awuk 04.04.09, 23:10 deser.pl/deser/1,83454,6466217,Zamieszanie_na_szczycie_NATO__premier_Kaczynski_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick A Ty musisz 04.04.09, 23:14 awuk napisał: latać po forachjak kot z pęcherzem z tym *deserem*? Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: A Ty musisz 04.04.09, 23:22 off_nick napisała: > awuk napisał: > > latać po forachjak kot z pęcherzem z tym *deserem*? A gdzie ja tak latam po forach ? Ostatnio bywam tylko na dwóch (łacznie z Aquanetem). Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 04.04.09, 23:14 Oni chyba slepi musza byc, zeby Tuska z Kaczynskim pomylic. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 04.04.09, 23:17 o nie , mają praezis optykę , to te same idioty ... przecie kaczi i tusk to te same durnie , klony .... Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 04.04.09, 23:24 cyborg.jr napisał: > o nie , mają praezis optykę , to te same idioty ... > przecie kaczi i tusk to te same durnie , klony .... To musi byc jakis New Zeiss - musze sie doinformowac, to be in.... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 04.04.09, 23:24 cyborg.jr napisał: > o nie , mają praezis optykę , to te same idioty ... > przecie kaczi i tusk to te same durnie , klony .... Idź wytrzeźwiej bo bełkoczesz gorzej od Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 04.04.09, 23:39 ty , spier'dalaj ok ? bo w ryj i nie uśniesz pi...niuszu ... co za qrwa ... henek hono , weż go w namiar , jak będzie wychodził to przywal mu ... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 04.04.09, 23:42 cyborg.jr napisał: > ty , spier'dalaj ok ? > bo w ryj i nie uśniesz pi...niuszu ... > co za qrwa ... > henek hono , weż go w namiar , jak będzie wychodził to przywal > mu ... A kto mu ręke podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 04.04.09, 23:44 qrwa nie drwij , to kazio żyleta .... odkiblował 18 lat ... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 05.04.09, 00:06 cyborg.jr napisał: > qrwa nie drwij , to kazio żyleta .... odkiblował 18 lat ... Kumpel spod celi ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 05.04.09, 00:11 nie , z chlewika , ale przewyższa cię inteligencją ... ryj ma filmowy .... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 04.04.09, 23:24 belgijska napisała: > Oni chyba slepi musza byc, zeby Tuska z Kaczynskim pomylic. Masz rację a ja początkowo myslałem że to świadoma ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 04.04.09, 23:29 awuk napisał: początkowo myslałem że to świadoma ironia. Awuk, ty tak powaznie? Ja cie jeszcze nie rozpracowalam a nigdy nie widzialam nieswiadomej ironii - ty mi tu nie mow, ze.... Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Czego szuka prezydent w tym miejscu ? 04.04.09, 23:43 belgijska napisała: > awuk napisał: > > początkowo myslałem że to świadoma ironia. > > Awuk, ty tak powaznie? Ja cie jeszcze nie rozpracowalam a nigdy > nie widzialam nieswiadomej ironii - ty mi tu nie mow, ze.... Zdarza się np.u Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _______________nieświadoma ironia 04.04.09, 23:52 „Idealny tekst ironiczny to taki, w którym ironia może być domniemana przy całkowitym braku wszelkiego sygnału" Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Kaczyński = -Tusk ale jesli Kaczyński=Ziobro = 0 04.04.09, 23:58 Oni chyba slepi musza byc, zeby Tuska z Kaczynskim pomylic. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 wg PO prawda? -> ile wobec tego= Tusk? 05.04.09, 00:00 zadanie dla Awuka Możesz wziąć do pomocy Niesiołowskiego albo Palikota albo obu razem yaka SUMA IQ powinna sobie już poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: wg PO prawda? -> ile wobec tego= Tusk? 05.04.09, 00:09 szach0 napisał: > zadanie dla Awuka > Możesz wziąć do pomocy Niesiołowskiego albo Palikota > albo obu razem yaka SUMA IQ powinna sobie już poradzić Idź sr... gdzie indziej, przygłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ____________________syndrom ten sam u piqa i awuka 05.04.09, 00:53 ten sam u wielu z PO Palikot, Niesiołowski, Chlebowski, Karpiniuk... bywa i Komorowski ...Pitera ostatnio mniej alee Kopacz niby lekarz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=93694726&a=93696182 Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Hasz0 - syndrom nawiedzonego pisdolota 05.04.09, 17:04 Wg niego świat dzieli sie na swoich i tych gdzie stało ZOMO. Matolstwo bezprzykładne ! Odpowiedz Link Zgłoś