d_nutka 07.11.03, 07:49 dedykuję mojej ostatniej dyskutantce Camrut Kamili bezpośredni to macica nie może rządzić światem, ale od czego ma inne organy? czy jest tu ktoś, kto zaprzeczy mojej tezie? d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzys52 Re: Czy macica rządzi światem IP: *.proxy.aol.com 07.11.03, 08:07 A jesli Kamila Cie oleje Danusiu... . Najwyrazniej kobity zawsze musza bic sie o mnie... . ) K. . PS...A moze wroc i popatrz na to raz jeszcze, Danusiu... Odpowiedz Link Zgłoś
orionek Re: Czy macica rządzi światem 07.11.03, 08:13 Gdy na imprezie zaczynało wiać nudą brało się karktę papieru w linię, składało na pół i na jednej połówce wpisywało się jakie komu przyszły do głowy: części ciała (najlepiej intymne) a na drugiej przymiotniki (najlepiej z pieprzem). Później się odczytywało efekt złożenia przypadkowych słów. Sensu w tym nie było ale ile śmiechu. Tak pewnie będzie z tym wątkiem. Czy macica... No nie wiem, ale to co jest przed nią zawaliło niejedno imperium.. pzdr Orion Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Czy macica rządzi światem 07.11.03, 08:24 orionek napisał: > Czy macica... No nie wiem, > ale to co jest przed nią zawaliło niejedno imperium.. > pzdr > Orion > Orionie ten mój wątek to nie żart imprezowy, tylko maksymalny skrót historyczny ewolucji naszej cywilizacji. ja to bym zaczęła od Genesis, jak to Pan Bóg stworzył kobietę i mężczyznę, a potem wognał ich takich niedojrzałych, bo dopiero co zjedli zaledwie jedno jabłko(?) z tego mądrego drzewa i jeszcze na drogę im powiedział, żeby się płodzili. no i płodzili i płodzili, aż upłynęło ileś tam lat i aby sobie poradzić z tą płodnością ktoś wymyślił, że wystarczy wypowiedzieć zaklęcie " pan bóg dał dzieci-da i na dzieci" czy to zaklęcie jeszcze działa? kto mi odpowie? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
orionek Re: Czy macica rządzi światem 07.11.03, 09:01 Cywilizację (Nasz Świat) wolę widzieć jako efekt rozumu, tj funkcji mózgu. Oczywiście mózg wzrasta w macicy. Ale sięganie do niej, jako źródła zarządzania naszym światem nie uważam za dobry punkt wyjścia do zrozumienia kto/co tu rządzi. Każda rzecz zawiera wiele szczegółów. Każdy szczegół można opisać dalszymi związkami i drobniejszymi szczegółami. "Sięgać głębiej" zmierzając do nieskończoności... aż do nonsensu - utraty rozumienia o co chodzi. Potęga rozumu wynika z trafnych uproszczeń. Umiejętności usadowienia puntu widzenia w miejscu, z którego najlepiej widać... Orion Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Czy macica rządzi światem 07.11.03, 09:14 orionek napisał: > Cywilizację (Nasz Świat) wolę widzieć jako efekt rozumu, > tj funkcji mózgu. > Oczywiście mózg wzrasta w macicy. Ale sięganie do niej, > jako źródła zarządzania naszym światem nie uważam za > dobry punkt wyjścia do zrozumienia kto/co tu rządzi. > Każda rzecz zawiera wiele szczegółów. Każdy szczegół > można opisać dalszymi związkami i drobniejszymi > szczegółami. "Sięgać głębiej" zmierzając do > nieskończoności... aż do nonsensu - utraty rozumienia o > co chodzi. > Potęga rozumu wynika z trafnych uproszczeń. Umiejętności > usadowienia puntu widzenia w miejscu, z którego najlepiej > widać... > Orion zgadzam się z tobą Orionie do punktu "...aż do nonsensu" i dlatego ten punkt umiejscowiłam w macicy d_ Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Czy macica rządzi światem 07.11.03, 08:59 d_nutka napisała: > dedykuję mojej ostatniej dyskutantce Camrut Kamili zapomniałam dodać antydedykację do tytułu wątku czynię to niniejszym wątek nie jest przeznaczony dla semitów i antysemitów, którzy są potomstwem jakiejś macicy d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem jak się nie ma mózgu IP: 213.216.66.* 07.11.03, 09:07 to przeciąża się inne organy* przerzucając na nie obowiązki wyżej wymienionego. 5040 *-np macicę Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: jak się nie ma mózgu 07.11.03, 09:15 Gość portalu: siedem napisał(a): > to przeciąża się inne organy* przerzucając na nie obowiązki wyżej wymienionego. > > 5040 > > *-np macicę albo stosuje pozamaciczną insenizację d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem no tak danka IP: 213.216.66.* 07.11.03, 09:23 wykonałaś 90% normy na dziś. poddałaś się samobiczowaniu. teraz musisz w to wplątac wątek nazi syjonistyczny i będzie stówa %. pomogę tobie. wiele asmic jude to feminazistki np ta hakonosa z langenortu. 5040 hasło na piątek: skrobać, skrobać, skrobać Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: no tak danka 07.11.03, 09:32 siedem nie doczytałeś mojej antydedykacji? zabrakło tobie 90% do pełnego zrozumienia tekstu d_ Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: no tak danka 07.11.03, 09:42 Gość portalu: siedem napisał(a): > hasło na piątek: skrobać, skrobać, skrobać masz przecież jeszcze do wyboru inne inne narzędzia ja np marchewkę skrobię specjalnym nożykiem do warzyw i tylko koniuszek i resztki od naci obcinam nożem, też specjalnie przeznaczonym do tego typu czynności inni wolą-każdy sobie rzepkę skrobie ty siedem chyba z tych co skrobać lubią, obojętnie co, np pięty tego co przed tobą d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: no tak danka IP: 213.216.66.* 07.11.03, 10:02 bardzo źle robisz. w skórce są najważniejsze minerały i witaminy. bez tego np mózg źle funkcjonuje. 5040 ps miło że się nie zgadzasz z panią całmuk kamilą Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: no tak danka 07.11.03, 10:10 Gość portalu: siedem napisał(a): > bardzo źle robisz. w skórce są najważniejsze minerały i witaminy. bez tego np > mózg źle funkcjonuje. > > 5040 wiosenną marchewkę chrupię sobie tylko po jej umyciu czy jeszcze coś w kwestii marchewek? może teraz z drugiego końca? od kija d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: no tak danka IP: 213.216.66.* 07.11.03, 10:37 > wiosenną marchewkę chrupię sobie tylko po jej umyciu > czy jeszcze coś w kwestii marchewek? > może teraz z drugiego końca? > od kija > d_ rób tak tez z marcheką z kopca i bedzie w porzadku. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: no tak danka 07.11.03, 10:57 Gość portalu: siedem napisał(a): > > wiosenną marchewkę chrupię sobie tylko po jej umyciu > > czy jeszcze coś w kwestii marchewek? > > może teraz z drugiego końca? > > od kija > > d_ > a pestycydy czy inna chemia? a smak mojego podniebienia? bez znaczenia? chyba dla ciebie, bo dla mnie te aspekty mają znaczenie d_ > rób tak tez z marcheką z kopca i bedzie w porzadku. > > 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: no tak danka IP: 213.216.66.* 07.11.03, 11:00 > a pestycydy czy inna chemia? danka mam w pobliżu kilkaset hektarów marchewki. już 2 miesiące ją zbierają kombajny. gdybys widziała co się na takie pola sypie w życiu nie zjadłabyś juz żadnego warzywa. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: no tak danka 07.11.03, 11:21 Gość portalu: siedem napisał(a): > > a pestycydy czy inna chemia? > > danka > mam w pobliżu kilkaset hektarów marchewki. już 2 miesiące ją zbierają kombajny. > > gdybys widziała co się na takie pola sypie w życiu nie zjadłabyś juz żadnego > warzywa. > > 5040 a czy mam inny wybór? sama sobie uprawiać tą marchewkę? a kto da mi dopłaty do uprawy? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: no tak danka IP: 213.216.66.* 07.11.03, 11:25 > a kto da mi dopłaty do uprawy? zsre 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: no tak danka 07.11.03, 11:41 Gość portalu: siedem napisał(a): > > a kto da mi dopłaty do uprawy? > > zsre > > 5040 ???????????? nie znam tego skrótu myślowego ale mam w rewanży pytanie co było na początku? marchewka czy królik? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Czy macica rządzi światem 07.11.03, 15:33 No... Twoja Tobą rzuca od ściany do ściany, że tak pozwolę sobie twoim stylem wyrazić myśl: chamskim i wiecznie w wycieczkach stricte osobistych. Może czas Ci się jej już pozbyć? Pokłoń się pięknie, a czapka do ziemi, twojemu uczciwemu przyjacielowi a paza tym - serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
perli wiszem 07.11.03, 16:02 tętnicą taką grubszą żyłką okołoszyjną myślę kapeć w kafejce mi spadł a nie zaraz przyjdzie pies i poprawi kapeć a lampa będzie cięższa ale choplipcia dla euromira tu przyszłam spłoszony szyb gniew stąpaniem srebra w gałęziach kruchość burz przy przy cholipcia przysiedła uśpione płotów plecy obroża studni w kamiennych skrzydłach dymów dudni jabłonie uklękłe niebem świtaniem dla Ciebie a tak ... Miriam nie masz pasji nie masz talentu i nigdy dobrego opowiadania nie napiszesz i nigdy dobrego filmu nie nakręcisz nie masz nic ucz się jak obierać kości od NAJLEPSZYCH pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Perli :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 07.11.03, 18:11 widzisz jak się cieszę! d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: Perli :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 07.11.03, 19:36 nu widzem moja miła Danuś weź tego wielopłciowca madamkana na ruszt może powie cuś pozdrawiam Danuś! moje serce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM to ciekawe - IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 18:23 pozwole sobie się wtrącic, gdyż to, co pisala Miriam zawsze mi talent zdradzało pewien. Bo w prostocie wyrazu talent się wyraża, nie zaś w zagmatwaniu - mistrza bowiem w ograniczeniu poznajesz. A. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nutki 07.11.03, 18:32 Nutka, co Ty tak z tą macicą dzisiaj od rańca? Czyżby problema? Ale tu na F.? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM O! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.03, 19:18 A czymże w takim razie sa Twoje teksty droga perli, jesli moje są pierdzieleniem? Szczerze powiedziawszy to nawet nie chcialem byc złośliwy, tylko napisałem to, co rzeczywiscie uważam - Miriam wielokrotnie prezentowała tu spore kawałki, ktore można by róznie klasyfikować, ale bez watpienia pióro jej jest prawie bez zarzutu, a i umysł bystry. Rad bym to samo napisać o Tobie, ale na podstawie próbek zdziczałej pseudopoezji, którą tu zamieszczasz nie jest to mozliwe. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: ''świtaniem dla ciebie...'' 07.11.03, 20:40 perli napisała: > > spłoszony szyb gniew > stąpaniem srebra > w gałęziach kruchość burz przy przy > cholipcia przysiedła > uśpione płotów plecy > obroża studni > w kamiennych skrzydłach dymów dudni > jabłonie uklękłe niebem > świtaniem dla Ciebie > Tak jakbym już coś podobnie ładnego kiedyś czytała... Jakby Bruno Milczewski czy jakoś tak ... a. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamtree Re: Czy macica rządzi światem 07.11.03, 23:12 miriamfirst_ napisała: > No... Twoja Tobą rzuca od ściany do ściany, że tak pozwolę sobie twoim stylem > wyrazić myśl: chamskim i wiecznie w wycieczkach stricte osobistych. > Może czas Ci się jej już pozbyć? > Pokłoń się pięknie, a czapka do ziemi, twojemu uczciwemu przyjacielowi > > a paza tym - serdeczności forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8835656&a=8835656 I tylko tyle wynikło z czuwania przy ruskim lichtarzu? I tylko tyle wydzwięczały Ci loretańskie dzwonki? Ach, jakże mizernie, mizernie, że ach! Do drugiej kobiety pisać jej o pozbyciu się macicy, fe! A przecież miał się urodzić motyl miriamfree, czyli wolność od Miriam, obiecywałaś znów "na wiatr" ? A może "na fax"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Ja bardzo przepraszam, ale nie bedac w temacie IP: *.ppp.tiscali.fr 07.11.03, 20:56 o jakich organach myslisz?, jesli o tych co ja, to uwierz mi, ze tak, ze istnieja i wiele przyjemnosci przysparzaja. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Czy macica rządzi światem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 20:57 dupa rządzi światem, świat się wokół dupy kręci Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ ależ ohydne to jest 07.11.03, 22:35 Danka, pisząc takie wątki dajesz dowód, że jesteś absolutnie zdegenerowaną osobą, bez krzty kobiecości w sobie. Ohyda po prostu. Wiem, że masz skłonności do ekshibicjonizmu, ale też wiem, że nie znajdziesz na niego zapotrzebowania. Gini jaka jest taka jest, ale ty możesz u niej sprzątać co najwyżej. nurni nazywa cię tu teściową. nurni obraża inne teściowe takim nazewnictwem. Gdybym cię nie znał w realu wzruszyłbym ramionami na twoje wątki. Ale, że cię znam, to powodujesz odruch obrzydzenia u mnie tym co piszesz właśnie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ i uściskaj się z f 07.11.03, 22:37 warci jesteście siebie wzajemnie www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=8966428 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.Froyd Czy macica rządzi światem ? IP: *.cm-upc.chello.se 08.11.03, 01:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.Froyd macica ...a nic o lechtaczce ? IP: *.cm-upc.chello.se 08.11.03, 01:36 ....nie jedynie i nie jedna i nie zawsze.... a z drugiej strony jest to miejsce w ktorym kazdy z nas przebywal ... wiec chyba masz racje d-nutko...)) drf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emily Swiatem rzadza geny!!!!!!! IP: *.dc.dc.cox.net 08.11.03, 01:59 Swiatem rzadza geny, a posrednio organy, ktore sluza ich replikacji (wiec i macica). sens zycia biologicznego polega na reprodukcji genow i na podtrzymywaniu zycia gatunku. Kultura, sztuka, nauka tez sluza podtrzymywaniu zycia, choc nierzadko obracaja sie tez przeciw niemu. Zycie i zachowanie ludzkie jest schizofreniczne, trzeba przyznac. pozdrawiam serdecznie dnutko, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Czy macica rządzi światem IP: *.nas17.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 08.11.03, 02:30 Vagina została stworzona dla mnie a dla was kobiety ja zostałem stworzony. W ten sposób dzieje się coś interesującego. Kiedy ja się nie zbliżam do kobiety, świat stoi. Tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re:Do wszystkich oburzonych 08.11.03, 08:10 Moi Mili Oburzeni Czy oburzyło was słowo „macica”? Czy bardziej oburzyło znaczenie słowa „rządzi”? A może jeszcze bardziej oburzyło połączenie tych obydwu słów i znaczenie jakie im nadaliście? Bo przecież NIE JA nadałam te znaczenia, którymi mnie tak obrzucacie. Macica, jako organ ssaków służący do rozwoju płodu nie jest przecież czymś obrazoburczym, ani tym bardziej wulgarnym i wstydliwym. Jest organem, bez którego nie mogłoby powstać nowe życie, zapłodnione nawet pozaustrojowo. Macica perłowa z kolei jest pewną strukturą bio-chemiczną pewnych małży, która przyczynia się do powstania pereł, które od najdawniejszych czasów były, i są nadal, bardzo cennymi wytworami tejże struktury, służącymi do ozdabiania tego, co ludzie cenią sobie bardzo wysoko. Tak wysoko, że są ponoć gotowi sprzedać wszystkie inne perły (przypowieść Jezusa), by nabyć tę najcenniejszą –ozdobę korony królewskiej(także w przenośni) lub w naszyjniku ozdabia szyje tych, które posiadają i swoje, biologiczne, macice. I to was tak oburzyło? Naszą forumową Perłę najbardziej chyba, co mogłam przeczytać po jego „wycieczce” osobistej pod moim adresem. Ale jak już ta „wycieczkę” osobistą Perła zrobił, to ja mu przypomnę, że wojny forumowe zrodziły się właśnie od posiadania przez uczestniczki tego forum i tych wojen macicy już nie tylko perłowej. A teraz niech ci wszyscy oburzeni odpowiedzą sobie na pytanie zadane w tytule tego wątku i oburzenie swoje skierują we własciwym kierunku. d_nutka nie perłowa ale dojrzewająca i dorastająca przez 9 miesięcy w macicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re:Do wszystkich oburzonych IP: *.nas17.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 08.11.03, 08:21 "strukturą bio-chemiczną pewnych małży" nie przypuszczałbym mieszając tam jęzorem. ale przyjmuję bezkrytycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: Czy macica Danutki rządzi światem Perli 08.11.03, 22:29 jakaś pacyna pisze - bezmyślnie. Chce pomóc Danutce i Perli, tym dwóch Wielkim Miłośnicom? Nie dość, że nie pomaga - szkodzi. A już Hipokrates mawiał: po pierwsze... nie szkodzić Kto wie, kto kryje się za tą pacyną? Może sfrustrowana sama autorka wątku chce sobie pomóc i jako sklonowana inaczej - zabiera głos? Może to Perli, z rozpaczy po nieudanej miłości - sama siebie asekuruje? Nawiasem pisząc ( bo o Perli można tylko nawiasem) w tym niekontrolowanym, rozedrganym chaosie w tym pustosłowiu afektowanym - musi być traktowana jak dziecko specjalnej troski, co to rozrzuca kaszkę mózgowia swego po ścianach forum. Obydwu Paniom życzę, aby ich organa troszkę choć się uspokoiły. serdeczności Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
miriamkirst Myśl o macicy Danutki/Perli rządzi światem Mirmuś? 08.11.03, 23:56 miriamfirst_ napisała: > jakaś pacyna pisze - bezmyślnie. Nie odmawiaj pacynie prawa, z którego sama szeroko korzystasz >Chce pomóc Danutce i Perli, tym dwóch Wielkim Miłośnicom? A czego Ty chcesz "Królowo Forumowych Pokazów Miłosnych "? >Nie dość, że nie pomaga - szkodzi. A już Hipokrates mawiał: po > pierwsze... nie szkodzić I powiedz jeszcze, że wiesz, jak to jest po łacinie? >Kto wie, kto kryje się za tą pacyną? Może sfrustrowana sama autorka wątku chce sobie pomóc i jako sklonowana inaczej - zabiera głos? Sklonowana inaczej miałaś być Ty sama jako męski miriamfree, czy też zmieniłaś plany? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8835656&a=8835656 > Może to Perli, z rozpaczy po nieudanej miłości Ty wtedy szukasz pociechy w Twojej słynnej już piersiówce, to wiadomo. >- sama siebie asekuruje? Każdy sądzi według siebie. > Nawiasem pisząc ( bo o Perli można tylko nawiasem) A o Tobie można tylko poza nawiasem. > rozedrganym chaosie w tym pustosłowiu afektowanym Nie ma takiego pustosłowia i takiej afektacji zarazem, które mogły by się równac Twojej. A chaos nie tylko rozedrgany, lecz i niechlujny, polot to taki jak ten u pulardy. >- musi być traktowana jak dziecko specjalnej troski, co to rozrzuca kaszkę >mózgowia swego po ścianach forum. Lepsze dziecko niż starzejąca się baba, lepsza kaszka niż Twoje piltupiltu > > Obydwu Paniom życzę, aby ich organa troszkę choć się uspokoiły. Nie możesz się obejść bez myśli o organach? > > serdeczności > > Miriam Tyle warte, co i Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsjanin T U T A J P A N N O De_K I R S T IP: *.irtnet.com 10.11.03, 23:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9011980&a=9011980 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsjanin T U T A J P A N N O De_naturka :) IP: *.irtnet.com 10.11.03, 23:30 miriamfirst_ napisała: > jakaś pacyna pisze - bezmyślnie. Nie odmawiaj pacynie prawa, z którego sama szeroko korzystasz >Chce pomóc Danutce i Perli, tym dwóch Wielkim Miłośnicom? A czego Ty chcesz "Królowo Forumowych Pokazów Miłosnych "? >Nie dość, że nie pomaga - szkodzi. A już Hipokrates mawiał: po > pierwsze... nie szkodzić I powiedz jeszcze, że wiesz, jak to jest po łacinie? >Kto wie, kto kryje się za tą pacyną? Może sfrustrowana sama autorka wątku chce sobie pomóc i jako sklonowana inaczej - zabiera głos? Sklonowana inaczej miałaś być Ty sama jako męski miriamfree, czy też zmieniłaś plany? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8835656&a=8835656 > Może to Perli, z rozpaczy po nieudanej miłości Ty wtedy szukasz pociechy w Twojej słynnej już piersiówce, to wiadomo. >- sama siebie asekuruje? Każdy sądzi według siebie. > Nawiasem pisząc ( bo o Perli można tylko nawiasem) A o Tobie można tylko poza nawiasem. > rozedrganym chaosie w tym pustosłowiu afektowanym Nie ma takiego pustosłowia i takiej afektacji zarazem, które mogły by się równac Twojej. A chaos nie tylko rozedrgany, lecz i niechlujny, polot to taki jak ten u pulardy. >- musi być traktowana jak dziecko specjalnej troski, co to rozrzuca kaszkę >mózgowia swego po ścianach forum. Lepsze dziecko niż starzejąca się baba, lepsza kaszka niż Twoje piltupiltu > > Obydwu Paniom życzę, aby ich organa troszkę choć się uspokoiły. Nie możesz się obejść bez myśli o organach? > > serdeczności > > Miriam Tyle warte, co i Ty. NAPOLEON frojd Odpowiedz Link Zgłoś
szarlitka Re: Czy macica rządzi światem 09.11.03, 01:22 Macica rządzi światem. Ale macicą rządzę ja. I wara wam od mojej macicy!! Według czcigodnego Freuda kobiety cierpiały na skutek kompleksu braku fallusa. Ale dlaczego nikt się nie wypowiada w kwestii męskich kompleksów braku macicy??? pora skończyć z tym tabu Odpowiedz Link Zgłoś
maczicza Ja rządzę światem 09.11.03, 19:08 Cha-cha jest niepoważna, twist brzmi kuchennie, walc to przerobiony walec ( autentycznie), tarantela za blisko pająka, volta za bardzo napięta, zbójnicki nie jest zbyt towarzyski, trepak zbyt zawodowo-wojskowy, siciliana pobrzmiewa zemstą, loure za święty, sardana nadto sardoniczna, polonez jak słaba marka, sarabanda jak kontrabanda,polka jest wbrew pozorom czeska, mazur jak syn rybaka, pawana zdaje się pochodzić od pawiana, mambo za czarny, kankan zbyt dosłowny, drabant jak mydelniczka, farandola jak fanfaron, cake-walk za kaloryczny, fokstrot zbyt szorstkowłosy, czardasz zanadto papryczny, kadryl jak żmudne ćwiczenie, kotylion wieści zakończenie, salsa zbyt pikantna, reggae wymaga dredów, menuet pantalonów i białych pończoch, krakowiak zbyt skąpy, kozak ma zbyt wiele testosteronu, kadryl wręcz przeciwnie, charlston podryguje za nerwowo i bez charmu, boogie-woogie to jak nocna zmiana, bolero maniakalnie obsesyjne, biguine zgrany na turnusach. I co nam zostaje? Może ewentualnie samba flirtująca z tangiem i rumbą, ale to moja bliska rodzina, czyli jest tak, jak w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emily Re: Ja rządzę światem -swietne macziczo! IP: *.dc.dc.cox.net 11.11.03, 01:55 Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: Czy macica rządzi światem 09.11.03, 19:47 D_nutko! Z racji popelnionej tutaj przez Ciebie quasi ‘dedykacji’ w poczuciu wywolania mnie do tablicy ) czuje sie zoobowiazana, na tak postawiona sprawe zareagowac (...) Tu od razu pragne przypomniec Tobie, droga d_nutko poczynione przeze mnie zalozenie warunkow dalszej z Toba dyskusji, a daja sie one strescic w formule nastepujacej : D_nutko ! Co do Twojego ewentualnego stanu umyslu mam podejscie ambiwalentne – rzecz jasna Twoje wypowiedzi moge potraktowac z zasady z przymrozeniem oka, traktujac je z gory jako wstawki czynione przy herbacie i po lampce wina, ot takie bla, bla, bla – dla zabicia czasu i czegos tam jeszcze – jak kto lubi. Jesli tak sprawe stawiac bedziemy – jakem Kamila klne sie na wszystko co mi drogie – odpuszczam Ci juz teraz wszelkie poczynione wypowiedzi i nawet w ich obliczu sie nie zajakne – z racji gustowania raczej w innych ‘zapychaczach’ czasu i preferowania innego poziomu – co pozostaje bezsporna kwestia gustu, udam sie po prostu gdzie indziej. Jednak. Jesli zabierasz glos w przekonaniu, ze rozgrywasz tu swoja prawde – niestety, dopoty ona okazuje sie strzalem w ‘plot’, omijajaca z zastraszajaca systematycznoscia sedno i nie tykajaca prawdziwego problemu nawet na jote – coz...traca mi to albo niedostatecznym Twoim rozeznaniem dotyczacym kwestii pewnych, lub faktycznym przemyslanym dydaktycznym doktrynerstwem rzecz mi zalatuje (...) ....... W razie niedostatecznego zrozumienia postawionej tak sprawy (majac na uwadze Twoja 'przenikliwosc)– informuje Cie d_nutko, ze wybieram wariant pierwszy, zatem czuje sie wytlumaczona z mojego niedostatecznego zainteresowania poruszanymi przez Ciebie sprawami. Hmmm...dybys jednak domagala sie nadal...nazwijmy to 'satysfakcji') zapraszam do kontynuowania watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8899738&a=8947678 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: Na pewno nie twoja, stary wraku... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 09.11.03, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka [...] 10.11.03, 08:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
camrut d- nutko, czy ty masz aby wszystko na miejscu :O)? 11.11.03, 03:49 D-nutko jestes jak zwykle roztargniona i niekasekwentna do bolu. Skoro piszesz, ze nie masz mi nic do powiedzenia, czemuz, az czemuz opatrujesz swoje posty wezwaniami do mnie, no zastanow sie sama... Uprzedzam! - .Odpowiedz na to pyatanie moze zmienic tresc fundowanych tu przez ciebie watkow...czys tylko na to wobec ponizszego gotowa)??? )a ja niestety nie mam nic do powiedzenia dla Camrut )satysfakcji od nikogo też się nie domagam, bo świetnie mi wychodzi )samosatysfakcja czytajac odpowiedzi co niektórych tu na forum. i dalej: )jak chcesz Camrut ze mną dyskutować, to zejdź z poziomu swojej macicy na )aktualne tematy polityczno-gospodarcze zżerające jak rak nasze Państwo. )nie tobie jednej jednak macica ( zwłaszcza w wydaniu Żydówek )przysłania )widzenie reszty świata. kiedys nazywało się to klapki na oczach ( u konia). )teraz widzę nastąpiła zmiana organu w przysłanianiu tego co najważniejsze ..... D-nuktko, zadam czysto- rutynowe pytanie : 1.Gdzie ty wyczytalas u mnie ze interesuje mnie macica w wydaniu li tylko Zydowek??? 2.Albo macica jako taka w ogole??? – czy mozesz podac jakis fragment tekstu, zanim kurtyna opadnie i wyjdzie po raz kolejny na jaw, ze pieprzysz farmazony??? )tobie Camrut jeszcze bardzo daleko do osiągnięcia takiego stanu bezpłciowosci )umysłowej D-nutko, wierz mi,ze to piekny komplement, aczkolwiek zapewne przez ciebie z racji paplania co wlezie bez wiekszego namyslu niezamierzony – bo nie ma nic gorszego jak intelektualna bezplciowosc )i nie wierzę by tobie i tobie podobnym się to udało, bo potrzeba )na otrzymanie takiego „stanu” lat doświadczeń (i nie tylko) z przebywania w )otoczeniu facetów z testosteronem na właściwym poziomie intelektualnym. )jasne? Hmmmm....czy mozesz jakos ten wlasciwy sobie sylogizm rozrysowac )??? )przypuszczam, że tylko dla nielicznych I w koncu punkt dla ciebie D_nutko – za zdrowe poczucie absurdu )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: d- nutko, czy ty masz aby wszystko na miejscu IP: *.nas18.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 11.11.03, 04:22 Kamila, ten świat taki monotonny. Chodź zrobimy coś szalonego. Gdybyśmy się tak bzyknęli razem, wewnątrz pieca krematoryjnego, w nocy, po zamknięciu muzeum w Auschwitz. Nie mówię, jest ryzyko. Strażnicy (nie, nie mówię o Niemcach), poza tym ktoś może zatrzasnąć drzwiczki od zewnątrz. Wyobrażasz sobie tą scenerię? Odpowiedz Link Zgłoś
camrut ____nie zaytam, stwierdze tym razem_______________ 11.11.03, 04:32 Ty z cala pewnoscia nie masz wszystkiego na nazwijmy to eufimistycznie - 'miejscu' Odpowiedz Link Zgłoś
camrut Re: ____nie zapytam, stwierdze tym razem__________ 11.11.03, 04:34 Ty z cala pewnoscia nie masz wszystkiego na nazwijmy to eufimistycznie - 'miejscu' ps.to powinno zaoszczedzic Ci fatygi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: ____nie zapytam, stwierdze tym razem_________ IP: *.nas18.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 11.11.03, 04:49 Zauważ jedno, cokolwiek byś nie powiedziała, takiej propozycji nie dostaniesz już nigdy od nikogo. Całkowicie byś się wyzwoliła od wszystkich swoich niepokojów i wątpliwości. I ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelek Jezyczek u-wagi ;-) IP: *.sympatico.ca 11.11.03, 02:25 Macica rzadzi swiatem a Penis rzadzi ... no chyba , ze woli " po francusku", hihi Odpowiedz Link Zgłoś