absztyfikant 16.06.09, 15:00 Krytyk sztuki z Lublina/Zamoscia nie dostal szansy na przedstawienie opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Jaka szkoda 16.06.09, 15:01 Eee,Absztysiu,bedzie jeszcze wiele okazji,zeby sie obnazyl. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant a to czytales? 16.06.09, 15:03 Kolekcjonuje jego co barwniejsze wpisy Autor: perla 31.03.09, 22:24 bo król Kazimierz dla dupy Esterki dał przywileje Żydom o jakich oni nie śnili nawet. Dopiero po kilkaset latach, Adolf przerwał to. U nas w lubelskim takie miasteczko o nazwie Kazimierz Dolny jest. Samo miasteczko urokliwe jest, pełne zabytków, natchnieniem malarzy jest, i miejscem posiadłości ważnych ludzi w Polsce. To właśnie w Kazimierzu król wykuty loszek miał, którym udawał się na dmuchanie Esterki. A gdy już zadowolony był, to owa Esterka dyktowała mu nowe przywileje dla żydostwa. Dziś, jest tam hotel w którym oprócz zwykłych pokoi, są apartamenty króla i Esterki. Kosztuje drogo, 1400 zł za dobę, ale zdecydowanie polecam wybór apartamentu Esterki właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: a to czytales? 16.06.09, 15:13 Nie czytalem. Jak moglem to przeoczyc!? Zagadka aquanetu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: a to czytales? 16.06.09, 15:23 absztyfikant zacytował: > U nas w lubelskim takie miasteczko o nazwie Kazimierz Dolny Jak przejdę się Kazimierzem Dolnym w te i nazad, to jakbym się przeszedł Ujazdowskimi i Krakowskim, bo wciąż te same mordy widzę. To dlatego tak mnie razi, że Kazimierz "u nas w lubelskim" jest. Ponadto, powinno chyba być "w lubelskiem"? W lubelskim to może być, ale chyba Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant czepiasz sie Wieszcza 16.06.09, 15:30 A to widziales Jacku? Aquanet opowiesci o obszczylu Autor: perla 04.06.09, 17:37 na ulicy stoi dziad i zawodzi w cały świat: dajcie ludzie po dwa grosze pięknie proszę, ślicznie proszę! kiedyś byłem ja lampartem teraz jestem życiem zdarty bom zaufał raz Żydówce i zjechałem na manowce na balkonik zapraszała świniną mnie częstowała gęsto przypochlebiała cycki jak gejzery miała oczy jak dwa oceany zabrałem się doń jak hiszpany i w tan do niej uderzyłem bardzo głupi jeszcze byłem... Już po wszystkim baba rada przed komputerem mi siada zamiast wina, zamiast raju w israelskim cudnym kraju każe pisać mi na forum każe mi konta zakładać opowieści z mykwy składać a więc czynię co chce. Trudno! ona rączęta zaciera śmiechem ryczy co się zmieści moze jej nie będzie nudno? może jeszcze mnie popieści? Płyną dni, płyną miesiące znoju pot zalewa gały ale babie ciągle mało jedź do mykwy, krzyczy w gniewie jeśli chcesz mnie godnym być idź i zanurz cielsko swoje czystą niech będzie twa żyć Jadę w łódzkie się zanurzać trudno, może babę złechcę chociaż coś mi mówi: "przestań" chociaż czuję, że ja nie chcę stoję więc u mykwy bram z klucza mi ją otwierają do basenu zapraszają myję przedtem cielsko swe czuję swe zapachy złe czuję fetor swojej skóry może jak to zmyję wnet baba zechce mnie w konkury i na balkon weźmie mnie? schodzę w wody mykwy otchłań miło, miło się zanurzyć ciepło wokół miło wokół a ja sokół a jam - sokół! skaczę pływam woda łechce może dana mnie popieści nagle - dym i woda wrze kręgi wokół mnie zatacza szczególnie o doope zahacza i wiruje, szarpie, żre gorąco mnie obejmuje i czuje ze tracę zmysły bo woda mnie w doope kłuje o, ta mykwa straszna była grzeszne doopsko wypaliła nie zostało nic - niestety! z czym ja pójdę do kobiety! przecie jeszcze młody całkiem jak tu żyć z takim kawałkiem! Resztki w tytkę spakowali i do łapy w drogę dali formaliny dołożyli w sumie dla mnie dobrzy byli Dziadek ręce załamuje i histerii nie hamuje A co baba na to powie jak się o tym wszystkim dowie! koniec z życiem - biedny chlipie i z żałości ledwo zipie po com o tej mykwie pisał bies podkusili Baba łasa ciągle podbuntowywała niechby mykwa sobie stała po com szydził niechby była doopska by nie wypaliła teraz późno już niestety i na ksiuty do kobiety i na ksiuty do faceta doopa nie ta doopa nie ta! Krąg słuchaczy stoi wokół dziś dziadyga, kiedyś sokół wywrzaskuje swe żałości z trwogi wszystkim trzeszczą kości po coś lazł do Żydów dziadu nie dość było ci polskości nie dość że już nie masz doopy sterczą z ciebie same kości Morał taki z opowieści Jeśli sprawy nie pasują zamiast wieści dziwnych treści zostaw lepiej to w spokoju i zaoszczędź sobie znoju nic nie zdziałasz nic nie zdołasz nie dość, że nie będzie chupy razem z głową... stracisz doope. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Jaka szkoda 16.06.09, 15:03 Ta raszpla vickulec juz poleciala z linkiem na moderacje do watku pani off-nickowej. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jaka szkoda 16.06.09, 15:04 Sam sie zglosilem do usuniecia, toz to byl watek edukacyjny. Dalem 3 zdjecia - lodzkiej mykwy, lesbijek w milosnym uscisku oraz ulubionego basenu Maglary i zwyczajnie chcialem poznac opinie Perly, ktoremu zestawienie Swini bardzo przypadlo do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 n 16.06.09, 15:06 awet nei czytam nadyskutoaliscie się ale RAZ HCOĆ ODPOWIEDZCIE MI ZANIM UMRĘ>>>.......... forum.gazeta.pl/forum/w,13,96696081,96696081,_Niemcy_nie_znaja_Masakry_Polakow_i_Polski.html Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan "spostrzeżenia" okraglaka. 16.06.09, 15:35 "Cenię (...), cyniczne ale inteligentne spostrzeżenia Webaholica..." Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
perla dzieła erecowca 16.06.09, 17:22 forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=13&w=91797791&a=91804293 Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: dzieła erecowca 16.06.09, 19:57 pan.scan napisał: > dobre no widzisz, Ty wolisz ciągle obesranego obszczyla na forum tym, ja zaś wolę ludzi dowcipnych. To się nazywa kwestia gustu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: dzieła erecowca 16.06.09, 20:22 perla napisał: > pan.scan napisał: > > > dobre > > no widzisz, Ty wolisz ciągle obesranego obszczyla na forum tym, ja zaś wolę > ludzi dowcipnych. To się nazywa kwestia gustu właśnie. Dowcipnych jak rachcia i madrych jak cyniol.))) Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: dzieła erecowca 16.06.09, 20:32 ważne aby jak najmniej nudziarzy i tanich prowoczków jak ty właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: dzieła erecowca 16.06.09, 20:39 pozarski napisał: > Nie jestem tani.)) jesteś bezwartościowy. Nawet na wynajętego krzykacza się nie nadajesz właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: dzieła erecowca 16.06.09, 20:45 Ciekawe ile by kosztowalo wynajecie takiego dowcipasa jak ty,pierdla. Ale tylko jako egzotyczne duo z rebecyne. Najlepiej w lodzkiej mykwie.) Odpowiedz Link Zgłoś