canaris.jr 04.04.09, 20:20 Ten facet mnie do furii doprowadza ... Najlepszy byłby przewrót wojskowy , ale dzisiaj wojskiem dowodzą cywile ... czyli dupa ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stormy_weather Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 20:47 wyprowadż okręty na redę , pier'dolnij kilka piguł na sopot i warszawę i mamy go z głowy... ja w tym czasie wezmę jana z zgrupowania dywizji wojsk pancernych , i jego małą grupę , wejdziemy na wiejską i dopier'dolimy jak trza ... jak znam abiego on nawet nie będzie lufy brudził , będzie ją obracał jak karuzelą ...pamiętam go z poligonu jak wszedł do wsi i kiosk zmiótł obrotem lufy ... o qrwa , co sie potem działo .... prokurator , sąd wojskowy , degradadacja ... ale , powiedział pier'dolę pancerników ide na okręty i helikopy ..w końcu to koło mojego domu ... zaczął wszystko od początku i qrwa doszedł do stopnia komandora ... potem captain'a floty handlowej ... kawał qrwy ... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 21:47 canaris.jr napisał: > Ten facet mnie do furii doprowadza ... > Najlepszy byłby przewrót wojskowy , ale dzisiaj wojskiem dowodzą > cywile ... czyli dupa ... Lepiej obalaj to co do tej pory obalałeś...flaszkę. To ci wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 I zastąpić czym (kim) ? - 04.04.09, 21:55 - zapytałam z żywym zainteresowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: I zastąpić czym (kim) ? - 04.04.09, 22:01 to jest hamletowskie pytanie !!! polska nie ma alternatywy politycznej ... niestety durnie rządzą i długo rządzić będą , my stara awangarda już nie konserwujemy broni , a młode pokolenia mają to w dupie ... ale gdy idę na miasto to na nerach mam nagana ... pozdrawiawiam , ja dzierżyński sobowtór Odpowiedz Link Zgłoś
sky.net.be Re: I zastąpić czym (kim) ? - 04.04.09, 22:15 cyborg.jr napisał: > to jest hamletowskie pytanie !!! Od tego whiskasa busola ci wariuje! Hamletowskie pytanko, to w panstwie dunskim bylo (chyba wczoraj tez ?) - mam fluktuacje czasoprzestrzenne... saturnizm musi... Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: I zastąpić czym (kim) ? - 04.04.09, 22:33 dlatego optowałem na rasmussena, z resztą w rostocku na ulicy jego imienia nieszkał ja gdym był aktywny i miał kontakt z adm floty ddr ... ale tamten rasmussen miał yme Knut ... i te głupy dedery napisali na szyldach rasmussen bez podwójnego s , jeno rasmusen , qrwa poszedł ja do rathausa i zwróciłem im uwagę...qrwa jak się dziwili , ze fin , a taki inteligentny ...o qrwa ...co ja przeżył ... bo miał wtedy fiński pass... przystojniak , qrwa na moim piętrze , ja mieszkał u ingrid ( oczywista gdy był ja w delegejszyn) ... Odpowiedz Link Zgłoś
komisarz.euro.pejski Re: I zastąpić czym (kim) ? - 04.04.09, 22:07 A choćby Kononowiczem.Dasz mu dziewczę krawat z grubym guzem,ubierzesz w ładny gajerek.Potem pstrykniesz fotę z kucek/czyli z dołu/by wyszedł wysoki.Uprzednio się zamyśli spoglądając w bok.I mamy premiera.Gwarantuję Ci kobieto-będzie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: I zastąpić czym (kim) ? - 06.04.09, 03:40 gat45 napisała: > - zapytałam z żywym zainteresowaniem Bushem? W USA podobnie jak w Polsce)) Odpowiedz Link Zgłoś
komisarz.euro.pejski Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 22:02 Facet?To nie żaden facet.To tylko malowana lala.Ta ruda kreatura do medialny produkt kwiczącej komuny.Zobacz jak mu kosmetyczki malują czarne kreski pod dzikimi-wystraszonymi ślepiami by nie było widać efektu "wybałuszonych oczu" Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 22:12 o qrwa , już cie lubię ... Odpowiedz Link Zgłoś
komisarz.euro.pejski Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 22:35 Powiem więcej.Tusk to wydmuszka dla kur domowych i onanizujących się nastolatków.Żaden słownie-ŻADEN zdrowo myślący człowiek nie szanuje tej krzykliwej rudej reklamy made in ITI.Ta plastelina wywołuje w każdym zdrowym człowieku odruch wymiotny.To jego seplenienie i reranie jak kaczor donald doprowadza mnie do pasji. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 22:40 qrwa liczę na to , że pewnego dnia wsiądzie do niesprawngeo technicznie samolotu . jestem fanem katastrof lotniczych ... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 22:46 komisarz.euro.pejski napisała: > Powiem więcej.Tusk to wydmuszka dla kur domowych Ty sie troche licz ze slowami - mysli, ze jak komisarz, to mu wszystko wolno, palancica szowenska! Odpowiedz Link Zgłoś
anti.war Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 22:22 on sam sie codziennie obala, tak jak kapitaklizm... Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 22:30 canaris.jr napisał: > > Ten facet mnie do furii doprowadza ... > Najlepszy byłby przewrót wojskowy , ale dzisiaj wojskiem dowodzą > cywile ... czyli dupa ... to co? jak cywile rzadzą to wojakom jaja odpadły? toż coup d,etat nie po by nastepnego donkodebila namaścić. Odpowiedz Link Zgłoś
komisarz.euro.pejski Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 22:40 Przygniatają jaja policji komisarz Szetyna przykręca imadło.Ciekawe czy policja podskoczy,czy da się sponiewierać bolszewikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 04.04.09, 23:06 gdy nadejdzie nasza godzina , to z Janem ( kiedyś generał północnego zgrupowania wojsk pancernych) , grippenem lotczikiem , stormym captainem , i colonelem Canarisem wejdziemy na warszawę … o qrwa to będzie dzień … Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 05.04.09, 00:12 Już ci pisałem mitomanie. Obalaj to co w obalaniu najlepiej ci idzie. Flaszki ! Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 05.04.09, 00:22 odpier'dol się ok !!! co ty qrwa wiesz o mnie i mojej grupie przyjaciół , ryja by ci tak zbili , że zostałby tylko naleśnik , jak wtedy gdy buss 109 na jelonki z pod pałacu kultury na emilii plater przejechał motocyklistę ... widok straszny , widziałem jak pulsował zmiażdżony mózg ...do dzisiaj jestem w szoku gdy o tym pomyślę. ... choć napier'dalałem na wielu frontach , nawet w Kongo , ale na helikopie ... ty głupia polska ścierwo ... co ty wiesz o życiu ??? gowno ... ja mogę gadać ... bom niejedno widział i nie jeden raz po dupie dostał ...najwięcej w polsce ... bo za granicą obcy mnie szanowali ... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 05.04.09, 00:29 W Kongo z Kurzem??? The Horror! The Horror!.... Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Macie pomysł jak obalić reżim Tuska ? 05.04.09, 00:33 o tym nie wolno mi pisać , to streng Geheimnis , confidentional .. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Spadaj błaźnie do swoich 05.04.09, 23:06 cyborg.jr napisał: > o tym nie wolno mi pisać , to streng Geheimnis , confidentional .. Co sie pętasz po polskich forach jak Polaków nienawidzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Zostaw Go Awuk zakręci Ci się w głowie na tym pozi 05.04.09, 23:32 omie... zejdź do piwnicy a.....nie spadniesz na parter. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93687507&a=93696256 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ujął mnie tym: - "dostał ja w d ...w Polszy 05.04.09, 23:35 ale za granicą mnie szanowali." Czy cuś takiego. Jak myślisz należy nie lubić Dawidów, Iwanów, Hanysów i Pepików? To kogo lubić...jesli nie lubisz też Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______________________________i jola_iza tym: 06.04.09, 00:00 Gdybyś mieszkał dzieści lat dziesięć metrów od KULu nigdy by Ci nie przyszło do głowy powiedzieć, że czerwoni i czarni są tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: _______________________________i jola_iza tym 06.04.09, 00:09 Hi, hi, hi... Rouge et Noir .... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Ujął mnie tym: - "dostał ja w d ...w Polszy 06.04.09, 00:03 hasz0 napisał: To kogo lubić... Zaczac od siebie. Potem wszystko normalnie, jak Bog przykazal... Odpowiedz Link Zgłoś