ellenai 18.10.04, 17:48 i widze zmiany,inne kolory,inny wyglad,a ja sie przyzwyczailam do niebieskosci poczty gazetowej,a wam jak sie to podoba?no i niestety stracilam w dziwny sposob wszystkie przechowane maile,buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: weszlam na poczte 18.10.04, 17:52 wlasnie tez to zauwazylem,mam tylko 3 % zajete skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: weszlam na poczte 18.10.04, 17:58 no i te kolory inne,skrzynka najwyrazniej wieksza, to dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka82 Re: weszlam na poczte 18.10.04, 18:04 przyjemna nowa poczta i duża taka:))) pozdrawiam znad podręcznika do szwedzkiego, w środe ustny...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: weszlam na poczte 18.10.04, 18:11 ciezki jezyk,ja to nawet ruskiego nie umiem,ale zdarzalo mi sie dogadac ,tylko strasznie mnie rece bolaly Odpowiedz Link Zgłoś
myszka82 Re: weszlam na poczte 18.10.04, 18:24 z niemiecka lekko brzmiący:))) ale nic to.. o 20 burza "mózgów"- może razem cosik wydumamy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: weszlam na poczte 18.10.04, 18:56 niezle myszka, taki jezyk sie nauczuc to niezle osiagniecie,to ja trzymam kciuki za ten ustny w srode cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka82 Re: weszlam na poczte 18.10.04, 20:30 dziękuje- my (czwórka nasza) jesteśmy już po burzy "mózgów", podzial ról na ustny ustalony, jutro powtóreczka mala, w środe zdajemy u Irmy z Finlandii, która uczy szwedzkiego z fińskim akcentem....hihiiii... (rdzenni Szwedzi mają problem ze zrozumieniem) buziaki przesylam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: weszlam na poczte 19.10.04, 17:28 alez ciekawie masz myszka,piszesz super, kiedys mieszkajac w niemczech mialam kolezanke ze finlandii,super osoba to byla,z tego co wiem finowie i szwedzi nie zabardzo przepadaja za soba! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka82 aaa............ciekawie, ciekawie:))) 19.10.04, 19:35 Towarzystwo międzynarodowe i dużo zabawy. Jutro, dla odpoczynku po egzaminie prezentacja Czech i Litwy, a później part malutkie:))) Jednym slowem żyć nie umierać !!!!! Humor doskonaly (nie ten z zeszlego tygodnia)- dziękuje za pomoc:))) To jest mój rok i musze go wykorzystać!!!!!!!!!! pozdrawiam z Falun Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: aaa............ciekawie, ciekawie:))) 19.10.04, 20:06 kurcze,az zazdroszcze,jak ty sie tam dostalas? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka82 Re: aaa............ciekawie, ciekawie:))) 19.10.04, 20:26 Studiowalam w Krakowie stosunki międzynarodowe (3 letnie, licencjackie), w maju obronilam się i udalo mi się zdobyć stypendium do Szwecji na studia uzupelniające magisterskie (european political sociology. I tak to, od polowy sierpnia studiuje w Szwecji:))) warto bylo:))) super jest:))) pozdrawiam serdecznie ellenai i buzaiaki przesylam Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Szczęściara! 19.10.04, 23:23 Ja po skończeniu swoich wyląduję najprawdopodobniej w... pośredniaku:( Zachciało się cholera wyższego wykształcenia. A ty pewnie już zostaniesz po studiach w Szwecji. Ja bym został. Zaraz, zaraz... Poznałem całkiem niedawno fajną Szwedkę (nawet dwie). Myślisz, że warto zagłębić tą znajomość? Chyba troszkę zimniejszy u Was klimat;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: aaa............ciekawie, ciekawie:))) 20.10.04, 00:39 i to sadeczanka takie stypendium dostala,myszka! ale jestem dumna z ciebie! cmok Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: weszlam na poczte 19.10.04, 14:55 Niestety, mam przekierowanie więc nie pamiętam nawet jak było dawniej. No, ale teraz jest w każdym razie całkiem fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: weszlam na poczte 19.10.04, 17:29 tez mialam kiedys przekierowanie, moze powinnam to samo zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: weszlam na poczte 19.10.04, 18:07 ja tez,a tu patrze dostalem @,ale nie powiem od kogo he he to moja tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: weszlam na poczte 19.10.04, 18:14 oooo sekretne maile! hmmm heheh cmok Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 mnie się podoba 20.10.04, 20:31 zwłaszcza, że duża i że mnie nic nie zniknęło. Wszystko jest jak było tylko ze teraz mniej miejsca zajmuje niż poprzednio ehehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mnie się podoba 20.10.04, 21:32 kwestia przyzwyczajenia, mi tylko szkoda ze zniknely mi przechowane maile! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: mnie się podoba poczta forum 20.10.04, 22:05 wszytko nowe jest ladniejsze,tak twierdzi wielu,choc starocie tez maja wiele uroku Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mnie się podoba poczta forum 25.10.04, 22:31 ja zawsze mowie,-kwestia przyzwyczajenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: mnie się podoba poczta forum 25.10.04, 23:15 dokladnie ,tak jest,ale nowe nie zawsze lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: mnie się podoba poczta forum 26.10.04, 01:26 o dokladnie, czasem nowosc to zupelna kicha! Odpowiedz Link Zgłoś