szach0 Re: _________zagadka #-a____________ 07.07.09, 14:44 i jak się wiąże kapelusz tej pani z Polską? ..... nie nie idzie o prezydenta Wszystkich Polaków ani Pierwszej Damy... - "Zapowiadany przez Instytut Pamięci Narodowej tekst o agenturalnej przeszłości Aleksandra Kwaśniewskiego ukaże się dopiero w październiku. Mają się tam znaleźć nowe dokumenty, inne niż te, które badał Sąd Lustracyjny w 2000 roku." Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 banal 07.07.09, 15:54 hasz0 napisał: > Kto i gdzie? IQ=? Opanowalem juz uniwersalna odpowiedz Alzheimera. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: źle..... 07.07.09, 16:17 hasz0 napisał: > Oczywista oczywistosc. Od lat regularnie Ci pisze, ze po to pisujesz niezrozumiale aby ZAWSZE negowac to jak domysli sie oponent. Ja w zwiazku z tym sie nie domyslam. Kopiuje Twoje glupoty. Jak Ci sie nie podoba to zglaszaj pretensje do autora. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Czy Ty masz problem który Cię stale gnębi? Takie o 07.07.09, 18:09 dnoszę wrażenie. Może toższamości narodowej? Przez tę wielość heimatów tak Ci się brzydko porobiło? A może osobowości? ...tak Cię życzliwie od lat obserwuję i widzę, że maniera stała się Twoją druga naturą. Lubisz siebie choc troszeczkę? Napisałem Ci zagadkę...wiedząc, ze się podłączysz jak do każdego mego postu, by utrwalic przypadkowemu czytelnikowi stałą litanię "ocenno-uprzedzajacą". Siedzi to wTobie od tak dawna i wciąż nie możesz sobie z tym poradzić? ...... Przeciez nie chcesz być gorczy od piq-a? On sobie jakoś radzi... ############################ A teraz wróćmy do zagadki. Co modelka ma na kapeluszu? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Czy Ty masz problem który Cię stale gnębi? Ta 07.07.09, 18:47 hasz0 napisał: > Może toższamości narodowej? A dlaczego sadzisz, ze "toższamośc narodowa" musi byc problemem, w ogole, a dla mnie w szczegolnosci? Ja nie posiadam potrzeby posiadania "toższamości narodowej". Akceptuje to jak jest. > A może osobowości? Mam skromne wymagania, wystarczy mi, ze nie jestem Toba. > Lubisz siebie choc troszeczkę? Mam duze poklady samozadowolenia. Totez Twoje parszywe proby podwazenia tego na nic sie nie zdadza. > Siedzi to wTobie od tak dawna i wciąż nie możesz sobie z tym > poradzić? To Ty jakis ponurak jestes, ze nie lubisz nadymac zaby przez rurke? Smiech to zdrowie. > Przeciez nie chcesz być gorczy od piq-a? A co mnie obchodzi Piq? To Ty potrzebujesz wzorcow, ja tak nie mysle. > A teraz wróćmy do zagadki. Co modelka ma na kapeluszu? Haszystowsko umyslkowe odwolanie do "uciekania w koszty" poslow UK. Sadzisz, ze jedynie Ty dajesz w siebie wsaczac jad z publikatorow? Czy stale musisz robic z siebie zadufanego glupka? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: banal 07.07.09, 18:07 proste i banalne- to faktyczny fakt dlaczego wiec Rychu sie tu wpisujesz? zeby to oznajmic? bo kto inny moglby sie w tym doszukiwac glebi? glebi obrazu z fotomontazem z zatyczka hydrauliczna? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 <----widzisz co wyłącza Ci myślenie? zatyczka a te 07.07.09, 18:12 raz...pomysl dalej...podpowiem...albo nie, ktoś może coś zauważy i skojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 To nie jest fotomontaż tata tej pani mi zaręczył 07.07.09, 18:14 wiąże się ze złym rządzeniem i korupcją.... mysleć dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: To nie jest fotomontaż tata tej pani mi zaręc 07.07.09, 18:57 hasz0 napisał: > wiąże się ze złym rządzeniem i korupcją.... To jest wlasnie ten 1%, ktory nas rozni. Prawo UK umozliwia poslom uciekanie w koszty. Wiec legalnie uciekaja. Korupcja w tym moze byc jedynie Twojego zdebilenia. Nie analizuje tego czy UK jest dobrze czy zle rzadzone. Dobre rzadzenie wymaga odpowiednich kosztow "taniego" panstwa. Glownie dobrze oplacanych fachowcow (czyli czlonkow PiS w UK). Dopiero ostatnio dotarlo do mnie jak idiotycznie jest w Polsce zorganizowana Sluzba Cywilna. Zle oplacane niedouczone biurwy maja byc ostoja "silnego" haszystowskiego panstwa. Wypisz wymaluj Twoje lze-IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ________Pazerność korupcyjna dozwolona w Anglii? 09.07.09, 09:38 ######? To ską w tłumaczeniu i przeprosinach ________"NIEUMYŚLNY BŁĄD"___________?____IQ=?_______ "Ministerialne zarobki Smith wynoszą 141,8 tys. funtów rocznie. Według "Sunday Express" Smith jest tak skrupulatna w przedkładaniu swoich rachunków, że jedna z pozycji, za którą żądała zwrotu, dotyczyła zatyczki do wanny na sumę 88 pensów." Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: <----widzisz co wyłącza Ci myślenie? zaty 07.07.09, 18:20 ja wiem po co i dlaczego sie tu wpisalam jako trzecia. mnie juz dalej(w tym watku) nie sprowokujesz do... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______Ty nutko nie masz żadnej zatyczki (IQ) 07.07.09, 18:35 dlaczego się więc boisz #-aszowanych zagadek, dotyczących Anglii, Polski, rozgłosu, królowania, brylowania, rządzenia, korupcji rządowej z zatyczką spływu wanny (wcale nie Wassermana), jeszcze raz Cię zapewniam, że dzisiaj nawet mnie zapewnił tato że to fakt a nie fotomontaż Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 odpowiedź dośc dziwna 07.07.09, 19:23 bo prawdziwa będzie za chwilę... Wkurza to wycinanie watku z prośba założenia nowego. Nie załoze nowego i już - odp.zamieszcę w moim. Nie wierzyłem 60 lat, ze są tacy jak opowiadało o nich pokolenie przedwojenne , które musiało żyć pod ich butem i słuchać ich wrednej propagandy aż do śmierci. Przeżyli do dziś nieliczni, nie stanowią już ze wzgledu na niedołężnosć wystarczającej siły odporu! I to własnie skłoniło Singera do zmasowanej akcji - humbugu globalno-medialnego. I dlatego Lisy zarabiają 170.000 zł/m-c... Dlatego też tak poraża naiwność i bezradność pokolenia urodzonego po 1989 (i kilka lat wcześniej), z które dostarczyło Platformie Obywatelskiej (partii z przewagą filosemitów nie zwazającej na zagrozenie dla Polski ze strony SLD, WSI, TW, sędziów, adwokatów, prokuratur i całego aparatu kadrowego administarcji państwowe i róznych instytucji - z rodowodu PRL-owskiego) tak znacznej niewyobrażalnie irracjonalnej w demokracji przewagi głosów SMS-ową akcją. Akcją opracowana przez fachowców od nowej dziedziny nauki sterowania masami dmeokratycznymi poprzez sianie paniki (pali-kociarzy) ..... Jeden z nich już dostał Nobla za panikę klimatyczną w skali globu! www.youtube.com/watch?v=duESYVlVsPE&feature=relatedWyeklerowane? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: odpowiedź dośc dziwna 07.07.09, 19:27 hasz0 napisał: > bo prawdziwa będzie za chwilę... K.rwa, co Ty tu p.erdolisz? Alzheimer=? Przetlumaczysz z wolskiego? To wydruk z roamingu SMSowego? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 no.. ten v-ce prezydent Al Gore 07.07.09, 19:42 a panika że Tyrania, Dykta z zajzajerem, ..6:00 rano? I najgorsze.... ____________Zawłaszczanie ukradzionego! To gips był? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: no.. ten v-ce prezydent Al Gore 07.07.09, 19:44 wqóżyłem się gdy ujrzałem napis : Załóz nowy watek bo mi się wzięło i wycięło...widząc prawdę mam taki odruch! Czytaj polemikę w stylu jaki znasz: www.youtube.com/watch?v=duESYVlVsPE&feature=relatedWyeklerowane? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: no.. ten v-ce prezydent Al Gore 07.07.09, 19:48 hasz0 napisał: > a panika że Tyrania, Dykta z zajzajerem, ..6:00 rano? > > I najgorsze.... > ____________Zawłaszczanie ukradzionego! To gips był? Wez tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________tata tej modelki pomógł mi gdy MO i TW 08.07.09, 17:07 w Elwro ......Rychu7 opamiętaj się. Może z AG podejdziemy do taty i zapytamy? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 na kapeluszu są kupione kartą służbową przez polit 08.07.09, 17:08 yków w Angli przedmioty. __________Kiedy tak będzie u nas?____________ Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg a małospostrzegawczy Hasz 09.07.09, 08:08 żeby nie powiedzieć gapa nie zauwazył antypolskiej prowokacji A. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: a małospostrzegawczy Hasz 09.07.09, 08:15 andrzejg napisał: > żeby nie powiedzieć gapa > nie zauwazył antypolskiej prowokacji > > A. ale czy to gapiostwo podwaza jego IQ=? bo ja mam w pamieci takie historie mojego gapiostwa... no coz,czlowiek jest tylko czlowiekiem...na szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 D_natka podwaza zero 09.07.09, 08:19 nutka.pl napisała: > ale czy to gapiostwo podwaza jego IQ=? W granicach bledu statystycznego? 170<145+48 Odpowiedz Link Zgłoś
nutka.pl Re: D_natka podwaza zero 09.07.09, 08:24 ...a wrecz przeciwnie 'rzucam' je w real czyli w rzeczywistosc...lim-->0 Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Kaczora Donalda? niby nie zauważyłem?...IQ=? 09.07.09, 09:40 Ministerialne zarobki Smith wynoszą 141,8 tys. funtów rocznie. Według "Sunday Express" Smith jest tak skrupulatna w przedkładaniu swoich rachunków, że jedna z pozycji, za którą żądała zwrotu, dotyczyła zatyczki do wanny na sumę 88 pensów. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Kaczora Donalda? niby nie zauważyłem?...IQ=? 09.07.09, 09:43 czy skrupulatność jest wadą? W zasadzie to o co ci chodzi?O mijanie się z prawem, czy o stosowanie sie do prawa? A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 zawisc dobrobytu sasiada 09.07.09, 10:54 andrzejg napisał: > W zasadzie to o co ci chodzi? O Prawdziwie Polskie pieklo. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 zgodne z prawem wyszydzone i wycofane oraz tłumacz 09.07.09, 10:59 one "nieuwagą"? ________________________IQ=?______________________ Jesli AG uważa ze swoim IQ........ że w Anglii pokazanie kaczki na kapeluszu jest kpiną nazwiska __________Duk_____aczewski...... czyli z _____________Polski wzór PO 1992____________ ________TO SIEM ZGADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 interpretacja angielskiego MO i TW 09.07.09, 11:01 hasz0 napisał: > że w Anglii pokazanie "Mylimy sie" na podstawie Twoich wczesniejszych klamstw. Alzheimer=? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg IQ=? 09.07.09, 11:28 pokazanie kaczki jest kpina z Polski, przynajmniej powinno byc dla Prawdziwych Patriotów,takich jak ty. To tak jakby pokazać środkowy palec ...haszku A. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ____________tata tej modelki pomógł mi gdy MO 08.07.09, 17:44 hasz0 napisał: > Może z AG podejdziemy do taty i zapytamy? Prosze bardzo. To bedzie rozwiazanie "zagadki"? Uzgodnijcie moze wczesniej zeznania aby nie wyszlo, ze uratowal Cie na Twoje autentyczne zolte papiery. > w Elwro ......Rychu7 opamiętaj się. Nie ma sprawy moge sie opamietac w Elwro. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ____________tata tej modelki pomógł mi gdy MO 08.07.09, 20:22 rzniesz awraiata jak Scan? Hasbara (hebr. wyjaśnienie), czyli dyplomacja publiczna, to szerokie pospolite ruszenie, skupiające wiele organizacji walczących na świecie o dobre imię Izraela. Stała się głośna również w polskim internecie jako element odwiecznego żydowskiego spisku. Jednak stanowi po prostu jeden z programów, które realizuje rząd Izraela. Eli Aflalo, minister ds. intergracji imigrantów: W ostatnich latach ministerstwo zainwestowało sporo środków w rozwój działalności w cyberprzestrzeni, rozumiejąc że internet jest kluczem do przyszłości. Postanowiliśmy odpowiedzieć na wyzwanie i spróbować stworzyć zasób komentatorów, którzy w różnych językach będą w stanie polepszyć PR Izraela w przestrzeni wirtualnej i odpowiedzieć siejącym nienawiść wrogom Izraela. Słowem, jedno przynajmniej jest pewne: hasbara nie jest żadnym spiskiem, tylko jawnym ruchem propagandowym. Nie chodzi o tajną grupę, która w Polsce "manipuluje manipulatorami" w mediach, ze szczególnym naciskiem na "Wyborczą" i TVN. Ale że "spontaniczne" reakcje obrońców polityki Izraela mogą być zaplanowane w izraelskim MSZ - to rzeczywiście sprawa zabawna. Spisku więc nie ma - jest za to coś na kształt manipulacji. Ale jeśli ktoś manipulacje lubi, może się wręcz do hasbary zapisać: media@moia.gov.il. Trzeba podać imię, nazwisko, telefon, e-mail, oraz języki, którymi się włada. I cierpliwie czekać na Mossad. Magda Hartman Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ____________tata tej modelki pomógł mi gdy MO 09.07.09, 07:28 hasz0 napisał: > rzniesz awraiata jak Scan? > Hasbara Ta modelka w MO miala stopien hasbara? Poznales kiedykolwiek w zyciu jakiegos Adrema? Byl Szeklerem jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś