hasz0 Tu R7!__ podaję Ci źródło!___ 11.05.09, 20:14 konflikty.wp.pl/opinie.html?img=10589921&gid=10589821&title=Polacy-pomagaja-w- Afganistanie&sort=1&oid=2225306ytuł Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Tu R7!__ podaję Ci źródło!___ 11.05.09, 20:37 hasz0 napisał: > konflikty.wp.pl 1. Czy ja Cie prosilem o jakiekolwiek zrodlo? 2. Czy kiedykolwiek do Ciebie dotrze, ze nie podazam za podsuwanymi mi linkami, a juz szczegolnie gdy robi to Hasz, linkujac link do linka, linkujac link do linka, linkujac link do linka, linkujac link do linka, linkujac link do linka, linkujac link do linka, linkujac link do linka, linkujac link do linka, linkujac link do linka. 3. Czy ja z Toba dyskutowalem o Afganistanie? Wydaje mi sie, ze od dawnna nieodmiennie twierdze, ze jest to wojna nie do wygrania bo to wojna z logistyka. Afganczycy przegrali ta woje pare tysiecy lat temu dajac sie zepchnac na tak nieurodzajny obszar. Madrzejsi z Pasztunow poszli na polnoc i zachod. Pozostali w Europie jako Chorwaci i Serbowie. 4. USA chce dla siebie zabezpieczyc tamtejsze zasoby ropy naftowej. Polska ma blizej do Iraku i obiecanki zweryfikowane przez empirie. Odpowiedz Link Zgłoś