Dodaj do ulubionych

Jak Wam dzisiaj przeleciał dzionek ?????

12.09.04, 20:04
ja po obiadku postanowilem pozbyc sie nadmiaru kalori i pojechalem w beskid
pojezdzic na rowerku.zrobilem moja ulubiona trase okolo 20 paru
kilometrow,lesnymi drozkami,nameczylem sie troche,ale po to
pojechalem .pogoda piekna troszke wiaterku,nie tylko ja pomyslalem zeby
pojechac do lasu ,spotkalem wiele osob ,ktore wybraly sie na grzyby,wycieczki
oraz tak jak ja na rower.to cieszy bo czesto przejade kilkanascie kilometrow
i nikogo nie spotkam,ale dzisiaj bylo OK. Ludziow jak mrowkow. he he
A co Wy porabialiscie ????
Obserwuj wątek
    • magosiaa Re: Jak Wam dzisiaj przeleciał dzionek ????? 12.09.04, 20:10
      Ja uprawiałam turystyke pieszą. Polami, nad jeziorem, trochę w lesie. Pogoda
      sprzyjająca, słoneczko, ale nie za gorąco. Jednym słowem pełny relaks i
      zadowolenie.
      • aleks44 Re: Jak Wam dzisiaj przeleciał dzionek ????? 12.09.04, 20:50
        ja jezdze na rowerze,ale musze przyznac ,ze i tak duzo chodze poniewaz sa
        bardzo strome podjazdy wiec po co sie forsowac,skoro mozna przejsc i przy
        okazji zjesc troszke czernic,ktorych jest bardzo duzo na zboczach,chyba juz nie
        bedzie takich pieknych dni jak dzisiaj,a szkoda
    • majak_m Ten naprawdę piękny dzionek! 13.09.04, 00:23
      A przyznać muszę, że pogoda była super.
      Najpierw myślałem, żeby sobie pojechać do Krynicy, lecz korki ciągnące od
      nawojowskiej skutecznie mnie odstraszyły, zresztą już byłem wczoraj.
      I tak koncepcja pójścia na piwko okazała się niezawodną.
      Teraz właśnie skończyłem oglądać filmik, więc jeszcze przed zaliczeniem gleby w
      wyrku wpadłem tutaj na chwilkę.
      • aleks44 Re: Ten naprawdę piękny dzionek! 13.09.04, 12:07
        nie pomyslalem o Krynicy,ale moze i tam kiedys sie na rowerek wybiore
        bylem kiedys przejazdem to widzialem duuuuuzo rowerzystow i rowerzystek hi hi
        a piwko tez wypilem,tylko potem musialem godzinke odczekac
        • ellenai Re: Ten naprawdę piękny dzionek! 13.09.04, 16:30
          no tak,aleks podziwiam i zazdroszcze kondycji plus mozliwosci pojezdzenia
          rowerem w takich pieknych okolicach! naprawde super!a moj dzien wlasnie sie
          zaczal,troche zaspalam rano ale nigdzie sie nie spoznilam,zobaczymy jak reszta
          dnia przejdzie!cmok
          • aleks44 Re: Ten naprawdę piękny dzionek! 13.09.04, 22:53
            jak milo Ciebie spotkac na starych smieciach he he
            co do tej mojej kondycji to chyba lekka przesada,ale co do piekna miejsc po
            ktorych jezdze to podpisuje objema rekami.Wolowiec i jego okolice jest piekny
            wiec jak mam troche wolnego czasu to zaraz jade tam pojezdzic
            • ellenai Re: Ten naprawdę piękny dzionek! 14.09.04, 17:05
              hehe wolowiec?moj brat ostatnio kosil laki w wolowcu jakiemus facetowi,nie byl
              zbyt oczarowany okolica hehehehhehe a na smieci zawsze wroce,bo to moje! przez
              ciebie cmok
              • assasin76 a ja dzisiaj 14.09.04, 19:52
                w domu byłam wreszczie dokonczyłam Kod Leonarda da Vinci(polecam:)a jutro urząd
                pracy a potem gonitwa za pracą po Sączu:)
                buziaki...o 20.45 polecam film na Polsacie;)
                • aleks44 Re: a ja dzisiaj 15.09.04, 11:52
                  koniec filmu ,to chyba ten o mumiach ???? to ogladalem,ale ja sie takich boje
                  ogladac bo sie potem w nocy zrywam he he
                  kodu nie ogladalem,bo mam strasznego lenia,ale slyszalem ze to dobry film,moze
                  jak sie zaczna jesienne dni to sobie ogladne.

Ellen widzialem laki pokoszone,moze to te.dzierzawi je Francuz,ale co on z tym
                  sianem robi ???? to nawet tubulcy nie wiedza, w niedziele bylo prasowane w
                  kostki i wywozone gdzies ???jak wracalem to juz tego nie bylo.
                  Jak bede mogl wysylac zdjecia to Ci podesle Wolowiec,jest piekny tak jak Oderne
                  • assasin76 aleks 15.09.04, 12:50
                    kod leonarda da vinci to książka filmu jak narazie nie ma:)))ale polecam
                    książke;)autor DAN BROWN w sam raz na jesiennie wieczory;)
                    • aleks44 Re:ale plama !!!!! 16.09.04, 11:30
                      nie wiedzialem,myslalem ze to na krazku,moze jak nakreca to sobie ogladne
                      bo jezeli chodzi o czytanie ,to najbardziej lubie czytac w lozku,ale za chwile
                      zasypiam.
                  • ellenai ALEKS!!!!!!! 16.09.04, 16:36
                    aleks44 napisał:

>
                    > Ellen widzialem laki pokoszone,moze to te.dzierzawi je Francuz,ale co on z
                    tym
                    > sianem robi ???? to nawet tubulcy nie wiedza, w niedziele bylo prasowane w
                    > kostki i wywozone gdzies ???jak wracalem to juz tego nie bylo.
                    > Jak bede mogl wysylac zdjecia to Ci podesle Wolowiec,jest piekny tak jak
                    Oderne
                    ----------------------------------------------------------------------------
                    TAK to te laki ktore kosil moj brat dla tego francuza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a
                    czego kosi te laki, no to ci powiem na priv!moj brat kupuje maszyny u niego i
                    robi z nim rozne interesy:))))))))ten francuz to calkiem przystepny gosc!wiem
                    ze w pon,moj brat mial tam belowac to siano pokoszone!czy ty mozesz mi zrobic
                    zdjecia tych lak gdzie brat kosil?jejku!!!!!!!!!!!!!!!ja to od ciebie zawsze
                    cos sie ciekawego dowiem!
                    • aleks44 Re: ALEKS!!!!!!! 17.09.04, 08:58
                      nie ma sprawy jak bedzie pogoda,to pojada na rower i zrobie fotki,tam jest
                      naprwade pieknie.Wiem tez ,ze ten kto dostaje doplate unijna to tez musi
                      kosic,takie sa tego wymogi,wiec dlatego te laki tak ladnie wygladaja
                      • aleks44 Re:mnie bardzo pracowicie 17.09.04, 19:08
                        cale wakacje mialem sie zabrac,za przedluzanie garazu i dzisiaj mialem odsiadke
                        za wolna sobote wiec postanowilem to zrobic .nie skonczylem jeszcze ale i tak
                        narobilem sie jak glupi,moze jak jeszcze bede mial natchnienie do pracy to
                        zrobie przed zima,ale to tak optymistycznie ,bo ja sam w to nie wierze he he
                        • ellenai Re:mnie bardzo pracowicie 18.09.04, 17:17
                          no prosze aleks,jakie ty masz plany cmok!
                          • aleks44 Re:mnie bardzo pracowicie 18.09.04, 18:52
                            dzisiaj,nic nie robilem ,bo bylem odwiedzic stolice Malopolski,pojechalem rano
                            i przed chwilka wrocilem,Wisla plynie,Wawel na swoim miejscu,Mateczny rozkopany
                            wiec wszystko gra.
                            • ellenai Re:mnie bardzo pracowicie 18.09.04, 21:04
                              a to fajnie sobota u ciebie spedzona!
                              • aleks44 Re:pelny luz 19.09.04, 18:23
                                po malutkim obiadku, pojechalem do Wolowca pojezdzic na rowerku,traska jak
                                zwykle,ale zaliczylem jeszcze Radocyne,bo mi sie bardzo dobrze jechalo,ale na
                                koniec mialem pecha bo pekla opona i musialem chyba ze trzy kilosy pchac
                                rower,ale warto bylo ,bo przez to zobaczylem ,ze znowu sie bobry pokazaly.
                                nie bylo tydzien temu zwalonych drzew dzisiaj juz sa,powstaje mieszkanko
                                zeremia.musze sie tam znowu wybrac tylko zeby ich podgladnac,jeszcze nie
                                widzialem ich na wolnosci,tylko miejsca gdzie przebywaja.moze jakias fotke uda
                                sie zrobic ???
                                • ellenai Re:pelny luz 19.09.04, 21:27
                                  no wlasnie dostalam maila od ciebie,dziekuje odpisze,kurcze zle z ta
                                  opona,ciekawe na czym tego kapcia zlapales?
                                  • aleks44 Re:pelny luz 20.09.04, 18:02
                                    opona sie nie przejmuje i tak mialem juz kupic nowe,tamte maja juz 7 lat
                      • ellenai Re: ALEKS!!!!!!! 18.09.04, 17:16
                        no wlsnie to wszystko te doplaty,kazdy kosi nieuzytki zeby tylko kase dostac
                        cmok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka