paciuala 25.11.03, 01:03 panie Jozefie-walcz pan ta sama bronia co te bydlaki, zmieniaj pan swoje niki i podszywaj sie pod nich! to jeden z sposobow azeby im odplacic sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jozef Zawadzki Re: do pana Jozefa! IP: 64.161.246.* 25.11.03, 01:07 paciuala napisała: > panie Jozefie-walcz pan ta sama bronia co te bydlaki, > zmieniaj pan swoje niki i podszywaj sie pod nich! > to jeden z sposobow azeby im odplacic sie! A o czym ty Bredzisz? Ja juz dawno ma dwanascie nikow! Odpowiedz Link Zgłoś
paciuala Re: do pana Jozefa! 25.11.03, 01:12 widac to zydolachociagu-prostytuto meskiego burdelu.Idz do stajni polizac koniowi -scierwo zydowskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Okropnosc Panie Paciuala takie slowa na forum uzyw IP: 64.161.246.* 25.11.03, 01:14 paciuala napisała: > widac to zydolachociagu-prostytuto meskiego burdelu.Idz do > stajni polizac koniowi -scierwo zydowskie! Powstrzymaj sie Pan! I skad taka zydo-fobia? Odpowiedz Link Zgłoś
paciuala Re: Okropnosc Panie Paciuala takie slowa na forum 25.11.03, 01:17 niewkurwiaj ludzi to i tobie smieciu nikt nienapisze smieci -kapiszi zydowska szamato! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Ach, ACH! ACH! IP: 64.161.246.* 25.11.03, 01:21 paciuala napisała: > niewkurwiaj ludzi to i tobie smieciu nikt nienapisze > smieci -kapiszi zydowska szamato! Prawdziwe slownictwo chlopskiego intelektu. Uwazaj bo zyd w szafie na ciebie czycha! Odpowiedz Link Zgłoś
paciuala Re: Ach, ACH! ACH! 25.11.03, 01:31 glupol jestes!.Sam dazysz do tego ze niebedziesz tu na tym forum pisac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef zawadzki Re: Ach, ACH! ACH! IP: 64.161.246.* 25.11.03, 01:33 paciuala napisała: > glupol jestes!.Sam dazysz do tego ze niebedziesz tu > na tym forum pisac! Glupolem jestes ty skoro myslisz ze ktos/cos mi cos zabroni. Nawet nie masz pojecia kim ja jestem Odpowiedz Link Zgłoś
paciuala Re: Ach, ACH! ACH! 25.11.03, 01:40 chcialem ci powiedziec ze jak bede chcial to znajde kim jestes!.Stronami hackerskimi interesuje sie , zeby niemowic wiecej zobatrz na inernecie programy-DDL. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ach, ACH! ACH! 25.11.03, 01:42 paciuala napisała: > chcialem ci powiedziec ze jak bede chcial to znajde > kim jestes!.Stronami hackerskimi interesuje sie , zeby > niemowic wiecej zobatrz na inernecie programy-DDL. Ty się lepiej zainteresuj podręcznikiem poprawnej polszczyzny. To jest dużo łatwiejsze od hackerki. Dzieci tego się uczą, a ty rady nie dajesz... Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Witaj Snajper! 25.11.03, 01:58 Ten kretyn, nawet jeśli kupi słownik, to i tak na klawiaturze napisze to, co wymawia. A wymawia "buchaj" miast "buhaj". Gwarantuję Ci, że w ramach kursu poleci po Operę by być całkowicie oryginalnym Zawadzkim. Z Bełchatowa. Kompletny przygłup. Wyhodowaliście świra. Pozdrawiam S. snajper55 napisał: Ty się lepiej zainteresuj podręcznikiem poprawnej polszczyzny. To jest dużo > łatwiejsze od hackerki. Dzieci tego się uczą, a ty rady nie dajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki :-))))))))))))) Czekam !!! :-)))))))))))))))) IP: 64.161.246.* 25.11.03, 01:47 paciuala napisała: > chcialem ci powiedziec ze jak bede chcial to znajde > kim jestes!.Stronami hackerskimi interesuje sie , zeby > niemowic wiecej zobatrz na inernecie programy-DDL. No to czekam Dupkiem jestes ktory bladzi w drodze z pracy do domu a mnie chcesz znalezc? Czekam hackerze zasmarkany Odpowiedz Link Zgłoś
paciuala Re: :-))))))))))))) Czekam !!! :-))))))))))))))) 25.11.03, 01:55 www.andr.net/-to na poczatek Odpowiedz Link Zgłoś
paciuala Re: :-))))))))))))) Czekam !!! :-))))))))))))))) 25.11.03, 01:55 www.andr.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
paciuala Re: :-))))))))))))) Czekam !!! :-))))))))))))))) 25.11.03, 02:00 astalavista.box.sk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Z ciebie taki hacker ja z koziej dupy trąbka IP: 64.161.246.* 25.11.03, 02:00 Z ciebie taki hacker ja z koziej dupy trąbka czego dowodem jest to ze na ochotnika obiecujesz ze zrobisz cos czego zrobic nie mozesz Ale ja czekam Odpowiedz Link Zgłoś
paciuala Re: Z ciebie taki hacker ja z koziej dupy trąbka 25.11.03, 02:03 no widzisz osle juz wydales sie - podpuscilem cie i juz sam sie sypiesz!.Osobiscie tym niezajmuje sie ale znam wielu z internetu ktorzy zlamia twoj kod-chcesz zalozyc sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki Powiedzialem ci kretynku ze czekam. Nawet miesiac! IP: 64.161.246.* 25.11.03, 02:07 paciuala napisała: > no widzisz osle juz wydales sie - podpuscilem cie i > juz sam sie sypiesz!. Tak juz sie sypie ))) Strasznie mnie podpusciles? Ile ty masz lat? Dwanascie? Osobiscie tym niezajmuje sie ale > znam wielu z internetu ktorzy zlamia twoj kod-chcesz > zalozyc sie? Czekam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki No to do zobaczenia za miesiac Paciulku:-) IP: 64.161.246.* 25.11.03, 02:13 Odpowiedz Link Zgłoś