Dodaj do ulubionych

PO antysemicka?

24.08.09, 16:34
www.pardon.pl/artykul/4989/po_o_prezydencie_sloneczko_tel_awiwu_zobacz/5
Obserwuj wątek
    • wzwod_poranny Re: PO antysemicka? 24.08.09, 17:42
      Ten facet ma dowcip niczym Zagłoba..
      smile))
    • pozarski Re: PO antysemicka? 24.08.09, 17:47
      Na pewno socjaldemokraci.
      • superspec Tusk był w Solidarności to kto go tam wie./nt 24.08.09, 21:04

• pozarski Re: Klikajacy 24.08.09, 21:34
          lewak. Socjaldemokrata.wink))
          • superspec W co klikający?/nt 25.08.09, 19:26

• pozarski Re: W co klikający?/nt 25.08.09, 19:53
              Mnie pytasz? Nie tylko klikajacy,ale i nieprzytomny w dodatku ten socjałdem.
              • superspec Gdzie emotikon antysemito?:)/nt 25.08.09, 19:57

• pozarski Re:Rozumiem, ze 26.08.09, 13:30
                  zamiast antysemita wstawiles sobie w sygnaturke socjaldemokrata. No,ale wszystko
                  sie zgadza. W dzisiejszej Europie jestem socjaldemokrata=jestem antysemita.
                  Kazdy człek to zrozumie.wink)
                  • dachs Re:Rozumiem, ze 26.08.09, 14:13
                    pozarski napisał:
                    > W dzisiejszej Europie jestem socjaldemokrata=jestem antysemita.
                    > Kazdy człek to zrozumie.wink)

Poza socjaldemokratą. smile))
                    Ale co w ogóle rozumie socjaldemokrata?
                    • pozarski Re:Rozumiem, ze 26.08.09, 14:17
                      Przyjazn miedzy narodami (zwlaszcza narodem socjaldemokratycznym i narodem
                      islamskim) no i parytet etniczno-feministyczny. Ach, no i love parades,of koz. O
                      czyms zapomnialem, Borsuku?wink
                      • dachs Re:Rozumiem, ze 26.08.09, 14:42
                        Myślę, że oni i tego nie rozumieją.
                        Przecież gdyby wiedzieli, do czego to prowadzi, to by chyba tego nie
                        propagowali, nie? smile)
                        • pozarski Re:Rozumiem, ze 26.08.09, 15:05
                          Rzecz poszly za daleko i teraz to juz chyba nie ma najmniejszego znaczenia.crying
                  • superspec :) 26.08.09, 15:16
                    Na forum świat zdekonspirowano mnie jako Żyda dawno temu. Zapytaj choćby Goldbauma.

Z tym zrownywaniem antysemityzmu z socjaldemokracją to przesada. Jestem
                    zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w ktorym to Żydzi
                    znaleźliby swoje miejsce.
                    • pozarski Re: Zastanow sie. 26.08.09, 15:21
                      Co mnie obchodzi,za kogo cie maja na forum Swiat? No,wisi mi to zwiedlym
                      kalafiorem. Dla mnie istotne jest za kogo ja cie mam,naziolu.
                      • superspec Ty się zastanow. 26.08.09, 15:22
                        pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_pami%C4%99ci_homoseksualist%C3%B3w_prze%C5%9Bladowanych_przez_nazizm
                        • pozarski Re: Ty się zastanow. 26.08.09, 15:37
                          A wiec jeszcze w dodatku nie tylko naziol,ale i ciota? No to sie zebralo tego.wink))
                    • amamit Re: :) 26.08.09, 15:31
                      superspec napisał:
                      Jestem
                      > zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w ktorym to Żydzi
                      > znaleźliby swoje miejsce.

po co? Zydzi maja swoje miejsce...
                      demokratyczne panstwo swiatowe? big_grinDDDD
                      • superspec Re: :) 26.08.09, 15:35
                        Przed kilkoma laty był sondaż ktory wskazywał na to że większość społeczeństwa
                        Izraela opowiadała się za wejściem do Unii Europejskiej czyli organizacji ktora
                        wydaje mi się wstępem do powstania w przyszłości demokratycznego państwa światowego.
                        • pozarski Re: :) 26.08.09, 15:36
                          Upadles na glowe, nie mowiac juz o tych Izraelczykach. Europa w tym stuleciu
                          bedzie islamska i tacy jak ty beda sie mieli w niej dobrze,naziolu.
                        • amamit Re: :) 26.08.09, 15:38
                          Europa to jeszcze nie swiat. panstwa tworzace Unie, to nie JEDNO panstwo... to tylko wspolnota, glownie ekonomiczna... a to co sie superspecowi wydaje ma nazwe smile
                          • superspec Jeżeli chodzi o politykę zagraniczną to zgadzam 26.08.09, 15:41
                            się z neokonserwatystami zaś jeśli chodzi o gospodarczą to jestem po stronie
                            Keynesa.
                            • amamit Re: Jeżeli chodzi o politykę zagraniczną to zgadz 26.08.09, 15:44
                              no, to mnie nie po drodze smile
                              • superspec Nie musi być po drodze 26.08.09, 15:47
                                w końcu mamy demokrację w ktorej wielość poglądow jest ważna.
                    • pozarski Re: :) 26.08.09, 15:35
                      superspec napisał:

>
                      > Z tym zrownywaniem antysemityzmu z socjaldemokracją to przesada. Jestem
                      > zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w ktorym to Żydzi
                      > znaleźliby swoje miejsce.

No ty jestes antysemita,sam sie przyznajesz. Marzy ci sie jakas III Rzesza bis,
                      gdzie jakis fuehrer, np superspec, bedzie dyrygowal wszystkim,a wiec i
                      osiedleniem, moze i w obozach, Zydow. Teraz rozumiem,skad twoja ksywa,naziolu.
                      • superspec Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 15:45
                        pl.wikipedia.org/wiki/Francis_Fukuyama
                        • fog.bank Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 16:06
                          to w koncu jak? bo sie zamotalam (?) wink
                          www.psz.pl/tekst-5411/Francis-Fukuyama-Budowanie-panstwa
                          • spitt Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 16:49

W latach 90-tych Fukuyama dal sie nabrac na ciagotki V-tej kolumny
                            neocon artists i ich wizje Bliskiego Wschodu ale szybko mu przeszlo
                            i odpuscil se w liscie do Busha ,...
                            ===================================================================
                            http://www.newamericancentury.org/iraqclintonletter.htm
                            • lunatic.soul Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 16:55
                              Szukam uzasadnienia w teoriach Fukuyamy dla marzeń o jednym demokratycznym państwie światowym. Jakoś nie umiem znaleźć... albo nie umiem czytać...
                              • d_nutki Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 18:58
                                lunatic.soul napisał:

> Szukam uzasadnienia w teoriach Fukuyamy dla marzeń o jednym
                                demokratycznym państwie światowym. Jakoś nie umiem znaleźć... albo
                                nie umiem czytać...
                                -------------------
                                czytac pewnie umiesz,ale ta teoria...o jednym panstwie na caly swiat-
                                ziemski-to utopia,i do tego...mnie sie nie bodoba brak roznorodnosci
                                kultur,a pewnie do tego z czasem by doszlo,jak obecnie...'kultura
                                ' big maca sad
                                • spitt Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 19:34

Ci co to upychaja po godzinach organizuje festiwale zydowskiej
                                  kultury ze nie wspomne o setkach organizacji do ktorych naleza
                                  i ktore sa zarezerwowane dla Zydow ,...
                                  • spitt Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 19:36

Ooops !!! to bylo do lunatyka ,...
                                    Ci co to upychaja po godzinach organizuje festiwale zydowskiej
                                    kultury ze nie wspomne o setkach organizacji do ktorych naleza
                                    i ktore sa zarezerwowane dla Zydow ,...
                                    • d_nutki Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 19:53
                                      spitt napisał:

> Ci co to upychaja po godzinach organizuje festiwale zydowskiej
                                      > kultury ze nie wspomne o setkach organizacji do ktorych naleza
                                      > i ktore sa zarezerwowane dla Zydow ,...
                                      =========================================
                                      dzis slyszalam w radio wywiad z zona ...ooops...nazwisko
                                      zapomnialam,ale imie Golda(?).
                                      otoz byl tam ciekawy fragment o zamknieciu w '69r szkoly dla
                                      mlodziezy zydowskiej w Lodzi.prawie same znane obecnie nazwiska.czy
                                      oni sluza tej hada cos tam? bardzo prawdopodobne.ja nie uczeszczalam
                                      nigdy do zadnej szkoly pod auspicjami flagi czy hymnu zydowsko-
                                      izraelskiego i malo wiem o tym okresie,i o pozniejszym tez niewiele
                                      wiecej...niestety.
                                      ale tam gdzie mieszkam byla filia TSKŻ,w ktorym bylam 2 a moze gora
                                      3 razy.ot,i cala moja wiedza w tym temacie.
                                      • spitt Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 20:08

Widzisz contradiction (brakuje mi polskiego slowa) w tym zdaniu ???

W '68 ponoc pogonilismy Zydow a w '69 ich szkola jeszcze
                                        istniala ,...
                                        otoz byl tam ciekawy fragment o zamknieciu w '69r szkoly dla
                                        mlodziezy zydowskiej w Lodzi.
                                        • lunatic.soul Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 21:09
                                          spitt napisał:
                                          Myślisz, że wszyscy wyjechali jednego marcowego dnia? Szkoda słów dla ciebie...
                                        • d_nutki Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 21:10
                                          spitt napisał:

>
                                          > Widzisz contradiction (brakuje mi polskiego slowa) w tym
                                          zdaniu ???
                                          >
                                          > W '68 ponoc pogonilismy Zydow a w '69 ich szkola jeszcze
                                          > istniala ,...
                                          > ===================================================================

sprzecznosci nie widze,a jedynie tzw. 'poslizg w czasie'
                                          '69r szkole zamkneli
                                          moze nie mial juz kto uczyc,bo nauczyciele i uczniowie(gros)
                                          wyemigrowali-wyrzuceni nagonka?
                                          chyba istnieniu nagonki nie zaprzeczysz
                                    • lunatic.soul Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 21:04
                                      spitt napisał:

Jakbyś czegoś o Żydach nie napisał, to byłbyś chory...
                    • d_nutki Re: inne nizli Israel? 26.08.09, 17:25
                      superspec napisał:

> Z tym zrownywaniem antysemityzmu z socjaldemokracją to przesada.
                      Jestem zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w
                      ktorym to Żydzi znaleźliby swoje miejsce.

dlaczego nie Izrael tam,gdzie jest teraz?
                    • d_nutki Re: oddasz kawalek Polski? 26.08.09, 17:27
                      superspec napisał:

"Jestem zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w
                      ktorym to Żydzi znaleźliby swoje miejsce."

czy tak jak Zagloba...oddasz Zydom Inflanty?
                    • dachs Madagaskar? 27.08.09, 09:12
                      superspec napisał:
                      > Jestem zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w > ktorym to
                      Żydzi znaleźliby swoje miejsce.
                      • pozarski Re: Madagaskar? 27.08.09, 09:33
                        Hehe. A moze Birobidżan?wink
                      • superspec Czego wy biedulinki nie rozumiecie?:) 27.08.09, 09:41
                        Izrael zostanie na swoim miejscu. Chodzi mi o powstanie światowego państwa
                        demokratycznego.Należałoby zamienić nazwę Unia Europejska na Unia Światowa i
                        wtedy można by do takiej organizacji przyjmować państwa chociażby z Ameryki
                        Południowej (notabene Gujana Francuska już w niej jest)
                        pl.wikipedia.org/wiki/Gujana_Francuska
                        • dachs Re: Czego wy biedulinki nie rozumiecie?:) 27.08.09, 10:12
                          superspec napisał:

> Południowej (notabene Gujana Francuska już w niej jest)
                          > pl.wikipedia.org/wiki/Gujana_Francuska

My i bez Wikipedii wiemy, że Gujana Francuska jest w UE, wskutek
                          bezceremonialnego rozpychania się Francji z jej "departamentami zamorskimi"
                          Równie dobrze mogłyby być w UE Australia i Kanada, których głową państwa jest
                          królowa brytyjska.
                          • pozarski Re: Czego ty nadnadsoc nie rozumisz?:) 27.08.09, 10:16
                            A gdzie Zydzi taką razą? Moze Vichy,zeby juz zostac przy Francji?
                            • superspec Jak to gdzie w Izraelu i w innych państwach Unii 27.08.09, 10:18
                              Światowej.
                              • pozarski Re: Jestes pewny,nadnarsocie? 27.08.09, 10:22
                                Rzad swiatowy juz mamy, jest to ONZ,a tam,jak wiadomo,same milujace pokoj
                                narody,ktore nic, tylko chcom Izrael zmiesc z mapy swiata,zeby nareszcie
                                upragniony pokoj zapanowal na tym swiecie. Sadzac z twojej partyjnej
                                przynaleznosci i ty nie chcesz niczego innego,a te gadki szmatki,ktore nam tu
                                aplikujesz,to zwykla socdem propaganda.
                                • superspec Nie rozumiem Ciebie agresywny człowieku. 27.08.09, 10:32
                                  ONZ nie jest rządem światowym i obejmuje także państwa niedemokratyczne a ja
                                  chcę stworzenia organizacji ponadpaństwowej w ktorej znalazłby się jedynie
                                  demokracje takie jak Izrael.
                                  • pozarski Re: Ty chcesz? To chcij,chodzaca lagodnosci. 27.08.09, 10:47
                                    ONZ tez chce i ma pewnie wieksze szanse od ciebie. wink
                          • superspec I dobrze by było gdyby Kanada Australia czy USA 27.08.09, 10:16
                            były w Unii już nieeuropejskiej lecz światowej.Jaką sporą składkę by te państwa
                            płaciły.

Cechuje was ciasnota umysłowa chadecy z peło.smile
                            • dachs Materializm dialektyczny. 27.08.09, 10:21
                              superspec napisał:

> Jaką sporą składkę by te państwa płaciły.

Materializm dialektyczny cechuje przekonanie, że staranie się o własna forsę to
                              brzydki kapitalizm, wyciąganie ręki po cudzą, to humanistyczna cnota.
                              • d_nutki Re: Materializm dialektyczny. 27.08.09, 10:27
                                dachs napisał:

>" Materializm dialektyczny cechuje przekonanie, że staranie się
                                o własna forsę to brzydki kapitalizm, wyciąganie ręki po cudzą, to
                                humanistyczna cnota.
                                ">

bingo!
                                strzal w 10-ke
                                i dobic te dialektyke...POzostawiajac dialekty jezykowe mniejszosci
                                (wiekszosci,rownosci)narodowych przestrzegajacych najwyzszego prawa
                                panstwowego-czyli K O N S T Y T U C J I panstwa i prawa.
                              • superspec To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:28
                                Zresztą widzę że zbytnio nie rozumiesz tego że socjaldemokracja opowiada się za
                                wolnym rynkiem.
                                • dachs Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:38
                                  Bo to jest korzystne dla polskich przedsiębiorców.
                                  Kaczyńskim i Lepperom wystarczają subwencje, a te dostaje się także pozostając
                                  poza strefą €.

> Zresztą widzę że zbytnio nie rozumiesz tego że socjaldemokracja
                                  > opowiada się za wolnym rynkiem.

No taaaak.
                                  Nie rozśmieszaj mnie. Z chorobliwą nadregulacją i kontrolą wszystkiego i
                                  intensywną hodowlą pasożytów na urzędach.
                                  • superspec Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:45
                                    Tak szczerze powiedziawszy to jak się Was trochę podrapie peowcy to wychodzi z
                                    Was PiS.

Macie buzie pełne Polską i tylko to się dla Was liczy.Egoistyczny interes kraju
                                    nad Wisłą.Żadnego rozwiązania dla ludzkości. Na szczęście Tusk pozostał trochę
                                    liberałem a oni dążą do tego samego co socjaldemokraci czyli utworzenia państwa
                                    światowego.
                                    • pozarski Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:50
                                      superspec napisał:

> Tak szczerze powiedziawszy to jak się Was trochę podrapie peowcy to wychodzi z
                                      > Was PiS.
                                      >
                                      > Macie buzie pełne Polską i tylko to się dla Was liczy.Egoistyczny
                                      interes kraju
                                      > nad Wisłą.Żadnego rozwiązania dla ludzkości. Na szczęście Tusk pozostał trochę
                                      > liberałem a oni dążą do tego samego co socjaldemokraci czyli utworzenia państwa
                                      > światowego.
                                      >
                                    • dachs Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:54
                                      superspec napisał:

> Macie buzie pełne Polską i tylko to się dla Was liczy.Egoistyczny > interes
                                      kraju nad Wisłą.

Nic egoistycznego nie ma w zapewnieniu polskim przedsiębiorcom takich samych
                                      warunków, jakimi cieszą się inni europejczycy.

> Żadnego rozwiązania dla ludzkości.

Nie. A nawet zdecydowanie nie.
                                      I mam prośbe do was - socjaldemokratów - dajcie nam trochę wytchnąć. Po
                                      doświadczeniach z Marksem, Leninem, Stalinem jedyne co się ludzkości naprawdę
                                      należy, to sto lat bez używania słowa "socjalizm".

> Na szczęście Tusk pozostał trochę liberałem a oni dążą do tego
                                      > samego co socjaldemokraci czyli utworzenia państwa światowego.

To prawda, ale mają zupełnie inny obraz tego państwa niż socjaldemokraci. smile
                                      • pozarski Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:58
                                        superduper napisala:
                                        > > Na szczęście Tusk pozostał trochę liberałem a oni dążą do tego
                                        > > samego co socjaldemokraci czyli utworzenia państwa światowego.
                                        dachs napisal:
                                        > To prawda, ale mają zupełnie inny obraz tego państwa niż socjaldemokraci. smile
                                        >
                                        ?? Tusk chce panstwa swiatowego? Chodzi o etykiete (swiatowy czlowiek, swiatowe
                                        panstwo; te rzeczy), czy jakies EU+USA= kalifat?
                                        • dachs Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 11:08
                                          pozarski napisał:

> ?? Tusk chce panstwa swiatowego? Chodzi o etykiete (swiatowy
                                          > czlowiek, swiatowe panstwo; te rzeczy), czy jakies EU+USA= kalifat?

No nieee.smile Liberałowie chcą mieć jak najmniej państwa i jak najmniej
                                          ingerencji. Liberalnym ideałem jest "planeta ziemia" na której rządzi wolny
                                          rynek i nikt więcej.
                                          Ładna, nierealna utopia i nie trzeba z tego wyciągać zbyt daleko idących wniosków.
                                          • pozarski Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 11:25
                                            To rozumiem i taki byl,a w kazdym razie mial byc, efekt "konca historii".
                                            Niestety, zamiast konca historii mamy kontynuacje histerii.wink
                            • superspec Całe szczęście w Polsce są ruchy otwarte na świat 27.08.09, 10:24
                              pl.wikipedia.org/wiki/Porozumienie_dla_Przysz%C5%82o%C5%9Bci
                              • pozarski Re: Całe szczęście w Polsce są ruchy otwarte na ś 27.08.09, 10:52
                                No, tak. Postkomuna, komuna i przyczepka postkomuny(SD). Teraz wszystko jasne.wink
                                • superspec I michnikowcy z Partii Demokratycznej. 27.08.09, 12:55
                                  Chcesz przez to powiedzieć, że pan Adam Michnik to antysemita?
                                  Balonie.wink
                                  • pozarski Re:Ech, balonie, 27.08.09, 12:57
                                    caly prymitywizm antysemity z ciebie wychodzi.
                                    • superspec Re:Ech, balonie, 27.08.09, 13:00
                                      E tam głosuję zgodnie z linią Michnika.Nie sądze żeby ten pan był
                                      antysemitą.Chyba że masz o nim jakieś info. To zapodawaj.smile
                                      • pozarski Re:Ech, balonie, 27.08.09, 13:09
                                        Glosujesz zgodnie z linia Michnika? To ten pan ma jakas linie? Podaj
                                        linki,balonie.wink))
                                        • superspec Re:Ech, balonie, 27.08.09, 15:37
                                          wyborcza.pl/1,88146,6910264,Anty_PiS_czy_PiS_bis_.html
                                          www.konserwatyzm.pl/publicystyka.php/Artykul/3753/
                                          • pozarski Re:Ech, balonie, 27.08.09, 16:12
                                            Michnik zmienil nazwisko na Zakowski-Wielomski? Tego nie wiedzialem.wink
                                            • superspec Naucz się czytać między wierszami.:) /nt 27.08.09, 16:16

• pozarski Re:Ty naprawde jestes zmumifikowany 27.08.09, 16:50
                                                komuszek. "Czytaj miedzy wierszami, popieram linie partii"... Przebudz sie!
                                                Nastal juz wiek XXI! Komunizmu juz nima!
                                                • superspec Re:Ty naprawde jestes zmumifikowany 28.08.09, 19:01
                                                  www.youtube.com/watch?v=9Gnr44hAL8o
                        • d_nutki Re: Czego wy biedulinki nie rozumiecie?:) 27.08.09, 10:18
                          superspec napisał:

> Izrael zostanie na swoim miejscu.

ok. to bardzo wazne stwierdzenie na czas przyszlosci swiata

>Chodzi mi o powstanie światowego państwa demokratycznego.Należałoby
                          zamienić nazwę Unia Europejska na Unia Światowa i wtedy można by do
                          takiej organizacji przyjmować państwa chociażby z Ameryki
                          > Południowej (notabene Gujana Francuska już w niej jest)

to melodia przyszlosci,ale juz mozna dzialac nie antagonizujac juz
                          przynaleznych panstw w U€ jak chociazby Polska-Niemcy czy Polska-
                          Rosja.
                          wniosek?
                          zmienic obecnego prezydenta polski lub jego doradcow przydupasnych
    • awuk Lewicowy antysemityzm 26.08.09, 20:45
      religiapokoju.blox.pl/2006/07/Lewicowy-antysemityzm.html
      • superspec Zgoda ale antysemityzm dotyka 27.08.09, 09:34
        zarowno lewicę jak i prawicę.
        • d_nutki Re: Zgoda ale antysemityzm dotyka 27.08.09, 10:23
          superspec napisał:

> zarowno lewicę jak i prawicę.

prawica w swoim anty jest bardziej otwarta,a co otwarte to mozna
          dyskutowac i POkazywac,ze nie taki 'upadly zlodziej' jak go maluja.
          przyklad?
          kto ukradl proroka i nauczyciela Jeszue ben Josefa z Nazaretu i
          okolic?
        • pozarski Re: Zgoda ale antysemityzm dotyka 27.08.09, 10:55
          superspec napisał:

> zarowno lewicę jak i prawicę.
          Antysemityzm dotyka przede wszystkim - kogo? No, postkomuszy specu, wysil
          sie. Eee, odpowiem sam,zebys nie musial glowkowac do jutra: no Zydow
          przecie,balonie.wink
          • superspec Co Ty tam znowu grafomanisz? /nt 27.08.09, 12:52

• pozarski Re:Jak tam, balon? Odezwij sie 27.08.09, 12:55
              superspec napisał:

>
              jak juz sie napompujesz.wink)
              • superspec Łapaj antysemitę Michnika.:) /nt 27.08.09, 12:58

• pozarski Re: Łapaj antysemitę Michnika.:) /nt 27.08.09, 12:59
                  Lapaj,lapaj, moze zlapiesz,balonie.wink
                  • superspec Wziąłbyś się PiSuju do jakieś roboty. 27.08.09, 13:02

Bo ci palemka odbija od tego internetowania a teraz pa. Idę na
                    zkupy.smile
                    • pozarski Re: Wziąłbyś się komuszku do jakieś roboty. 27.08.09, 13:08
                      superspec napisał:

>
                      > Bo ci palemka odbija od tego internetowania a teraz pa. Idę na
                      > zkupy.smile

Schodzisz z kupy? To wez szaliczek,bo zmarzniesz.wink)
                      • superspec Re: Wziąłbyś się komuszku do jakieś roboty. 27.08.09, 15:42
                        Komuniści są za wprowadzeniem społeczeństwa bezklasowego i bezpaństwowego a to
                        się ma nijak do moich poglądow.

I nie czepiaj się PiSuju literowek.smile Chodziło mi o zakupy.smile
                        • pozarski Re: Wziąłbyś się komuszku do jakieś roboty. 27.08.09, 16:10
                          Widze,ze w kupie ci od razu razniej. No i nie dziwie sie wcale,balonie.wink
                          • superspec Zgłoś się do roboty.:) 27.08.09, 16:18
                            www.usaid.gov/careers/fsls.html
                            • pozarski Re: Zgłoś się do psychiatry.:) 27.08.09, 16:54
                              www.drewnica.pl/
                              • superspec Już się zgłosiłem a oprocz tego do psychologa 27.08.09, 16:57
                                z całą rodziną. To pomaga. Może pomoc też i Tobie.
                                • pozarski Re: Już się zgłosiłem a oprocz tego do psychologa 27.08.09, 17:06
                                  Gratuluje. Teraz czekamy na wyniki,ale to chyba potrwa dluzsza chwile, co? Wiec
                                  zajmij sie swoim zdrowiem,ku chwale swiatowego pokoju.wink
      • d_nutki Re: Lewicowy antysemityzm 27.08.09, 10:20
        lewica w POlsce zawsze po wojnie byla kryptoanty-semicka.
        to cos podobnego na zasadzie "lapac zlodzieja".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka