06.04.02, 10:33
archiwum x powrocilo(na jednej z komercyjnych stacji)...
Obserwuj wątek
    • Gość: kóniu Re: archiwum IP: 217.98.81.* 06.04.02, 12:41
      której ????
      • millenik Re: archiwum 06.04.02, 18:13
        polsat,piatek...
        • georghe Re: archiwum 08.04.02, 10:49
          Jestem (podobno) jednym z nielicznych przypadków, który nie trawi tego
          serialu...... Dla mnie to BUŁA, a Polsat to właśćiwa stacja dla tego rodzaju
          produkcji.....
          • m.a.r.y.s.i.a Re: archiwum 08.04.02, 16:16
            Nie jesteś Georghe takim nielicznym przypadkiem.Ja też nie trawię tego
            serialu.Głównie z powodu pokazywanych obrzydliwości (może były tylko w tych
            paru odcinkach,które widziałam).
            • gadacz Re: archiwum 09.04.02, 08:40
              Też mam mieszane odczucia co do Archiwum - ale co powiecie o Twin Peaks ?
              Szkoda że nikt się nie decyduje powtarzać pokręconych przygód Agenta Coopera..
              • georghe Re: archiwum 09.04.02, 08:52
                Pamiętam ilu fanów miał Twin Peaks, ale tego również nie oglądałem bo
                odpuściłem sobie pierwsze odcinki a zaczynać od środka jakoś nie chciałem.
                Zresztą seriale jak dla mnie mogą wogóle nie istnieć.
              • millenik Re: archiwum 09.04.02, 18:21
                mozna miec mieszane uczucia ale nie mozna nie zauwazac archiwum...chociaz o
                niebo lepszym serialem jest millenium...
                • gadacz Re: archiwum 10.04.02, 08:56
                  Tez mam stosunek do seriali raczej negatywny - raczej bo jest właśnie Twin
                  Peaks. Nie oglądałem go co tydzień - miałem na VHS wszystkie odcinki.
                  Siedziałem przez weekend i zbierałem jak gąbka. To naprawdę zrobiło na mnie
                  wrażenie - raczej to nie serial tylko wciągająca traumatyczna opowieść.
                  Tylko że po takiej dawce jakoś nieufnie spogląda się na świat , ale to raczej
                  świadczy o klasie filmu - zresztą Lynch robi takie rzeczy perfekcyjnie. Polecam
                  wszytkim..
                  • georghe Re: archiwum 10.04.02, 11:54
                    trauma - gwałtowne wzruszenie powodujące trwałą zmianę w psychice; uraz
                    psychiczny.

:)))))))))
                    • gadacz Re: archiwum 10.04.02, 13:05
                      Dzięki - przepisałem recenzje bo tak do końca nie wiedziałem co to znaczy :)
                      • georghe Re: archiwum 10.04.02, 13:54
                        Zrobiłem to dla siebie............
                        :))))))
    • m.a.r.y.s.i.a Re: archiwum 11.04.02, 16:29
      Osatnim serialem jaki mi się podobał był "Przystanek Alaska".
      • millenik Re: archiwum 11.04.02, 20:24
        caly akademik ogladal...
        • georghe Re: archiwum 12.04.02, 12:59
          Millenik, aleś Ty lakoniczny........
          :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka