maretina Re: *** Nurnigate - raport Komisji *** 13.12.03, 19:53 dziwactwem jest pisanie pod cudzym nickiem, a szczytem glupoty jest podanie postronnym osobom hasla do swojego konta.nie ma znaczenia rozroznienie : wrogprzyjaciel. albo jest sie uczciwym, albo nie. dla mnie takie zachowanie to oszustwo, to policzek wymierzony tym, ktorzy pisza to co mysla pod wlasnym loginem. uwazam to za ponizajace. nie czuje jednak zlosci, nienawisci.... po prostu jestem rozczarowana, bo roznosc pogladow i spory to jedno a oszustwo to co innego. to cos OBRZYDLIWEGO. nie umiem zrozumiec powodow, dla ktorych mozna to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty o GALBIE dla galby 14.12.03, 14:38 GALBA.Po śmierci Nerona uznany cesarzem przez senat. Adoptował Lucjusza Pisona jako swego następcę. Zbytnią surowością i skąpstwem zraził sobie wojsko i popierającego go dotychczas Marka Salwiusza Otona. Oton, pozbawiony perspektyw uzyskania tronu, zorganizował spisek, ogłosił się cesarzem. Galba próbował stłumić rozruchy, jednak został wraz z Pisonem zamordowany." Tak jak od tamtego wszyscy się odwrócili, tak i nasza forumowa szmatogalba odeszła w ohydną odchłań. Tak kończą obłudnicy, intrygańci, podli, zwykłe śmiecie i kryminaliści forumowi. Limakty ps. Tylko człowiek bez szczątków honoru, miałby czelność na miejscy galby jeszcze jedno słowo tu napisać Odpowiedz Link Zgłoś
oneczko EPITAFIUM 14.12.03, 16:28 "Tu leży truchło galby" Napizą mu na nagrobku- moi złoci, A podpis pod tym będzie brzmiał: -"Nieutuleni w żalu przyjaciele-IDIOCI" Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Do gory! 14.12.03, 23:36 Kurcze! Lubie! Nie pamietasz, jak to karminowe towarzystewko tutaj odgrywalo swietoszkow? Napisalam, po ucieczce hiac-grupy, ze beda sie dobrze bawic do pierwszej awantury spowodowanej intrygami Karminy. Snajper odpisal, ze niedoczekanie moje. I stalo sie. To co mam nie lubic? Ide czytac. Zawinelam sobie boki kocykiem, bo jeszcze chcialoby mi sie je zrywac. )) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Lady Delikatna 14.12.03, 23:40 Czy Ty zalozylas szczesliwa rodzine? A jesli nie, to czy bedziesz umiala to zrobic? Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Lady Delikatna 14.12.03, 23:55 wojcd napisał: > Czy Ty zalozylas szczesliwa rodzine? > A jesli nie, to czy bedziesz umiala to zrobic? > > Wojciech A dziekuje bardzo! Jestem zadowolona. A Ciebie babki zostawiaja, bo jestes kiepski w lozku? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Lady Delikatna 15.12.03, 00:13 lady_hawk napisała: > A dziekuje bardzo! Jestem zadowolona. > > A Ciebie babki zostawiaja, bo jestes kiepski w lozku? ------------------------------------------------------------ Masz nosa. Jestem kompletnym niezdara w tych sprawach. Nie chca mnie bom brzydki i glupi chyba. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
perla przegięcia 15.12.03, 00:19 obydwoje przesadziliście. I to bardzo. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: przegięcia 15.12.03, 00:25 perla napisał: > obydwoje przesadziliście. I to bardzo. > > dobranoc ------------------------------------------------------------------------ Perla nie pisz rozsadnie bo sie gubie. Dobranoc. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: przegięcia 15.12.03, 01:10 Przepraszam, ja zadalam pytanie z tego samego cyklu, co to kierowane do mnie. O co chodzi? Powinnam obrazic sie i upomniec, ze nie wypada? Co Ty Perla marudzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: przegięcia 15.12.03, 01:20 Moze mu chodzi o to, ze odpowiedzialas jak mezczyzna - jestem zadowolona. Powinno byc - jestem szczesliwa. Ty chyba jestes feministka. Czy sie myle? Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Do gory! 14.12.03, 23:46 lady_hawk napisała: > Kurcze! Lubie! > > Nie pamietasz, jak to karminowe towarzystewko tutaj odgrywalo swietoszkow? > Napisalam, po ucieczce hiac-grupy, ze beda sie dobrze bawic do pierwszej > awantury spowodowanej intrygami Karminy. Snajper odpisal, ze niedoczekanie > moje. I stalo sie. To co mam nie lubic? Ide czytac. Zawinelam sobie boki > kocykiem, bo jeszcze chcialoby mi sie je zrywac. > Myślisz więc, że tylko intrygami Carminy? Oni wszyscy tacy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Do gory! 14.12.03, 23:52 > Myślisz więc, że tylko intrygami Carminy? Oni wszyscy tacy sami. oczywiscie, ze tak. Ale jej oddali przywodstwo. Ide przerabiac drugi watek ) Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd ortografia 14.12.03, 23:57 lady_hawk napisała: > Ale jej oddali przywodstwo. --------------------------------------------- "przywodstwo" Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: ortografia 15.12.03, 00:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9630707&a=9637608 Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: ortografia 15.12.03, 00:05 Tak Perla To dokladnie to. Qrcze niepotrzenie nauczyles sie czegos. Musze bardziej uwazac. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Pollaka 14.12.03, 23:53 Witaj. Pollak, od kiedy to się przejmasz byle śmieciem? Nie takie skurwysyństwa tu pisał, daj se siana. pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Zaluje, ze zabralem glos w tym watku... 15.12.03, 01:45 Gdybym powiedzial, ze w czasie mojego 7-mio miesiecznego okresu aktywnego udzielania sie na FA nie lubilismy sie za bardzo z Nurnim, to Brytyjczyk bez watpienia okreslilby takie oswiadczenie jako "understatement". Zatem, choc postanowilem juz przestac sie udzielac na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd przykra sprawa 15.12.03, 01:56 Mnie zabronil by go bronic. Teraz po fakcie moglem cos na ten temat tu napisac. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: przykra sprawa 15.12.03, 08:07 wojcd napisał: > Mnie zabronil by go bronic. Teraz po fakcie moglem cos na ten temat tu napisac. > > Wojciech a pewnie nie wiesz Wojciechu, że ja też zabroniłam siebie bronić swojemu forumowemu przyjacielowi, kiedy miałam "kłopoty" na wycieraczce do Camelot oraz po raz drugi, kiedy "wywalano" mnie z Rivendell. a przecież kobietą tylko jestem i jako kobieta lubię "zajmować się" takimi jak ty "nieszczęśnikami" w wersji Lady-Hawk. masz u mnie szanse d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś