Dodaj do ulubionych

gorlickie puby

IP: *.g-net.pl 22.10.03, 22:46
odwiedzacie? jak wrazenia?
Obserwuj wątek
    • zawisza777 Re: gorlickie puby 23.10.03, 10:18
      Jak dla mnie jest dobrze juz chociasz brakuje czegos mi jeszcze i paru innym
      osobom ale kto wie moze w najblizszym czasie cos jeszcze powstanie...nie
      watpliwie w chwili obecnej rzadzi Dark Pub. Ktos pomyslal i to dobrze widac
      juz na wejsciu...a tak swoja droga jak myslicie co przyciaga klientow do
      takiego miejsca ? czym musi sie charakteryzowac "fajny" pub?
      • Gość: ll Re: gorlickie puby IP: *.g-net.pl 23.10.03, 10:38
        najwieksza zaleta dark pubu jest taras, minusem to ze leja jedno piwko i to
        drozsze a i pomimo tego ze wlasciciel zrobil wszystko co mogl klimat jest, ale
        nie az taki. bohomaz nie jest tak profesjonalnie zrobiony za to piwo tansze i
        jakos bardziej na luzie. jest jeszcze lamus ale jakos za duzo szczeniactwa sie
        placze. moim zadniem te puby ktore sa zapelnily w duzym stopniu luke na rynku.
        gdyby w gorlicach stworzono jakaas powazniejsza szkole wyzsza (co w podobnych
        wielkoscia miasteczkach i w kraju i za granica sie zdaza) wtedy nie tylko rynek
        pubow by sie poszerzyl:)
      • giks Re: gorlickie puby 23.10.03, 11:42
        he he he przebiegły jesteś ....
        żeczywiście Dark ma swój klimacik ale często jest tam problem z miejscem -
        wolnym - więc trzeba zmieniać lokal ;) Fajny to pojęcie baaaardzo względne bo
        tak naprawdę każdy lubi coś innego ;) Dawno temu jak ieszkałam nad morzem to
        był taki jeden pub do którego bardzo lubiałam chadzać. Nie było w sumie w nim
        nic specjalnego ale miał to coś czego się nie da opisać. To co na pierwszy
        rzut oka byłoinne to wystrój (ale typowo nadmorski)zamiast hokerów przy barze
        były uwaga...... huśtawki i to mi się barrrdzo podobało ;) muzyka raczej
        spokojna a je jakieś hity z radia Top 10. no i to co sobie bardzo cenię nie
        było tam czuć nadmiaru dymu.
        Mogę ci powiedzieć czego ludzie napewno nie lubią w lokalach:
        ciasnoty, niewygodnych krzeseł które aż proszą żeby wstać.... i wyjść,
        braku "sali" dla niepalących, 14-latków wiszących nad piwem, pseudo barmanów
        którzy nawet piwa nie potrafią nalać, barku możliwości płacenia kartą, no i
        najważniejsze zaopatrzenie to podstawa nie wystarczy jedno piwko i kilka
        drinków typu sok + czysta - koszmar! A gdzie te inne super trunki, które wcale
        nie są take drogie??? A na koniec godziny otwarcia czasem potrafią załamać ;)
        Więcej cennych info na priv jeśłi chcesz :))) przecież wszyscy dobrze wiedzą,
        że pewnych tajemnic się nie zdradza no nie?
        • zawisza777 Re: gorlickie puby 23.10.03, 12:04
          giks napisała:

> he he he przebiegły jesteś ....
          > żeczywiście Dark ma swój klimacik ale często jest tam problem z miejscem -
          > wolnym - więc trzeba zmieniać lokal ;) Fajny to pojęcie baaaardzo względne bo
          > tak naprawdę każdy lubi coś innego ;) Dawno temu jak ieszkałam nad morzem to
          > był taki jeden pub do którego bardzo lubiałam chadzać. Nie było w sumie w nim
          > nic specjalnego ale miał to coś czego się nie da opisać. To co na pierwszy
          > rzut oka byłoinne to wystrój (ale typowo nadmorski)zamiast hokerów przy barze
          > były uwaga...... huśtawki i to mi się barrrdzo podobało ;) muzyka raczej
          > spokojna a je jakieś hity z radia Top 10. no i to co sobie bardzo cenię nie
          > było tam czuć nadmiaru dymu.
          > Mogę ci powiedzieć czego ludzie napewno nie lubią w lokalach:
          > ciasnoty, niewygodnych krzeseł które aż proszą żeby wstać.... i wyjść,
          > braku "sali" dla niepalących, 14-latków wiszących nad piwem, pseudo barmanów
          > którzy nawet piwa nie potrafią nalać, barku możliwości płacenia kartą, no i
          > najważniejsze zaopatrzenie to podstawa nie wystarczy jedno piwko i kilka
          > drinków typu sok + czysta - koszmar! A gdzie te inne super trunki, które
          wcale
          > nie są take drogie??? A na koniec godziny otwarcia czasem potrafią załamać ;)
          > Więcej cennych info na priv jeśłi chcesz :))) przecież wszyscy dobrze wiedzą,
          > że pewnych tajemnic się nie zdradza no nie?

Witam ze ja niby przebiegly? ;) eeeeeeee wogoleeee :) ta sie pytam bo mnie ten
          temat troche dotyczy a poza tym takie rzeczy trzeba wiedziec! :) Co do wyzszej
          szkoly o ktorej mowi "Gosc II " to swieta prawda.Studenci napedzaja koniuktore
          i to bardzo chociazby w knajpach, dokosnale znany wzor Sacza i WSB. W roku 2002
          studenci zostawili 40 mln zl. Porownujac to do buzdzetu miasta jest ogromna
          kwota ktora rozeszla sie wsrod mieszkancow zasilajac ich kieszenie.Mysle ze nam
          niestety dlugo przyjedzie czekac na wyzsza szkole z prawdziwego
          zdarzenia.Chodzi tu o tak gdzie ludzie z innych miast beda przyjezdzac do
          miasta. Ale kto wie..napewno szkoly typu : "Agent ochrony" itp. wiele nie
          wniosa! Wracajac do tematu : Giks ma racje sa to b. wazne szczegoly bez ktorych
          ani rusz!
          • Gość: ll Re: gorlickie puby IP: *.g-net.pl 23.10.03, 13:49
            jesli chodzi o szkole wyzsza w gorlicach to zgadza sie ze to niestety
            prawdopodobnie daleka perspektywa. minusem gorlic jest moze nie ich samo
            polozenie, ale kiepski dojazd z takiego krakowa np. w polsce jest szereg
            przykladow miasteczek o wielkosci zblizonej do gorlic a posiadajacych uczelnie
            z prawdziwego zdarzenia - np. pulawy, cieszyn wspominany sacz. ciekawym
            przykladem jest cieszyn lezacy na granicy z czechami - ostatnio coraz wiecej
            ludzi z tamtej strony granicy wybiera cieszynska uczelnie. jesli po wejsciu do
            unii granice rzeczywiscie sie zatra to moze to byc szansa dla gorlic, ktore nie
            beda juz miasteczkiem na koncu swiata przez ktore donikad sie nie jezdzi. a ile
            kasy studeci zostawiaja w knajpach to wiem po sobie :)
    • delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 16:13
      a Cafe Rosa ??? ja mam sentyment do tej knajpku bo tam sie umówiłam na moja
      pierwsza randke z moim :)
      • ellenai Re: gorlickie puby 11.03.04, 17:42
        gdzie to jest?i od jak dawna dziala?
        • delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 18:04
          nie wiem od jak dawna kiedys tam po prostu trafiłam :)
          • ellenai Re: gorlickie puby 11.03.04, 18:18
            acha,no ja to w ogole nie wiem nic o pubach w gorliach:) cmok
            • aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 20:41
              to tak samo jak ja he he
              dawniej to Lamus,Stokrotka,Parkowa,Coktajl Bar,Homola tam sie
              spędzało duuuuużo czasu,ach to byli czasy hi hi
              • delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 20:43
                a teraz gdzie mieszkasz?
                napisałbyś coś o sobie bo ja nic nie wiem

możesz załaczyć CV :)
                • ellenai Re: gorlickie puby 11.03.04, 20:56
                  uuuuu,ale masz wymagania delfinku cmok heheh
                  • delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 21:10
                    przynajmniej jestem konkretna :)
                • aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 21:13
                  przepraszam jjjjaaaa ??? delfinku,
                  jeżeli tak to zaraz napisze hi hi
                  • delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 21:16
                    no jasne że TY!!!

ja tu prawie nowa i nic o Tobie nie wiem
                    • aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:20
                      a wiec jedna żona,jedna córka,jeden syn,ja jeszcze pracujący ,ale nie wiem do
                      kiedy bo firma powoli pada,mieszkam w Gorlicach ,acha miałem jeszcze psa boksera
                      ale musiałem go uspic dokładnie rok temu 10 marca.jestem na forum chyba
                      miesiąc?????
                      • jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:25
                        aleks44 napisał:

> jestem na forum chyba
                        > miesiąc?????

ja bym powiedział ze prawie dwa :) albo i wiecej
                        • aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:29
                          to powiedz ba naprawde nie wiem,nie pamietam chyba byłem po tobie ale nie wiem
                          piszesz ze dwa a moze wiecej skoro wiesz to tak musi bys.
                          • jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:33
                            chyba byłeś raczej po mnie bo ja raczkowałem w tamtym roku w listopadzie i w
                            grudniu a z tego co sprawdzalem to nie masz postów z tamtego roku
                            no ale za to w tym i w pierwszym kwartale hohoho
                            • aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:41
                              przede wszystkim nie pisalem tego do ciebie
                              jezeli chcesz to szukaj sobie od kiedy jestem na forum ,bo mnie sie nie chce
                              durnotami zajmowac i bawic się w dedektywa jesli masz cos do mnie to wal smiało
                              ale nie wciskaj mi o tym co pisze i od kiedy bo dla mnie to nie jest istotne.
                              a czy byłem po tobie na forym, czy nie kogo to obchodzi , bo mnie naprawde nie.
                              • jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:46
                                niestety aleks forum jest takie ze pisze sie do wszystkich a nie do kogoś i
                                mnie tez w dupie lata to kto był pierwszy i kto wiecej pisze wiec sie nie unoś
                                na przyszłosc :)
                                • aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:52
                                  to ty zacząles nie ja ,
                                  a co ci w dupie lata to mnie nie obchodzi
                                  ja nie pisalem kto wiecej pisze ,o to ci chodzi??? to pisz i ty
                                  droga wolna
                                  • jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:56

psssssssssssssssss.spoko,i wyluzuj poczytalem miedzy postami i jeszcze raz i
                                    jeszcze raz no i wiem do kogo to było
                                    • jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:56
                                      i juz nic nie powiem
                                      • aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 23:02
                                        ale co, bo ja teraz nie wiem o co ci chodzi ,teraz mnie uspokajasz,ale wytłumacz
                                        ba ja od ciebie nic nie chciałem
                                        • jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 23:06
                                          alleluja ok
                                          • jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 23:07
                                            a tak na marginesie to post o pubach
                                            • ellenai Re: gorlickie puby 12.03.04, 02:50
                                              aj aleks, i jacaa! aleksio ja tam nie widze zeby jacaa co zlego powiedzial,jest
                                              ok,panowie wyluzujcie cmok na zgode!
                                              • giks no prosze!!! 13.03.04, 08:29
                                                tylko na chwile sobie odpuściłam bytność na forum a tu takie posty wiecie co
                                                dajcie spokój...ja wiem, że jak się czyta coś po fakcie to jest inaczej niż jak
                                                w trakcie pisania ale i tak widać sporo i zupełnie nie rozumię o co się aleks
                                                tak zburzył??? najpierw sam pyta i ilośc i czas postów a potem ma pretensje nie
                                                wiem o co chodzi do końca ale tym razem biorę stronę jacy. I jeszcze jedno
                                                forum jest po to żeby pisać i nie można mieć pretensji że odpisał ktoś inny niż
                                                byśy chcieli. Jak ktoś chce prowadzić rozmowy we dwoje to zapraszam na priv.
                                                A na koniec dodam że trzeba patrzeć na strukturę wątku wtedy wiadomo kto co do
                                                kogo pisze....
                                                • jacaaa2 Re: no prosze!!! 13.03.04, 09:02
                                                  giks napisała:

niż
                                                  >
                                                  >.A na coniec dodam że trzeba patrzeć na strukturę wątku wtedy wiadomo kto co
                                                  do
                                                  > kogo pisze....

Co do ostatniego zdania musze sie wypowiedzieć-gdyż pisząc posta na forum nie
                                                  wiemy kto go pózniej przeczyta i nie wiemy czy bedzie to ta osoba co chcemy czy
                                                  też pani XX z warszawy i po prostu na forum piszecie do wszystkich a nie do
                                                  kogoś .Poza tym jest tu napewno mnóstwo pt.czytaczy z innych małopolskich
                                                  forów chociażby z tarnowa czy ,jasła ,zakopanego bo wszyscy wiedza ze ich
                                                  gonimy .a pozniej maja tematy do drwin i dyskusji na nasz temat.Amen !
                                                  • jacaaa2 Re: no prosze!!! 13.03.04, 14:06
                                                    .........mam jeszcze jeden stary wysłużony pomysł odnosnie tego tematu -jezeli
                                                    ktoś chce koniecznie odpowiedzieć tylko danej osobie wystarczy po prostu
                                                    zacytować kawałek tresci postu na jaki odpowiadamy i juz kłopot z głowy .Amen!
                                                  • jacaaa2 sedno sprawy 13.03.04, 14:16
                                                    a teraz finał w/g mnie całej tej sprawy-mianowicie post ten został założony
                                                    mniemam że nie przez nikogo z nas a przez kogoś obcego bo w podpisie autora
                                                    jest Gość II i przypuśćmy ze jest to faktycznie ktoś z poza miasta (co do czego
                                                    mam swoje obawy)i chciałby sie dowiedzieć czegoś faktycznie jak pisze o pubach
                                                    wiec co przeczyta 10 postów na temata pózniej całkowita zmiana tematu na
                                                    jaki ........każdy poczyta, a wystarczyło założyc nowy wątek z nim i po sprawie
                                                    a tak to zrobiła sie niezła jadka.Pas!
                                                  • ellenai Re: sedno sprawy 13.03.04, 18:22
                                                    tak,ale jak sie tak zaczniemy pilnowac to forum moze sie zrobic sie sztywne:)no
                                                    ale coz,jacaa ty sie nie przejmuj jakimis drwinami!bo nie ma czym:) cmok
                                                  • jacaaa2 Re: sedno sprawy 13.03.04, 18:29
                                                    tak tak ale czy słyszałaś kiedy o zagłaskaniu kota na śmierc -jak tak bedziemy
                                                    robić to sie zagłaskamy nawzajem i kto bedzie klikał na forum??
                                  • delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:58
                                    Ej chłopaki bo sie pobijecie hihihih

mam nadzieje że nie o mnie - bo ja wierna jak pies i nawet na innego nie
                                    spojrze - ba nawet innemu na smsy nie odpisze :)))
                                    czy to jest miłość????
                      • delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 23:01
                        Aleks ! - dzieki że mnie oświeciłeś - teraz to coś tam wiem o Tobie.
                        Pozdrawiam -cmok
                        • aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 23:09
                          delfinku do Ciebie;
                          to dobrze, że Cie oswieciłem, będziesz z daleka widoczna he he
                          • delfinek27 Re: gorlickie puby 12.03.04, 09:26
                            wiesz - ja juz dawnoe jestem z daleka widoczna hihihi
                            trudno mnie nie zauważyć - rzucam sie w oczy przy moim wzroście hihihih
                            • ellenai Re: gorlickie puby 12.03.04, 17:22
                              wysoka jestes delfinku?
                              • delfinek27 Re: gorlickie puby 12.03.04, 20:12
                                troche wysoka mam 178 cm i do tego lubie chodzić w butach na obcasie wiec
                                możesz dodać jeszcze 10 cm
                                • ellenai Re: gorlickie puby 12.03.04, 20:24
                                  tos ty ladna bestia,no bo ja to kurdupelek ehheh cmok
    • giks po raz kolejny proszę... 13.03.04, 08:40
      zmieniajcie tematy postów .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka