ellenai 07.07.04, 06:23 .....................????swinia jestem czy nie zakladajac taki watek?cmoki i juz naprawde ide spac!ciekawe jak sie potoczy rozmowa tutaj w tym watku cmok! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kan_z_oz Re: . 07.07.04, 11:11 tez jestem swinia. Jestem zajeta przygotowywaniem przyjecia na czesc 'wyrzucenia mnie z pracy', hurrrrra, a myslalam, ze to ja bede musiala podjac ta trudna decyzje. Zapraszam w ten piatek, nic nie nalezy przynosic. Wszystkie trunki juz sa, bigos wlasnie gotuje. Jak to dobrze, ze nie bede musiala do regularnej pracy, przez jakis czas. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: . 07.07.04, 11:24 Nareszcie mam korespondencje 'na zywo'. Bigosik sie wlasnie gotuje. Zapraszam. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: . 07.07.04, 11:39 chwilke mnie nie bylo bo bylem odcedzic bob ktory sie gotowal i wlasnie go podjadam na bigosik wpadne potem ,jak troszke zglodnieje,mam nadzieje ze Masz go wiecej he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai kan na bigosik to ja sie tez chetnie wpraszam! 07.07.04, 16:32 a co to przyjecia na czesc "wyrzucenia cie z pracy",to ja tez tak chce! potrzebuje przerwy!Mam nadzieje kan ze wszyskto idzie jak trzeba!cmoki! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: .ale cwana Jestes he he he 07.07.04, 11:14 to Twoj stary numer ,sprawdzasz nas ,ale my sie nie damy he he he he he widze ,ze Masz dobry wzrok Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: .ale cwana Jestes he he he 07.07.04, 11:49 Oczywiscie, ze mam go wiecej. Caly gar, Oz i tak nie beda jedli, ale sa zaproszeni wiec musza sprobowac. Zemsta Polaka nad barbarzyncami. Zejdzie nam do poniedzialku spokojnie. Oprocz bigosu sa tez inne atrakcje kulinarne hhehehe. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .ale cwana Jestes he he he 07.07.04, 16:29 hehe znasz mnie troche aleks! hheheheh tak to moj stary trick ehhehehehehehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś