belgijska 30.12.08, 13:32 Ktos wie? Wszystko, cuzamen do kupy zwiazane z ta bohaterska instytucja. Jest gdzies jakas wiarygodna buchalteria? Tylko, prosze mi odpowiadac ad rem i do rzeczy.... jesli juz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szach0 ile płacisz podatku na tę instytucję? najpierw o t 30.12.08, 13:34 o zapytam. Bo po co bruździsz i zawracasz kijem Wisłę łatwo jest się domyślic. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: ile płacisz podatku na tę instytucję? najpier 30.12.08, 13:38 szach0 napisał: > o zapytam. Bo po co bruździsz i zawracasz kijem Wisłę łatwo jest się > domyślic. Matka i ojciec placa. Wystarczy. Ja nie musze. To nie jest odpowiedz na moje pytanie. Nie bruzdze, bo moi rodzice wlasnie na TOTO nie chca placic - woleliby placic na rozwoj lecznictwa pediatrycznego. Pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ile płacisz podatku na tę instytucję? najpier 30.12.08, 14:41 belgijska napisała: > > Matka i ojciec placa. Wystarczy. Ja nie musze. To nie jest odpowiedz na moje > pytanie. Nie bruzdze, bo moi rodzice wlasnie na TOTO nie chca placic - woleliby > placic na rozwoj lecznictwa pediatrycznego. Pasi? Skoro wybrali sobie Polske za ojczyzne to niech placa, skoro narod polski zyczy sobie miec IPNWszedles miedzy wrony, kracz jak i one Maja jeszcze inne opcje, Izrael na przyklad, tam na IPN na pewno nie beda placic. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan 209.275.000 w roku 2009. 30.12.08, 13:40 orka.sejm.gov.pl/proc6.nsf/pdf/B295AF4894F1C797C125751C0055C6A3/$File/1001_u_zal2.pdf poz.13 Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Dziekuje! ;) 30.12.08, 13:41 pan.scan napisał: > orka.sejm.gov.pl/proc6.nsf/pdf/B295AF4894F1C797C125751C0055C6A3/$File/1001_u_zal2.pdf > poz.13 Ty przynajmniej, ad rem )) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Co ciebie cyniolek Yadvashem obechodzi? 30.12.08, 13:46 Zalozcie sobie jakis kanadyjski IPEEN, zobaczymy, czy bedziesz ochoczo uiszczal?) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Ile rocznie kosztuje Yad Vashem?:) 30.12.08, 13:47 Zaloz odrebny watek. Mnie te koszty nie interesuja; Ciebie tez nie powinny - a moze??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Szeregowiec Cyniol 30.12.08, 13:51 W wojsku na zbiórce dowódca kompanii badał z czym się kojarzą szeregowcom różne słowa. Jednego z nich zapytał z czym mu się kojarzy słowo księżyc. – Z dupą odparł szeregowiec, - A dlaczego – zapytał dowódca. - Bo mnie się wszystko kojarzy z dupą – odpowiedział szeregowiec. belgijska napisała: Zaloz odrebny watek. Mnie te koszty nie interesuja; Ciebie tez nie powinny - a moze??? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Szeregowiec Cyniol 30.12.08, 13:58 pan.scan napisał: > W wojsku na zbiórce dowódca kompanii badał z czym się kojarzą szeregowcom różne > słowa. > > Jednego z nich zapytał z czym mu się kojarzy słowo księżyc. > – Z dupą odparł szeregowiec, > - A dlaczego – zapytał dowódca. > - Bo mnie się wszystko kojarzy z dupą – odpowiedział szeregowiec. Jednego z nich zapytał z czym mu się kojarzy słowo panscan. – Z dupą odparł szeregowiec cyniol Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Z cyklu: "Cyniol w wojsku"... 30.12.08, 14:07 Szeregowiec Cyniol bardzo sie ucieszyl, gdy na apelu uslyszal, ze jednostke odwiedzi matka Boska. "Ach, jak to bedzie pieknie!- zachwycal sie na zapas nasz bohater- Moze nawet mnie zauwazy, albo jeszcze lepiej, zauwazy, podejdzie i pocaluje w czubek..." - Cyniol, co wy tu tak stoicie, jak Pirdla pod latarnia?!- glos kaprala wyparl z umyslu Cyniolka wszystkie ckliwe wyobrazenia- Ruszac sie, taka wasza mama, w te i nazad! Nazajutrz Cyniol w wyczyszczonych slina i wyglansowanych na "wysoki polysk" acz za duzych butach stal na bacznosc w szczesnym oczekiwaniu madonny, gdy... - Szeregowy Bosek!- wezwal zolnierza sierzant- Matka do was przyjechala! Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 A co rodzice niezadowoleni? z jakiego powodu? 30.12.08, 13:53 Głosują na b.TW czy na b. SB? A moze nie chcą wiedzieć na kogo głosują? Wystarczy im wiedza Muzeum Historii Żydów które kosztuje dużo wiecej a korzyść dla Polski żadna - a nawet wręcz przeciwnie Wiesz jakie bzdury wypisuja tam, szkalujące0 naród, które Waszych ratował z narażeniem zycia? Dlaczego o te koszta wyrzucone w błoto nie pytasz? Jaką korzyść widzisz z tego Muzeum po wielokroć razy droższego niż Muzeum Powstania Warszawy? Co to są za Polacy z Twoich rodziców? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Rodzice? Niezadowoleni? Z TAKIEJ corki? ;))) 30.12.08, 16:39 szach0 napisał: > Co to są za Polacy z Twoich rodziców? Oczywiscie, ze zadowoleni - proces wychowawczy zakonczony sukcesem. Jest sie z czego cieszyc, prawda? Na kogo glosuja? Na wszysto, co nie czarne Polacy, "z dziada pradziada" jak to sie mowi )) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Ile rocznie kosztuje Yad Vashem?:) 30.12.08, 13:54 belgijska napisała: > Zaloz odrebny watek. Mnie te koszty nie interesuja; Ciebie tez nie powinny - a > moze??? A dlaczego Zydowke belgijska interesuja koszty IPNu?)))) Dlaczego Zydowke interesuje na co wydaja pieniadze Polacy w Polsce? Zainteresuj sie jako Zydowka kosztami dzialanosci ADL, www.ajc.org/ www.hadassah.org/ www.acbp.net/ www.eliewieselfoundation.org/ Chcesz wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Do jasnej cholery pracują czy są na emeryturze? 30.12.08, 14:00 Złodziejstwo, przekręty, mafie...korupcja..itd. a ją interesują oszczędności na IPN. Na emigracji. Tak się troszczy o rodziców... cudzym kosztem bo co ja obchodzi naród bez pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 __________TOTO___________ 30.12.08, 14:07 wzięła i napisała...TOTO... "TOTO nie chca placic - woleliby placic na rozwoj lecznictwa pediatrycznego. Pasi?" Dzieci chcą leczyć w prywatnych klinikach, zasilonych z budżetu kosztem IPN? Zobacz co zrobi Twój rząd na przykąłdzie Instytutu Matki Polki www.wilzonex.com/instytut_centrum_zdrowia_matki_polki-t11984.html Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Re: __________TOTO___________ 30.12.08, 14:10 Jesli chcesz finasować leczenie dzieci kosztem pamięci narodu polskiego to radzę Ci spieniężyć swoje Muzeum, które powstało z moich pieniedzy a jest mi do niczego niepotrzebne a nawet służy do szkalowania polskiej pamięci - raz wszedłem na strone Muzeum brrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: __________TOTO___________ 30.12.08, 14:43 szach0 napisał: > Jesli chcesz finasować leczenie dzieci kosztem pamięci narodu > polskiego to > radzę Ci spieniężyć swoje Muzeum, które powstało z moich pieniedzy > a jest mi do niczego niepotrzebne a nawet służy do szkalowania > polskiej pamięci - raz wszedłem na strone Muzeum brrrrrr. Trafiles w dziesiatke, to Muzeum jakos im nie przeszkadza. A ile chorych dzieci mozna byloby wyleczyc za 300 mln zlotych? Suma ta ciagle rosnie i nikt juz nie zna kosztow tego Muzeum dla Zydow na koszt Polakow! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________TOTO___________ 30.12.08, 15:15 ______________TOTO_________________ Jeśli ktokolwiek czuje polszczyznę ...nie może nie zrozumieć .... ILE POGARDY MIEŚCI to słowo w naszym potocznym jezyku - wszystkie posty piQA - RAZEM WZIĘTE - choć pisane w przeciągu kilkunastu tygodni i to z najwyższym natężeniem oszczerczo- inwektywnego krasomówstwa, sprawdzane i poprawiane, jak sam pisał, pod kątem poprawności ortograficznej i stylu - wyobraź sobie!!! - gdzie zmieścił wszelkie paskudne fantazje o fizjonomii, czerwonym długim języku w uchu dziewczynki - sierotki, przez wszelkie bolszewiki, komuchy, tajniaki, kapusie, faszystów, poprzez ćwierćinteligentów, niezdarnych, nieudaczników, jeżdżacych do zakopanego na koszt żony, a kończąc na wszelakich pomówieniach o wszelkie możliwe patologie anatomii, fizjologii, charakteru i umysłu, itp itd. nie przebiją tej POGARDY jaką wyarża ten potworek jezykowy... - TOTO. Jak sądzisz - z obserwacji i doświadczenia tych 20 lat - jaki jest prawdziwy powód tej nienawistnej do absurdu i nielogicznej antypatii? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: __________TOTO___________ 30.12.08, 16:14 szach0 napisał: > Jesli chcesz finasować leczenie dzieci kosztem pamięci narodu > polskiego to > radzę Ci spieniężyć swoje Muzeum, które powstało z moich pieniedzy > a jest mi do niczego niepotrzebne a nawet służy do szkalowania > polskiej pamięci - raz wszedłem na strone Muzeum brrrrrr. Ja mam tylko galerie - chcialabym miec muzeum ale.... )) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Zwiazek przyczynowo-skutkowy ;) 30.12.08, 16:18 szach0 napisał: > wzięła i napisała...TOTO... > > "TOTO nie chca placic - woleliby placic na rozwoj lecznictwa > pediatrycznego. Pasi?" > > Dzieci chcą leczyć w prywatnych klinikach, zasilonych z budżetu > kosztem IPN? Niekoniecznie. A mama moja jest emerytowanym pediatra, wiec wolalaby widziec leczone ze skutkiem dzieci anizeli etaty dla niepotrzebnych biurw i biurewek. Logiczne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ? 30.12.08, 17:05 a mame sie muzeum zydów polskich podoba czy też nie chce na nie płacic? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Mamusi - ja inaczej nie mowie ;) 30.12.08, 17:24 aaki napisała: > a mame sie muzeum zydów polskich podoba czy też nie chce na nie płacic? Zaraz ja zapytam, czy jej sie podoba ale jak moja mamusie znam - nie ma nic przeciwko muzeom Odpowiedz Link Zgłoś