ellenai 09.01.04, 21:53 monolog na gorlicach,ktos mi tam pojdzie powspolczuc?????? heheh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:06 Ja Ci powspółczuję w Jaśle...... nie chce mi się do Gorlic zasuwać.... zimno .. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:08 okowita,serce masz dobre tylko leniwas hehehehhehehhehehheheh Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:14 Znowu się źle czuje ......... hmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:16 zorz ukradkiem bol sie wkradl na jaslo!!!!!! i co teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:22 A ja mam świetny humor...... szampański !!!!! Chyba dlatego, że napyskowałam Ouimetowi....... i się nie bałam....hihi...rany Boskie.... teraz mi nawymyśla......łooooo Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:26 uwazaj ,bo wszechmocna reka ouimeta wyloni sie z przysieckich zarosli i capnie cie w jasle na rynku za kapote i bedzie jajo!!!!!!!!!hehe Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:30 Jak sięgam pamięcią Marysia napyskowała tylko Małopolaninowi (chłopie gdzieś Ty ?) Musiał Ci Ouimet nieźle za skórę zaleźć tylko gdzie i kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:31 no wlasnie gdzie i kiedy?????cmok bo nie wiem:((( Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:36 georghe napisał: > Jak sięgam pamięcią Marysia napyskowała tylko Małopolaninowi (chłopie gdzieś > Ty ?) > Musiał Ci Ouimet nieźle za skórę zaleźć tylko gdzie i kiedy ? Masz sklerozę Żorżu ????? Najgorzej napyskowałam Obserwatorkowi. Co gorsza, znowu mi się na niego zbiera .....flegma. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:39 0kowita napisała: > Masz sklerozę Żorżu ????? Najgorzej napyskowałam Obserwatorkowi. Co gorsza, > znowu mi się na niego zbiera .....flegma. Faktycznie skleroza. Tu jednak jestem w kropce bo nijak Twojej awersji do Obserwatorka pojąć nie mogę. Miałem okazję z nim rozmawiać na (chyba) jakimś czacie i uważam, że niesłusznie mu nawymyslałaś. Kiedyś jeszcze się zdziwisz. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:31 ellenai napisała: > uwazaj ,bo wszechmocna reka ouimeta wyloni sie z przysieckich zarosli i capnie > cie w jasle na rynku za kapote i bedzie jajo!!!!!!!!!hehe Serio ???? No to od dziś całymi dniami biegam w koło rynku..... chcę ręki Ouimeta !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai reke oumeta chces???? 09.01.04, 22:33 hmmmmmmmmmmmmmmmmmm,a jak on zonaty i ta reka jest juz w posiadaniu???? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: reke oumeta chces???? 09.01.04, 22:39 ellenai napisała: > hmmmmmmmmmmmmmmmmmm,a jak on zonaty i ta reka jest juz w posiadaniu???? Żonę zarżnę.... mam praktykę w zarzynaniu.... zresztą co tam jedna żona, gdyby miał ich pięć to byłby problem ale jedna ? To tyle co nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: reke oumeta chces???? 09.01.04, 22:44 to ty bardziej zaczepna jestes niz ja !!!!!!!! myslisz ze oumet moglby miec az 5 zon????gdyby tak bylo to ja ci pomoge zarzynac,w koncu trzeba sie solidaryzowac w potrzebie!!!!!!!a ja lubie bliznim pomagac Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: reke oumeta chces???? 09.01.04, 22:47 0kowita napisała: > > Żonę zarżnę.... Ufffff.... w pierwszej chwili myślałem, że żorża zarżniesz..... ła, ulżyło mi... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 22:51 hehehhe innom "razom"pomyslimy nad zorzem ,prawda okowita? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 22:55 Nie mogę się doczekać :)))) Dwie kobitki tak od razu..... Czyjaś głowa spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 22:56 No nieeeeeeeee!!!!!!! Żorża zarzynać nie będę...... mamy raczej w planach (oba cwaj) zarżnąć jakiegoś ssaka i go potem zeżreć.......hej. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ja sie slucham okowity 09.01.04, 22:59 wiec nie bedzie zarzynania zorza!!!amen Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:00 Ok, ale ja zabijam, Ty patroszysz. Wino może być czerwone.... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:04 OKI...... ale wina nie lubię..... tylko gorzała !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:11 O Chryste Marianie ! Wina nie lubi.... co za baba. U mnie podniebienie delikatne i do tak znamienitej potrawy równie szacowne trunki preferuję. Gorzoła to potem, potem, ryczałtem za cały kwartał... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:15 Nie lubię wina, po winie rzygam, nie lubię rzygać........ hej. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:17 Po takim winie też rzygam. Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:42 ..gdzie ja bylem ..jak mnie nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ja na zorza 09.01.04, 23:44 reki nie podniose!!!!!! on jeden poszedl mi powspolczuwac na gorlicach w watku z globusem i chyba go koffffffam(milennik co ty na to?) Odpowiedz Link Zgłoś