bywszy2 05.02.09, 10:34 historyk.republika.pl/arty/szwadrony.htm Albo www.google.se/search?sourceid=navclient&hl=sv&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLL_svSE307SE307&q=polskie+ss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro Re: Nu i nu!?Alem sie zdziwil+ 05.02.09, 10:39 fajna fotka....Zaraz sie zacznie wrzask "patriotow", ze to mistyfikacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu W latach 80-tych pamietam, pisal.. 05.02.09, 11:54 ...o tej formacji "Przeglad", wychodzacy do dzisiaj tygodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________________________Nie ma tu żadnych sesacji! 05.02.09, 12:00 O taki sam antysemityzm mozan oskarzyć KAŻDY znak na KAŻDYM SSłupie wySSokiego napięcia dlatego PolSSka jest taka antySSemicka Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nu i nu!?Alem sie zdziwil+ 05.02.09, 12:21 Znany także pod nazwą Dywizjon Jazdy Ochotniczej. pl.wikipedia.org/wiki/Dywizjon_Huzar%C3%B3w_%C5%9Amierci Zresztą niektóre inne polskie oddziały też nosiły trupią główkę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: 1jaja przepraszam ja sie smieje! 05.02.09, 13:07 Czy to jest zdejecie z twojego albumu rodzinnego? Zastanawia natomiast brak jakiejkolwiek informacji na temat Huzarów Śmierci w najpoważniejszych nawet opracowaniach tamtego okresu. Kilku profesorów, zapytanych przeze mnie o tę formację, twierdziło, że nigdy o niej nie słyszeli. Jeszcze większe zdumienie okazywali na widok zdjęcia. Nie wiem czy to doczytales do konca?A wiec twoje urojenia zwiazane z zazywaniem lekarstw psychotropowych.Czas znowu na Tworki Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: 1jaja przepraszam ja sie smieje! 05.02.09, 14:33 g-48 napisał(a): > Czy to jest zdejecie z twojego albumu rodzinnego? Nie, to jest zdjecie bywszego zbewa.webpark.pl/oron_portret_18.html Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: 1jaja przepraszam ja sie smieje!+ 05.02.09, 17:15 nie raz juz ci pozwalalem i smiac sie i jakac. stany tych nastrojow sa charakterystyczne dla idiotow. A ty w tym stanie jestes juz oddawna. charakterystyczne jest rowniez,ze osobniki te w stanie podniecenia nie poznaja twarzy swoich przodkow. Wiec zachodzi pytanie,czy jakofolksdojcz poznajesz twarz swego SSopy albo swoja SAmoe(opa i oma). A ten pan to z pewnoscia ani twoja omaSS albo opaSA ale prawdopodobnie tescSS-taki sam sk......syn jak i tamci. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:cyniol+ 05.02.09, 17:20 nu,przeciez dawno juz stwierdzilismy,ze pan bog wamrozum zabral,by zydzi latwiej mogli was doic. Ale ten bog musial tobie wszystko doic,ze leb twoj na nic juz nie reflektuje. Zdjecie to nie moze byc moje,przecie nie jestem taki stary. Natomiast moze przedstawiac twego wujka. Taki ciulowaty-po gebie widac. Jak widac,jestes do niego podobny,jak dwie kropli buraczanego samogonu. Odpowiedz Link Zgłoś