ellenai 04.12.04, 17:52 moj maz bez przerwy tego slucha! kurcze,nawet teraz jak mamy wychodzic z domu na te zakupy,oderwac go nie mozna,czy ten utwor jest popularny w europie????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: U2-Vertigo 04.12.04, 20:55 ja prosty czlek i nie slyszalem,zreszta ja jak mi cos wpadnie w ucho to moge zanucic ,ale jak mie ktos zapyta to i tak nie wiem nazwy zespolu i wykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: U2-Vertigo 05.12.04, 15:48 moje malenstwo powiedzialo ze to chodzi o (JU-TU) nie wiem czy dobrze napisalem na pewno nie,ale ja tak przynajmniej kumam o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: U2-Vertigo 05.12.04, 19:42 aleks nic sie nie przejmuj,wiekszosc nie wie o co chodzi,w moim i meza przypadku muzyka jest bardzo wazna,on jest muzykiem,pochodzi z bardzo muzykalnej rodziny,ja jestem glab jezeli chodzi o granie i spiewanie,ale przynajmniej slucham tego co robia inni hehe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: U2-Vertigo 06.12.04, 01:13 Pewnie słyszałem nieraz, aczkolwiek tytułu nie kojarzę. Cóż, nie jestem zbyt wielkim fanem tej grupy, ale Ich starsze utwory bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: U2-Vertigo 06.12.04, 02:45 a majak nic sie nie przejmuj,przeciez to swieze wydanie to vertigo!nowa plyta sprzed dwoch tygodni!fajna rzecz,troche w klimacie tych starszych plyt! Odpowiedz Link Zgłoś