżami samochodów.

Snajper.
    • cs137 Wojciechu, Wikule 27.10.03, 04:48
      Wojciech napisal:

>PS. Mozna takze miec terminalny dostep do komputera na
      >drugiej polkuli i pisac z Polski a PRAWDZIWE IP bedzie np
      >z Japonii.

No, matol to ja jestem, ale nie az taki, zeby tego nie wiedziec. Robilem takie
      rzeczy jeszcze w koncu lat 1980-tych, przy pomocy programu o nazwie telnet.
      Pozniej wszycy opozmnieniali telnet na ssh. Jeszcze niedawno laczylem sie z UW
      z Warszawy (gdzie spedzilem rok akademicki 2001/02) z moim komputerem
      (unixowym) w Oregonie przy pomocy ssh i moglem puszczac rozne graficzne
      programy nawet
      • wojcd Re: Wojciechu, Wikule 27.10.03, 05:22
        Wojciech napisal:

>PS. Mozna takze miec terminalny dostep do komputera na
        >drugiej polkuli i pisac z Polski a PRAWDZIWE IP bedzie np
        >z Japonii.

No, matol to ja jestem, ale nie az taki, zeby tego nie
        wiedziec. Robilem takie rzeczy jeszcze w koncu lat
        1980-tych, przy pomocy programu o nazwie telnet.
        Pozniej wszycy opozmnieniali telnet na ssh. Jeszcze
        niedawno laczylem sie z UW z Warszawy (gdzie spedzilem
        rok akademicki 2001/02) z moim komputerem (unixowym) w
        Oregonie przy pomocy ssh i moglem puszczac rozne
        graficzne programy nawet
    • Gość: Józef Zawadzki Z naturą donosiciela nie kryje się również niejaki IP: *.icm.edu.pl 27.10.03, 09:20
      cs137.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka