hasz0 09.12.08, 11:49 Czy jedynie godne bojkotu ustępstwem - wiadomo przez kogo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antwerpska Re: ___Czy Tresowane Intelekty mogą być mądre? 09.12.08, 12:12 hasz0 napisał: > Czy jedynie godne bojkotu ustępstwem - wiadomo przez kogo. To nie jest pytanie - to alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 To nie jest alternatywa to brak alternatywy... 09.12.08, 12:22 Tresura może mieć nieprzewidziane wcześniej luki... Właśnie dlatego wszedłem na Forum - w HISTORYCZNYM Momencie skumulowania się wszystkich luk w jednym czasie: 1. Drukowanie pieniędzy dla bogatych by biedni szybciej zdechli. 2. Zwalczający instytucję (ę!!! NIE "e") PAŃSTWA upatrują w nim deskę ratunku. 3. Istniejące państwa demokratyczne dzięki Cudowi n/Wisłą nie chcą za nic o nim słyszeć! 4. ... 4. Odpowiedz Link Zgłoś
antwerpska Czyli odpowiedz w "tekscie". n/t 09.12.08, 12:24 hasz0 napisał: > Tresura może mieć nieprzewidziane wcześniej luki... > > Właśnie dlatego wszedłem na Forum - w HISTORYCZNYM Momencie > skumulowania się wszystkich luk w jednym czasie: > > 1. Drukowanie pieniędzy dla bogatych by biedni szybciej zdechli. > 2. Zwalczający instytucję (ę!!! NIE "e") PAŃSTWA upatrują w nim deskę > ratunku. > 3. Istniejące państwa demokratyczne dzięki Cudowi n/Wisłą nie chcą > za nic o nim słyszeć! > 4. ... > 4. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wyksztalcenie 09.12.08, 12:36 dotyczy czesto, gesto natury i jej praw. Zas madrosc dotyczy glownie ludzi. Profesor ma byc inteligentny i kompetentny zas sedzia powinien byc madry. PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 To najczęściej jest mylone - mądry przeżyje i jesz 09.12.08, 12:47 cze uratuje wykształconego, dzięki któremu obaj wpadli w tarapaty. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Gdy wykształceni pozbyli się w kraju mądrych 09.12.08, 12:50 nazwałem ich tresowanymi. Na dowód, że to naczystsza prawda - zamiast słuchać mądrych rad - tylko pluli! Wyobraź sobie przez Internet!!! Mądre to? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Tresowani 09.12.08, 12:55 to po czwarto-rzeczypospolitej-polsku "wyksztalciuchy"? Wyksztalcenie zawiera wolny wybor inteligentnego uczacego sie zas tresowanie nie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: To najczęściej jest mylone - mądry przeżyje i 09.12.08, 12:53 Ni mowie nie. Madrosc przychodzi (albo i nie) z wiekiem i doswiadczeniem. PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Jeden z dowodów 09.12.08, 13:05 jak "mądrość" pozbycia się kapitału finansowego na rzecz dotacji celowych, kapitału doświadczenia na rzecz pychy i pozerstwa cwanych, współpracy na rzecz pozorowanej konkurencji nierozliczonych, fachowości na rzecz naśladownictwa innych w nieprzystających warunkach i na innym etapie rozwoju ...itp. itd. - to DRUGIE 20-lecie wolnej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jeden z dowodów 09.12.08, 13:07 A co Haszu myslisz o geotermii lojca direktora? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Jeden z dowodów 09.12.08, 13:10 "to DRUGIE 20-lecie wolnej Polski!" Z czego i ja jestem DUMNY! PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ___Czy Tresowane Intelekty mogą być mądre? 09.12.08, 13:22 hasz0 napisał: > Czy jedynie godne bojkotu ustępstwem Tresowane jedynie sluszna tresura katachezy od zlobka? Moga ale nie musza. Poza tym, ze nie chcom. Co do bojkotu to: madry glupiemu ustepuje, bezkrwawo karzac (tradycja inkwizycji, ktorej nie bylo). Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Ojciec Dyrektor wyrwał monopol braci na prawdę 09.12.08, 16:23 1)Stefana i Adama 2)obu Kurskich ... __pole do popisu wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Doadm tylko szczególny rodz. monopolu 09.12.08, 16:25 bratopol skierosterobaranowy Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 z łąki do przydrożnego rowu 09.12.08, 16:27 vide np cementownie a propos trawy Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 pole do popisu 09.12.08, 16:28 wpisów o zaszłych przypadkach (z których DUMNI są emigranci) przeogromne Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 link jako przykład antytresury 09.12.08, 16:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88312556&a=88324446 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: pole do popisu 09.12.08, 17:26 "popisu" bez aluzji politycznych w stosunku do DUMNYCH emigrantow prosze PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: pole do popisu 10.12.08, 08:04 szach0 napisał: > wpisów o zaszłych przypadkach (z których DUMNI są emigranci) > przeogromne Widze, ze cierpisz Haszu. Przez waska szparke ust ze skurczem miesni wydobywasz z siebie powyzsze niezbyt zrozumiale dzwieki. Nie wiem o co Ci chodzi, bo tak Ci wygodniej. Napisze wiec to na co JA mam ochote. W Polsce jestem potomkiem emigrantow. Jak wszyscy z roznica dat emigracji 1400 lub 100 lat. DUMNY jestem z tego, ze w Czechach Hitler wybudowal wiekszosc swego przemyslu zbrojeniowego. Bo Czechy znajdowaly sie poza zasiegiem lotnictwa alianckiego. Pokorne ciele dwie matki ssie. Nawet jak mu wbijaja noz w plecy. A Karvina i tak po 1945 wrocila do Szlezska zgodnie ze sprawiedliwoscia dziejowa. Czekam kiedy Slask wroci do Szlezska. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________Ty to napisałeś na treźwo? Bez uzdy? 10.12.08, 08:51 Jeżdżą na Tobie wszyscy ci, którzy bez żenady, nachalną, prostacką prowokacją, podsycaną pazerną przewrotnością - chcą uszczknąć resztki krwi z tego narodowego, wykrwawionego przez zaborców ochłapu państwa z pogmatwanym intelektualnie obecnym pokoleniem polskim, w którym brakuje jedynie tak dotkliwie odczuwanego ekonomicznie i rozwojowo lobby propolskiego - skutecznie eliminowanego drwiną, szyderstwem, bezczelną, kundelską inwektywą na pasku obcych. Z tego od 3 wieków masakrowanego antypatriotyzmem, zdradą, klientyzmem, polityką klęcznikową, cielska ponarodowego wyłania się jedynie magma polityczna z pozorowanym nieudacznictwem - skrywajacym chytrość i przebiegłość egotycznych beneficjentów i kanalie jawnie i za przyzwoleniem tych pierwszych brukający i obrzydzający ostatnich patriotów, dość archaicznie pojmujących politykę! Zaś naród ten wielkoduszny i niemściwy dobroczyńca i łaskawca, za nic nie chce spojrzeć w karty własnej historii! Nawet te na bieżąco pisane... Wystarczają mu Lisie rechoty spoza zniszczonych teczek. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _________Ty to napisałeś na treźwo? Bez uzdy? 10.12.08, 13:19 Na trzezwo to jechal Jan Hus do Konstancy. Uwierzyl w slowo katolskich oszustow. > Jeżdżą na Tobie wszyscy ci, którzy bez żenady, nachalną, prostacką > prowokacją, podsycaną pazerną przewrotnością To dobry opis Sarmatow szukajacych na Wielkim Stepie dobrych pastwisk aby dzieci przezyly nastepny rok. Ludzie cwaniaczku migruja za chebem a nie za Twoim "dobrym" slowem. > odczuwanego ekonomicznie i rozwojowo lobby propolskiego Lobby propolskie to kaczory wklepujace swymi lapkami przywisle w gnojowke swego gumna, ktore maja zamiast podworka, na ktorym sie nie wychowali. > skrywajacym chytrość i przebiegłość egotycznych beneficjentów Odkryj na czerwonym dywanie balu charytatywnego. > obrzydzający ostatnich patriotów Jak sie uwazasz to moze i jestes ostatni. Ale patriota to Ty jestes jedynie frazesowo pelnogebny i sztandarowo-ulotkowy. Hucpa z zydowskiej (wypieranej rumunsko-cyganskiej) krwi. > Zaś naród ten wielkoduszny i niemściwy Klaniam sie Chmielnickiemu czapka do ziemi. Nie dal sie oglupic dusznoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: _________Ty to napisałeś na treźwo? Bez uzdy? 10.12.08, 15:31 wiem, wiem czeski nóż w 1920, nieukarane ludobójstwo na Wołyniu i Podolu w 1943 160.000 niewinnych -o pragmatyka wolnego oddechu bez duchoty polskiego zaścianka. Powinien Ci prezydent pasować z polityką historyczną czczenia nowych pomników UPA i czeskiej polityki solidarności z wnukiem kucharza Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _________Ty to napisałeś na treźwo? Bez uzdy? 10.12.08, 16:31 hasz0 napisał: > nieukarane ludobójstwo na Wołyniu i Podolu To nie Czesi, to Morawianie przy udziale Slawnika i jego mocodawcy. > z wnukiem kucharza Stalina. To ten od sciagania uckiekajacych z kotla polaczkow? Nic nie slyszalem. Oswiecisz mnie czy jak zwykle pozostaniesz Prawda i Droga? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 bębnią komunikatory o matce Gruzince Putina od poł 10.12.08, 19:06 udnia a dziadkiem był własnie zaufany kucharz Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 My Sarmaci odbierzemy odwiecznie nasze Gori 10.12.08, 19:13 hasz0 napisał: > bębnią komunikatory o matce Gruzince Putina o > udnia a dziadkiem był własnie zaufany kucharz Stalin No to Szaszlykasyfili ma przechalpane. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Hasz zaprzestal konsumpcji 11.12.08, 12:31 hasz0 napisał: > zaufany kucharz Stalina. Demony strasza katoli z talerzy. Odpowiedz Link Zgłoś