Dodaj do ulubionych

Urodziny:))))))

15.06.04, 19:30
Kiedy wasze urodziny sa?wpisujcie sie zeby pozniej zalozyc watek z
powinszowaniami!
ja-25 wrzesnien:)cmok
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: Urodziny:)))))) 15.06.04, 19:40
      a ja ,15 listopad mały grzeczny skorpionek
      • ellenai Re: Urodziny:)))))) 15.06.04, 19:46
        no prosze!jesienni jestesmy!
        • elp1 za to ja wiosenna :-) 15.06.04, 19:48
          bliźniak z 5 czerwca
          • aleks44 Re: za to ja wiosenna :-) 15.06.04, 19:52
            to Ty jestes chwilke po urodzinach i nic sie nie przyznałas ??? oj nie ładnie
          • ellenai Re: za to ja wiosenna :-) 15.06.04, 19:52
            ojej,to ty niedawno swietowalas!!!!!!wszystkiego dobrego elpiku!uwielbiam
            blizniaki!cmok
            • aleks44 Re: za to ja wiosenna :-) 15.06.04, 19:58
              moze zaspiewamy sto lat ,sto lat,niech zyje Elpik nam
          • elp1 ale mi teraz równocześnie 15.06.04, 20:01
            gupio i miło.
            Ale, jak się tu było przyznawać i o życzenia napraszać?
            Teraz mi milo, bo to tak samo wyszło i Waszej uwadze nie umknęło.
            Dziękuję za życzenia. Dobre życzenia zawsze są miłe i na takie zawsze
            jest odpowiednie miejsce i pora.

Wam tez z serca życzę wszystkiego najlepszego i to tak bez okazji, a po prostu
            dlatego, że Was lubię i prawdziwie wszystkiego najlepszego Wam życzę.
            • ellenai Re: ale mi teraz równocześnie 15.06.04, 20:04
              elpik,biegne zakladac tobie watkek urodzinowy,specjalnie dla ciebie:)buzka ,jak
              to dobrze ze mi to przyszlo do glowy o urodziny was zapytac!
              • elp1 no i teraz dopiero dziwnie mi 15.06.04, 20:16
                Ellenai, co ja mam z Toba zrobić?
                Musisz robić tyle wrzawy wokół tych urodzin?
                Każdy sie kiedyś urodził skoro jest, a ja teraz jestem zakłopotana i nie wiem
                co mam napisać i chyba schowam się gdzieś w kąciku i nic juz nie będę pisać bo
                wszystko pisanie mi z głowy wyleciało
                • aleks44 Re: no i teraz dopiero dziwnie mi 15.06.04, 20:21
                  nie przejmuj sie tym ,postaw piwo ,albo obiecaj to wystarczy he he
                  zawsze mozesz nas zaprosic hi hi
                • ellenai Re: no i teraz dopiero dziwnie mi 15.06.04, 20:27
                  o moja kochana , mam nadzieje ze cie nie urazilam?oj ,oj,chcialam podkreslic
                  jak bardzo jestes wazna i jak ciebie ceniet:)buzka
                  • elp1 Ellenai, nic z tych rzeczy 15.06.04, 20:35
                    niczym mnie nie uraziłaś, tyle, że ja czuje się w takich sytuacjach zawsze
                    zaklopotana, bo jakoś nigdy nie lubiłam być w centrum uwagi i wszelkie tego
                    typu sytuacje zawsze mnie w zaklopotanie wprawiają.
                    Przyznam się Wam, że ja nie umiem przyjmować życzeń i zawsze mam z tym problem.
                    A może Wy mnie tego nauczycie?
                    Jak Wy się czujecie i zachowujecie w takich okolicznościach?
                    • ellenai elpik!tez jestem strasznie zaklopotana 15.06.04, 20:43
                      w takich sytuacjach,ale chcialabym to jakos przelamac!wiesz co?mnie paralizuje
                      na sama mysl ja za miesiac bede musiala przejsc przez kosciol do slubu i w
                      ogole byc w centrum uwagi,staram sie wiec jakos sobie tlumaczyc ze w koncu to
                      nic zlego i na to zasluguje zeby mnie ludzie widzieli!
                      a co do takich sytuacji to lubie dawac do zrozumienia ze ludzie sa dla mnie
                      wazni,ze onich mysle:)cmok
                    • aleks44 Re: Ellenai, nic z tych rzeczy 15.06.04, 20:46
                      dokladnie tak jak Ty,nie lubie imienin ,urodzin,gratulacji,czuje sie w tedy
                      troche zaklopotany.Uwazam ,ze pamietac trzeba,choc zdarza mi sie zapomniec,ale
                      najwazniejsze dla mnie jest postepowanie drugiego czlowieka w stosunku do mnie
                      Bo nie wiadomo nigdy co dana osoba sobie mysli skladajac mi zyczenia,a jezeli
                      zna sie ja to sie wie co na prawde o mnie mysli.
                    • elp1 dziękuję Wam Ellenai i Aleks 15.06.04, 22:32
                      myślałam, że to tylko ja tak mam z tym moim zakłopotaniem życzeniowym.
                      Sama lubię ludziom składac zyczenia i obdarowywać drobiazgami, które wiem,
                      że im się spodobają, ale znacznie gorzej idzie mi z przyjmowaniem.
                      Po prostu głupieje i nie wiem ani co powiedzieć, ani jak się zachować,
                      najchętniej w takich razach chciałabym się schować tak by mnie przestano
                      dostrzegać i potrafie jedynie powtarzać: dziękuję, dziękuję, dziękuję.
                      • ellenai Re: dziękuję Wam Ellenai i Aleks 15.06.04, 22:38
                        mysle elpiku ze wiekszos tak ma ,wiekszosc z nas tak to przezywa,a powinnismy
                        sie nauczyc tym cieszyc,prawda?
                        • elp1 łatwo powiedzieć, trudniej poradzić 15.06.04, 22:40
                          a jeszcze trudniej wykonać :-)
                          • aleks44 Re: łatwo powiedzieć, trudniej poradzić 15.06.04, 22:47
                            nie ma sie czym przejmowac, najwazniejsze zeby sie dobrze bawic i usmiech to
                            jet wazne.
                          • ellenai Re: łatwo powiedzieć, trudniej poradzić 15.06.04, 22:48
                            racja elpik,za miesiac bede miec probe generalna ehhe cmok

tu sie klika na Nowy Sacz!
                            a tu na Slupsk!
                            a w miedzyczasie czyta sie Pinezke!
                            • aleks44 Re: łatwo powiedzieć, trudniej poradzić 15.06.04, 23:09
                              ale sobie pospiewamy hi hi hi ,oj wodka bedzie sie lala
                              • ellenai Re: łatwo powiedzieć, trudniej poradzić 16.06.04, 05:07
                                no byle nie glosno spiewac bo sie sasiedzi zdenerwuja hehe cmok
                                • elp1 trzeba sąsiadów zaprosić do śpiewania 16.06.04, 13:55
                                  to się nie będą denerwować :-)
                                  • ellenai Re: trzeba sąsiadów zaprosić do śpiewania 16.06.04, 16:18
                                    slusznie,to jest najlepsze wyjscie z sytuacji!cmok
                                    • elp1 i metoda sprawdzona nie wnerwiania sąsiadów 16.06.04, 16:49
                                      śpiewaniem :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka