vicky17 14.04.09, 02:06 do kogo ten "austriak" sie modli obecnie? www.prawica.net/node/12051 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spitt Re: a co tam z tym Fritzlem slychac 14.04.09, 02:43 Jeszcze jedno dziecko ocalałych z holokaustu ,... ==================================================================== Okazało się bowiem, że zboczeniec "z Austrii rodem" to nie żaden rdzenny Austriak, ani też potomek nazistów (jak sugerowała większość serwisów informacyjnych), ale jeden z ocalałych z holokaustu Żydów, który jest dosyć mocno przywiązany do syjonistycznej tradycji, skoro nawet schron w którym przetrzymywał swoją córkę i spłodzone z nią dzieci, przyozdobił gwiazdami Dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: holocaust survivor:) 14.04.09, 03:45 utrzymywal sie pewnie z odszkodowan jako holocaust survivor Okazało się bowiem, że zboczeniec "z Austrii rodem" to nie żaden rdzenny Austriak, ani też potomek nazistów (jak sugerowała większość serwisów informacyjnych), ale jeden z ocalałych z holokaustu Żydów, który jest dosyć mocno przywiązany do syjonistycznej tradycji, skoro nawet schron w którym przetrzymywał swoją córkę i spłodzone z nią dzieci, przyozdobił gwiazdami Dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________jesteśmy w szambie piczo-scannym 14.04.09, 10:15 "Austriak Josef Fritzl" i niejasne sugerowanie jego "nazistowskiego wychowania"? Jakoś nie zetknąłem się z mówieniem "Belg Marc Ditroux" czy nawet "Niemiec Josef Mengele"... Redakcja "Wprost" poszła jednak dalej i na okładce tygodnika (nr 21; 25 maja 2008) umieściła "austriackiego" potwora z włosami a la Michał Wiśniewski w koszulce z podobizną Adolfa Hitlera. W "okładkowym" artykule p. Monika Florek-Moskal (ta sama, która twierdziła kiedyś, że opętanie Annaliessy Michel było spowodowane stresem i trudami życia w akademiku) analizuje psychikę Fritzla i pobudki, jakie nim mogły kierować. P. Florek życzę, żeby doczekała się książki autobiograficznej Józefa Fritzla, a p. Michałowi Wiśniewskiemu współczuję wykorzystania jego podobizny do przyozdobienia żydows... pardon - "austriackiego" zboczeńca. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 odwrotka prawdy jest bzdurą czy prawda? 14.04.09, 12:08 www.dziennik.pl/polityka/article356775/Walesa_klamal_to_Zyzak_ma_racje_.html Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ale bzdury /nt 14.04.09, 12:52 Gdyby okazalo sie, ze Fritzl jest ksiedzem i Polakiem, wowczas Absztyfikant nie podwazalby jego pochodzenia, natomiast Zyd wedlug Absztyfikanta to osobnik nieskazitelny, zaslugujacy jedynie na Nobla. To tuszowanie parawdy jest wrecz zalosne i tylko was osmiesza Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ale bzdury /nt 14.04.09, 12:56 Jakie tuszowanie... Fritzl to czysty etnicznie Austriak z nazistowskiej rodziny z tradycjami. Myslisz, ze taki news, ze to Zyd by sie uchowal? Naprawde, nie badzcie smieszni... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Zyzaka broniłeś gdy atakował yda TW? Napisz gdzie! 14.04.09, 13:03 Może media światowe sa w rękach moherów i kółek różańcowych? A żydowskie srodowiska są powszechnie w mediach opluwane i oczerniane? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 160 Polaków opisywane na świecie jako 1600? 14.04.09, 13:04 pokaz mi taki exemple Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ale bzdury /nt 14.04.09, 13:24 absztyfikant napisał: > > Myslisz, ze taki news, ze to Zyd by sie uchowal? Naprawde, nie badzcie smieszni > ... No wlasnie taki news nie uchowal sie www.meinews.net/surprise-t182274.html?s=624d4edd7ff6395853729ebd6b817b80&t=182274 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________________znowu IQ=? 14.04.09, 13:26 The media forgets to mention that 'Austrian' Josef Fritzl is Jewish. When that fact becomes widely known his case will drop out of the newspapers. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ale bzdury /nt 14.04.09, 13:28 Cyniolku, wpis do antysemickiego forum ma byc dowodem? Buhahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ale bzdury /nt 14.04.09, 13:35 Alez skad, to nazista Fritzl umieszcza gwiazdy dawida jako element dekoracyjny swojefo domu, hahahahahhahaha www.youtube.com/watch?v=5SEwvdFghFM Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 dowód 1600 to Instytut Kłamstwa Narod. ale Gross 14.04.09, 13:42 bo tak nazywają IPN światli starsi w wierze Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ale bzdury /nt 14.04.09, 13:46 Nazisci udekorowali tak kilka milionow osob cieciu kanadyjski Żydzi musieli nosić na ramieniu opaski z Gwiazdą Dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 wele by wyjasniło to 14.04.09, 13:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=94021819 Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ale bzdury /nt 14.04.09, 14:07 absztyfikant napisał: > Nazisci udekorowali tak kilka milionow osob cieciu kanadyjski > > Żydzi musieli nosić na ramieniu opaski z Gwiazdą Dawida. Rozanski, Berman, Fejgin, Jagoda, Morel tez nosili takie opaski szujo syjonistyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Cyniolku, ja jestem syjonistyczna szuja 14.04.09, 14:09 Wsrod Zydow sa dewianci rowniez, ale Fritzl, chocbys sie zesral (a wiesz, ze ja to lubie tutaj robic) Zydem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Cyniolku, ja jestem syjonistyczna szuja 14.04.09, 14:22 Ale szewc i morderca, zaufany Stalina Lazar Kaganowicz byl Zydem, ktory nie nosil opaski Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Grossówna - Ach jak przyjemnie 14.04.09, 14:23 www.youtube.com/watch?vbugQrkS7NM&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Grossówna - Ach jak przyjemnie 14.04.09, 14:31 ))) www.youtube.com/watch?v=8Iyxc5EHtrU&feature=PlayList&p=768C11AEDCD5CD89&playnext=1&playnext_from=PL&index=38 Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Cyniolku, ja jestem syjonistyczna szuja 14.04.09, 14:24 Chlop i mial opaske nosic? Wsciekles sie z tesknoty za ojczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Cyniolku, ja jestem syjonistyczna szuja 14.04.09, 14:59 a co ma Kaganowicz do Frizla? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Cyniolku, ja jestem syjonistyczna szuja 14.04.09, 14:27 trzeba być przygłupiem zeby w takim przypadku szukać pochodzenia jakiegos zboczeńca a jakie to ma znaczenie? dla cyniolka i rachelki pierwsozplanowe mnie do głowy nie przyszlo grzebac w jego drzewie genealogicznym jest dla mnie czyms na co nie warto splunąć i tyle ale prawdziwki no coż widać na załączonym obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________Kaczyńskiego daleką rodzinę można? 14.04.09, 15:23 HIPOKRYCI? Uważam, ze dość się już Zydzi narządzili Polską ...efekty widać: ________Polacy na bruk...bez pracy... a bank na banku stoi i zawadza w każdym centrum poznikały lokale, kaiarnie, sklepy. ... OGRZEWANE OLBRZYMIE METRAŻE zimą w nocy i w świeta...puste wielkie pomieszczenia... a stare hotele robotnicze ...slamsy bez nadzoru budowlanego ... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Ariadno uważasz, ze Zyd z polskim nazw lepiej rząd 14.04.09, 15:26 zi Polską niż rodowity Polak, poszukujący za granica pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______Grabski był Żydem? 14.04.09, 15:33 Czy Polakiem? Na zachodzie forują Polaków na wysokie stanowiska państwowe, koropracje? Na prezesów międzynarodowych banków? Czy Polak "zreformowałby" do tego stopnia Gdynię, COP szkolnictwo, wojsko przed wojną? Jak nam okragłoerydytujący n cuda Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno uważasz, ze Zyd z polskim nazw lepiej 14.04.09, 15:50 hasz jak dla mnie za duży przeskok myślowy co ma piernik do wiatraka Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Cyniolku, ja jestem syjonistyczna szuja 14.04.09, 21:11 Hitler , Eichmann , Mengele (dla przykladu) byli zboczencami ,... =================================================================== trzeba być przygłupiem zeby w takim przypadku szukać pochodzenia jakiegos zboczeńca Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Cyniolku, ja jestem syjonistyczna szuja 14.04.09, 16:46 absztyfikant napisał: > Wsrod Zydow sa dewianci rowniez, ale Fritzl, chocbys sie zesral (a wiesz, ze ja > to lubie tutaj robic) Zydem nie jest. no dewiantow wsrod zydow forumowych pelno jest ci(vide kudlaty),ale masz racje,nasz fritzelek jest po prostu austriakiem lubujacym sie w zydowskich symbolach,podobnie jak ty jestes polakiem z tymi samymi zainteresowaniami religijno-kulturalnymi > Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 ciekawe spostrzezenie 14.04.09, 16:51 zauwaz cyniolku,ze jesli ktos z zydow dostanie nagrode nobla to ZAWSZE jest zydem,niezaleznie od tego gdzie mieszka,ale jesli juz jakas niepochlebna wiadomosc dotknie tych wielkich to juz zydami nagle nie sa, tylko czystymi rasowo obywatelami innych krajow no coz niestety w pewnej kulturze nagminne jest stosowanie praktyk fritzlowskich,tyle,ze nie kazdy przegina az do takiego stopnia pale jak on (doslownie i mniej doslownie).to dla tych,ktorzy zboczen szukaja jedynie wsrod polskiego kleru a jak widac cieplutko jest i w okolicach podbalkonikowych,oj cieplutko i zgnilo,tyle,ze cichutko o tym wsrod swoich. www.theawarenesscenter.org/statistics.html Odpowiedz Link Zgłoś
barstow talmud mowi 14.04.09, 17:11 ze on byl austriakiem bo mowil po austriacku jak Hitler. Absztys nie umie go wytlumaczyc bo absztys juz nie jest mistrzem w PR od czasu jak go wywalili na zbity pysk z tej agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: talmud mowi 14.04.09, 17:26 barstow napisał: > ze on byl austriakiem bo mowil po austriacku jak Hitler. Absztys nie umie go > wytlumaczyc bo absztys juz nie jest mistrzem w PR od czasu jak go wywalili na > zbity pysk z tej agencji. e tam,teraz kudlaty zajmuje sie choroba grzybiczna pseudoplatanowcow,podnieca sie przebisniegami i krokusami,daje rady ile pic by sie nie skuc i jak zwykle ma rozdwojenie jazni kim jest,tfu kim nie jest. czekam kiedy przysle zdjecia z RPA,bo ponoc kupil se aparat z dlugim....obiektywem i zoooooomem jak dolacys do stetinum to ci wszyckie bole minum. www.spolecznosc.stetinum.pl/pl/spolecznosc/konto/353 Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Fritzl to nie Homo Sapiens - to szatan mefisto 14.04.09, 20:57 Szatan nie ma ani narodowosci ani wyznania. Odpowiedz Link Zgłoś
lamont Re: talmud mowi 14.04.09, 21:38 pod stetinum wielka chryja absztys dostal zdrowo w ryja lazil,medzil od kaduka do kaduka dostal w ryja bo guza szukal. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: talmud mowi 15.04.09, 00:21 vicky17 napisała: > jak dolacys do stetinum to ci wszyckie bole minum. > > www.spolecznosc.stetinum.pl/pl/spolecznosc/konto/353 > ciekawe forum....wreszcie absztyf moze pogadac spokojnie sam z soba jesli uzyje wszystkich swoich nikow to moze byc jeszcze ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: ciekawe spostrzezenie 14.04.09, 21:14 Ruska mafia ,... =================================================================== zauwaz cyniolku,ze jesli ktos z zydow dostanie nagrode nobla to ZAWSZE jest zydem,niezaleznie od tego gdzie mieszka,ale jesli juz jakas niepochlebna wiadomosc dotknie tych wielkich to juz zydami nagle nie sa, tylko czystymi rasowo obywatelami innych krajow Odpowiedz Link Zgłoś
markv501 Re: ciekawe spostrzezenie 14.04.09, 22:52 Nobla dostala M. Curi czasowo mieszkajaca w Paryzu Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ciekawe spostrzezenie 14.04.09, 22:54 markv501 napisał: > Nobla dostala M. Curi czasowo mieszkajaca w Paryzu a za co,za to,ze wymyslila curry? Odpowiedz Link Zgłoś
markv501 Re: ciekawe spostrzezenie 15.04.09, 02:47 polknela przynete: " to nie jest forum gramatyczne ziutus, i lepiej sie do tego przyzwyczaj, a poza tym wielu z nas od dziesiatek lat uzywa jezyk polski jedynie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ciekawe spostrzezenie 15.04.09, 05:24 markv501 napisał: > polknela przynete: raczej TY ja polknales,bo w koncu chyba chociaz TROSZKE po polskiemu tu mowimy MR. MARKV,ba nawet chiba rozumiemy o CZYM tu mowimy? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: a co tam z tym Fritzlem slychac 14.04.09, 21:56 cholera to jednak ich ten zboczony austriak nie powybijal do pnia skoro tam tylu swoich. poza tym w austrii chyba lepiej mieli,bo wojny nie bylo a i wasaty koles laskawszy dla swoich byl nieco w tej czesci swiata. no i co z tym fritzelkiem slychac i jego gwiadkami? www.dw-world.de/dw/article/0,2144,2971289,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: a co tam z tym Fritzlem slychac 15.04.09, 00:25 po tym "odkryciu" jego dzieci beda sie mogly upominac o odszkodowanie za stres tate w czasie holokaustowania na razie nie wiadomo od kogo...paragraf jednak jest,winny sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś