Dodaj do ulubionych

dziewczynka

15.04.04, 15:47
www2.gazeta.pl/kobieta/1,24467,33645.html

......nic ująć((((
Obserwuj wątek
    • adas49 Re: dziewczynka 15.04.04, 19:12
      0kowita napisała:
      > ......nic ująć((((

Sporo mozna ujac,przykladowo to: (cytuje) - "Umiejętność siedzenia godzinami na
      przepełnionym do granic możliwości pęcherzu moczowym to podstawowe wyposażenie
      na dalszą drogę kobiecego życia"
      Co za wierutna bzdura.....Nie znam nikogo, kto uwazalby umiejetnosc "trzymania"
      odruchu siusiania za objaw kobiecosci...

• 0kowita Re: dziewczynka 15.04.04, 19:41
        Być może..... osób, które uważają, że prawdziwa dama nie powinna siusiać nie ma
        już wiele.

Być może..... gdyby tak zacząć szczegóły analizować nie wszystko tam trafnie
        ujęte.

Ale.....całość jest prawdziwa i cholernie mnie przygnębiła .......
        • ellenai Re: dziewczynka 15.04.04, 19:52
          wlasnie ogolnie tresc jest bardzo prawdziwa,a z tym cholernym siusianiem to
          pamietam podroz pociagiem z kraka do wawy ze znajoma.Jako ze ze wsi pochodze i
          zostalam wyslana na 2 tygodnie do znajomych na wakacje,musialam odbyc podroz w
          szeroki swiat pociagiem,jedyne co pamietam wtedy to fakt, ze mi sie cholernie
          sikac chcialo ale sie wstydzilam cokolwiek powiedziec,grzeczna zahukana
          dziewczynka hehheh,ale dotrwalam do tej warszawy i obylo sie bez obciachu:)
          ale gdybym byla wyszczekana to nie byloby problemu:)hehe
    • 0kowita Re: dziewczynka 16.04.04, 14:59
      Podłamał mnie ten tekst i......dalej mnie to trzyma. Czasem trzeba kogoś
      posłuchać, poczytać... aby zrozumieć siebie.
      Ale nie mam pretensji do mężczyzn. Od nich też się dziwnych rzeczy
      wymaga......powinni być twardzi, zdecydowani, mądrzy, odważni. Powinni robić
      karierę, zarabiać pieniądze. Powinni mieć zawsze rację.Powinni nosić nas na
      rękach, wielbić nas i czcić.Nie wolno im płakać, okazywać słabości, załamywać
      się........itd, itd.

Przerąbane, życie jest przerąbane.

Tylko ludzim bezwzględnym i złym żyje się dobrze......chyba(?)
      • adas49 Re: dziewczynka 16.04.04, 19:23
        Eee tam...takie bla, bla, bla...Eichelberger nie od dzis pisze natchnionym
        jezykiem o "skomplikowanych" relacjach miedzyludzkich - szczegolnie kobiety sa
        podatne na te jego kazania.....
        Co to za glupie gadanie o tym co powinno sie robic a co nie i to jeszcze w
        zaleznosci od plci? Musisz to tylko umrzec - reszta w wiekszym lub mniejszym
        stopniu zalezy od ciebie - ale zalezy...Jesli ktoras kobieta jest na tyle
        glupia, zeby toczyc boje z wlasnym pehcerzem moczowym w obawie przed
        ostracyzmem spolecznym to jej problem...(to tylko taki przyklad, prosze nie
        robic ze mnie urynofoba!)
        Zycie przerabane to jest - ale tylko wtedy, kiedy trzyma sie glowe na
        szafocie...
        A skad ta zlota mysl, ze ludzionm "bezwzglednym i zlym" zyje sie dobrze? Z
        telenoweli Rosalinda?
        • 0kowita Re: dziewczynka 16.04.04, 19:40
          Nie znam noweli Rosalinda.
          Nie żyję z przepełnionym pęcherzem moczowym........ ale nie jestem nigdzie
          traktowana poważnie.
          Jeżeli coś mnie boli..... to udaję, jeżeli coś chcę..... to tylko mi się
          wydaje.Jeżeli czegoś nie chcę...... to jestem głupia.

Jeżeli się wściekam to...... mam okres, nie mam okresu, choruję na wściekliznę
          (niepotrzebne skreślić).

Przez całe życie nikt się nade mną nie "pochylił"........ zawsze ja musiałam
          innnym wsółczuć i pomagać......... przepraszam, jestem zła.
          • adas49 Re: dziewczynka 16.04.04, 19:46
            0kowita napisała:
            > Jeżeli się wściekam to...... mam okres, nie mam okresu, choruję na
            wściekliznę (niepotrzebne skreślić).

Jest taka slynna przypadlosc kobieca - wscik macicy...podobnoz macica wedruje
            po calym brzuchu i jesli przyklei sie do watroby, to babe szalag trafia....
            • 0kowita Re: dziewczynka 16.04.04, 19:55
              Tak jest. Na dniach i u mnie do tego dojdzie i w końcu i Ty i jeszcze ktoś tam
              pozna co to Święty Spokój.
              • adas49 Re: dziewczynka 17.04.04, 16:58
                Jesli masz na mysli te mityczna menopauzie, to mam wrazenie ze wiekszosc kobiet
                takowa posiada przez cale zycie...
                PS.Trzeba jesc duzo soi, bo zawiera fitoesrogeny....podobnoz bardzo pomaga.
                • 0kowita Re: dziewczynka 17.04.04, 17:09
                  Nie cierpię soi.
                  A jak to się nazywa u mężczyzn ? Andro..coś tam. Czytałam, że najgorzej
                  przechodzą ją mężczyźni na kontynencie amerykańskim...... słowo tak czytałam.
                  Spada im tam dosłownie wszystko.
                  • adas49 Re: dziewczynka 17.04.04, 17:12
                    Na szczescie mnie to nie dotyczy. I na dodatek lubie soje....
                    • 0kowita Re: dziewczynka 17.04.04, 17:26
                      .....nie znasz dnia ani godziny....
                      • adas49 Re: dziewczynka 17.04.04, 17:32
                        Nieprawda. Uwarunkowania biologiczne organizmu w duzej mierze sa dziedziczne, a
                        reszta jest wypadkowa stylu zycia....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka