Gość: ll IP: *.g-net.pl 22.10.03, 22:46 odwiedzacie? jak wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza777 Re: gorlickie puby 23.10.03, 10:18 Jak dla mnie jest dobrze juz chociasz brakuje czegos mi jeszcze i paru innym osobom ale kto wie moze w najblizszym czasie cos jeszcze powstanie...nie watpliwie w chwili obecnej rzadzi Dark Pub. Ktos pomyslal i to dobrze widac juz na wejsciu...a tak swoja droga jak myslicie co przyciaga klientow do takiego miejsca ? czym musi sie charakteryzowac "fajny" pub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: gorlickie puby IP: *.g-net.pl 23.10.03, 10:38 najwieksza zaleta dark pubu jest taras, minusem to ze leja jedno piwko i to drozsze a i pomimo tego ze wlasciciel zrobil wszystko co mogl klimat jest, ale nie az taki. bohomaz nie jest tak profesjonalnie zrobiony za to piwo tansze i jakos bardziej na luzie. jest jeszcze lamus ale jakos za duzo szczeniactwa sie placze. moim zadniem te puby ktore sa zapelnily w duzym stopniu luke na rynku. gdyby w gorlicach stworzono jakaas powazniejsza szkole wyzsza (co w podobnych wielkoscia miasteczkach i w kraju i za granica sie zdaza) wtedy nie tylko rynek pubow by sie poszerzyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: gorlickie puby 23.10.03, 11:42 he he he przebiegły jesteś .... żeczywiście Dark ma swój klimacik ale często jest tam problem z miejscem - wolnym - więc trzeba zmieniać lokal ;) Fajny to pojęcie baaaardzo względne bo tak naprawdę każdy lubi coś innego ;) Dawno temu jak ieszkałam nad morzem to był taki jeden pub do którego bardzo lubiałam chadzać. Nie było w sumie w nim nic specjalnego ale miał to coś czego się nie da opisać. To co na pierwszy rzut oka byłoinne to wystrój (ale typowo nadmorski)zamiast hokerów przy barze były uwaga...... huśtawki i to mi się barrrdzo podobało ;) muzyka raczej spokojna a je jakieś hity z radia Top 10. no i to co sobie bardzo cenię nie było tam czuć nadmiaru dymu. Mogę ci powiedzieć czego ludzie napewno nie lubią w lokalach: ciasnoty, niewygodnych krzeseł które aż proszą żeby wstać.... i wyjść, braku "sali" dla niepalących, 14-latków wiszących nad piwem, pseudo barmanów którzy nawet piwa nie potrafią nalać, barku możliwości płacenia kartą, no i najważniejsze zaopatrzenie to podstawa nie wystarczy jedno piwko i kilka drinków typu sok + czysta - koszmar! A gdzie te inne super trunki, które wcale nie są take drogie??? A na koniec godziny otwarcia czasem potrafią załamać ;) Więcej cennych info na priv jeśłi chcesz :))) przecież wszyscy dobrze wiedzą, że pewnych tajemnic się nie zdradza no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: gorlickie puby 23.10.03, 12:04 giks napisała: > he he he przebiegły jesteś .... > żeczywiście Dark ma swój klimacik ale często jest tam problem z miejscem - > wolnym - więc trzeba zmieniać lokal ;) Fajny to pojęcie baaaardzo względne bo > tak naprawdę każdy lubi coś innego ;) Dawno temu jak ieszkałam nad morzem to > był taki jeden pub do którego bardzo lubiałam chadzać. Nie było w sumie w nim > nic specjalnego ale miał to coś czego się nie da opisać. To co na pierwszy > rzut oka byłoinne to wystrój (ale typowo nadmorski)zamiast hokerów przy barze > były uwaga...... huśtawki i to mi się barrrdzo podobało ;) muzyka raczej > spokojna a je jakieś hity z radia Top 10. no i to co sobie bardzo cenię nie > było tam czuć nadmiaru dymu. > Mogę ci powiedzieć czego ludzie napewno nie lubią w lokalach: > ciasnoty, niewygodnych krzeseł które aż proszą żeby wstać.... i wyjść, > braku "sali" dla niepalących, 14-latków wiszących nad piwem, pseudo barmanów > którzy nawet piwa nie potrafią nalać, barku możliwości płacenia kartą, no i > najważniejsze zaopatrzenie to podstawa nie wystarczy jedno piwko i kilka > drinków typu sok + czysta - koszmar! A gdzie te inne super trunki, które wcale > nie są take drogie??? A na koniec godziny otwarcia czasem potrafią załamać ;) > Więcej cennych info na priv jeśłi chcesz :))) przecież wszyscy dobrze wiedzą, > że pewnych tajemnic się nie zdradza no nie? Witam ze ja niby przebiegly? ;) eeeeeeee wogoleeee :) ta sie pytam bo mnie ten temat troche dotyczy a poza tym takie rzeczy trzeba wiedziec! :) Co do wyzszej szkoly o ktorej mowi "Gosc II " to swieta prawda.Studenci napedzaja koniuktore i to bardzo chociazby w knajpach, dokosnale znany wzor Sacza i WSB. W roku 2002 studenci zostawili 40 mln zl. Porownujac to do buzdzetu miasta jest ogromna kwota ktora rozeszla sie wsrod mieszkancow zasilajac ich kieszenie.Mysle ze nam niestety dlugo przyjedzie czekac na wyzsza szkole z prawdziwego zdarzenia.Chodzi tu o tak gdzie ludzie z innych miast beda przyjezdzac do miasta. Ale kto wie..napewno szkoly typu : "Agent ochrony" itp. wiele nie wniosa! Wracajac do tematu : Giks ma racje sa to b. wazne szczegoly bez ktorych ani rusz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: gorlickie puby IP: *.g-net.pl 23.10.03, 13:49 jesli chodzi o szkole wyzsza w gorlicach to zgadza sie ze to niestety prawdopodobnie daleka perspektywa. minusem gorlic jest moze nie ich samo polozenie, ale kiepski dojazd z takiego krakowa np. w polsce jest szereg przykladow miasteczek o wielkosci zblizonej do gorlic a posiadajacych uczelnie z prawdziwego zdarzenia - np. pulawy, cieszyn wspominany sacz. ciekawym przykladem jest cieszyn lezacy na granicy z czechami - ostatnio coraz wiecej ludzi z tamtej strony granicy wybiera cieszynska uczelnie. jesli po wejsciu do unii granice rzeczywiscie sie zatra to moze to byc szansa dla gorlic, ktore nie beda juz miasteczkiem na koncu swiata przez ktore donikad sie nie jezdzi. a ile kasy studeci zostawiaja w knajpach to wiem po sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 16:13 a Cafe Rosa ??? ja mam sentyment do tej knajpku bo tam sie umówiłam na moja pierwsza randke z moim :) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 18:04 nie wiem od jak dawna kiedys tam po prostu trafiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: gorlickie puby 11.03.04, 18:18 acha,no ja to w ogole nie wiem nic o pubach w gorliach:) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 20:41 to tak samo jak ja he he dawniej to Lamus,Stokrotka,Parkowa,Coktajl Bar,Homola tam sie spędzało duuuuużo czasu,ach to byli czasy hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 20:43 a teraz gdzie mieszkasz? napisałbyś coś o sobie bo ja nic nie wiem możesz załaczyć CV :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: gorlickie puby 11.03.04, 20:56 uuuuu,ale masz wymagania delfinku cmok heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 21:13 przepraszam jjjjaaaa ??? delfinku, jeżeli tak to zaraz napisze hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 21:16 no jasne że TY!!! ja tu prawie nowa i nic o Tobie nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:20 a wiec jedna żona,jedna córka,jeden syn,ja jeszcze pracujący ,ale nie wiem do kiedy bo firma powoli pada,mieszkam w Gorlicach ,acha miałem jeszcze psa boksera ale musiałem go uspic dokładnie rok temu 10 marca.jestem na forum chyba miesiąc????? Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:25 aleks44 napisał: > jestem na forum chyba > miesiąc????? ja bym powiedział ze prawie dwa :) albo i wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:29 to powiedz ba naprawde nie wiem,nie pamietam chyba byłem po tobie ale nie wiem piszesz ze dwa a moze wiecej skoro wiesz to tak musi bys. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:33 chyba byłeś raczej po mnie bo ja raczkowałem w tamtym roku w listopadzie i w grudniu a z tego co sprawdzalem to nie masz postów z tamtego roku no ale za to w tym i w pierwszym kwartale hohoho Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:41 przede wszystkim nie pisalem tego do ciebie jezeli chcesz to szukaj sobie od kiedy jestem na forum ,bo mnie sie nie chce durnotami zajmowac i bawic się w dedektywa jesli masz cos do mnie to wal smiało ale nie wciskaj mi o tym co pisze i od kiedy bo dla mnie to nie jest istotne. a czy byłem po tobie na forym, czy nie kogo to obchodzi , bo mnie naprawde nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:46 niestety aleks forum jest takie ze pisze sie do wszystkich a nie do kogoś i mnie tez w dupie lata to kto był pierwszy i kto wiecej pisze wiec sie nie unoś na przyszłosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:52 to ty zacząles nie ja , a co ci w dupie lata to mnie nie obchodzi ja nie pisalem kto wiecej pisze ,o to ci chodzi??? to pisz i ty droga wolna Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:56 psssssssssssssssss.spoko,i wyluzuj poczytalem miedzy postami i jeszcze raz i jeszcze raz no i wiem do kogo to było Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 23:02 ale co, bo ja teraz nie wiem o co ci chodzi ,teraz mnie uspokajasz,ale wytłumacz ba ja od ciebie nic nie chciałem Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: gorlickie puby 12.03.04, 02:50 aj aleks, i jacaa! aleksio ja tam nie widze zeby jacaa co zlego powiedzial,jest ok,panowie wyluzujcie cmok na zgode! Odpowiedz Link Zgłoś
giks no prosze!!! 13.03.04, 08:29 tylko na chwile sobie odpuściłam bytność na forum a tu takie posty wiecie co dajcie spokój...ja wiem, że jak się czyta coś po fakcie to jest inaczej niż jak w trakcie pisania ale i tak widać sporo i zupełnie nie rozumię o co się aleks tak zburzył??? najpierw sam pyta i ilośc i czas postów a potem ma pretensje nie wiem o co chodzi do końca ale tym razem biorę stronę jacy. I jeszcze jedno forum jest po to żeby pisać i nie można mieć pretensji że odpisał ktoś inny niż byśy chcieli. Jak ktoś chce prowadzić rozmowy we dwoje to zapraszam na priv. A na koniec dodam że trzeba patrzeć na strukturę wątku wtedy wiadomo kto co do kogo pisze.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: no prosze!!! 13.03.04, 09:02 giks napisała: niż > >.A na coniec dodam że trzeba patrzeć na strukturę wątku wtedy wiadomo kto co do > kogo pisze.... Co do ostatniego zdania musze sie wypowiedzieć-gdyż pisząc posta na forum nie wiemy kto go pózniej przeczyta i nie wiemy czy bedzie to ta osoba co chcemy czy też pani XX z warszawy i po prostu na forum piszecie do wszystkich a nie do kogoś .Poza tym jest tu napewno mnóstwo pt.czytaczy z innych małopolskich forów chociażby z tarnowa czy ,jasła ,zakopanego bo wszyscy wiedza ze ich gonimy .a pozniej maja tematy do drwin i dyskusji na nasz temat.Amen ! Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: no prosze!!! 13.03.04, 14:06 .........mam jeszcze jeden stary wysłużony pomysł odnosnie tego tematu -jezeli ktoś chce koniecznie odpowiedzieć tylko danej osobie wystarczy po prostu zacytować kawałek tresci postu na jaki odpowiadamy i juz kłopot z głowy .Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 sedno sprawy 13.03.04, 14:16 a teraz finał w/g mnie całej tej sprawy-mianowicie post ten został założony mniemam że nie przez nikogo z nas a przez kogoś obcego bo w podpisie autora jest Gość II i przypuśćmy ze jest to faktycznie ktoś z poza miasta (co do czego mam swoje obawy)i chciałby sie dowiedzieć czegoś faktycznie jak pisze o pubach wiec co przeczyta 10 postów na temata pózniej całkowita zmiana tematu na jaki ........każdy poczyta, a wystarczyło założyc nowy wątek z nim i po sprawie a tak to zrobiła sie niezła jadka.Pas! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: sedno sprawy 13.03.04, 18:22 tak,ale jak sie tak zaczniemy pilnowac to forum moze sie zrobic sie sztywne:)no ale coz,jacaa ty sie nie przejmuj jakimis drwinami!bo nie ma czym:) cmok Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: sedno sprawy 13.03.04, 18:29 tak tak ale czy słyszałaś kiedy o zagłaskaniu kota na śmierc -jak tak bedziemy robić to sie zagłaskamy nawzajem i kto bedzie klikał na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 22:58 Ej chłopaki bo sie pobijecie hihihih mam nadzieje że nie o mnie - bo ja wierna jak pies i nawet na innego nie spojrze - ba nawet innemu na smsy nie odpisze :))) czy to jest miłość???? Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: gorlickie puby 11.03.04, 23:01 Aleks ! - dzieki że mnie oświeciłeś - teraz to coś tam wiem o Tobie. Pozdrawiam -cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: gorlickie puby 11.03.04, 23:09 delfinku do Ciebie; to dobrze, że Cie oswieciłem, będziesz z daleka widoczna he he Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: gorlickie puby 12.03.04, 09:26 wiesz - ja juz dawnoe jestem z daleka widoczna hihihi trudno mnie nie zauważyć - rzucam sie w oczy przy moim wzroście hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: gorlickie puby 12.03.04, 20:12 troche wysoka mam 178 cm i do tego lubie chodzić w butach na obcasie wiec możesz dodać jeszcze 10 cm Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: gorlickie puby 12.03.04, 20:24 tos ty ladna bestia,no bo ja to kurdupelek ehheh cmok Odpowiedz Link Zgłoś