Gość: rafal IP: 157.25.200.* 19.04.01, 07:02 place duzo pieniedzy za c+ a oni wpieprzyli mi na canale zoltym pieprzonego big brothera ktorego to, nie zycze sobie ogladac, proponuje jakis maly albo duzy protest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koczis Re: CANAL+ I BIG BROTHER IP: *.pnl.philips.com 19.04.01, 08:00 Świeta prawda. Co te gówno tam robi ? Canał Plus ma swoja markę ele emitując kiczowaty BB może ja stracić...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro555 Re: CANAL+ I BIG BROTHER IP: *.pamex.com.pl 19.04.01, 08:11 nie mam canal+ ale na sam dźwięk słów "big brader" rzygać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koczis Re: CANAL+ I BIG BROTHER IP: *.pnl.philips.com 19.04.01, 08:14 To kurwa tak głupie jak amerykańskie talk showy albo jeszcze gorsze. TVN była gówniana i będzie. Na szczęscie istniej atkie kanały jak Discovery..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro555 Re: CANAL+ I BIG BROTHER IP: *.pamex.com.pl 19.04.01, 08:27 nie mam canal+ ale na sam dźwięk słów "big brader" rzygać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJacek Re: Jaro555 i kolega indianin IP: *.kabel.telenet.be 19.04.01, 19:52 Myslicie ze wy jedni ogladacie C+. Nie jestem zwolennikiem "BB" ale moze inni to ogladaja! Masz wybor- jest kilkadziesat kanalow do wyboru przelacz sie! Odpowiedz Link Zgłoś