Dodaj do ulubionych

a to ciekawe!

05.06.04, 01:14
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2113240.html
no prosze, wenus przedefiluje przed nosem sloncu za dnia a ja myslalam ze to
czesciej sie dzieje a nie tak rzadko,hmmmmmmm,jak to malo czlowiek wie !
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: a to ciekawe! 05.06.04, 21:32
      ja za bardzo sie na astronomi nie znam,ale lubie sobie od czsu do czsu
      popatrzec na gwiazdy,tylko jezeli chodzi o wenus,to i tak nie wiem gdzie mam
      jej szukac.Kiedys pokazywano mi ja na niebie,ale inny kolega powiedzial ze to
      jowisz,wiec kogo mam sluchac.Dobrze ze przynajmniej co do ksiezyca sa zgodni hi
      • ellenai Re: a to ciekawe! 06.06.04, 02:04
        ja tez sie zupelnie nie znam na astronomi ale bardzo lubie pocztac na ten
        temat, jak sie cos ciekawego dzieje,stad link do tego artykulu!
        • elp1 a oglądaliście kiedyś gwiazdy 06.06.04, 10:50
          takie pełne gwiazd niebo leżąc w letnią, ciepłą noc na trawie?
          Pełny odjazd do gwiazd! Suuuuperrrr!
          Absolutnie fantastyczne wrażenie tańczących na niebie gwiazd, a przy tym jakby
          bliżej do nieba niż ziemi.
          Gdzie są te ciepłe noce?
          • aleks44 Re: a oglądaliście kiedyś gwiazdy 06.06.04, 13:36
            hi hi hi tak ,ale tak lezac to sie przeziebic mozna,chyba ze we dwoje,a jak
            samemu to w spiworze.Och gdzie te cieple noce ?????
            • elp1 Aleks ja wspominam jednak samotne gwiazd ogladanie 06.06.04, 13:54
              bez żadnych ziemskich "rozproszeń" :-)
              No właśnie - gdzie te ciepłe noce?
              • aleks44 Re: Aleks ja wspominam jednak samotne gwiazd ogla 06.06.04, 14:51
                to jednak w spiworze ,no pewnie ,tak tez mozna to znaczy ze Ty wiesz gdzie jest
                wenus ????.to moze mi pokazesz ????
                • elp1 ja ich nie nazywam tylko podziwiam :-) 06.06.04, 15:00
                  a tak gwoli dokładności to bez śpiwora O! Ciepłe bywały noce i może jeszcze
                  kiedyś i takie jeszcze bedą?
                  • ellenai cieple noce????no to do Kolorado 06.06.04, 20:26
                    zapraszam! bez problemu mozna spac w hamaku na dworze!!!!!!!!!!!!!!!
                    • elp1 a kto tu mówi o spaniu?????????? 06.06.04, 20:28

• ellenai Re: a kto tu mówi o spaniu?????????? 06.06.04, 20:32
                        hehe no tak ale jakby co to mozna i spac i gapic sie w niebo!:)))))))))))oj
                        marzy mi sie ogrodek gdzie moglabym hamak rozwiesic!
                        • aleks44 Re: a kto tu mówi o spaniu?????????? 06.06.04, 20:41
                          w hamaku ???? w nim nie mozna we dwoje,a jak ty samemu po nocy siedziec,we
                          dwoje razniej no i cieplej hi hi
                          • ellenai Re: a kto tu mówi o spaniu?????????? 06.06.04, 20:45
                            ja tak prawde powiedziawszy to w hamaku nie spalam nigdy ale hamaki
                            lubie :))))))))))we dwoje to faktycznie nie bardzo uspi na takim heheh
                            • elp1 a kto tu mówi o spaniu?????????? 07.06.04, 09:15
                              ellenai napisała:

> ja tak prawde powiedziawszy to w hamaku nie spalam nigdy ale hamaki
                              > lubie :))))))))))we dwoje to faktycznie nie bardzo uspi na takim heheh

pohustać się można hihihi :-)
                              • ellenai Re: a kto tu mówi o spaniu?????????? 07.06.04, 17:09
                                hustanie solo na hamaku to fajna rzecz ale we dwoje,no to niebardzo hehehe
                                • elp1 kwestia gustu i 14.06.04, 14:40
                                  ellenai napisała:

> hustanie solo na hamaku to fajna rzecz ale we dwoje,no to niebardzo hehehe

tych dwojga :-)
                                  • ellenai to prawda 14.06.04, 20:50
                                    mi tam za ciasno byloby eheheh
                                    • aleks44 Re: to prawda 14.06.04, 20:59
                                      przesadzacie he he ,jak sie chce ,to wszystko mozna tylko troszke cierpliwosci
                                      he he
                                      • ellenai Re: to prawda 14.06.04, 21:01
                                        cierpliwosc to nie taka prosta sprawa dla niektorych jak ja cmok heheheh
                                        • aleks44 Re: to prawda 14.06.04, 22:08
                                          he he bo Ty jestes pewnie wiercipieta hi hi ,to wcale sie nie dziwie ze by Ci
                                          bylo dobrze we dwoje w hamaku,zlosliwiec jestem !!!
                                          • ellenai Re: to prawda 14.06.04, 22:30
                                            hehehe masz racje!jestem wiercipieta,hehe3hehehhehehehe i wcale to nie jest
                                            zlosliwe co napisales cmok
                                            • aleks44 Re: to prawda 14.06.04, 23:00
                                              czasami mnie tak nachodzi,ale to jest taka zlosliwosc z sympati

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka