elp1 03.12.04, 17:58 WŁASNE w pełnym brzmieniu identyczne z urzędowo i towarzysko Wam samym przypisane wchodząc na forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: jak byście się poczuli widząc imię i nazwisko 03.12.04, 18:02 osobiscie mysle,ze to nie jest dobry pomysl zamieszczac imiona i nazwiska ludzi na forum ogolno dostepnym! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 i tym razem moje zdanie na ten temat 03.12.04, 18:07 jest identyczne z Twoim. Uważam, że nie należy tego robić, a także na takie praktyki pozwalać. Wyjątek stanowią imiona i nazwiska tzw. osób publicznych, które wybierając dla siebie tego typu profesje, równocześnie w pewien sposób się godzą na upublicznianie, upowszechnianie własnych imion i nazwisk. Nie wszystkim ludziom musi to odpowiadać i moim zdaniem należy to po prostu uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: i tym razem moje zdanie na ten temat 03.12.04, 18:27 przyznam ci sie ze mam wielki problem z tymi watkami ktore zawieraja czyjes imie i nazwisko,nie chce nikogo urazic kasujac taki post ,aj nie jest to latwe! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 prawo wiąże się z odpowiedzialnością 03.12.04, 18:32 a więc z obowiązkiem, a te nie zawsze są lekkie, łatwe i przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: prawo wiąże się z odpowiedzialnością 04.12.04, 11:59 taka Twoja dola he he ,czasem trzeba byc stanowczym ,w slusznej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: prawo wiąże się z odpowiedzialnością 04.12.04, 17:50 no wlasnie trzeba byc stanowczym eeeeh Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai ps,chyba ze chodzi 03.12.04, 18:03 o jakas osobe publiczna!wtedy to juz inna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: i wszystko jasne! 03.12.04, 18:22 macie racje ja tez tak uwazam ,ze nazwisk nie powinno sie podawac,co innego na priv,ale to juz kazdego osobista sprawa. Sam jak kiedys szukalem kogos to pytalem na priv,takie umieszczanie nazwiska na forum nie powinno miec miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: i wszystko jasne! 03.12.04, 18:30 wlasnie elpik,dobrze zrobilas ,mam nadzieje,ze mandelieu nie bedzie mial nam za zle ! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: jak byście się poczuli widząc imię i nazwisko 06.12.04, 01:22 Ja to nawet teraz kombinuję jak ukryć moje IP. Ale jakbym miał jeszcze podpisywać się na forum pełnym nazwiskiem to już byłaby niezła paranoja. Większym samobójstwem byłoby już tylko podanie adresu. Odpowiedz Link Zgłoś