pozarski 22.11.08, 10:22 www.jpost.com/servlet/Satellite?apage=1&cid=1226404769705&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull Palestynczykow. W koncu warto wiedziec,co jest grane na terytorium, o ktorym sie wypowiadaja tutejsi znawcy tematu. Milej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 Re: Troche historii,dla bojownikow o wolnosc 22.11.08, 10:32 pozarski napisał: > www.jpost.com > "state of Palestine has never existed. Never." Mandat brytyjski tez byl panstwem. Po co podpierasz sie tak bezczelnymi klamstwami? Polska jest panstwem powstalym z okupacji Sarmatow (pastuchow) nad Slowianami (kopaczami/oraczami). Na tym wlasnie polega panstwo. Zydzi nie sa zdolni do posiadania wlasnego panstwa bo nie potrafia tak jak Sarmaci w stosunku do Palestynczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 walka Dawida z duchami 22.11.08, 10:35 > "the land named by the Romans after the ancient Philistines was controlled only by non-Palestinian elements" Po ch.j ten Dawid walczyl? Jak juz Dawid wygral to kim byli przodkowie Palestynczykow? Galilejczykami? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Troche historii,dla bojownikow o wolnosc 22.11.08, 12:35 mowie o tym od lat, pozarski.... zauwazyles, ze nikt z obroncow nie przylecial protestowac? szukaja artykulow z 1994 roku w al ahram... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Umyslkowe skutki wygaszania 22.11.08, 12:52 dana33 napisała: > zauwazyles, ze nikt z obroncow nie przylecial Trudno zauwazyc jak sie stosuje manipulacje, przykladowo wygaszania. Ale syjonisci tak juz maja. Nie zechca zrozumiec Hebrajczykow wyznania islamskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Umyslkowe skutki wygaszania 22.11.08, 14:09 rycho7 napisał: > syjonisci tak juz maja. Nie zechca zrozumiec Hebrajczykow wyznania islamskiego. Jednym z nich to ty ?No,no... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Umyslkowe skutki wygaszania 22.11.08, 14:28 3nd napisał: > rycho7 napisał: > > syjonisci tak juz maja. Nie zechca zrozumiec Hebrajczykow wyznania islams > kiego. > Jednym z nich to ty ?No,no... Ja nie jestem Palestynczykiem. Gdybym byl to juz Izraela by nie bylo. A tak to mi powiewa. Jedynie flekuje karaluchy co sie na swiatlo na FAQ wynurzaja. Ja nie jestem tak pokojowo nastawiony jak Hamas. Mam inne tradycje rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Ludzie!!!! Nastepny widzi karaluchy!!! 22.11.08, 14:47 rycho7 napisał: > Ja nie jestem Palestynczykiem. Gdybym byl to juz Izraela by nie bylo. A czasem, czasem, nie wydaje ci sie, ze jestes Napoleonem? A tak to Jedynie flekuje karaluchy co sie na swiatlo na FAQ wynurzaja. Wynurzaja sie? Widzisz je? Wychodza ze wszystkich dziur, ze zlewow, umywalek, wanien .....???? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ludzie!!!! Nastepny widzi karaluchy!!! 22.11.08, 14:48 Kolejny dete. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Ludzie!!!! Nastepny widzi karaluchy!!! 22.11.08, 14:59 Forum Aquanet zdominowane przez alkoholikow w potrzebie niezwlocznej terapii. To nie jest juz komiczne, nie tragikomiczne; to TRAGICZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ludzie!!!! Nastepny widzi karaluchy!!! 22.11.08, 15:03 Bez urazy, Belgijko, ale to polska norma. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski A tu dowod. Prosto z sejmu: 22.11.08, 15:07 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5977897,Kaczynski__Pokazemy_inne_przypadki_pijanych_poslow.htm Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Ludzie!!!! Nastepny widzi karaluchy!!! 22.11.08, 15:09 pozarski napisał: > Bez urazy, Belgijko, ale to polska norma. Wiem, ja sie nie poczuwam, bo nie pije - czerwona sie robie jak rak a ja przeciez ryba... dwie ryby...))) Podobno 15 procent spoleczenstwa polskiego cierpi na chorobe alkoholowa, no ale zeby juz dochodzilo do halucynacji z wszami, pchlami a nawet karaluchami... tej swiadomosci nie mialam. Musi ciezkie te Kotyjammery ) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Ludzie!!!! Nastepny widzi karaluchy!!! 22.11.08, 15:21 polska_belgijka napisała: > A czasem, czasem, nie wydaje ci sie, ze jestes Napoleonem? Nie nie wydaje mi sie i nie jestem Napoleonem. Nie mam ambicji byc wojskowym, platnym morderca, krolem, cesarzem, politykiem lub innym psycholem. Ale doceniam Twa troske. Kazdy sadzi wedlug siebie. > Wynurzaja sie? Widzisz je? Ty oczywiscie na FAQ nie chcesz dostrzec syjonistow. Mocniej zaciskaj powieki. > wanien ..... Wanny zostawiam dla Ciebie, wzorem Warszawiakow z krotkim starzem. Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Umyslkowe skutki wygaszania 22.11.08, 15:09 rycho7 napisał: > Ja nie jestem tak pokojowo nastawiony jak Hamas. Mam inne tradycje rodzinne. Aha ,Rycho 7 Grożny jesteś. Hamas szuka ochotników na dowódców którzy pójdą w pierwszy szeregu . Oj zapomniałem , to dowócy w izraelskiej armii idą pierwsi w bój . W Hamas posyłają dzieci , a potem krzyczą że "mordujemy" dzieci . Rycho 7 Grożny , oni ciebie potrzebója jako dowódcę w pierwszej lini Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Umyslkowe skutki wygaszania 22.11.08, 15:28 3nd napisał: > Grożny jesteś. Nie, jestem nastawiony pokojowo. Ale oddaje z nawiazka. Bez dyskusji. > Hamas szuka ochotników Zglos sie. Ja sie nie wybieram do krajow bandyckich. > że "mordujemy" dzieci . W razie czego tez nie bede mial skrupulow. Aby wytepic mrowki faraona nalezy podawac im przynete z boraksem. > dowódcę w pierwszej lini Mnie interesuja jedynie glebokie tyly i strzelanie zza wegla. Na honor sie nie nabieram, wole kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Teraz mrowki!!! Faraona!!! 22.11.08, 15:31 rycho7 napisał: Aby wytepic mrowki faraona nalezy podawac im przynete z boraksem. Entomologia w pelnej krasie! Czas na gryzonie! Koty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Teraz mrowki!!! Faraona!!! 22.11.08, 15:41 polska_belgijka napisała: > Entomologia w pelnej krasie! Mam przejsc na orly srajace we wlasne gniazdo? Bedzie ornitologia. Jak bede nogi z d.py wyrywal to bedzie ortopedia. Chesz szczegolow to zaplac za licencje. Ciekawe, ze sfora omija meritum. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: Teraz mrowki!!! Faraona!!! 22.11.08, 15:54 rycho7 napisał: > Mam przejsc na orly srajace we wlasne gniazdo? Bedzie ornitologia. Oj, bedzie ornitologia - przy tobie okna mozna spokojnie otwierac, nie wylecisz - a troche higieny, przy okazji, bedzie, bo sie robi duszno. W gniazdo, to ty sie bez zenady zalatwiasz, Brukselczyku samozwancu. Wszystko wiesz, wszystko umiesz ale jak trzeba co do czego, to ty jestes dysleksyk. Ty masz dysfunkcje mozgu, bo chlasz przy kompie. To niemozliwe zeby czlowiek przy zdrowych zmyslach takie teksty nadawal. Lecz sie! > Jak bede nogi z d.py wyrywal to bedzie ortopedia. Nie watpie, ze muchom i pajakom w dziecinstwie wyrywales, jesli masz takie skojarzenia sadysto. > > Chesz szczegolow to zaplac za licencje. Szczegoly, to ty sam wychlastasz, bez mojej zaplaty za licencje na glupote. > > Ciekawe, ze sfora omija meritum. Wiekszego rozdrabniacza materii od ciebie ze swieca by szukac. Skladnia poplatana, szyfrem pisze i gdzie sens sie podzial nigdy nie wiadomo. Meritum? Dobre sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Teraz mrowki!!! Faraona!!! 22.11.08, 16:08 polska_belgijka napisała: > To niemozliwe zeby czlowiek przy zdrowych zmyslach takie teksty nadawal. Staram sie glownie wykpiwac cytatami. Mnie malo interesuje psychiatria tworcow "wlasnego gniazda". Wystarcza mi moj brak zgody z ta mitomania. > skojarzenia sadysto. Swiat jest skomplikowany. Moze dla Ciebie nawet za bardzo. Jestem czlowiekiem praktycznym. Zapewne dziecieciem jednej muszcze nozki powyrywalem. Ale powtarzanie tego eksperymentu jest nudne i do niczego nie prowadzi. Nie mam oporow przed zarznieciem karpia, kury lub wieprzka. Do byka trza juz fachowosci i przyborow. Nie mam watpliwosci do czego sluzy pistolet i bez watpienia wole strzelic pierwszy. Moralnoscia zajme sie po skutecznosci. > Wiekszego rozdrabniacza materii od ciebie ze swieca by szukac. Odnies sie do moich postow na poczatku watku. Za wysokie progi? Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Umyslkowe skutki wygaszania 22.11.08, 15:41 Tak, bohater w gębie . Ciekawe , jak byś działał gdyby chcieli zabić ciebie i twoją rodzinę ? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Umyslkowe skutki wygaszania 22.11.08, 15:45 3nd napisał: > Tak, bohater w gębie . Ciekawe , jak byś działał gdyby chcieli zabić > ciebie i twoją rodzinę ? Skutecznie. Chcesz szczegolow to zaplac za licencje. Panstwa uzywaja wobec mnie bandyckich metod od lat. Staram sie odplacac ile sie da. Przykladowo polska sluzba zdrowia jest proba morderstwa. Tobie taka sama w Izraelu nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Umyslkowe skutki wygaszania 22.11.08, 15:58 rycho7 napisał Panstwa uzywaja wobec mnie bandyckich metod od lat. Staram sie odplacac ile sie da. Przykladowo polska sluzba zdrowia jest proba morderstwa. Tobie taka sama w Izraelu nie przeszkadza. Kto tobie powiedział? Dostajemy pomoc lekarską w Kasie Chorych , ale do czegoś skomplikowanego i pilnego trzeba ubezpieczenie prywatne. Jak na całym zachodnim świecie Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Umyslkowe skutki wygaszania 22.11.08, 16:10 3nd napisał: > Jak na całym zachodnim świecie Ciesze sie, ze Niemcy to Azja. Odpowiedz Link Zgłoś