jepat 08.05.02, 09:45 Oglądacie strony erotyczne w necie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadacz Re: DO dziewczyn i chłopaków 08.05.02, 10:49 Rączki na klawiaturę :) - oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: DO dziewczyn i chłopaków 08.05.02, 12:50 Napewno jest to lepsze na ciśnienie od kawy.A swoją drogą ciekawe skąd oni biorą hmm..modelki amatorki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: DO dziewczyn i chłopaków 08.05.02, 12:53 Czasami mam wrażenie że z Mistrzostw świata w Akrobatyce sportowej ... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: DO dziewczyn i chłopaków 08.05.02, 13:18 Siedziałem kiedyś w pracy z kolegą, który gdy przychodził na kacu zawsze przeglądał sobie takie strony. Dwie - trzy godzinki i był zdrów....... To tak apropo's podnoszenia ciśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: DO dziewczyn i chłopaków 08.05.02, 13:48 To bardzo przyjemny sposób zwalczania kaca. Macie jeszcze jakieś w zanadrzu ? Ostatnio marzyłem o hibernacji ale mam za małą lodówke..... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: DO dziewczyn i chłopaków 08.05.02, 17:22 Zauważyłam , że od kiedy pojawił się Jepat nad forum zaczeła unosić się erotyczna atmosfera.Hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: DO dziewczyn i chłopaków 09.05.02, 06:40 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Zauważyłam , że od kiedy pojawił się Jepat nad forum zaczeła unosić się > erotyczna atmosfera.Hmmm.... MARYSIA "jeśli chcesz zwiększyć oglądalność" pokaż to co wzbudza emocje te złe i dobre :-)))) Jeśli chcesz możemy pogadać o motoryzacjii ,uwielbiam jazde,jest to mój sposób na relaks oczywiście zaraz po...... erotyce :-)))( MARYSIA ty drżysz .......) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: DO dziewczyn i chłopaków 09.05.02, 19:54 To Twoje znajome drżą pod wpływem Twojej elokwencji !!!!!???????? Ciekawe to musi być miasto ten Krasnystaw.Kobiety tam niewinne ale pobudliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: DO dziewczyn i chłopaków 12.05.02, 00:52 gofa napisał(a): > hihihi punkt dla Marysi :))) Zgadzam się i jestem gotowy przyjać nastepne ciosy Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: DO dziewczyn i chłopaków 12.05.02, 09:48 Jeżeli będą tylko płatki róży to i ciosów nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Specjał IP: 207.30.78.* 09.05.02, 22:51 No to ja Was pogodzę: home.no.net/evolve/solarium.html Mniej więcej po równo pań i panów. Za to amatorsko, bez ich wiedzy zdaje się... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Specjał 10.05.02, 07:13 No to mam pecha, wlazłem tam zaraz po 7.00 i nie ma nikogo :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Specjał 10.05.02, 08:36 Ale świństwo - jeśli oni o tym nie wiedzą .... Świat ma fioła ... hm. ale może wreszcie ktoś przyjedzie ?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Specjał 10.05.02, 14:07 No i siedzą sobie nagusy w tych kabinach........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Specjał IP: 207.30.78.* 10.05.02, 14:30 Podoba się? Dziś zdaje się mały ruch, ale raz widziałem dwie panie w jednej kabinie. To jest dopiero "low cost solarium" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Specjał 10.05.02, 15:13 Sorki - ale jeśli jest to bez wiedzy tych ludzi - powinni tego faceta co to zrobił w jakiś paskudny sposób zabić... To jest chyba spore przegięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Specjał IP: 207.30.78.* 10.05.02, 15:26 Wydaje się że wiedzą, widać przecież obiektywy kamer. Ciekawe jakie jest uzasadnienie? << Zgadnij gdzie to jest? >> Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Specjał 12.05.02, 04:20 Właśnie sobie przypomniałem że moja żona chodzi na solarium..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: Specjał IP: 2.3.STABLE* / 10.1.1.* 12.05.02, 17:57 ja skończyłem z chodzeniem na strony er. bo mi się włączało ze 30 stron na raz i były z tym problemy a po za tym większość płatne :(((:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: Specjał 12.05.02, 22:17 To prawda ze za takie sprawy trzeba płacić ale podobno w realu ceny spadły..... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Specjał 15.05.02, 14:38 Gość portalu: kóniu napisał(a): > ja skończyłem z chodzeniem na strony er. bo mi się włączało ze 30 stron na raz > i były z tym problemy a po za tym większość płatne :(((:))))) Trzeba wiedziec gdzie wchodzić i czego nie otwierać, w przeciwnym wypadku Twój komputer padnie gdzieś po dwóch tygodniach, a program antywirusowy znajdzie jakieś 5000 wirusów ( o ile zdąży przed padnięciem dysku....) Odpowiedz Link Zgłoś