aleks44 16.07.04, 21:09 .... zaczne pic herbate i kawe bez cukru ,tylko nie wiem jak wytrwam,acha dostalem kawalek ciasta z galaretka i brzoskwiniami,ale chyba odstapie synowi dzisiaj juz nic nie bede jadl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: .... i jeszcze 17.07.04, 01:47 ciasto to ja chetnie zjem! odchudzam sie dopiero po slubie! hehehehehhe a kawe i herbate to koniecznie bez cukru pij! ja tak robie tutaj,ale za to w polsce mialam dziwny odruch sypania tego cukru do kawy i herbaty!bedac przez rok tutaj nie dosypywalam cukru,w momencie powrotu do kraju odruchowo wsypalam cukier do szklanki,wrocilam do usa i zero cukru !alez te nawyki potrafia byc ciekawe i mocno zakorzenione! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: .... i jeszcze 17.07.04, 18:53 ja wprawdzie nie slodzilem cukrem,moze sporadycznie,bo uzywalem slodzika,ale zona juz dawno mi mowila zeby nie slodzic,ale ja nie moglem tak,ale teraz postanowilem i dzisiaj wypilem dwie kawy obie bez slodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .... i jeszcze 18.07.04, 20:18 no prosze! a ja wczoraj robilam mietowe cukierki na przyjecie slubne(taka tradycja tu jest zeby je serwowac przy torcie z orzeszkami ziemnymi) i podjadalam caly czas,zgroza1 Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: .... i jeszcze 18.07.04, 20:44 a ja na te okolicznosc,zjadlem troszke lodow,poszedlem do lodowki dac corce i podzielilem i zjadlem porcje Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: .... i jeszcze 18.07.04, 20:54 ja tez chce loda!!!! ehhe tu sie klika na Nowy Sacz! a tu na Slupsk! a w miedzyczasie czyta sie Pinezke! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: .... i jeszcze 18.07.04, 20:57 skonczyly sie ale jak przyjedziesz to Masz jak w banku he he he Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks błagam nie wspominaj przy mnie o lodach 19.07.04, 06:19 przynajmniej teraz nie wspominaj bo na sama mysl o lodach ślinka mi cieknie Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Ellenai proszę podaj przepis i opis na mętowe 19.07.04, 06:16 cukierki. Bardzo lubie miętę. Tę z rumiankiem też lubię ehehehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś