elp1 01.07.04, 21:58 udanych, pieknych, słonecznych, radosnych i z ciepłymi nocami wakacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Froggg :-) 01.07.04, 22:00 wlasnie gdzie sie nam froggg podziala??????????zelektyzowala sie juz wakacyjnie chyba i niech nas elektyzuje teraz!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
froggg Re: Froggg :-) 06.07.04, 19:05 to ya, przepraszam, ale głód wiedzy sprawił, że cały tydzień spędziłam w Limanowej. wakacje dopiero dziś...a jutro, to normalnie spie do południa, tylko musze ubłagac mojego psa, żeby na poranną potrzebę zabrał pańcia Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Froggg :-) 06.07.04, 19:31 no to z ciebie kobieta czynu! dobrze ze teraz bedzie odpoczynek!co do psa to koniecznie trzeba zobowiazac pana do zajecia sie nim!a ty spij dobrze ,wypoczywaj i odwiedzaj nas na forum!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
froggg Re: Froggg :-) 07.07.04, 18:48 ale naprawdę dawno sie tak nie wyspałam, ale troszke mnie minęło, teraz będę na forum truszke częściej Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Froggg :-) 07.07.04, 18:56 super ze planujesz tu zagladac! zakladaj watki ,pisz z nami i przede wszystkim dobrze sie baw i wypoczywaj!cmok Odpowiedz Link Zgłoś