ellenai 15.06.04, 19:30 Kiedy wasze urodziny sa?wpisujcie sie zeby pozniej zalozyc watek z powinszowaniami! ja-25 wrzesnien:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Urodziny:)))))) 15.06.04, 19:40 a ja ,15 listopad mały grzeczny skorpionek Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: za to ja wiosenna :-) 15.06.04, 19:52 to Ty jestes chwilke po urodzinach i nic sie nie przyznałas ??? oj nie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: za to ja wiosenna :-) 15.06.04, 19:52 ojej,to ty niedawno swietowalas!!!!!!wszystkiego dobrego elpiku!uwielbiam blizniaki!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: za to ja wiosenna :-) 15.06.04, 19:58 moze zaspiewamy sto lat ,sto lat,niech zyje Elpik nam Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ale mi teraz równocześnie 15.06.04, 20:01 gupio i miło. Ale, jak się tu było przyznawać i o życzenia napraszać? Teraz mi milo, bo to tak samo wyszło i Waszej uwadze nie umknęło. Dziękuję za życzenia. Dobre życzenia zawsze są miłe i na takie zawsze jest odpowiednie miejsce i pora. Wam tez z serca życzę wszystkiego najlepszego i to tak bez okazji, a po prostu dlatego, że Was lubię i prawdziwie wszystkiego najlepszego Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ale mi teraz równocześnie 15.06.04, 20:04 elpik,biegne zakladac tobie watkek urodzinowy,specjalnie dla ciebie:)buzka ,jak to dobrze ze mi to przyszlo do glowy o urodziny was zapytac! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 no i teraz dopiero dziwnie mi 15.06.04, 20:16 Ellenai, co ja mam z Toba zrobić? Musisz robić tyle wrzawy wokół tych urodzin? Każdy sie kiedyś urodził skoro jest, a ja teraz jestem zakłopotana i nie wiem co mam napisać i chyba schowam się gdzieś w kąciku i nic juz nie będę pisać bo wszystko pisanie mi z głowy wyleciało Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: no i teraz dopiero dziwnie mi 15.06.04, 20:21 nie przejmuj sie tym ,postaw piwo ,albo obiecaj to wystarczy he he zawsze mozesz nas zaprosic hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no i teraz dopiero dziwnie mi 15.06.04, 20:27 o moja kochana , mam nadzieje ze cie nie urazilam?oj ,oj,chcialam podkreslic jak bardzo jestes wazna i jak ciebie ceniet:)buzka Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Ellenai, nic z tych rzeczy 15.06.04, 20:35 niczym mnie nie uraziłaś, tyle, że ja czuje się w takich sytuacjach zawsze zaklopotana, bo jakoś nigdy nie lubiłam być w centrum uwagi i wszelkie tego typu sytuacje zawsze mnie w zaklopotanie wprawiają. Przyznam się Wam, że ja nie umiem przyjmować życzeń i zawsze mam z tym problem. A może Wy mnie tego nauczycie? Jak Wy się czujecie i zachowujecie w takich okolicznościach? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai elpik!tez jestem strasznie zaklopotana 15.06.04, 20:43 w takich sytuacjach,ale chcialabym to jakos przelamac!wiesz co?mnie paralizuje na sama mysl ja za miesiac bede musiala przejsc przez kosciol do slubu i w ogole byc w centrum uwagi,staram sie wiec jakos sobie tlumaczyc ze w koncu to nic zlego i na to zasluguje zeby mnie ludzie widzieli! a co do takich sytuacji to lubie dawac do zrozumienia ze ludzie sa dla mnie wazni,ze onich mysle:)cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ellenai, nic z tych rzeczy 15.06.04, 20:46 dokladnie tak jak Ty,nie lubie imienin ,urodzin,gratulacji,czuje sie w tedy troche zaklopotany.Uwazam ,ze pamietac trzeba,choc zdarza mi sie zapomniec,ale najwazniejsze dla mnie jest postepowanie drugiego czlowieka w stosunku do mnie Bo nie wiadomo nigdy co dana osoba sobie mysli skladajac mi zyczenia,a jezeli zna sie ja to sie wie co na prawde o mnie mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dziękuję Wam Ellenai i Aleks 15.06.04, 22:32 myślałam, że to tylko ja tak mam z tym moim zakłopotaniem życzeniowym. Sama lubię ludziom składac zyczenia i obdarowywać drobiazgami, które wiem, że im się spodobają, ale znacznie gorzej idzie mi z przyjmowaniem. Po prostu głupieje i nie wiem ani co powiedzieć, ani jak się zachować, najchętniej w takich razach chciałabym się schować tak by mnie przestano dostrzegać i potrafie jedynie powtarzać: dziękuję, dziękuję, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dziękuję Wam Ellenai i Aleks 15.06.04, 22:38 mysle elpiku ze wiekszos tak ma ,wiekszosc z nas tak to przezywa,a powinnismy sie nauczyc tym cieszyc,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 łatwo powiedzieć, trudniej poradzić 15.06.04, 22:40 a jeszcze trudniej wykonać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: łatwo powiedzieć, trudniej poradzić 15.06.04, 22:47 nie ma sie czym przejmowac, najwazniejsze zeby sie dobrze bawic i usmiech to jet wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: łatwo powiedzieć, trudniej poradzić 15.06.04, 22:48 racja elpik,za miesiac bede miec probe generalna ehhe cmok tu sie klika na Nowy Sacz! a tu na Slupsk! a w miedzyczasie czyta sie Pinezke! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: łatwo powiedzieć, trudniej poradzić 15.06.04, 23:09 ale sobie pospiewamy hi hi hi ,oj wodka bedzie sie lala Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: łatwo powiedzieć, trudniej poradzić 16.06.04, 05:07 no byle nie glosno spiewac bo sie sasiedzi zdenerwuja hehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 trzeba sąsiadów zaprosić do śpiewania 16.06.04, 13:55 to się nie będą denerwować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: trzeba sąsiadów zaprosić do śpiewania 16.06.04, 16:18 slusznie,to jest najlepsze wyjscie z sytuacji!cmok Odpowiedz Link Zgłoś