Dodaj do ulubionych

prowadze bolesny.......

09.01.04, 21:53
monolog na gorlicach,ktos mi tam pojdzie powspolczuc?????? heheh
Obserwuj wątek
    • 0kowita Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:06
      Ja Ci powspółczuję w Jaśle...... nie chce mi się do Gorlic zasuwać.... zimno ..
      • ellenai Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:08
        okowita,serce masz dobre tylko leniwas hehehehhehehhehehheheh
        • georghe Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:14
          Znowu się źle czuje ......... hmmmm.....
          • ellenai Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:16
            zorz ukradkiem bol sie wkradl na jaslo!!!!!! i co teraz??
            • 0kowita Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:22
              A ja mam świetny humor...... szampański !!!!!
              Chyba dlatego, że napyskowałam Ouimetowi....... i się nie bałam....hihi...rany
              Boskie.... teraz mi nawymyśla......łooooo
              • ellenai Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:26
                uwazaj ,bo wszechmocna reka ouimeta wyloni sie z przysieckich zarosli i capnie
                cie w jasle na rynku za kapote i bedzie jajo!!!!!!!!!hehe
                • georghe Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:30
                  Jak sięgam pamięcią Marysia napyskowała tylko Małopolaninowi (chłopie gdzieś
                  Ty ?)
                  Musiał Ci Ouimet nieźle za skórę zaleźć tylko gdzie i kiedy ?
                  • ellenai Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:31
                    no wlasnie gdzie i kiedy?????cmok bo nie wiem:(((
                  • 0kowita Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:36
                    georghe napisał:

> Jak sięgam pamięcią Marysia napyskowała tylko Małopolaninowi (chłopie gdzieś
                    > Ty ?)
                    > Musiał Ci Ouimet nieźle za skórę zaleźć tylko gdzie i kiedy ?

Masz sklerozę Żorżu ????? Najgorzej napyskowałam Obserwatorkowi. Co gorsza,
                    znowu mi się na niego zbiera .....flegma.
                    • georghe Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:39
                      0kowita napisała:

> Masz sklerozę Żorżu ????? Najgorzej napyskowałam Obserwatorkowi. Co gorsza,
                      > znowu mi się na niego zbiera .....flegma.

Faktycznie skleroza.
                      Tu jednak jestem w kropce bo nijak Twojej awersji do Obserwatorka pojąć nie
                      mogę. Miałem okazję z nim rozmawiać na (chyba) jakimś czacie i uważam, że
                      niesłusznie mu nawymyslałaś. Kiedyś jeszcze się zdziwisz.
                • 0kowita Re: prowadze bolesny....... 09.01.04, 22:31
                  ellenai napisała:

> uwazaj ,bo wszechmocna reka ouimeta wyloni sie z przysieckich zarosli i
                  capnie
                  > cie w jasle na rynku za kapote i bedzie jajo!!!!!!!!!hehe

Serio ????
                  No to od dziś całymi dniami biegam w koło rynku..... chcę ręki Ouimeta !!!!!
                  • ellenai reke oumeta chces???? 09.01.04, 22:33
                    hmmmmmmmmmmmmmmmmmm,a jak on zonaty i ta reka jest juz w posiadaniu????
                    • 0kowita Re: reke oumeta chces???? 09.01.04, 22:39
                      ellenai napisała:

> hmmmmmmmmmmmmmmmmmm,a jak on zonaty i ta reka jest juz w posiadaniu????

Żonę zarżnę.... mam praktykę w zarzynaniu.... zresztą co tam jedna żona, gdyby
                      miał ich pięć to byłby problem ale jedna ? To tyle co nic.
                      • ellenai Re: reke oumeta chces???? 09.01.04, 22:44
                        to ty bardziej zaczepna jestes niz ja !!!!!!!! myslisz ze oumet moglby miec az
                        5 zon????gdyby tak bylo to ja ci pomoge zarzynac,w koncu trzeba sie
                        solidaryzowac w potrzebie!!!!!!!a ja lubie bliznim pomagac
                      • georghe Re: reke oumeta chces???? 09.01.04, 22:47
                        0kowita napisała:

>
                        > Żonę zarżnę....

Ufffff.... w pierwszej chwili myślałem, że żorża zarżniesz..... ła, ulżyło
                        mi...
                        • ellenai na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 22:51
                          hehehhe innom "razom"pomyslimy nad zorzem ,prawda okowita?
                          • georghe Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 22:55
                            Nie mogę się doczekać :))))
                            Dwie kobitki tak od razu..... Czyjaś głowa spadnie
                          • 0kowita Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 22:56
                            No nieeeeeeeee!!!!!!!
                            Żorża zarzynać nie będę...... mamy raczej w planach (oba cwaj) zarżnąć jakiegoś
                            ssaka i go potem zeżreć.......hej.
                            • ellenai ja sie slucham okowity 09.01.04, 22:59
                              wiec nie bedzie zarzynania zorza!!!amen
                            • georghe Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:00
                              Ok, ale ja zabijam, Ty patroszysz. Wino może być czerwone....
                              • 0kowita Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:04
                                OKI...... ale wina nie lubię..... tylko gorzała !!!!!!
                                • georghe Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:11
                                  O Chryste Marianie ! Wina nie lubi.... co za baba.
                                  U mnie podniebienie delikatne i do tak znamienitej potrawy równie szacowne
                                  trunki preferuję.

Gorzoła to potem, potem, ryczałtem za cały kwartał...
                                  • 0kowita Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:15
                                    Nie lubię wina, po winie rzygam, nie lubię rzygać........ hej.
                                    • georghe Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:17
                                      Po takim winie też rzygam.
                                      • milennik11 Re: na ciebie to inna razom:)) 09.01.04, 23:42
                                        ..gdzie ja bylem ..jak mnie nie bylo...
                                        • ellenai ja na zorza 09.01.04, 23:44
                                          reki nie podniose!!!!!! on jeden poszedl mi powspolczuwac na gorlicach w watku
                                          z globusem i chyba go koffffffam(milennik co ty na to?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka