quatre 01.10.04, 20:42 mówi wszystkim hello :))) podczytuje Was od czasu od czasu, a że mam wielki sentyment do jasła, postanowiłam sie odezwać. witam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: nowa foremka 01.10.04, 20:51 Okowita "zalapie" sygnaturke... jako "stara" znajoma wyjasni mi tez o co w tym tekscie chodzi... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: nowa foremka 01.10.04, 21:29 No to mamy już dwie "foremki" do leczenia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nowa foremka 02.10.04, 01:21 witaj witaj i sie nie lecz cmok,ja nie z jasla ale witam w jasielskich progach,ja tu jestem przez atmosferke i 0kowite cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: nowa foremka 02.10.04, 08:10 Witam wszystkich, Słupsk pozdrawia Jasełko ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: nowa foremka 02.10.04, 08:12 A może czym innym jest radość pisania z ciekawymi ludźmi i umiejętność znajdowania na to czasu bez zakłóceń z rzeczywistością - a czym innym forumowy naług w rzeczy samej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
quatre Re: nowa foremka 02.10.04, 19:47 e tam. ja nie zamierzam sie leczyc. przeciez JESZCZE nie jestem uzalezniona. i gdziemi tam do nałogu... ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: nowa foremka 03.10.04, 18:55 no to piszmy,a potem leczmy sie czy to na pewno jest nalogiem ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nowa foremka 04.10.04, 16:37 ouimet napisał: > Okowita "zalapie" sygnaturke... > jako "stara" znajoma wyjasni mi tez o co w tym tekscie chodzi... > :)) Ja Ci to Ouimet wyjaśnię na przykładzie butelki z gorzałką. Gdy będziesz siedział przy takiej butelce od rana do wieczora to i w nocy jeszcze posiedzisz bez większych problemów. Natomiast jeśli od rana siądziesz nie przy lecz.. przed butelką no to wieczorem będziesz nie siedział a leżał......że o nocy nie wspomnę. Tak samo z wszystkim innym. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nowa foremka......Quarte 04.10.04, 16:32 Witam Cię Qarte na forum !!!!!! Zasypuj nas postami . HURAAAAAAAA, nareszcie jakaś dziewczyna !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś