elp1 19.02.04, 09:54 roczek w pościku się odnalazł ehehehe :) Pączki! faworki! róże karnawałowe! Komu? Komu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 można wysyłkowo? 19.02.04, 14:43 bo ja bym się wpisał na listę, buuu, a tak to dziś tylko dwa pączki, więcej nie było :(((( zjadło się i to. a może w domu może jakieś faworki się pojawią??? trzeba doczekać do wieczora... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: można wysyłkowo? 19.02.04, 17:14 ja tez chce paczka kochani! chyba nawet do sklepu sie wybiore wkrotce i kupie co trzeba i upieke poczkow:) jejku super najgorsze tylko,ze cholerne forum mnie wkurza bo za kazdym razem jak chce cos dopisac to musze sie logowac, wrrrr,tez tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: można wysyłkowo? 19.02.04, 21:58 ellenai napisała: > ja tez chce paczka kochani! chyba nawet do sklepu sie wybiore wkrotce i kupie > co trzeba i upieke poczkow:) jejku super > najgorsze tylko,ze cholerne forum mnie wkurza bo za kazdym razem jak chce cos > dopisac to musze sie logowac, wrrrr,tez tak macie? POZDRAWIAM WSZYSTKICH :))) Znacie TO :) karnawał: 55 przepisów. Banany zapiekane w szynce Chrust niemiecki Chrust niemiecki Chrust z rumem Ciasteczka meksykańskie Ciasteczka serowe deserowe Ciasteczka serowe do barszczu Ciasto francuskie - przepis podstawowy Farsz cielęcy z grzybami Faworki luksusowe Faworki Makłowicza Faworki na pianie Faworki na pianie Faworki poselskie Faworki rodzinne Gruszki w cieście Grzanki serowo-ziołowe Holenderskie pączki z rodzynkami Holenderskie pączki z rodzynkami Kaczka w pomarańczach Kanapki z anchois Kanapki z tatarem ze śledzi Karnawałowe ogonki Karnawałowe róże Krem do napoleonek Lukier cytrynowy do pączków Migdałowe łezki Mus hiszpański Nadzienie orzechowe do pączków Oponki Pączki doskonałe Pączki koktajlowe Pączki parzone Pączki parzone Pączki parzone Pączki pieczone z niespodzianką Pączki z jabłkami Pączki z różą Pączki z ziemniaków Pączkowe piłeczki Paszteciki okrągłe z cebulą, oliwkami i anchois Penne z warzywami na 10-12 osób Placek z tofu Przekąski w pieczarkach Róże karnawałowe Ruloniki z tatara w szynce Sałatka z kurczaka Schab w miodowej skorupce Sękacz domowy Słodkie paluszki Sos czekoladowy do indyka Spirale serowe Torcik á la Sacher Tort czekoladowy na zimno Vol-au-vent BOŻE ile tego PS kto chce przepis dam link :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: można wysyłkowo? 02.03.04, 02:10 hehe szaczku tyle pysznosci wymieniles:) a ja wtedy faktycznie udalam sie do sklepu,kupilam co trzeba i upieklam paczki:) sama je jadlam bo amatorow nie bylo i dobrze a w srodku to nawet konfitura z rozy byla! Odpowiedz Link Zgłoś