ellenai 05.06.04, 01:14 serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2113240.html no prosze, wenus przedefiluje przed nosem sloncu za dnia a ja myslalam ze to czesciej sie dzieje a nie tak rzadko,hmmmmmmm,jak to malo czlowiek wie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: a to ciekawe! 05.06.04, 21:32 ja za bardzo sie na astronomi nie znam,ale lubie sobie od czsu do czsu popatrzec na gwiazdy,tylko jezeli chodzi o wenus,to i tak nie wiem gdzie mam jej szukac.Kiedys pokazywano mi ja na niebie,ale inny kolega powiedzial ze to jowisz,wiec kogo mam sluchac.Dobrze ze przynajmniej co do ksiezyca sa zgodni hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a to ciekawe! 06.06.04, 02:04 ja tez sie zupelnie nie znam na astronomi ale bardzo lubie pocztac na ten temat, jak sie cos ciekawego dzieje,stad link do tego artykulu! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a oglądaliście kiedyś gwiazdy 06.06.04, 10:50 takie pełne gwiazd niebo leżąc w letnią, ciepłą noc na trawie? Pełny odjazd do gwiazd! Suuuuperrrr! Absolutnie fantastyczne wrażenie tańczących na niebie gwiazd, a przy tym jakby bliżej do nieba niż ziemi. Gdzie są te ciepłe noce? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a oglądaliście kiedyś gwiazdy 06.06.04, 13:36 hi hi hi tak ,ale tak lezac to sie przeziebic mozna,chyba ze we dwoje,a jak samemu to w spiworze.Och gdzie te cieple noce ????? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks ja wspominam jednak samotne gwiazd ogladanie 06.06.04, 13:54 bez żadnych ziemskich "rozproszeń" :-) No właśnie - gdzie te ciepłe noce? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks ja wspominam jednak samotne gwiazd ogla 06.06.04, 14:51 to jednak w spiworze ,no pewnie ,tak tez mozna to znaczy ze Ty wiesz gdzie jest wenus ????.to moze mi pokazesz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ja ich nie nazywam tylko podziwiam :-) 06.06.04, 15:00 a tak gwoli dokładności to bez śpiwora O! Ciepłe bywały noce i może jeszcze kiedyś i takie jeszcze bedą? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai cieple noce????no to do Kolorado 06.06.04, 20:26 zapraszam! bez problemu mozna spac w hamaku na dworze!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a kto tu mówi o spaniu?????????? 06.06.04, 20:32 hehe no tak ale jakby co to mozna i spac i gapic sie w niebo!:)))))))))))oj marzy mi sie ogrodek gdzie moglabym hamak rozwiesic! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: a kto tu mówi o spaniu?????????? 06.06.04, 20:41 w hamaku ???? w nim nie mozna we dwoje,a jak ty samemu po nocy siedziec,we dwoje razniej no i cieplej hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a kto tu mówi o spaniu?????????? 06.06.04, 20:45 ja tak prawde powiedziawszy to w hamaku nie spalam nigdy ale hamaki lubie :))))))))))we dwoje to faktycznie nie bardzo uspi na takim heheh Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 a kto tu mówi o spaniu?????????? 07.06.04, 09:15 ellenai napisała: > ja tak prawde powiedziawszy to w hamaku nie spalam nigdy ale hamaki > lubie :))))))))))we dwoje to faktycznie nie bardzo uspi na takim heheh pohustać się można hihihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: a kto tu mówi o spaniu?????????? 07.06.04, 17:09 hustanie solo na hamaku to fajna rzecz ale we dwoje,no to niebardzo hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 kwestia gustu i 14.06.04, 14:40 ellenai napisała: > hustanie solo na hamaku to fajna rzecz ale we dwoje,no to niebardzo hehehe tych dwojga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: to prawda 14.06.04, 20:59 przesadzacie he he ,jak sie chce ,to wszystko mozna tylko troszke cierpliwosci he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: to prawda 14.06.04, 21:01 cierpliwosc to nie taka prosta sprawa dla niektorych jak ja cmok heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: to prawda 14.06.04, 22:08 he he bo Ty jestes pewnie wiercipieta hi hi ,to wcale sie nie dziwie ze by Ci bylo dobrze we dwoje w hamaku,zlosliwiec jestem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: to prawda 14.06.04, 22:30 hehehe masz racje!jestem wiercipieta,hehe3hehehhehehehe i wcale to nie jest zlosliwe co napisales cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: to prawda 14.06.04, 23:00 czasami mnie tak nachodzi,ale to jest taka zlosliwosc z sympati Odpowiedz Link Zgłoś