marouder.eu 14.05.09, 15:35 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=89610 Swinia (obecnie carmen.voodoo) cie wpusci, nie boj sie. Wyslij zgloszenie i dzialaj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Haszu, nie daj sie prosic stary:) 14.05.09, 16:24 Sadze, ze u carmen.voodoo rozwinalbys skrzydla...chociazby dlatego, ze tematyka polityczno-ekonomiczna jest cokolwiek egzotyczna (a wiec bylaby interesujacym novum) dla wlasciciela forum i wiekszosci uzytkownikow..aha, okazalo sie, ze nie potrzeba tamze "wejsciowek", forum jest otwarte forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=89610 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________Re: Haszu, nie daj sie prosic stary:) 14.05.09, 16:41 Byłeś kiedykolwiek na mszy z a Moją Ojczyznę? Tam nic nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Sluszna racja! Nic tam nie ma! A nie uwazasz, ze.. 14.05.09, 16:45 ...byc powinno?! Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Haszu, nie daj sie prosic stary:) 14.05.09, 17:00 Wczoraj napisalam na stare i nawet sobie nie zadal trudu zeby pustego majla wyslac - mnie on juz oflagowal - nie zycze tego nikomu! ) Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Haszu, nie daj sie prosic stary:) 14.05.09, 17:28 marouder.eu napisał: > Sadze, ze u carmen.voodoo rozwinalbys skrzydla...chociazby dlatego, > ze tematyka polityczno-ekonomiczna jest cokolwiek egzotyczna (a wiec > bylaby interesujacym novum) dla wlasciciela forum i wiekszosci > uzytkownikow..aha, okazalo sie, ze nie potrzeba tamze "wejsciowek", > forum jest otwarte > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=89610 A ile miejsca, jakie pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Sam idz go getta 14.05.09, 16:37 zamiast innych wysylac. Goje ci smierdza? Walaj na FE gnoju. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Swinia oczekuje takze na twoje.. 14.05.09, 16:40 ...wybitnie intelektualne posty Fhhancuzie! Poza tym wypraszam sobie (w imieniu Swini) nazywanie otwartego, kreatywnego forum gettem! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz A ja powoli mam dosyc 14.05.09, 16:47 twoich periodycznych prob wywalania kogos z forum gnojku. Probowales intrygowac i zakladac watki przeciwko mnie teraz probujesz przeciwko Haszowi. Masz co do powiedzenia merytorycznie to powiedz - od tego jest forum. Od podlych intryg sa tu inne fora. PF Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Padlem ci na mozg Fhhancuz? 14.05.09, 16:50 W jaki niby sposob uczestnictwo w otwartym, prywatnym forum ma kogokolwiek wykluczyc z Aquanetu?! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nie padlem ale podlem 14.05.09, 16:52 intrygantem jestes. Ende PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Fin 14.05.09, 17:16 Padl danie serwer? Autor: polski_francuz☺ 13.04.09, 11:11 Juz lecem sie pomodlic by padniety pozostal. Na wieki wiekow... PF Ryzykujac Autor: polski_francuz ☺ Data: 27.05.07, 20:22 -------------------------------------------------------------------------------- co ryzykuje, pozwol ze ci cos powiem. Polsko-zydowskie stosunki sa bardzo skomplikowane. I w sposob umiejetny grane przez Dane et consortes. Najlepiej jest sie trzymac od nich z daleka, bo mozna tylko oberwac albo sie znalezc tam gdziesmy sie nie spodziewali byc. Przypuszczam podobnie bylo w kraju w ktorym zyjemy jakis czas temu. Zanim inne problemy narodowsciowe tego nie przeslonily. PF Hunwejbini Autor: polski_francuz☺ 05.03.09, 08:28 to byli mlodzi, naiwni i glupi zwolennicy Mao. Zadnych dyskusji nie tolerowali. Zas wrogow ideologicznych przewodniczacego wysylali w najlepszym razie na banicje a w najgorszym razie na lono Buddy. Role hunwejbinow przejela na tym forum grupa o skladzie: belgijska - podajaca sie za Belgijke z Anvers, off-nick - blizej mi nie znana, marodouder - blizej mi nie znany, absztyfikant - podobno mieszkaniec Szczecina. Role przewodniczacego Mao, a wlasciwie przewodniczacej Jian Qing przejela dana33 - podajaca sie za Zydowke z Jerozolimy. To jej wyroki sa ferowane. Jakie wyroki? Ano dwa glowne: (i) wywalanie wpisu; (ii) wywalanie watku. Jak to jest mozliwe? Ano Giwi, admin FK wyjasnila niedawno na moderacji, ze nacisniecie kosza przez dwoch roznych uzytkownikow forum wystarczy do usuniecie wpisu. Wyobrazam sobie, ze sie hunwejbini po prostu umawiaja jaki wpis wywalic i go wywalaja. Co mnie to obchodzi? Ano lubie pogadac sobie o dupie Maryny z Rachelka. I szlag mnie trafia, ze jej wpisy na moim watku o Beatlesach zostaly wyciete. Podobne doswiadczenia ma Perla, ktory zadarl z przewodnicza Jian Qing i mu nawet niewinne watki wyrzucaja. Co mozna zrobic? Potepic te praktyki. No wiec je POTEPIAM! PF Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Haszu, forum dla ciebie.. 14.05.09, 16:44 Nie potrzeba zadnego zgloszenia. Po prostu wejdz,popros o chalwe,i zasuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Haszu, forum dla ciebie.. 14.05.09, 16:50 pozarski napisał: > Nie potrzeba zadnego zgloszenia. Po prostu wejdz,popros o chalwe,i zasuwaj! Jesteście bez serca,a cóż takiego Hasz uczynił aby go skazywać na towarzystwo histrionicznych paranoików? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Haszu, forum dla ciebie.. 14.05.09, 16:56 Przeprowadzamy eksperyment spoleczny w ramach unijnego grantu na spoleczne eksperymenty aktywizacyjne! Czynimy to non-profit! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Haszu, forum dla ciebie.. 14.05.09, 16:57 Pokladamy pewne nadzieje w jego talencie do rozmowy o wszystkim. Mamy nadzieje,ze przejmie forum niekoszernego zwierza i bedzie spokoj!) Odpowiedz Link Zgłoś