elp1 16.07.04, 18:10 hihihi :-))))))))) To pewnego rodzaju WYZWANIE dla mnie samej ale może nie tylko dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elp1 chce sobie i wszystkim tu pokazać jak mi zależy by 16.07.04, 18:22 1/ spotkać się z Aleksem i poznać Jego rodzinę 2/ spędzić sympatycznie czas na wspólnej, dawno już obiecanej wycieczce po Starym Sączu 3/ zobaczyć ogród Aleksa i coś tam smacznego ugrillować i wypić to winko co ponoć na mnie u Aleksa czeka To co powyżej CHCE bardzo i CHCĘ by to stało sie jak najprędzej. Postawiłam sobie jednak sama przed sobą pewien warunek bo jest mi potrzebna silna motywacja by osiągnąć też coś innego. Muszę stracić 10 kilogramów i to jest swego rodzaju dla mnie poprzeczka. Jak ją przeskoczę to dopiero WOLNO MI BĘDZIE pozwolić sobie na przyjemność: 1/ spotkania się z Aleksem i poznanie Jego rodziny 2/ sympatycznego spędzenia czasu na wspólnej, dawno już obiecanej wycieczce po Starym Sączu 3/ zobaczenia ogrodu Aleksa i coś tam smacznego ugrillowanie no i wypicie tego winka co ponoć na mnie u Aleksa czeka Ale sobie zadałam zadanie! Bardzo jestem sama ciekawa jak mi pójdzie z jego wykonaniem? Hihihi :-) Ciekawa jestem czy wcześniej ja schudnę czy z tego winka zrobi się"galaretka";-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: chce sobie i wszystkim tu pokazać jak mi zale 16.07.04, 18:30 no to ja ciebie bede dopingowac! elpik ja tez musze schudnac 10 kg! ale juz przed slubem sie nie wyrobie! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 nie martw się Ellenai :-) nie musisz przed ślubem 16.07.04, 18:38 Slubnemu najwyraźniej Twoje 10 kg przeznaczone do stracenia wcale nie przeszkadza. Zapytaj czy Mu nie będzie przeszkadzać jak je stracisz hihihi :-) Jak Ci powie że się na stracenie zgadza i że kochał Cie będzie niezmiennie nawet bez tych 10 kg to dołączysz do "odchudzaczy" po ślubie i wówczas będziesz gubić co chcesz zgubić hihihi :-) Przyznam Ci się, że jednak tak mi sie coś wydaje, że - może nie tak natychmiast i od razu po ślubie - ale jednak, że przynajmniej na jakiś czas po ślubie będziesz "przytywać" (i to chyba nie jeden jedyny raz?) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie martw się Ellenai :-) nie musisz przed śl 17.07.04, 06:13 no z tym przytywaniem po slubnym to troche poczekam! nie od razu najpierw schudne! cmok heheh Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 WYZWANIE! 16.07.04, 18:31 Kto chce niech się przyłączy! Przyznaję, że najbardziej liczę na przyjęcie "wyzwania" przez Aleksa :-) Ponoc też wazysz trochę za dużo, więc i Tobie schudniecie nie zaszkodzi a pomóc może. Chcę tu z Toba publicznie zawrzeć takie śmieszne - choć może i nieśmieszne - POROZUMIENIE. Postarajmy się schudnąć po 10 kg. Proponuję następujący układ. Zaczynamy OSTRO - DZISIAJ! Gdy nam się uda stracić - i Tobie i mnie - po 10 kg to się spotkamy u Ciebie na działce i uczcimy to przy grillu winkiem. Jak się Tobie wcześniej uda stracić te 10 kg to bedziesz na mnie czekał aż i mnie sie uda, a jak ja wcześniej je stracę będę czekała na Ciebie. Hihihi :-) Pokażemy sobie jak nam na tym spotkaniu i wzajemnym poznaniu zależy, no i na tym wspólnym grillowaniu z winkiem alibo innym dobrym trunkiem :-) Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: chce sobie i wszystkim tu pokazać jak mi zale 16.07.04, 18:54 Witaj Elpiku Wyzwanie,nie powiem bardzo kuszace i przyznam ,bardzo sie ciesze. Rodzina troszke nie w komplecie,ale jakos temu zaradzimy. Stary Sacz,bardzo mi sie podoba,wiec musze namowic dzieciaki ,zeby pojechaly. Mniejszy problem to dzialka,ale wczesniej musze wykosic trawe i posprzatac. Problemu nie ma jezeli chodzi o wino ,mam jakies i inne alkohole tez sie znajda. Jezeli chodzi o ta poprzeczke to nie ma co przesadzac,ja tez mam nadwage i lepiej nie mowic ile he he ,bo jak bym chcial sie jej pozbyc to bysmy nigdy tego wina nie wypili nie mowiac o grilu.he he he Ja dwa kilogramy spalalem w dwa tygodnie ,to 10 chyba do przyszlej wiosny !!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: chce sobie i wszystkim tu pokazać jak mi zale 16.07.04, 18:58 Bylem sie zwazyc ,he he 96 kg. wieczorkiem ide biegac,nie moge zaczac ostro,bo bym sie wykonczyl i Elika i Jej Rodziny w zyciu nie poznal he he Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks-96; ja-80! - jest co "owijać" w bawełnę ;-) 16.07.04, 20:13 spotkamy się gdy Aleks=86 a ja=70. POROZUMIENIE zostało zawarte w Waszej obecności ;-) Od teraz - jak nas choć trochę lubicie i miłego, rychłego spotkania życzycie - to nas dopingujcie, podpowiadajcie co kto może, żebyśmy to, co nam zbędne jak najszybciej potracili. Kibicom z góry dziekuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks-96; ja-80! - jest co "owijać" w bawełnę 16.07.04, 20:55 Elpiku daj spokoj,pozwol mi zostac przy 90,jak ja bede wygladal ,jak wieszak??? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 hihihi Alek- wieszak! :-)))))))))))))))))))) 17.07.04, 00:53 aleks44 napisał: > Elpiku daj spokoj,pozwol mi zostac przy 90,jak ja bede wygladal , > jak wieszak??? nie za późno na renegocjowanie warunków POROZUMIENIA? hihihi :-))))))))))) Powiedziałeś wcześniej "wchodzę w to" więc się teraz nie próbuj "wieszakiem" zasłaniać. Nie martw się - damy radę! Co tam jakieś 10 kg słoninki jak dla takich ja my. Nie z takimi ciężarami sie juz zmagałeś i poradziłeś to i z tym poradzisz. Ja w każdym razie nie odpuszczę!Uparłam się i chcę wygrać z tym moim zbędnym tłuszczem i wygram jakżem baba więc i Ty się trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Kibiców prosimy o nie robienie żadnych 16.07.04, 20:32 przerw w dopingowaniu hihihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Kibiców prosimy o nie robienie żadnych 17.07.04, 06:20 nie przerywamy dopingu! odchudzac sie prosze ,ja do was dolacze! Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: Kibiców prosimy o nie robienie żadnych 17.07.04, 09:23 jesli chodzi o nalogi to mam tylko doswiadczenie w zrzucaniu nadwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 to może do nas dołączysz? 17.07.04, 09:27 doświadczenie w zrzucaniu nadwagi mile widziane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: to może do nas dołączysz? 17.07.04, 16:24 no prosze,ktos miedzy nami z wiedza praktyczna na ten temat!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: to może do nas dołączysz? 17.07.04, 18:23 nie ma to jak teoria w polaczeniu z praktyka,w tedy efekty widac predzej he he Odpowiedz Link Zgłoś