aaki 23.01.09, 20:20 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3660349,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaki Re: Oni dalej na tej samej demagogii chca jechac 23.01.09, 20:28 a czemu katalonia ma obchodzic uroczystosci holocaustowe? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Oni dalej na tej samej demagogii chca jechac 23.01.09, 20:32 aaki napisała: > a czemu katalonia ma obchodzic uroczystosci holocaustowe? To jakas nowa religia ? Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Byłeś tam,Aakuś? 23.01.09, 20:31 www.sport.pl/pilka/1,70998,6054209,Po_antysemickich_okrzykach_w_Krakowie__Wisla_ukarana_.html Czy to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Byłeś tam,Aakuś? 23.01.09, 20:36 do piłki noznej mam stosunek podobny jak i do twojej osoby.więc nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: off topic :-)))))) 23.01.09, 21:16 zawiercie....w sumie to miasto znam tylko z przystanku ekspressów na trasie k-ce Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 a ja to widze troche inaczej..... 23.01.09, 21:18 ja widze, ze uroczystosci, ktore odbywaly sie juz wczesniej, zostaly odwolane nie dlatego, ze nagle katalonczykom odechcialo sie, tylko ze idiotycznie protestuja przeciwko dzialanosci israela w gazie i ze prasa israelska informuje o tym swoich czytelnikow... jesli chodzi o mnie, to wprawdzie uwazam to za idiotyzm, bo oczywiscie nie mozna porownac zaglady milionow zydow tylko dlatego, ze byli zydami, to strat ludnosci w gazie, bo ani nie miliony, ani nie dlatego, ze byli gazanczykami... nu, ale jak katalonia tak chce, to ich sprawa.. mnie to prawde mowiac, nie rusza zupelnie.... natomiast patrzac sie na dlugopletnie felczerkowate, cepowate, splitowskie, francuzowate i tej calej reszty wysilki w wyszukiwaniu w calej prasie swiatowej i israelskiej rowniez, linkow do wiadomosci kto, kiedy i dlaczego bojkotuje/potepia/oskarza/zrywa stosunki dyplomatyczne etc. z israelem, widze grupke durnowatych lekko, nie myslacych samodzielnie, bezsilnych antysemitow, ktorzy w takich wiadomosciach szukaja, i jak widac znajduja, potwierdzenie dla swojej slepej nienawisci do zydow i israela.... nu, nie bede im przeszkadzac w ich zmudnej pracy... niech szukaja dalej... wystarczy mi, ze wiem, ze ja nigdy nie bede tam, gdzie oni... nie jako zydowka, nie jako israelka i nie jako czlowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ja też 23.01.09, 21:21 w" całej prasie swiatowej" to az wielu takich informacji nie ma. najłatwiej o nie w waszych gazetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja też 23.01.09, 21:36 jest jest, aki..... tylko ty nie znasz jezykow... slabo angielski, moze troche rosyjski, ale na tym sie konczy felczerkowate znanie jezykow, wiec i prasy swiatowej czytac nie mozesz.... uczyc sie trza bylo, a nie poprzestac na minimum, jak wlasnie to zrobiles, felczerku... to bys i prase swiatowa czytac i zrozumiec mogl... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ja też 23.01.09, 22:07 a na co mnie prasa swiatowa? zajrzę sobie do jidiota i tam codziennie obszerne kompendium wszystich aktów antysemityzmu na całym swiecie. a jako że z ledwością rozumiem angielski to skoczę na felerec i uzupełnię bieżący przegląd. na dzis mamy katalończyków. p.s.nie mylić z hiszpanami. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ja też 24.01.09, 15:24 alez zagladaj gdzie chcesz, felczerku, ja ci zabraniam??? tylko piszesz wlasnie "w" całej prasie swiatowej" to az wielu takich informacji nie ma.", wiec wyjasnilam ci ze jest, tylko ty nie umiesz czytac, bo jezykow nie znasz.... lepiej uwazaj na to co pisze, jak juz masz zamiar odpowiedziec, bo widac, ze i z logika u ciebie ledwo ledwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: antysemityzm w katalonii 23.01.09, 21:25 pelno tego antysemityzmu na swiecie. jak widac szamberec ma dosc malo sprawnych propagandystow,albo swiat jest glupi i nie lubi metod naziolskich w wykonaniu tzw.pokrzywdzonych aniolkow z gwiazdkami. czas nareszcie skosztowac wlasnego lekarstwa i przestac udawac,ze jest sie kims innym od tych,ktorych tak sie do niedawna pietnowalo. poza tym kogo w katalonii obchodzi holocaust? czy caly swiat ma zyc historia zydow tylko,bo nikt inny w czasie WWII nie ucierpial? niech najpierw oni sami zaczna obchodzic swiatowe to czy tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: antysemityzm w katalonii 23.01.09, 21:27 VICKY17 na forum Aquanet: adolf jednak znal sie na rzeczy i wiedzial who is who. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: antysemityzm w katalonii 23.01.09, 22:22 absztyfikant napisał: > VICKY17 na forum Aquanet: > adolf jednak znal sie na rzeczy i wiedzial who is who. > kain zabił abla - weź to serwuj jako wiadomość dnia Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: antysemityzm w katalonii 23.01.09, 22:24 pro100 napisał: > absztyfikant napisał: > > > VICKY17 na forum Aquanet: > > adolf jednak znal sie na rzeczy i wiedzial who is who. > > > > kain zabił abla - weź to serwuj jako wiadomość dnia e tam ,on woli mnie cytowac niz swoja naziolska szefowa,sliniaca sie z nazistami niemieckimi. nu wiesz zawsze lepiej zadymiac by prawdy nie oglaszac wszem..kto tu prawdziwy naziol jest na forum Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 nazizm zawsze w modzie 23.01.09, 22:28 a najlepiej udawac,ze jest sie przeciwko niemu podpisujac petycje nazistow wlasnie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=74349949&a=74350967 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum To rzeczywiscie coraz bardziej absurdalne 24.01.09, 11:15 Wreczaja medale ludziom, ktorzy ryzykowali zyciem ratujac dzieci zydowskie podczas gdy sami dzisiaj morduja inne dzieci just for fun. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90267732 Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: w Irlandii rowniez 24.01.09, 13:32 Irlandzcy politycy wezwali do wydalenia ambasadora Izraela, przyrównali propagandę izraelską do geobbelsowskiej Irlandzki Minister Spraw Zagranicznych, Michael Martin w ostrych słowach skrytykował Izrael, nazywając atak w Strefie Gazy “przerażającym”. Ponadto, wszyscy członkowie komisji spraw zagranicznych “wzywali do wydalenia ambasadora Evrony z Irlandii”. www.bibula.com/?p=5723 Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 koncepcja drugiej irlandii 24.01.09, 14:00 coraz bardziej kusząca. dodek z wermahtu to prorok jakowyś. cyniol napisał: > Irlandzcy politycy wezwali do wydalenia ambasadora Izraela, przyrównali > propagandę izraelską do geobbelsowskiej > > Irlandzki Minister Spraw Zagranicznych, Michael Martin w ostrych słowach > skrytykował Izrael, nazywając atak w Strefie Gazy “przerażającym”. > Ponadto, > wszyscy członkowie komisji spraw zagranicznych “wzywali do wydalenia amba > sadora > Evrony z Irlandii”. > www.bibula.com/?p=5723 Odpowiedz Link Zgłoś