Dodaj do ulubionych

DOPINGOWNIA czyli "bieg" na grilla do Aleksa ;-)

16.07.04, 18:10
hihihi :-)))))))))
To pewnego rodzaju WYZWANIE dla mnie samej ale może nie tylko dla mnie?
Obserwuj wątek
    • elp1 chce sobie i wszystkim tu pokazać jak mi zależy by 16.07.04, 18:22
      1/ spotkać się z Aleksem i poznać Jego rodzinę
      2/ spędzić sympatycznie czas na wspólnej, dawno już obiecanej wycieczce
      po Starym Sączu
      3/ zobaczyć ogród Aleksa i coś tam smacznego ugrillować i wypić to winko co
      ponoć na mnie u Aleksa czeka

To co powyżej CHCE bardzo i CHCĘ by to stało sie jak najprędzej.

Postawiłam sobie jednak sama przed sobą pewien warunek bo jest mi potrzebna
      silna motywacja by osiągnąć też coś innego.

Muszę stracić 10 kilogramów i to jest swego rodzaju dla mnie poprzeczka.
      Jak ją przeskoczę to dopiero WOLNO MI BĘDZIE pozwolić sobie na przyjemność:

1/ spotkania się z Aleksem i poznanie Jego rodziny
      2/ sympatycznego spędzenia czasu na wspólnej, dawno już obiecanej wycieczce
      po Starym Sączu
      3/ zobaczenia ogrodu Aleksa i coś tam smacznego ugrillowanie no i wypicie tego
      winka co ponoć na mnie u Aleksa czeka

Ale sobie zadałam zadanie!
      Bardzo jestem sama ciekawa jak mi pójdzie z jego wykonaniem?
      Hihihi :-)
      Ciekawa jestem czy wcześniej ja schudnę czy z tego winka zrobi się"galaretka";-)
      • ellenai Re: chce sobie i wszystkim tu pokazać jak mi zale 16.07.04, 18:30
        no to ja ciebie bede dopingowac! elpik ja tez musze schudnac 10 kg! ale juz
        przed slubem sie nie wyrobie!
        • elp1 nie martw się Ellenai :-) nie musisz przed ślubem 16.07.04, 18:38
          Slubnemu najwyraźniej Twoje 10 kg przeznaczone do stracenia wcale nie
          przeszkadza.
          Zapytaj czy Mu nie będzie przeszkadzać jak je stracisz hihihi :-)
          Jak Ci powie że się na stracenie zgadza i że kochał Cie będzie niezmiennie
          nawet bez tych 10 kg to dołączysz do "odchudzaczy" po ślubie i wówczas będziesz
          gubić co chcesz zgubić hihihi :-)

Przyznam Ci się, że jednak tak mi sie coś wydaje, że - może nie tak natychmiast
          i od razu po ślubie - ale jednak, że przynajmniej na jakiś czas po ślubie
          będziesz "przytywać" (i to chyba nie jeden jedyny raz?) ;-)
          • ellenai Re: nie martw się Ellenai :-) nie musisz przed śl 17.07.04, 06:13
            no z tym przytywaniem po slubnym to troche poczekam! nie od razu najpierw
            schudne! cmok heheh
      • elp1 WYZWANIE! 16.07.04, 18:31
        Kto chce niech się przyłączy!

Przyznaję, że najbardziej liczę na przyjęcie "wyzwania" przez Aleksa :-)

Ponoc też wazysz trochę za dużo, więc i Tobie schudniecie nie zaszkodzi a pomóc
        może.
        Chcę tu z Toba publicznie zawrzeć takie śmieszne - choć może i nieśmieszne -
        POROZUMIENIE.

Postarajmy się schudnąć po 10 kg.

Proponuję następujący układ.

Zaczynamy OSTRO - DZISIAJ!

Gdy nam się uda stracić - i Tobie i mnie - po 10 kg to się spotkamy u Ciebie na
        działce i uczcimy to przy grillu winkiem.

Jak się Tobie wcześniej uda stracić te 10 kg to bedziesz na mnie czekał aż
        i mnie sie uda, a jak ja wcześniej je stracę będę czekała na Ciebie.

Hihihi :-)
        Pokażemy sobie jak nam na tym spotkaniu i wzajemnym poznaniu zależy, no i na
        tym wspólnym grillowaniu z winkiem alibo innym dobrym trunkiem :-)

Co Ty na to?
      • aleks44 Re: chce sobie i wszystkim tu pokazać jak mi zale 16.07.04, 18:54
        Witaj Elpiku
        Wyzwanie,nie powiem bardzo kuszace i przyznam ,bardzo sie ciesze.
        Rodzina troszke nie w komplecie,ale jakos temu zaradzimy.
        Stary Sacz,bardzo mi sie podoba,wiec musze namowic dzieciaki ,zeby pojechaly.
        Mniejszy problem to dzialka,ale wczesniej musze wykosic trawe i posprzatac.
        Problemu nie ma jezeli chodzi o wino ,mam jakies i inne alkohole tez sie znajda.
        Jezeli chodzi o ta poprzeczke to nie ma co przesadzac,ja tez mam nadwage i
        lepiej nie mowic ile he he ,bo jak bym chcial sie jej pozbyc to bysmy nigdy
        tego wina nie wypili nie mowiac o grilu.he he he Ja dwa kilogramy spalalem
        w dwa tygodnie ,to 10 chyba do przyszlej wiosny !!!!?????
        • aleks44 Re: chce sobie i wszystkim tu pokazać jak mi zale 16.07.04, 18:58
          Bylem sie zwazyc ,he he 96 kg.
          wieczorkiem ide biegac,nie moge zaczac ostro,bo bym sie wykonczyl i Elika i Jej
          Rodziny w zyciu nie poznal he he
    • elp1 Aleks-96; ja-80! - jest co "owijać" w bawełnę ;-) 16.07.04, 20:13
      spotkamy się gdy Aleks=86 a ja=70.

POROZUMIENIE zostało zawarte w Waszej obecności ;-)

Od teraz - jak nas choć trochę lubicie i miłego, rychłego spotkania życzycie -
      to nas dopingujcie, podpowiadajcie co kto może, żebyśmy to, co nam zbędne jak
      najszybciej potracili.

Kibicom z góry dziekuję :-)
      • aleks44 Re: Aleks-96; ja-80! - jest co "owijać" w bawełnę 16.07.04, 20:55
        Elpiku daj spokoj,pozwol mi zostac przy 90,jak ja bede wygladal ,jak wieszak???
        • elp1 hihihi Alek- wieszak! :-)))))))))))))))))))) 17.07.04, 00:53
          aleks44 napisał:

> Elpiku daj spokoj,pozwol mi zostac przy 90,jak ja bede wygladal ,
          > jak wieszak???

nie za późno na renegocjowanie warunków POROZUMIENIA?
          hihihi :-)))))))))))
          Powiedziałeś wcześniej "wchodzę w to" więc się teraz nie próbuj "wieszakiem"
          zasłaniać.
          Nie martw się - damy radę! Co tam jakieś 10 kg słoninki jak dla takich ja my.
          Nie z takimi ciężarami sie juz zmagałeś i poradziłeś to i z tym poradzisz.
          Ja w każdym razie nie odpuszczę!Uparłam się i chcę wygrać z tym moim zbędnym
          tłuszczem i wygram jakżem baba więc i Ty się trzymaj!
    • elp1 Kibiców prosimy o nie robienie żadnych 16.07.04, 20:32
      przerw w dopingowaniu hihihi :-)
      • ellenai Re: Kibiców prosimy o nie robienie żadnych 17.07.04, 06:20
        nie przerywamy dopingu! odchudzac sie prosze ,ja do was dolacze!
        • ll6 Re: Kibiców prosimy o nie robienie żadnych 17.07.04, 09:23
          jesli chodzi o nalogi to mam tylko doswiadczenie w zrzucaniu nadwagi:)
          • elp1 to może do nas dołączysz? 17.07.04, 09:27
            doświadczenie w zrzucaniu nadwagi mile widziane :-)
            • ellenai Re: to może do nas dołączysz? 17.07.04, 16:24
              no prosze,ktos miedzy nami z wiedza praktyczna na ten temat!!!!!!!!!1
              • aleks44 Re: to może do nas dołączysz? 17.07.04, 18:23
                nie ma to jak teoria w polaczeniu z praktyka,w tedy efekty widac predzej he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka