Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 30.01.02, 11:20 *- Galba, Luka, Nieskromny.... 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galba 1 - 7 IP: 213.17.161.* 30.01.02, 11:27 Gość portalu: siedem napisał(a): > *- Galba, Luka, Nieskromny.... > > 7,00 --- Niestety w świecie rzeczywistym zwanym III PRL przegrywamy z kretesem... Nasza skromna "kamanda" (poza trzema wymienionymi – Hiacynt, Bykk, # i paru innych) nie ma szans w starciu z Dinamo Kijów, w którego składzie grają wybitni zawodnicy: Doku, Szlomo, Scan, Snajper, V.C., Maliniak, Badziewiak, Lepper... Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: 1 - 7 IP: 213.25.60.* 30.01.02, 13:51 Gość portalu: Galba napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > *- Galba, Luka, Nieskromny.... > > > > 7,00 > > --- > > Niestety w świecie rzeczywistym zwanym III PRL przegrywamy z kretesem... > > Nasza skromna "kamanda" (poza trzema wymienionymi � Hiacynt, Bykk, # i pa > ru > innych) nie ma szans w starciu z Dinamo Kijów, w którego składzie grają wybitni > > zawodnicy: Doku, Szlomo, Scan, Snajper, V.C., Maliniak, Badziewiak, Lepper... > > Galba > > > Z takimi neptkami wygrywamy w cuglach . Zobaczcie kto to jest . Od lewej : dwa darmozjady , poeta , niedowidzący maniak . W cuglach panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: prawicowa milicja* - gov [2-0] 30.01.02, 12:55 My nigdy nie! my nigdy nie! my nigdy nie poddamy się! KOMUNIE! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: prawicowa milicja* - gov [2-0] IP: 217.67.196.* 30.01.02, 13:08 bykk napisał(a): > My nigdy nie! my nigdy nie! my nigdy nie poddamy się! > KOMUNIE! > pozdrawiam > hej! Ale bez napastnika klasy Pinocheta meczu nie wygramy... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: prawicowa milicja* - gov [2-0] 30.01.02, 14:24 Luka,wygramy,wygramy!Trochę cierpliwości! Bądź dobrej myśli. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: prawicowa milicja* - gov [2-0] IP: 217.67.196.* 30.01.02, 14:27 bykk napisał(a): > Luka,wygramy,wygramy!Trochę cierpliwości! > Bądź dobrej myśli. Dobrze jest mieć bykka u boku! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmikki Re: prawicowa milicja* - gov [2-0] IP: *.chello.pl 30.01.02, 16:02 bykk zmień nicka na baran ! Będziesz bardziej autentyczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: mysza mmikki IP: *.chello.pl 30.01.02, 16:17 bykk nikow nie zmienia tak jak ty palancie pedaluj dalej idioto,pedaluj,moze ci pedaly urosna Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: mysza mmikki 07.02.02, 17:47 Do Panów Bykka i Marcina, zwyczaj podszywania się pod mojego nicka (a kim ja znowu takim ważnym jestem? dlaczego ja?) wszedł już komuś w krew. Podszywacz to osoba (osoby) o dość miałkim intelekcie ale na tyle sprytna, by zorientowawszy się, że nie ma mnie na forum, próbować poróżnic mnie z luźmi o podobnych pogladach i drodze życiowej. Moje coraz rzadsze wizyty na Forum muszę zaczynać od sprostowań. A komuszkowaci podszywacze utwierdzają mnie w przekonaniu, że z betonu nic przyjaznego się nie wyczaruje. PS. Jak Państwo widzicie, inwektyw nie używam nawet wobec wyjątkowo śliskich oponentów. Dlatego jeśli zauważycie taki post podpisany moim loginem - przyjmijcie w dobrej wierze, że to - niestety - czerwona prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś