Dodaj do ulubionych

State of New York!!!

20.06.09, 16:21
Nasza lalunia Vicky mieszka wlasnie tam.

Czyzby w tej dziurze?wink

en.wikipedia.org/wiki/New_Rochelle,_New_York
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ca/Seal_of_New_York.svg/400px-Seal_of_New_York.svg.png
Obserwuj wątek
    • cyniol Re: State of New York!!! 20.06.09, 16:41
      Dlaczego dziura?

In 2007, the city had a population of 73,260, making it the seventh largest in
      the state of New York.[1] In 2008, New Rochelle was recognized by the American
      Podiatric Medical Association (APMA) as one of the 100 Best Walking Cities in
      America, and the second best in New York State next only to nearby New York
      City.[2] In November 2008 Business Week magazine listed New Rochelle as the best
      city in New York State and one of the best places nationally to raise children.[3]
    • pozarski Re: State of New York!!! 20.06.09, 16:46
      Ty chyba jej dobrze zyczysz jednak,Absztysie. Godne podziwu,ale niezrozumiale.wink
      • absztyfikant Re: State of New York!!! 20.06.09, 16:57
        Mieszka w tym stanie, to pewnewink

forum.gazeta.pl/forum/w,50,18441430,18441430,smierdzacy_problem.html
        Jej IP sugeruje Binghamton albo Rochester

• vicky17 Re: State of New York!!! 20.06.09, 17:01
          absztyfikant napisał:

> Mieszka w tym stanie, to pewnewink
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/w,50,18441430,18441430,smierdzacy_problem.html
          > Jej IP sugeruje Binghamton albo Rochester
          >

haha stetinski sraczyk jednak malo wie o stanie NY ..
          ty sobie raczej pospiewaj..usta mariana..
        • pozarski Re: State of New York!!! 20.06.09, 17:01
          Ktos rachelke podrabia. To nie moze byc ona!!!wink
          • absztyfikant Nu Pozarski 20.06.09, 17:07
            forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=50&w=12912260&a=12983605
            • pozarski Re: Nu Pozarski 20.06.09, 17:34
              A teraz, drogi Absztysie,zestaw te dwa teksty i porownaj.wink
              • pozarski Re: Nu PozarskiPS 20.06.09, 18:00
                Cos mi sie pokicialo. Moze to maz? Albo kochanek? Albo przepisala z jakiegos pisma?
                • vicky17 Re: Nu PozarskiPS 20.06.09, 18:05
                  pozarski napisał:

> Cos mi sie pokicialo. Moze to maz? Albo kochanek? Albo przepisala z jakiegos pi
                  > sma?

heh ktoz to mowil o twych kazirodczych inklinacjach pozarski,chyba pejszens?
                  widze,ze lubisz komus do lozka zagladac dlatego,ze twoje od dawna zimne od
                  zboczen jest.polecam jak zwykle pieknosci balkonowe a jak ci ochoty starczy to
                  sraluch obsluguje kazdego w potrzebie.
    • vicky17 Re: State of New York!!! 20.06.09, 16:51
      zamiast sraluchu zajmowac sie moim stanem odwiedz go,wszak jest on jeden z
      bardziej znanych i turystycznie ciekawych stanow w USA,poza tym,ze jest przepiekny.
      mieszkam tam gdzie mieszkam i sos ci do tego gdzie szpiclu a jesli New-Rochelle
      jest dziura to stetin nadaje sie tylko do twoich sraczykow wlasnie.

en.wikipedia.org/wiki/Thousand_Island_dressing
      commons.wikimedia.org/wiki/File:Trump_Plaza_New_Rochelle.jpg
      • absztyfikant Re: State of New York!!! 20.06.09, 16:58
        Autor: Gość: rachelka IP: *.twcny.rr.com 09.12.04, 19:24

Postanowilam skonczyc z czytaniem ciezkich wiadomosci swiatowych z
        niestrawnych, politycznie poprawnych, zrodel informacyjnych i natknelam sie na
        "Pravde". Co za ulga czytac teraz te gazete no i nareszcie problemy i jezyk
        zrozumialy dla mnie jak rowniez sercu memu bliski. Wlasnie swietni naukowcy
        rosyjscy,spece od srodowiska (podpisali Kyoto) wymyslili,ze w rurach
        kanalizacyjnych najlepiej rozklada sie papier gazetowy, a nie ten drogi i
        pachnacy zachodem toaletowy. Postanowili wrocic do zrodel i zaczac laczyc
        przyjemne z pozytecznym ,jako,ze wiadomosci tak czy tak sa do d..
        Onegdaj papier wogole nie byl w tych czesciach swiata dostepny wiec jakby na
        to nie patrzec to postep.Milego czytania i podcierania,tylko nie siedzcie za
        dlugo w kiblu,bo kolejka czeka.
        • vicky17 Re: State of New York!!! 20.06.09, 17:03
          znowu cie sentymenty skosily..malo opaslych masz naokolo by posrac wspolnie?
        • pozarski Re: State of New York!!! 20.06.09, 17:03
          Wlasnie przeczytalem na Swiecie. To nie jej styl. Poczekam na wyrok pana M. On
          sie na tym zna.
          • absztyfikant Re: State of New York!!! 20.06.09, 17:05

Ja Ci Pozarski gwarancje daje, ze to ona, zreszta sama zainteresowana tez sie
            nie wypiera, wrecz przeciwnie. Marouder potwierdziwink
            • pozarski Re: State of New York!!! 20.06.09, 17:14
              No,ze ona sie nie wypiera, to rozumiem, bo stylistycznie sie tym tanim sposobem
              nobilituje. Jak pan M. potwierdzi,to bede bardziej sklonny uwierzyc, ale tez
              niezupelnie.wink))
          • marouder.eu Ona, ona:) 20.06.09, 19:01
            Ino, ze uwstecznila sie jezykowo przez te latasmile)
            • pozarski Re: Ona, ona:) 20.06.09, 19:08
              Ok.wink
    • marksistowski Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 17:16
      Jednym z ładniejszych miejsc w stanie Nowy Jork jest miasteczko Lake
      Placid. W zimie swietne wyciagi i olimpijskie stoki. Latem piękne
      gorskie jesioro, dobre restauracje i hotele. Idealne miejsce na
      weekend z NYC , kilka godzin jazdy dobrą autostradą.
      • felusiak1 Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 18:05
        "Idealne miejsce na weekend z NYC , kilka godzin jazdy dobrą autostradą."

Poczucie humoru godne podziwu. 286 mil z tego pierwsze 40-50 mil
        w korkach w piątek wieczorem albo w sobotę rano. No i ostatnie 40-50 mil w
        niedzielę wieczorem. Minimum 6 godzin w każdą stronę. Rzeczywiście idealne
        miejsce na weekend ale samolotem a nie samochodem.... Tak to jest kiedy
        podróżnik mapny kreśli rzeczywistość.
        • vicky17 Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 18:11
          felusiak1 napisał:

> "Idealne miejsce na weekend z NYC , kilka godzin jazdy dobrą autostradą."
          >
          > Poczucie humoru godne podziwu. 286 mil z tego pierwsze 40-50 mil
          > w korkach w piątek wieczorem albo w sobotę rano. No i ostatnie 40-50 mil w
          > niedzielę wieczorem. Minimum 6 godzin w każdą stronę. Rzeczywiście idealne
          > miejsce na weekend ale samolotem a nie samochodem.... Tak to jest kiedy
          > podróżnik mapny kreśli rzeczywistość.
          >

to jest tak jak trol,ktory zna miejsce z opowiadan,cos tam palnie na jego temat.
          najladniejsze miejsce w NYS to Lake Placid..hehe cos takiego moze jedynie pasc z
          ust florida state.
          • marksistowski Nie lubiasz Lake Placie vickstein? 20.06.09, 18:26
            Dziwne. Tam odbyła sie zimowa olimpiada, po ktorej zostały
            najlepsze w USA wyczynowe stoki narciarskie, najwyższa skocznia
            narciarska i swietne sztuczne lodowisko. Miasteczko jest slicznie
            położone wsrod gor nad jeziorem gladkim jak szaragdowe lustro.
            Wiele swietnych hoteli i pyszna szarlotka na gorąco po tyrolsku,
            jako miejscowy przysmak. Polecam.
            • vicky17 Re: Nie lubiasz Lake Placie vickstein? 20.06.09, 18:30
              nie boj zaby w koncu wkleilam pare zdjec z Whiteface kolego florida
              state.miasteczko jak miasteczko fajne szczegolnie zima,ale zeby nazwac je
              najpiekniejsze w NYS to albo trzeba nie znac NYS albo trzeba uwielbiac tylko te
              okolice. NYS znany jest raczej z wielu innych atrakcji a Lake Placid jest jedna
              z nich,raczej zimowa.
        • marksistowski Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 18:18
          Kolegunio, wyjezdżalem z Pearl River,Rockland County NY , dlatego
          zyskiwałem godzinę i w 4 godziny byłem w Lake Placid. Dla
          mieszkanca NYC korki mogą byc uciązliwe. Zimą , w piątek wieczorem
          autotrada była zawsze pusta.
          • vicky17 Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 18:22
            marksistowski napisał:

> Kolegunio, wyjezdżalem z Pearl River,Rockland County NY , dlatego
            > zyskiwałem godzinę i w 4 godziny byłem w Lake Placid. Dla
            > mieszkanca NYC korki mogą byc uciązliwe. Zimą , w piątek wieczorem
            > autotrada była zawsze pusta.

300 mil w 4 godziny..no,no niezle florida state,calkiem niezle jak na NYS w
            piatek wieczorem..tia,a zima szczegolnie zwazywszy,ze jest to dosc popularny ski
            resort.
            • marksistowski Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 18:37
              Dystans z Pearl River do Lake Placid to 240 mil.
              Cruise control na 60mil/h i wyjeżdżajac 5 pm tuz po 9 pm byłem
              w Holiday Inn w Lake Placid.
              • vicky17 Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 18:40
                marksistowski napisał:

> Dystans z Pearl River do Lake Placid to 240 mil.
                > Cruise control na 60mil/h i wyjeżdżajac 5 pm tuz po 9 pm byłem
                > w Holiday Inn w Lake Placid.

ja wiem ty masz szczescie w NYC nawet w piatek wieczorem podczas zamieci,gdzie
                60mil/h mozna smialo popylac za spycharka chyba.
                OK florida state ty po prostu jestes unique i w 4 godziny dojedziesz tam,gdzie
                inni musza ponad 6 popylac,przy dobrej pogodzie a o te zima w NYS raczej trudno.
              • felusiak1 Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 18:49
                Wyjeżdżając z NYC o 5pm w piątek, zimą o 6pm będę w Yonkers z odrobiną szczęścia
                a o 7pm dobrnę do Harrimann. Potem już jest znacznie lżej.
                • marksistowski Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 18:55
                  Oj ludziki małej wiary, każdy zimowy weekend w latach 1976-78 kiedy
                  mieszkalem w Pearl River NY, jezdzilem do Lake Placid na narty.Jedne
                  z najlepszych stokow narciarskich na swiecie
                  • vicky17 Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 19:01
                    marksistowski napisał:

> Oj ludziki małej wiary, każdy zimowy weekend w latach 1976-78 kiedy
                    > mieszkalem w Pearl River NY, jezdzilem do Lake Placid na narty.Jedne
                    > z najlepszych stokow narciarskich na swiecie

smile) no to znowu walnales florida state. ty chyba na tych nartach na magic carpet
                    jezdzisz,ze uwazsz Lake Placid za najlepszy stok narciarski na swiecie. wiesz
                    osmieszac mozna sie tylko do pewnego stopnia,zwazywszy,ze jak widzisz ludzie i
                    znaja troche stan NY i troche jezdza na nartach co poniektorzy. Lake Placid
                    znany jest niestety z tego,ze wiekszosc tras jest dosc oblodzona i slabo
                    utrzymywana,czego np. nie mozna powiedziec chociazby o wielu trasach w
                    Colorado,Californii,Kanadzie czy nawet Vermont ,gdzie i sezon jest dluzszy i
                    opady sniegu wieksze.
                    • marouder.eu Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 19:04
                      Jak by tam nie bylo dobrych stokow, to zapewne nie urzadzano by tam igrzysk
                      zimowych Victorio Trzepiekonska!
                      • vicky17 Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 19:16
                        marouder.eu napisał:

> Jak by tam nie bylo dobrych stokow, to zapewne nie urzadzano by tam igrzysk
                        > zimowych Victorio Trzepiekonska!

wyjatkowo ci odpowiem pajatzu..co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr.
                        popluc od rzeczy moze kazdy,ale nie kazdy jezdzi na nartach i to widac..

www.bootsnall.com/articles/08-11/12-best-ski-resorts-north-america.html
                        www.skiamericanslopes.com/
                        • marksistowski Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 20:03
                          Vermont jest fajny , ale głownie cross country . Polecam osrodek
                          hrabiny Von Trapp.
                          Co do Colorado , to trudno rozważac to jako weekendowe miejsce.
                          Dojazd z Pearl River na lotnisko to mordęga.
                          Takze pozostawal dla mnie Lake Placid. A na dzien powszedni Bear
                          Mountain, z dobrym systemem sztucznego zasnieżania i oswietleniem
                          stoków.
                          • vicky17 Re: Lake Placid - fajne miejsce 20.06.09, 20:41
                            marksistowski napisał:

> Vermont jest fajny , ale głownie cross country . Polecam osrodek
                            > hrabiny Von Trapp.
                            > Co do Colorado , to trudno rozważac to jako weekendowe miejsce.
                            > Dojazd z Pearl River na lotnisko to mordęga.
                            > Takze pozostawal dla mnie Lake Placid. A na dzien powszedni Bear
                            > Mountain, z dobrym systemem sztucznego zasnieżania i oswietleniem
                            > stoków.

akurat z NYC latwiej dojechac na wiele gorek w PA i upstate NY,a Lake Placid
                            jest troche dalej od ciebiesmilepoza tym mowisz chyba o Sugar Mountain ski resort
                            ,ktory lezy w Bear Mountain,NY State Parku.zdaje sie,ze on niestety nie ma
                            oswietlenia bo z tego co mi dzieci opowiadaly zamyka sie wlasnie pod wieczorsmile
                  • ewa8a Józek, a ty wciąż Amerykanina udajesz ? 20.06.09, 20:20
                    Po tym , jak jak dostałeś łupnia w tym wątku :

tiny.pl/3n2n

jeszcze nie zmądrzałeś ?

• marksistowski drogi hermafrodyto, 20.06.09, 20:29
                      Ależ ja Amerykaniem jestem od 40 lat. Dlaczego jazda na narrach i
                      posiadanie obywatelstwa USA jest dla was przedmiotem takiej zawisci,
                      drogie polskie ludziki? Nawet was jest stac aby na narty do Lake
                      Placid pojechac. Zachęcam. Fajnie jest.
                      • ewa8a Re: drogi hermafrodyto, 20.06.09, 20:40
                        Jakiej zawiści Józiu ?

Obywatelstwo amerykańskie ma być powodem zawiści ?????
                        Mnie Ameryka nie kręci, nigdy tam nie byłam i nie wybieram się,
                        nawet na narty i w o góle skąd ty możesz wiedzieć na co mnie stać ?
                        Ośmieszasz się po prostu na każdym kroku. Wyobrażam sobie jak
                        rozpaczliwie googlujesz, ludzie tam mieszkają i twoje idiotyczne
                        kłamstwa od razu wychodzą na jaw, założę się, że nawet z konwersacją
                        po angielsku mógłbyś mieć problemy, twoje szczęście, że dotychczas
                        nikt na to nie wpadł smile.
                        Jakiej zawiści Józiu ?

Obywatelstwo amerykańskie ma być powodem zawiści ????? Mnie Ameryka
                        nie kręci, nigdy tam nie byłam i nie wybieram się, nawet na narty i
                        w o góle skąd ty możesz wiedzieć na co mnie stać ?
                        Ośmieszasz się po prostu na każdym kroku. Wyobrażam sobiem jak
                        rozpaczliwie googlujesz, ludzie tam mieszkają i twoje idiotyczne
                        kłamstwa od razu wychodzą na jaw, założę się, że nawet z konwersacją
                        po angielsku mógłbyś mieć problemy, twoje szczęście, że dotychczas
                        nikt na to nie wpadł smile.

tiny.pl/3n26

• ewa8a Re: drogi hermafrodyto, 20.06.09, 20:43
                          Dostałeś nawet podwójny post, bo pierwszy mi zniknął w trakcie
                          wysyłki, więc drugi napisałam w odrębnym pliku i skopiował się 2
                          razy. Może napisane 2 razy lepiej do ciebie dotrze ?
                      • vicky17 Re: drogi hermafrodyto, 20.06.09, 20:47
                        marksistowski napisał:

> Ależ ja Amerykaniem jestem od 40 lat. Dlaczego jazda na narrach i
                        > posiadanie obywatelstwa USA jest dla was przedmiotem takiej zawisci,
                        > drogie polskie ludziki? Nawet was jest stac aby na narty do Lake
                        > Placid pojechac. Zachęcam. Fajnie jest.

he,he nas na nic nie stac,ale skoro byles tam to chyba poznajesz okolice.
                        czasem moglbys mniej przesadzac,bo jak widze fantazja cie ponosi niezla
                        czasem,poza jezykowa fantazjasmile

i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/swierki.jpg
                        i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/gora-1.jpg
                        i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/whiteface.jpg
                        wyjatkowo zla byla ta trasa panie marksitowski,ale dalim rade na tym czarnym bo
                        my twarde amerykany wlasnie,ale niech ten Lake Placid szlag tafi,bo ma zle
                        utrzymane trasy i tyle.

i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/padasnieg.jpg
                        • spitt Re: drogi hermafrodyto, 20.06.09, 20:58
                          Fajne miejsce rachel zwlaszcza Saranac Lakes w poblizu ze swymi
                          wyspami do wynajecia gdzie 25 lat temu bylo wzglednie cicho i
                          spokoujnie o kazdej porze roku dopoki my nie zjechali wink,...
                          • marouder.eu A co wyscie sie tak Ziutka czepili? 20.06.09, 21:06
                            Dla mnie i dla moich dzieci Ziutek moze byc nawet mohairem-Eskimosem, jak mu tak
                            zalezysmile
                            • ewa8a Re: A co wyscie sie tak Ziutka czepili? 20.06.09, 21:10
                              Masz rację, nie będę się już wcinać w jego fantazje, niech dalej
                              robi z siebie idiotę.
                              • cyniol Re: A co wyscie sie tak Ziutka czepili? 20.06.09, 23:23
                                ewa8a napisała:

> Masz rację, nie będę się już wcinać w jego fantazje, niech dalej
                                > robi z siebie idiotę.

Marksistowski to jest George Canada z Sopotu, legenda tego miasta, obok
                                Parasolnika i Petera Konfederata, ktorego nie cierpial, bo Peter byl
                                konfederatem z USAsmile George udawal Kanadyjczyka i podrywal na to zamiejscowe
                                panienki, poniewaz miejscowe wiedzialy kim jest Canadasmile Mial olbrzymia
                                wyobraznie i calkiem do rzeczy mowil, kiedy wcielal sie w kolejna role. Na
                                przyklad, spotykam go i pytam co slychac Kanada? A on na to odpowiada, ze
                                zmeczony jest bardzo po ciezkim dyzurze nocnym, poniewaz jako asystent
                                profesora Kieturakisa asystowal mu przy bardzo ciezkiej operacji.... Facet mowil
                                calkiem do rzeczy, ze zamiejscowy nabralby sie na jego historie. Nastepnym razem
                                opowiadal, ze wrocil wlasnie z tournee zagranicznego, poniewaz jest pierwszym
                                skrzypkiem w orkiestrze symfonicznej. Innym razem wlasnie jako impresario Sipy
                                byl bardzo zabieganysmile Opowiesci Marksistowskiego do czasu rowniez wydaja sie
                                wiarygodne...
                                • marouder.eu Swietne anegdotki:) 20.06.09, 23:39
                                  Alisci, niechze Joziu jaka chce, przybiera tozsamoscsmile
                                  • absztyfikant Brawo Cyniol! 20.06.09, 23:41
                                    Usmialem sie niezle, dziekismile
                                    • cyniol Re: Brawo Cyniol! 21.06.09, 00:41
                                      Znacie pewnie Petera Konfederata, bo on bardziej rzucal sie w oczy niz Canada,
                                      ktory wygladal dystyngowaniesmileOtoz na poczatku lat 70. Petera zatrudniono na
                                      poczcie, aby doreczal listysmile Ja mialem przyjemnosc znalezc sie w jego rewirze.
                                      Peter kolekcjonowal stara bron,karabiny, pistolety. Pewnego dnia otwieram drzwi,
                                      a tu stoi Peter z wycelowanym pistoletem i mowi rece do gory, bo strzelam, po
                                      czym dodal rechoczac, liscik przynioslemsmile O ile pamietam popracowal na tej
                                      poczcie kilka miesiecy, ale ubaw byl, ze do tej pory wspominamy. Teraz juz nie
                                      ma go na monciaku, jest w osrodku opieki spolecznej.
                          • vicky17 Re: drogi hermafrodyto, 20.06.09, 22:48
                            spitt napisał:

> Fajne miejsce rachel zwlaszcza Saranac Lakes w poblizu ze swymi
                            > wyspami do wynajecia gdzie 25 lat temu bylo wzglednie cicho i
                            > spokoujnie o kazdej porze roku dopoki my nie zjechali wink,...

paskudne piwo,ale teraz coraz fajniejsze lokalne robiasmile
    • xenocide Re: State of New York!!! 20.06.09, 22:38
      Jedno jest pewne Vicky ma blizej do jeziora niz oceanu. Wiecej ani slowa,
      poniewaz moze to naruszac jej prawo do prywatnosci.

pozdrawiam Vicky smile
      • vicky17 Re: State of New York!!! 20.06.09, 22:46
        xenocide napisał:

> Jedno jest pewne Vicky ma blizej do jeziora niz oceanu. Wiecej ani slowa,
        > poniewaz moze to naruszac jej prawo do prywatnosci.
        >
        >
        > pozdrawiam Vicky smile

no toz mowie,ze mam przypraw wbrod,tysiac przypraw,plus fajna rzekesmile
        pozdrowka xeniu..long time no seesmile
      • aaki Re: State of New York!!! 20.06.09, 22:51
        no i nasz cherlak cholmes z felerca dalej musi główkowąć, a raczej
        cebrzykować big_grin
        • vicky17 Re: State of New York!!! 20.06.09, 22:53
          aaki napisała:

> no i nasz cherlak cholmes z felerca dalej musi główkowąć, a raczej
          > cebrzykować big_grin

koszer rady mu walnely zdziebko,ale ma racje bo gdzies w NYS jestemsmile on
          uwielbia podwachiwanie,jak scanik i reszta tych ubeckich ciulismile

forum.gazeta.pl/forum/w,13,96880537,96881552,Re_State_of_New_York_.html
        • absztyfikant Re: State of New York!!! 20.06.09, 22:54
          Juz chcialem ci pogratulowac fajnego tekstu - pomyslalem sobie, ze skoro tak
          rzadko udaje ci sie czymkolwiek blysnac, ze az zloze ci gratulacje. Ale nie! Cos
          mnie tknelo i walnalem te fraze do google. Ukradles...

brittany.blox.pl/2008/02/Herlak-Holmes-i-tajemnica-Baskerwilow.html
          P.S.
          Maglara nie dala?
          • vicky17 Re: State of New York!!! 20.06.09, 22:58
            absztyfikant napisał:

> P.S.
            > Maglara nie dala?
            >

a tobie chyba mame za czesto daje,bo walisz te teksty glupie jak ona.
          • aaki Re: State of New York!!! 20.06.09, 22:58
            well,well główkuj dalej tym swoim cebrzykiem.
          • marouder.eu Sam nie chcial! prosze mi tu Akusia nie posadzac.. 20.06.09, 23:00
            ..o lasosc na wdzieki maglarze!
            Przeszlo ci, prawda Akusiu?
            Zwaz, ze cie tu bronie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka