superspec 24.08.09, 16:34 www.pardon.pl/artykul/4989/po_o_prezydencie_sloneczko_tel_awiwu_zobacz/5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wzwod_poranny Re: PO antysemicka? 24.08.09, 17:42 Ten facet ma dowcip niczym Zagłoba.. )) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: W co klikający?/nt 25.08.09, 19:53 Mnie pytasz? Nie tylko klikajacy,ale i nieprzytomny w dodatku ten socjałdem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:Rozumiem, ze 26.08.09, 13:30 zamiast antysemita wstawiles sobie w sygnaturke socjaldemokrata. No,ale wszystko sie zgadza. W dzisiejszej Europie jestem socjaldemokrata=jestem antysemita. Kazdy człek to zrozumie.) Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re:Rozumiem, ze 26.08.09, 14:13 pozarski napisał: > W dzisiejszej Europie jestem socjaldemokrata=jestem antysemita. > Kazdy człek to zrozumie.) Poza socjaldemokratą. )) Ale co w ogóle rozumie socjaldemokrata? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:Rozumiem, ze 26.08.09, 14:17 Przyjazn miedzy narodami (zwlaszcza narodem socjaldemokratycznym i narodem islamskim) no i parytet etniczno-feministyczny. Ach, no i love parades,of koz. O czyms zapomnialem, Borsuku? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re:Rozumiem, ze 26.08.09, 14:42 Myślę, że oni i tego nie rozumieją. Przecież gdyby wiedzieli, do czego to prowadzi, to by chyba tego nie propagowali, nie? ) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:Rozumiem, ze 26.08.09, 15:05 Rzecz poszly za daleko i teraz to juz chyba nie ma najmniejszego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec :) 26.08.09, 15:16 Na forum świat zdekonspirowano mnie jako Żyda dawno temu. Zapytaj choćby Goldbauma. Z tym zrownywaniem antysemityzmu z socjaldemokracją to przesada. Jestem zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w ktorym to Żydzi znaleźliby swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zastanow sie. 26.08.09, 15:21 Co mnie obchodzi,za kogo cie maja na forum Swiat? No,wisi mi to zwiedlym kalafiorem. Dla mnie istotne jest za kogo ja cie mam,naziolu. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Ty się zastanow. 26.08.09, 15:22 pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_pami%C4%99ci_homoseksualist%C3%B3w_prze%C5%9Bladowanych_przez_nazizm Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ty się zastanow. 26.08.09, 15:37 A wiec jeszcze w dodatku nie tylko naziol,ale i ciota? No to sie zebralo tego.)) Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: :) 26.08.09, 15:31 superspec napisał: Jestem > zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w ktorym to Żydzi > znaleźliby swoje miejsce. po co? Zydzi maja swoje miejsce... demokratyczne panstwo swiatowe? DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: :) 26.08.09, 15:35 Przed kilkoma laty był sondaż ktory wskazywał na to że większość społeczeństwa Izraela opowiadała się za wejściem do Unii Europejskiej czyli organizacji ktora wydaje mi się wstępem do powstania w przyszłości demokratycznego państwa światowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: :) 26.08.09, 15:36 Upadles na glowe, nie mowiac juz o tych Izraelczykach. Europa w tym stuleciu bedzie islamska i tacy jak ty beda sie mieli w niej dobrze,naziolu. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: :) 26.08.09, 15:38 Europa to jeszcze nie swiat. panstwa tworzace Unie, to nie JEDNO panstwo... to tylko wspolnota, glownie ekonomiczna... a to co sie superspecowi wydaje ma nazwe Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jeżeli chodzi o politykę zagraniczną to zgadzam 26.08.09, 15:41 się z neokonserwatystami zaś jeśli chodzi o gospodarczą to jestem po stronie Keynesa. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Jeżeli chodzi o politykę zagraniczną to zgadz 26.08.09, 15:44 no, to mnie nie po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Nie musi być po drodze 26.08.09, 15:47 w końcu mamy demokrację w ktorej wielość poglądow jest ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: :) 26.08.09, 15:35 superspec napisał: > > Z tym zrownywaniem antysemityzmu z socjaldemokracją to przesada. Jestem > zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w ktorym to Żydzi > znaleźliby swoje miejsce. No ty jestes antysemita,sam sie przyznajesz. Marzy ci sie jakas III Rzesza bis, gdzie jakis fuehrer, np superspec, bedzie dyrygowal wszystkim,a wiec i osiedleniem, moze i w obozach, Zydow. Teraz rozumiem,skad twoja ksywa,naziolu. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 15:45 pl.wikipedia.org/wiki/Francis_Fukuyama Odpowiedz Link Zgłoś
fog.bank Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 16:06 to w koncu jak? bo sie zamotalam (?) www.psz.pl/tekst-5411/Francis-Fukuyama-Budowanie-panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 16:49 W latach 90-tych Fukuyama dal sie nabrac na ciagotki V-tej kolumny neocon artists i ich wizje Bliskiego Wschodu ale szybko mu przeszlo i odpuscil se w liscie do Busha ,... =================================================================== http://www.newamericancentury.org/iraqclintonletter.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lunatic.soul Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 16:55 Szukam uzasadnienia w teoriach Fukuyamy dla marzeń o jednym demokratycznym państwie światowym. Jakoś nie umiem znaleźć... albo nie umiem czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 18:58 lunatic.soul napisał: > Szukam uzasadnienia w teoriach Fukuyamy dla marzeń o jednym demokratycznym państwie światowym. Jakoś nie umiem znaleźć... albo nie umiem czytać... ------------------- czytac pewnie umiesz,ale ta teoria...o jednym panstwie na caly swiat- ziemski-to utopia,i do tego...mnie sie nie bodoba brak roznorodnosci kultur,a pewnie do tego z czasem by doszlo,jak obecnie...'kultura ' big maca Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 19:34 Ci co to upychaja po godzinach organizuje festiwale zydowskiej kultury ze nie wspomne o setkach organizacji do ktorych naleza i ktore sa zarezerwowane dla Zydow ,... =================================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 19:36 Ooops !!! to bylo do lunatyka ,... =================================================================== Ci co to upychaja po godzinach organizuje festiwale zydowskiej kultury ze nie wspomne o setkach organizacji do ktorych naleza i ktore sa zarezerwowane dla Zydow ,... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 19:53 spitt napisał: > Ci co to upychaja po godzinach organizuje festiwale zydowskiej > kultury ze nie wspomne o setkach organizacji do ktorych naleza > i ktore sa zarezerwowane dla Zydow ,... ========================================= dzis slyszalam w radio wywiad z zona ...ooops...nazwisko zapomnialam,ale imie Golda(?). otoz byl tam ciekawy fragment o zamknieciu w '69r szkoly dla mlodziezy zydowskiej w Lodzi.prawie same znane obecnie nazwiska.czy oni sluza tej hada cos tam? bardzo prawdopodobne.ja nie uczeszczalam nigdy do zadnej szkoly pod auspicjami flagi czy hymnu zydowsko- izraelskiego i malo wiem o tym okresie,i o pozniejszym tez niewiele wiecej...niestety. ale tam gdzie mieszkam byla filia TSKŻ,w ktorym bylam 2 a moze gora 3 razy.ot,i cala moja wiedza w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 20:08 Widzisz contradiction (brakuje mi polskiego slowa) w tym zdaniu ??? W '68 ponoc pogonilismy Zydow a w '69 ich szkola jeszcze istniala ,... =================================================================== otoz byl tam ciekawy fragment o zamknieciu w '69r szkoly dla mlodziezy zydowskiej w Lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatic.soul Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 21:09 spitt napisał: Myślisz, że wszyscy wyjechali jednego marcowego dnia? Szkoda słów dla ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 21:10 spitt napisał: > > Widzisz contradiction (brakuje mi polskiego slowa) w tym zdaniu ??? > > W '68 ponoc pogonilismy Zydow a w '69 ich szkola jeszcze > istniala ,... > =================================================================== sprzecznosci nie widze,a jedynie tzw. 'poslizg w czasie' '69r szkole zamkneli moze nie mial juz kto uczyc,bo nauczyciele i uczniowie(gros) wyemigrowali-wyrzuceni nagonka? chyba istnieniu nagonki nie zaprzeczysz Odpowiedz Link Zgłoś
lunatic.soul Re: Marzy mi się świat Francisa Fukuyamy. 26.08.09, 21:04 spitt napisał: Jakbyś czegoś o Żydach nie napisał, to byłbyś chory... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: inne nizli Israel? 26.08.09, 17:25 superspec napisał: > Z tym zrownywaniem antysemityzmu z socjaldemokracją to przesada. Jestem zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w ktorym to Żydzi znaleźliby swoje miejsce. dlaczego nie Izrael tam,gdzie jest teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: oddasz kawalek Polski? 26.08.09, 17:27 superspec napisał: "Jestem zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w ktorym to Żydzi znaleźliby swoje miejsce." czy tak jak Zagloba...oddasz Zydom Inflanty? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Madagaskar? 27.08.09, 09:12 superspec napisał: > Jestem zwolennikiem powstania demokratycznego państwa światowego w > ktorym to Żydzi znaleźliby swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Czego wy biedulinki nie rozumiecie?:) 27.08.09, 09:41 Izrael zostanie na swoim miejscu. Chodzi mi o powstanie światowego państwa demokratycznego.Należałoby zamienić nazwę Unia Europejska na Unia Światowa i wtedy można by do takiej organizacji przyjmować państwa chociażby z Ameryki Południowej (notabene Gujana Francuska już w niej jest) pl.wikipedia.org/wiki/Gujana_Francuska Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Czego wy biedulinki nie rozumiecie?:) 27.08.09, 10:12 superspec napisał: > Południowej (notabene Gujana Francuska już w niej jest) > pl.wikipedia.org/wiki/Gujana_Francuska My i bez Wikipedii wiemy, że Gujana Francuska jest w UE, wskutek bezceremonialnego rozpychania się Francji z jej "departamentami zamorskimi" Równie dobrze mogłyby być w UE Australia i Kanada, których głową państwa jest królowa brytyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Czego ty nadnadsoc nie rozumisz?:) 27.08.09, 10:16 A gdzie Zydzi taką razą? Moze Vichy,zeby juz zostac przy Francji? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Jak to gdzie w Izraelu i w innych państwach Unii 27.08.09, 10:18 Światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jestes pewny,nadnarsocie? 27.08.09, 10:22 Rzad swiatowy juz mamy, jest to ONZ,a tam,jak wiadomo,same milujace pokoj narody,ktore nic, tylko chcom Izrael zmiesc z mapy swiata,zeby nareszcie upragniony pokoj zapanowal na tym swiecie. Sadzac z twojej partyjnej przynaleznosci i ty nie chcesz niczego innego,a te gadki szmatki,ktore nam tu aplikujesz,to zwykla socdem propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Nie rozumiem Ciebie agresywny człowieku. 27.08.09, 10:32 ONZ nie jest rządem światowym i obejmuje także państwa niedemokratyczne a ja chcę stworzenia organizacji ponadpaństwowej w ktorej znalazłby się jedynie demokracje takie jak Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ty chcesz? To chcij,chodzaca lagodnosci. 27.08.09, 10:47 ONZ tez chce i ma pewnie wieksze szanse od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec I dobrze by było gdyby Kanada Australia czy USA 27.08.09, 10:16 były w Unii już nieeuropejskiej lecz światowej.Jaką sporą składkę by te państwa płaciły. Cechuje was ciasnota umysłowa chadecy z peło. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Materializm dialektyczny. 27.08.09, 10:21 superspec napisał: > Jaką sporą składkę by te państwa płaciły. Materializm dialektyczny cechuje przekonanie, że staranie się o własna forsę to brzydki kapitalizm, wyciąganie ręki po cudzą, to humanistyczna cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Materializm dialektyczny. 27.08.09, 10:27 dachs napisał: >" Materializm dialektyczny cechuje przekonanie, że staranie się o własna forsę to brzydki kapitalizm, wyciąganie ręki po cudzą, to humanistyczna cnota."> bingo! strzal w 10-ke i dobic te dialektyke...POzostawiajac dialekty jezykowe mniejszosci (wiekszosci,rownosci)narodowych przestrzegajacych najwyzszego prawa panstwowego-czyli K O N S T Y T U C J I panstwa i prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:28 Zresztą widzę że zbytnio nie rozumiesz tego że socjaldemokracja opowiada się za wolnym rynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:38 Bo to jest korzystne dla polskich przedsiębiorców. Kaczyńskim i Lepperom wystarczają subwencje, a te dostaje się także pozostając poza strefą €. > Zresztą widzę że zbytnio nie rozumiesz tego że socjaldemokracja > opowiada się za wolnym rynkiem. No taaaak. Nie rozśmieszaj mnie. Z chorobliwą nadregulacją i kontrolą wszystkiego i intensywną hodowlą pasożytów na urzędach. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:45 Tak szczerze powiedziawszy to jak się Was trochę podrapie peowcy to wychodzi z Was PiS. Macie buzie pełne Polską i tylko to się dla Was liczy.Egoistyczny interes kraju nad Wisłą.Żadnego rozwiązania dla ludzkości. Na szczęście Tusk pozostał trochę liberałem a oni dążą do tego samego co socjaldemokraci czyli utworzenia państwa światowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:50 superspec napisał: > Tak szczerze powiedziawszy to jak się Was trochę podrapie peowcy to wychodzi z > Was PiS. > > Macie buzie pełne Polską i tylko to się dla Was liczy.Egoistyczny interes kraju > nad Wisłą.Żadnego rozwiązania dla ludzkości. Na szczęście Tusk pozostał trochę > liberałem a oni dążą do tego samego co socjaldemokraci czyli utworzenia państwa > światowego. > Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:54 superspec napisał: > Macie buzie pełne Polską i tylko to się dla Was liczy.Egoistyczny > interes kraju nad Wisłą. Nic egoistycznego nie ma w zapewnieniu polskim przedsiębiorcom takich samych warunków, jakimi cieszą się inni europejczycy. > Żadnego rozwiązania dla ludzkości. Nie. A nawet zdecydowanie nie. I mam prośbe do was - socjaldemokratów - dajcie nam trochę wytchnąć. Po doświadczeniach z Marksem, Leninem, Stalinem jedyne co się ludzkości naprawdę należy, to sto lat bez używania słowa "socjalizm". > Na szczęście Tusk pozostał trochę liberałem a oni dążą do tego > samego co socjaldemokraci czyli utworzenia państwa światowego. To prawda, ale mają zupełnie inny obraz tego państwa niż socjaldemokraci. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 10:58 superduper napisala: > > Na szczęście Tusk pozostał trochę liberałem a oni dążą do tego > > samego co socjaldemokraci czyli utworzenia państwa światowego. dachs napisal: > To prawda, ale mają zupełnie inny obraz tego państwa niż socjaldemokraci. > ?? Tusk chce panstwa swiatowego? Chodzi o etykiete (swiatowy czlowiek, swiatowe panstwo; te rzeczy), czy jakies EU+USA= kalifat? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 11:08 pozarski napisał: > ?? Tusk chce panstwa swiatowego? Chodzi o etykiete (swiatowy > czlowiek, swiatowe panstwo; te rzeczy), czy jakies EU+USA= kalifat? No nieee. Liberałowie chcą mieć jak najmniej państwa i jak najmniej ingerencji. Liberalnym ideałem jest "planeta ziemia" na której rządzi wolny rynek i nikt więcej. Ładna, nierealna utopia i nie trzeba z tego wyciągać zbyt daleko idących wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: To dlaczego Tusk pcha Polskę do strefy euro 27.08.09, 11:25 To rozumiem i taki byl,a w kazdym razie mial byc, efekt "konca historii". Niestety, zamiast konca historii mamy kontynuacje histerii. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Całe szczęście w Polsce są ruchy otwarte na świat 27.08.09, 10:24 pl.wikipedia.org/wiki/Porozumienie_dla_Przysz%C5%82o%C5%9Bci Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Całe szczęście w Polsce są ruchy otwarte na ś 27.08.09, 10:52 No, tak. Postkomuna, komuna i przyczepka postkomuny(SD). Teraz wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec I michnikowcy z Partii Demokratycznej. 27.08.09, 12:55 Chcesz przez to powiedzieć, że pan Adam Michnik to antysemita? Balonie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:Ech, balonie, 27.08.09, 12:57 caly prymitywizm antysemity z ciebie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re:Ech, balonie, 27.08.09, 13:00 E tam głosuję zgodnie z linią Michnika.Nie sądze żeby ten pan był antysemitą.Chyba że masz o nim jakieś info. To zapodawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:Ech, balonie, 27.08.09, 13:09 Glosujesz zgodnie z linia Michnika? To ten pan ma jakas linie? Podaj linki,balonie.)) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re:Ech, balonie, 27.08.09, 15:37 wyborcza.pl/1,88146,6910264,Anty_PiS_czy_PiS_bis_.html www.konserwatyzm.pl/publicystyka.php/Artykul/3753/ Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:Ech, balonie, 27.08.09, 16:12 Michnik zmienil nazwisko na Zakowski-Wielomski? Tego nie wiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:Ty naprawde jestes zmumifikowany 27.08.09, 16:50 komuszek. "Czytaj miedzy wierszami, popieram linie partii"... Przebudz sie! Nastal juz wiek XXI! Komunizmu juz nima! Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re:Ty naprawde jestes zmumifikowany 28.08.09, 19:01 www.youtube.com/watch?v=9Gnr44hAL8o Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Czego wy biedulinki nie rozumiecie?:) 27.08.09, 10:18 superspec napisał: > Izrael zostanie na swoim miejscu. ok. to bardzo wazne stwierdzenie na czas przyszlosci swiata >Chodzi mi o powstanie światowego państwa demokratycznego.Należałoby zamienić nazwę Unia Europejska na Unia Światowa i wtedy można by do takiej organizacji przyjmować państwa chociażby z Ameryki > Południowej (notabene Gujana Francuska już w niej jest) to melodia przyszlosci,ale juz mozna dzialac nie antagonizujac juz przynaleznych panstw w U€ jak chociazby Polska-Niemcy czy Polska- Rosja. wniosek? zmienic obecnego prezydenta polski lub jego doradcow przydupasnych Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Lewicowy antysemityzm 26.08.09, 20:45 religiapokoju.blox.pl/2006/07/Lewicowy-antysemityzm.html Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Zgoda ale antysemityzm dotyka 27.08.09, 09:34 zarowno lewicę jak i prawicę. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Zgoda ale antysemityzm dotyka 27.08.09, 10:23 superspec napisał: > zarowno lewicę jak i prawicę. prawica w swoim anty jest bardziej otwarta,a co otwarte to mozna dyskutowac i POkazywac,ze nie taki 'upadly zlodziej' jak go maluja. przyklad? kto ukradl proroka i nauczyciela Jeszue ben Josefa z Nazaretu i okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Zgoda ale antysemityzm dotyka 27.08.09, 10:55 superspec napisał: > zarowno lewicę jak i prawicę. Antysemityzm dotyka przede wszystkim - kogo? No, postkomuszy specu, wysil sie. Eee, odpowiem sam,zebys nie musial glowkowac do jutra: no Zydow przecie,balonie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:Jak tam, balon? Odezwij sie 27.08.09, 12:55 superspec napisał: > jak juz sie napompujesz.) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Łapaj antysemitę Michnika.:) /nt 27.08.09, 12:59 Lapaj,lapaj, moze zlapiesz,balonie. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Wziąłbyś się PiSuju do jakieś roboty. 27.08.09, 13:02 Bo ci palemka odbija od tego internetowania a teraz pa. Idę na zkupy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wziąłbyś się komuszku do jakieś roboty. 27.08.09, 13:08 superspec napisał: > > Bo ci palemka odbija od tego internetowania a teraz pa. Idę na > zkupy. Schodzisz z kupy? To wez szaliczek,bo zmarzniesz.) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: Wziąłbyś się komuszku do jakieś roboty. 27.08.09, 15:42 Komuniści są za wprowadzeniem społeczeństwa bezklasowego i bezpaństwowego a to się ma nijak do moich poglądow. I nie czepiaj się PiSuju literowek. Chodziło mi o zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Wziąłbyś się komuszku do jakieś roboty. 27.08.09, 16:10 Widze,ze w kupie ci od razu razniej. No i nie dziwie sie wcale,balonie. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Zgłoś się do roboty.:) 27.08.09, 16:18 www.usaid.gov/careers/fsls.html Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Już się zgłosiłem a oprocz tego do psychologa 27.08.09, 16:57 z całą rodziną. To pomaga. Może pomoc też i Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Już się zgłosiłem a oprocz tego do psychologa 27.08.09, 17:06 Gratuluje. Teraz czekamy na wyniki,ale to chyba potrwa dluzsza chwile, co? Wiec zajmij sie swoim zdrowiem,ku chwale swiatowego pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: Lewicowy antysemityzm 27.08.09, 10:20 lewica w POlsce zawsze po wojnie byla kryptoanty-semicka. to cos podobnego na zasadzie "lapac zlodzieja". Odpowiedz Link Zgłoś