s_z_a_k Re: ...szacunek i żal :(( 24.04.04, 22:37 Ten link był zmyłką :) boże jak oni to robią ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ...szacunek i żal :(( 25.04.04, 03:22 s_z_a_k napisał: > Ten link był zmyłką :) boże jak oni to robią ? ------------------------powyzsze raczej jest ...zmylka.Jezeli nie powazasz Czegos-Kogos,to nie prowokuj. Bog zawsze jestBogiem.Niezaleznie od Ciebie... > Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: ...szacunek i żal :(( 25.04.04, 04:08 To tak jak z tym maslem - maslo jest zawsze maslane...a Ty szak nie rob ludziom wody z mozgu,no chyba ze masz jakis kolejny wzniosly cel na widoku. Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: ...szacunek i żal :(( 27.04.04, 22:24 adas49 napisał: > To tak jak z tym maslem - maslo jest zawsze maslane...a Ty szak nie rob ludziom > > wody z mozgu,no chyba ze masz jakis kolejny wzniosly cel na CIEBIE :) CZWORGA IMION ... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ...szacunek i żal :(( 28.04.04, 03:39 poplatanie z pomieszaniem,nic nie rozumiem o co tu chodzi w tym watku ale czy musze wiedziec?niekoniecznie heh Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...szacunek i żal :(( 28.04.04, 07:03 s_z_a_k napisał: ) > CZWORGA IMION ... Myślę, że wiem o jakich trzech Szak myśli..... ale to czwarte ??????????? Czy Szak mógłby (tak dla mojej babskiej ciekawości) kiedyś te cztery wymienić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ...szacunek i żal :(( 29.04.04, 04:13 jarmulka napisał: > ...szak,szpak,szmak i szczak Pytałam Szaka .....ale masz rację, za dużo pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: ...szacunek i żal :(( 29.04.04, 22:36 Ty tez masz problemy z tozsamoscia ? Czy to wazne kto i jakie imiona nosi albo pod jakim imieniem pisze ? Nie wystarczy to o czym i jak pisza ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ...szacunek i żal :(( 30.04.04, 01:46 ...jak piszA.../kiedys mozna bylo powiedziec :rozdwojenie jazni.Teraz:Jazn w czesciach? Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Jaźń w częściach :))) 02.05.04, 22:24 ouimet napisał: > ...jak piszA.../kiedys mozna bylo powiedziec :rozdwojenie jazni.Teraz:Jazn w > czesciach? Dobre ."Jaźń w częściach" To bardzo dobre . SZAK>BEZ........ . Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Jaźń w częściach :))) 03.05.04, 01:39 Powiadasz za swym pryncypalem Ouimetem ze rozdwojenie..to tyle co dwie czesci tej "jazni".Nic wiec dziwnego ze kazda z "jazni" plodzi dyrdymaly ale nawet jesli was polaczyc wychodzi jeszcze wiekszy dyrdymal tak wiec dyrdymalcie dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Jaźń w częściach :))) 03.05.04, 03:13 jarmulka napisał: > Powiadasz za swym pryncypalem Ouimetem ze rozdwojenie..to tyle co dwie czesci > tej "jazni". Czy moglbys "medraku" wskazac miejsce mojej wypowiedzi o/jak to upierdliwie przeinaczasz/dwoch czesciach jazni? ...tak wiec dyrdymalcie dalej ... dzieki za zezwolenie...jestes wspaniale zarozumialym dupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmulka Re: Ouimet 05.05.04, 04:41 Rozdwoic od czego pochodzi rozdwojenie to nic innego jak z jednego uczynic dwa np: z jednego dupka uczynic dwoch powiedzmy szaka i ouimeta i w takim przypadku powiemy o rozdwojeniu bo jazn wasza jest blizniacza i to jednojajowo. A czy jestem zarozumialy ? Oczywiscie ze jestem majac swiadomosc ze nie mam sobie rownego. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Ouimet 05.05.04, 12:43 ...no,moze adas... hierarchia wygladalay tak: administracja:jarmulka i adas 4 sekretarki.../3 jarmulce i 1 adsiowi/ robole:szak i ouimet... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ouimet 06.05.04, 21:17 ouimet napisał: > ...no,moze adas... > > hierarchia wygladalay tak: > administracja:jarmulka i adas > > 4 sekretarki.../3 jarmulce i 1 adsiowi/ > > robole:szak i ouimet... > A ja ??????? No tak. Pewnie jak zwykle.......baba do garów. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Ouimet 07.05.04, 01:26 > A ja ??????? > No tak. Pewnie jak zwykle.......baba do garów. Spoko.Damy czwarta sekretarke/Ciebie/.Prawdziwie chcesz pracowac na "pieciu" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Ouimet 07.05.04, 06:31 Nie chcę być sekretarką !!!!! I to jeszcze na dodatek czwartą.....phi !!!!! To już wolę do garów. Uzależnię Was od moich zup jarzynowych i bedę cenniejsza od całej administracji.........hej. Odpowiedz Link Zgłoś